Gość: noname IP: *.chello.pl 30.12.04, 21:57 Ja mam takie: -nie wściekać się na innych -więcej się uśmiechać -uważać na kursie -mniej jeść i...pewnie wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniucha Re: Jakie macie postanowienia noworoczne...? IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.04, 23:27 żadne postanowienia, małe założenia, zmiany, bez rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jakie macie postanowienia noworoczne...? 30.12.04, 23:43 nie denerwować innych nie sprawiać im przykrości tym co mówie ... to po co mam z nimi rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff poSTANOWIENIA MAM !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.12.04, 00:08 upijac sie ze szczescia,- nie z rozpaczy.. i zyc pelna piersia bez ograniczen.. .. MISJA TRWA!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: poSTANOWIENIA MAM !!! 31.12.04, 00:13 co to znaczy życ pełną piersia ???? temat piersi jest mi jak najbardziej bliski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: poSTANOWIENIA MAM !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.12.04, 00:23 piersi bywaja rozniaste,acz moje (dwie:)) sa jak najbardziej nadajace sie do wydawania tchu hihi zyc pelna piersia? zyc wedlug wlasnych potrzeb i checi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: poSTANOWIENIA MAM !!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.04, 00:30 Gość portalu: ff napisał(a): > piersi bywaja rozniaste,acz moje (dwie:)) sa jak najbardziej nadajace sie do > wydawania tchu hihi A czy możliwa by była jakaś obdukcja? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: poSTANOWIENIA MAM !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.12.04, 00:33 propozycja pierwszego kontaktu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: poSTANOWIENIA MAM !!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.04, 13:10 A dlaczego nie? ;-) Aczkolwiek uprzedzam, że nie mam podpisanego kontraktu z NFZ. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Jakie macie postanowienia noworoczne...? IP: *.chello.pl 31.12.04, 17:20 "żyć pełną piersią" żyć na " pełnych obrotach"- chwytać chwilę, żyć pełną życia. -bardziej doceniać to co mam i bliskich. ( nigdy nic nie wiadomo.. ) -nie myśleć "co by było gdyby..." tylko myśleć o tym co jest -nie przejmować się tym "co inni powiedzą" żyć wg. własnych norm i zasad. ... Odpowiedz Link Zgłoś