Dodaj do ulubionych

NUDNO! potwornie nudno!!!

27.12.04, 11:21
mówi się trudno
ja mogę dużo znieść...

a może hmm... ktos się ze mną pokłóci dla rozrywki???

grrrrrr....
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:26
      Ja moge, ale jak zjem sniadanie i ...... ogarne pokoj... ;/ czyli chora sporo
      pozniej :(
      ale zycze milego dnia ;]
      • Gość: domix Re: NUDNO! potwornie nudno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:30
        to chyba czwarte śniadanie dzisiaj- popatrz w lustro czy się jeszcze
        mieścisz...:-?
        • didi83 Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:56
          Pierwsze sniadanie ;] a przytyc bym mogla jeszcze z 3 kilo :D wiec moge sobie
          pozwalac i na 6 sniadan :D
      • bimber80 Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:30
        Hej
        ja tez moge ale troche pracy mam
        ale po 16 juz bede mogl ;)
        Milego dnia ;)
    • Gość: grześ Re: NUDNO! potwornie nudno!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 11:29
      to może rozbierz sie i pilnuj ubrania, miłego dnia:)
      • silvii och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 11:42
        AAAAAAAAAAAAAA już się rozebrałam!!! i wszyscy uciekli... hahahahha ;)))))))
        • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 11:46
          zgaś swiatło, zasłoń okna ..to wrócą:)
          • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 11:47
            coś Ty nie da rady!!! dyszę do tego... :))) nie wrócą... hahahah :)))
            • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 11:49
              do wanny jeszzcze się miescisz?:)
              Ps:poczekaj na noc.
              • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 11:51
                hahahahha ;)))))) a Ty myślisz, że oni uciekli, bo z rodziny hipopotamów
                jestem???

PUDŁO!!!

mieszczę się do wanny... ;))) bez problemów... :)
                • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 11:56
                  myslałem raczej o orce...
                  Juz chciałem biec żeby "uwolnic orkę":)
                  Muszę poprawić celownik
                  • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 11:58
                    hahahah ;)))))) poprawiaj... celuj w syrenę... :)
                    • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 12:01
                      a wiec jesteś obślizgła i masz płetwy..
                      Strzelam harpunem
                      • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 12:06
                        hmm... ciekawe... interesuję Cię tylko od pasa w dół? i tam strzelasz tak??
                        hahahaha ;)))))))) pudło! znowu... ogonek mam zwinny... próbuj dalej... :)))
                        • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 12:12
                          jesli w tym miejscu masz głowe-to tak:))
                          Jak to mowia człowiek strzela a P. Bóg kule nosi..
                          Ogonek? jeju kim ty jestes..wyglada mi to na Syrene-Tranwestyte
                          • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 12:14
                            hahahahaha jasne! z mózgiem między nogami... :))))))) no nie wytrzymam! ;)
                            • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 12:20
                              przestraszyłaś mnie tą wielkością..może raczej mózdzkiem, no ale kto Cie tam
                              wie:)
                              Zaciskaj nóżki bo popuscisz..tylko nie zgrzytaj zabkami albo dziąsłami..
                              • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 12:24
                                poczekaj... skoro TAM mam głowę... to gdzie mam nogi??? podobno miałam mieć
                                płetwy... :) i... hmm... w takim razie czym mam popuszczać i COOO??? ;)))))
                                • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 12:30
                                  myśle że nogi masz nad głową..i siedzisz w pozycji lotosu..
                                  ale z drugiej storny to za duzo masz tych członków..SYRENA-TRANWESTYTA-
                                  MUTANT..a z trzeciej strony to od przybytku głowa nie boli.
                                  Najlepiej wodze fantazji

• silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 12:36
                                    hahahha ;)))) dodaj do tego jeszcze czwartą stronę z hipopotamem i nie
                                    zapominaj... o rękach i innych krągłościach podobno-kobiety... ;))) aczkolwiek
                                    nie do końca... bo z ogonem... ;)))
                                    • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 12:39
                                      "nie do końca... bo z ogonem... ;)))" - a wiec z końcem.
                                      te kragłości to głowa czy uda?, a może łydki?
                                      Z opisu wnosze ze jestes bardzo wyjątkowym czyms
                                      • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 12:44
                                        uda mam... to prawda... łydki też... niczego sobie... :) strzelaj dalej...
                                        hahahah :)
                                        • Gość: grześ Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! IP: 62.29.137.* 27.12.04, 13:04
                                          a mmięsnie?..czy jestes zwiotczała:)
                                          Ps: powoli to robi sie z tego krypto-reklama.
                                          • silvii Re: och! Wy wredne PASKUDY!!!! 27.12.04, 13:49
                                            hmm... na łydkach najbardziej widoczne i do pomacania... :))) o reszcie nie
                                            powiem już nic... bo nie lubimy kryptoreklamy... :)))
    • Gość: pimpek Re: NUDNO! potwornie nudno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:45
      Pluj, łap i po tyłeczku małym (?) się drap :)
      • silvii Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:48
        Gość portalu: pimpek napisał(a):

> Pluj, łap i po tyłeczku małym (?) się drap :)

hahahah ;)))))) piękny sposób na próbę wymuszenia wymiarów kobiecych od ich
        właścicielki... ubawiłam się :) i już się drapię!!! specjalnie dla Ciebie...
        • Gość: pimpek Re: NUDNO! potwornie nudno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:50
          kiedyś był mały, teraz nie wiem:)
          • silvii Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:52
            a skąd wiesz jaki był kiedyś??? o czymś powinnam wiedzieć?? chcesz mi coś
            powiedzieć??? ;))))))))
            • Gość: pimpek Re: NUDNO! potwornie nudno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:55
              cicho sza ! licho nie śpi ! to forum publiczne - mam pisać o szczegółach i
              szczególikach ?:)
              • silvii Re: NUDNO! potwornie nudno!!! 27.12.04, 11:56
                tak bardzo poproszę! na privie!!! ;)))))) chętnie się dowiem... :)
                • Gość: pimpek Re: muszę sobie przypomnieć hasełko do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:08
                  mojej skrzynki - a tutaj nie byłoby bardziej pikatniej, nie lubisz (już ?)
                  trochę eksibi...coś tam ?:)
                  • silvii Re: muszę sobie przypomnieć hasełko do 27.12.04, 12:13
                    sam powiedziałeś "cicho sza" więc tego się trzymajmy... :)))
                    • Gość: pimpek Re: muszę sobie przypomnieć hasełko do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:14
                      No dobra, juz nie będę więcej pisał o tym Czymś malutkim - poszukam później
                      fotek ..:)
                      • silvii Re: muszę sobie przypomnieć hasełko do 27.12.04, 12:17
                        no robi się coraz zabawniej... czyich fotek? ;)))))
                        • Gość: pimpek Re: Czyich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:19
                          czy Czego fotek ?:)
                          • silvii Re: Czyich 27.12.04, 12:21
                            ooo to jeszcze "coś" tam było? ;)))
                            • Gość: pimpek Re: chyba było..:)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:24
                              • silvii Re: chyba było..:)ntx 27.12.04, 12:26
                                ale nie jesteś pewien tak? hahahahh ;)))))))
                              • silvii Re: chyba było..:)ntx. 27.12.04, 12:28
                                ale nie jesteś pewien tak? hahahahh ;)))))))
                                • Gość: pipmek Re: chyba było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:30
                                  na czym oko zawiesić :)

p.s.: za szybko wysłałem poprzedni post......
                                  • silvii Re: chyba było 27.12.04, 12:34
                                    no ja już tego stwierdzić nie mogę... :)
                                    • Gość: pimpek Re: chyba było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:37
                                      nie oglądasz się czasami w lustrze, np. po kąpieli ?:)
                                      • silvii Re: chyba było 27.12.04, 12:49
                                        no i sęk w tym, że nie!! bo nie mam lustra w łazience... hahahah ;)))) a nago
                                        raczej staram się po mieszkaniu nie ganiać, bo nie mam ani zasłon ani
                                        firan ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka