Dodaj do ulubionych

2005 -przepowiednie hipka

01.01.05, 23:43
Ten rok musi byc szczesliwy,2+0+0+5=7 !
Era Wodnika,w lato susza w Europie,straszne upaly,plany wysokie dzieki
nawadnianiu.Bardzo sniezna zima nas czeka mimo wszystko-caly luty i marzec
nawalnice sniezne nad cala Europa.
W Turcji w lato straszne trzesnienie ziemi ,w miesiac pozniej w Grecji-nie
wybierajcie sie tam.
Nieudany zamach na prezydenta USA,Stany Zjednoczone uderza na Kore w
pazdierniku 2005-Rosja bedzie w koalicji z USA oraz ..... Chiny,w miesiac
pozniej bedzie rozejm na warunkach USA.
W tym roku umrze tez papiez,smiercia naturalna.
Dobry czas dla zakochanych,rozwoj nauki i gospodarczy.
W Polsce powstanie nowa partia,ktora bedzie skupiala tylko ludzi bogatych i
dobrze sytuowanych.
Cimoszewicz zostanie nowym prezydentem,Kaczynski premierem.
W tym roku epidemia grypy pochlonie na swiecie 200 000 osob szczegolnie w Azji
.Caly rok 2005 bedzie jednak dla swiata pomyslny ,powstana nowe urzadzenia
oraz wynalazki! Powstana nowe ideologie ,ktore w pozniejszych latach dadza cos
w rodzaju "zlotego wieku".
W tym roku wojska amerykanskie zastapia w Iraku zolnierze ONZ,powstanie rzad
Iracki.
Gwiazda amerykanskiego kina Julia Roberts popelni samobojstwo,w wypadku zginie
Leonard Cohen.
Do lata kurs dolara wzrosnie,zloto stanieje.
W Polsce nastapi wyz demograficzny po roku 2005,w 2005 ludzie beda sie laczyc
bardzo w pary!
Napewno milosc nie ominie i Ciebie.
Moja dziewczyna do mnie wroci i juz nigdy sie nie rozstaniemy,bede z nia mial
3 dzieci :Klaudie,Karoline i Krzysztofa.Klaudia i rok pozniej blizniaki.

Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.01.05, 23:49
      ludzie co wy z tymi przepowiedniami

skad taki scenariusz?
      • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 02.01.05, 09:55
        No wiec tak,co bym napisal to i tak sie polowa spelni,bo zawsze cos gdzies
        pierdyknie a ktos palnie sobie w leb.
        Takie przepowiednie to dzialaja tak: papiez jest stary i chory ma prawo umrzec
        juz,w Turcji i Grecji czesto sa trzesienia ziemi(a lato jest dlugie),duzo
        szczepow grypy nie ma szczepionki a zima lagodna mozespowodowac ich rozwoj(
        njaczesciej przuchodzi toswinstwo z Azji),zamachy na prezydentow USA sa dosc
        czeste szczegolnie te nieudane,Bush nie jest lubiany wsrod terorystow (z
        prawdopodobienstwa ze jeszcze nie bylo na niego zamachu,a narazil sie terorystom
        moze wyniknac ze w tym roku sie tak stanie).
        Co do wojny z Korea,samobojstw Juli Roberts czy wypadku Choena to
        zgadywanka,wystarczy ze jedno z nich zejdzie z tego swiata a juz bede mial 80 %
        dobrej przepowiedni.
        Stad wniosek ze przepowiednie to zwykle naciaganie i lipa to chcialem udowodnic.
        Natomiast wprowadzanie duzych spolecznosci w blad takimi bzdetami jest grozne.
        Ogolna swiadomosc spoleczenstw,czyli to co ludzie mysla po przeczytaniu takich
        pierdul moze moze wywolywac czarnowidztwo,zabobonny strach... .
        To moze byc czynnikiem ktory spowodowac moze niektore zle zdarzenia,a nie sama
        wrozba.
        Mamy jednak to szczescie ze wiekszosc wrozb jest pozytywna,te z gazet polskich a
        jakies kataklizmy umiejscawiaja daleko od Polski.
        Wniosek stad jeden ze wszelkie wrozby oprocz tarota bardzo profesjonalnego sa
        nic nie warte.
        Ja spotkalem w zyciu tylko jedna osobe ktora z tarotem zasypia i sie budzi,nie
        ma lepszej na swiecie w Polsce ,w miejscowosci Siedlce tel.komorkowy 691 183 640
        pani Iwona.
        • ice_ice Re: 2005 -przepowiednie hipka 02.01.05, 11:28
          A może być tak, że jakiś psychopata przeczyta taką przepowiednię i
          pomyśli "OOOoooo.. to znak od BOGA! Bóg lepiej wie, kiedy mam to zrobić, więc
          pewnie wie, że mam to zrobić w tym roku. To idę kupić broń".
          • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 02.01.05, 11:38
            Wlasnie tak,utrafiles w samo sedno,takie przepowiednie to manipulacja ludzkimi
            zachowaniami.Tym bardziej grozna ze niekontrolowana.
        • Gość: xy2 Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.01.05, 12:21
          powiem ci ze napisales to bardzo profesjonalnie, przekonująco. pomysl jakby to
          przeczytalo jakies 70% polskich kobiet- ale byloby o czym gadać:)))))))))))))
          dyskusje trwalyby nawet w trakcie bacznego śledzenia seriali brazylijskich,
          priorytety uleglyby zmianie:)
          • ik-30 Re: 2005 -przepowiednie hipka 02.01.05, 13:12
            haha ! Ty myślisz ze wszystkie kobiety ogladają seriale
            • Gość: xy2 Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.01.05, 13:23
              nie mysle ze wszystkie, napisalam 70%:))))))))))))))
    • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 02.01.05, 12:46
      Jahipek, jeśli wymyśliłeś to sam, to ........ naprawdę chylę czoła.
      • Gość: xy2 Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.01.05, 13:03
        jest swietne:)
        • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 03.01.05, 17:13
          Tak mi mow:))
          • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 03.01.05, 22:27
            Nie podniecaj się ;)
            Możemy mieć problem.
            • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 09:58
              Inna Bajko w naszych bajkach mu decydujemy o zakonczeniu bajki.
              Nie boj sie wiec,jest dobrze,a bedzie lepiej!
              Pozdrawiam Cie
              • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 11:28
                Chciałabym w to wierzyć. Niestety wracam ze spotkania i jestem jeszcze głupsza
                niż byłam (o ile jest to jeszcze możliwe).
                Strach przed szczerością jest paraliżujący.
                • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 14:15
                  Odpusc to calkiem,zajmij sie soba,idz codziennie na godzine na fitness,daj sobie
                  fizycznie mocno w kosc.
                  Ja wlasnie wrocilem z silowni,i nie mam zmartwien,niczego sie nie boje,czuje sie
                  wyciszony ,ale bardzo silny psychicznie.
                  Pogoda jest taka jaka jest i wszystko zwalic na nia nie mozna,moze upiecz ciasto i
                  zawolaj kolezanki.
                  Jak sie nie ma wielkich przyjemnosci trzeba sie posilkowac mniejszymi.
                  Ludzie teraz bardziej spotykaja sie na chwile,wiec moze warto zadbac o to zeby
                  miec bardziej ponetne cialo.
                  Ja jestem daleko wiec nawet nie pojde z Toba do kina,ale do Warszawy przyjade w
                  lato ...do fryzjera ostrzyc sie.Potem bede wolny:)
                  • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:23
                    Skąd przypuszczenie, ze jestem z Warszawy ?
                    Dzisiaj pijemy z koleżankami, dwa tyg bez dyr. były cudowne, teraz wrócił i
                    zatruwa wszystko wokół siebie.
                    Ciałko mam podobno ponętne, a w Warszawce będę w czwartek.
                    W kinie byłam w zeszłym tyg. na ALEXANDRZE.
                    NIECH NIKT NIE IDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    FILM DLA GEJÓW, BEZ OBRAZY TYCH OSTATNICH.
                    I nie mający nic wspólnego z prawdą historyczną.
                    • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:24
                      Eh napisze wszystko pozniej dokladnie:)))
                      • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:46
                        Ale nie dziś.
                        Ten dzień był najgorszy w moim życiu i jeszce muszę iść na imprezę, a strasznie
                        mi się nie chce. Jak sobie pomyślę o tych skaczących kogucikach, to mam ochotę
                        wyssać sobie mózg i wlać do butelki, która wypiję jutro przed pracą.
                        Jeszce w sklepie z częściami samochodowymi trafiłam na szowinistę, który chciał
                        sie pochwalić przed kolesiami, jak mi udowadnia tlen na włosach. Jak mu
                        udowodniłam, że oprócz męskiego imienia nic mu nie pozostało, zaczął być
                        chamski..... itd, itd .....
                        • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:49
                          A moze czasem warto przyhamowac.
                          Wez prysznic i wejdz do lozeczka z ciepla kolderka,wez moze jakac herbatke
                          malinowa lub mietowa.
                          Po prostu odpocznij,sama piszesz ze jutro do pracy... .
                          Zrobisz jak zechesz to tylko sugestia,moze z boku widze pewne sprawy dokladniej.
                          • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:54
                            Wiesz pół niedzieli siedziałam w domu i trochę wczoraj bo miałam wolne.
                            Dziś stopień wku..enia 9 w skali Beuforta. I muszę coś z tym zrobić, bo jutro
                            wszystkich pozabijam, a mam naprawde fajnych ludzi w pracy.
                            • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 17:55
                              Eh moze idz i szalej ,ale zebys potem nie zalowala:)))
                              • inna-bajka Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 18:00
                                Dokładnie tak.
                                Boże, ale mi się ziewa.
                                Ale muszę wyjść, bo w domu zwariuję.
    • Gość: belbo Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:07
      > Caly rok 2005 bedzie jednak dla swiata pomyslny
      Oczywiście za wyjatkiem Julia Roberts, Leonarda Cohena 1/3 populacji korei i
      200 000 osob szczegolnie w Azji. JaniePawle nie wspomne...bo on umrze smiercia
      naturalna.

• jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 04.01.05, 10:23
        Belbo ta notka to prowokacja,gdybys sobie zadal trudu i przeczytal dalej
        komentarze to pewnie bys to zrozumial ,a tak przedrukowales fragmenty nic nie
        wnoszac do dyskusji.Wlasnie notka absurdalna,dosc prawdopodobna,i jej mechanizm
        to nabijanie sie z ludzi naiwnych ktorzy wierza w dyrdymaly.
        • Gość: BELBO Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:58
          WYOBRAZ SOBIE ZE ZADAŁEM SOBIE TRUDU I PRZECZYTAŁEM.. I POKAZAŁEM ABSURD W
          SAMEJ PRZEDRUKOWANEJ TREŚCI..
          Nie chce mi sie tego przepisywac małymi literkami..

• jahipek Lemoniadowy Joe czy prowincjonalny impertynet? 04.01.05, 15:17
            T oz naczy ze nic nie pojales ,przykro mi z Twojego powodu.Jestem za leniwy zeby
            wyjasniac tak proste rzeczy.
            Absurd jest tam zawarty od poczatku do konica,ale nie to bylo wazne .TYlko to ze
            ludzie sie nabieraja na takie rzeczy,a w innym miejscu wyjasniam jak niektore z
            tych niedorzecznosci maja olbrzymie prawo spelnic sie.W ten sposob osmieszylem
            tego typu wrozby,jako ze rozum i przypadkowosc moga sprawic ze odgadlem moze
            przyszlosc choc brzmi niedorzecznie.Wniosek nasuwa sie jeden ze to tylko zabawa.
            Wiekszosc ludzi podchodzi do tego bardzo powaznie to mnie sprowokowalo do
            napisania tego texstu.
            Czy jestes taki tempy ze musze tak kawa na lawe Ci wyluszczac ?
            Czy jakis upierdliwy?
            Moze nie trac czasu na czytanie i analizowanie wypowiedzi innych ,wszak Ty
            napewno jestes najmadrzejszy.
            Mnie draznisz bo nie moge Cie zakwalifikowac,czy jestes glupi madrala,czy madry
            glupek.
            Absolutnie nie chce Cie obrazic,racze jstracilem na jakas pepowine za duzo czasu
            i mnie to wkurza.Nastepna Twoja wypowiedz oleje ,jak "madra" by nie byla.
    • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 06.01.05, 17:49
      Napisalem ze Cimoszewicz zostanie prezydentem,na razie zostal Marszalkiem
      Sejmu,wiec podtrzymuje to co napisalem.Czesc przepowiedn izaczyna sie
      sprawdzac.Moze pozniej was zaszokuje ze 99%,kto wie?
      Bedziecie do mnie po wroby przychodzic,500 zl za wrozbe::)
      Dlaczeog tak drogo?
      Lubie cognac Martell!
      • Gość: jedna_kobieta Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 06.01.05, 18:28
        Z Cimoszewiczem Ci wyszło, ale zawiodłam się co do Twoich upodobań
        alkoholowych,whiskyGrant's?
        • Gość: xy2 Re: 2005 -przepowiednie hipka IP: .48.242.* / 80.51.176.* 06.01.05, 18:32
          a ja nei sądze zeby Cimoszewicz został prezydentem. sld ma za małe poparcie
          • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 06.01.05, 21:27
            Mysle ze do tego czasu pan Cimoszewicz zrzeknie sie swojego czlonkowstwa w sld
            ,wszak prezydent ma byc apolityczny.
            A jako byly marszalek bedzie mial poparcie sejmowych kumpli i adwersarzy... .
            Pozdrawiam:)
        • jahipek Re: 2005 -przepowiednie hipka 06.01.05, 21:24
          Alez jedna_kobieto ja nie pije,ja tylko ogrzewam w rekach kieliszek,a jak wiesz
          alkohol paruje:)
      • Gość: xy2 Ty spryciarzu IP: .48.242.* / 80.51.176.* 06.01.05, 18:31
        Ty to wszystko wiesz od tej tarocistki:)))))))))
    • jahipek Przepowiednia zaczyna sie sprwadzac 17.01.05, 21:07
      Cimoszewicz wspial sie na stolek marszalka,potem bedzie 100 % prezydentem,papiez
      nie przyjedzie do Polski bo jest ciezko chory i umrze,partia bogatych w Polsce
      wyloni sie ze Stowarzyszenia Ordynacka.W lutym nawalnice sniezne i marcu,na
      wiosne powodzie ,a w lato susza.Bedzie lato stulecia,rekordowe temperatury!
      No jeszcze troche i sie przekonacie ze hipek ma wizje:)))
    • profesor8 Re: 2005 -przepowiednie hipka 24.05.05, 09:02
      Ten rok musi byc szczesliwy,2+0+0+5=7 !
      Era Wodnika,w lato susza w Europie,straszne upaly,plany wysokie dzieki
      nawadnianiu.Bardzo sniezna zima nas czeka mimo wszystko-caly luty i marzec
      nawalnice sniezne nad cala Europa.
      W Turcji w lato straszne trzesnienie ziemi ,w miesiac pozniej w Grecji-nie
      wybierajcie sie tam.
      Nieudany zamach na prezydenta USA,Stany Zjednoczone uderza na Kore w
      pazdierniku 2005-Rosja bedzie w koalicji z USA oraz ..... Chiny,w miesiac
      pozniej bedzie rozejm na warunkach USA.
      W tym roku umrze tez papiez,smiercia naturalna.
      Dobry czas dla zakochanych,rozwoj nauki i gospodarczy.
      W Polsce powstanie nowa partia,ktora bedzie skupiala tylko ludzi bogatych i
      dobrze sytuowanych.
      Cimoszewicz zostanie nowym prezydentem,Kaczynski premierem.
      W tym roku epidemia grypy pochlonie na swiecie 200 000 osob szczegolnie w Azji
      .Caly rok 2005 bedzie jednak dla swiata pomyslny ,powstana nowe urzadzenia
      oraz wynalazki! Powstana nowe ideologie ,ktore w pozniejszych latach dadza cos
      w rodzaju "zlotego wieku".
      W tym roku wojska amerykanskie zastapia w Iraku zolnierze ONZ,powstanie rzad
      Iracki.
      Gwiazda amerykanskiego kina Julia Roberts popelni samobojstwo,w wypadku zginie
      Leonard Cohen.
      Do lata kurs dolara wzrosnie,zloto stanieje.
      W Polsce nastapi wyz demograficzny po roku 2005,w 2005 ludzie beda sie laczyc
      bardzo w pary!
      Napewno milosc nie ominie i Ciebie.
      Moja dziewczyna do mnie wroci i juz nigdy sie nie rozstaniemy,bede z nia mial
      3 dzieci :Klaudie,Karoline i Krzysztofa.Klaudia i rok pozniej blizniaki.
    • profesor8 Re: 2005 -przepowiednie hipka 24.05.05, 09:04
      Nastepna rzecz sie sprawdzila,byl w Tibilisi nieudany zamach na Busha,ktos
      rzuci granatem,ktory z jakichs niewytlumaczalnych powodow nie eksplodowal
      (agencje podaly ze byl to granat bojowy)!
      • anomalia_pogodowa Re: 2005 -przepowiednie hipka 24.05.05, 09:33
        Mnie interesuje ta Grecja. Kiedy bedzie to trzesienie ziemi?? Bo się wybieram w
        sierpniu do Grecji!?
        • dziabaa Jahipek!!!!!! 25.05.05, 18:32
          powiedz mi kiedy wyjde za mąż :) urodzilam sie 17>80.1980:)

:D::D
          • profesor8 zmienisz stan cywilny 27.05.05, 21:32
            Jezeli nie jestes jeszcze mezatka to wyjdziesz za maz 12 wrzesnia 2007 roku !
            Jezli jestes mezatka to twoje malzenstwo rozpadnie sie 12 wrzesnia 2007.
            To bedzie dzien przelomowy w Twoim zyciu,zmienisz stan cywilny.
        • profesor8 patrz co napisalem, dokladnie jest tam odpowiedz 27.05.05, 21:36
          Najpierw bedzie trzesienie w Turcji a miesiac po nim w Grecji.Oba trzesienia
          beda bardzo silne i pochlona sporo ofiar w ludziach,wiec agencje telewizyjne to
          podadza w swoich komunikatach.
          Uwazaj na Turcje i odlicz okolo miesiaca,to bedzie Grecja.
    • dziabaa :) powodzenia zyczę:) 25.05.05, 18:29
      haha:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka