Dodaj do ulubionych

Zaczne MORDOWAC!!!

09.01.05, 21:04
Dzisiaj mam na GyGy DZIEN KRETYNOW... To juz 2... bede swinia i Wam tu
wlepie :D /numer gygy skroce/

4646 (20:49)
hmm czy twuj opis to słowa piosenki?
Disa (20:49)
twój*
Disa (20:50)

4646 (20:50)
czekaj czekaj jak nie przestaniesz to usłyszysz ze ktos na b4 popełnił
samobujstwo
Disa (20:51)
lepiej sobie slownik kupic i poczytac do poduszki
4646 (20:51)
znam ciekwasze rzeczy
Disa (20:51)
a tak na marginesie nie da sie popelnic samobujstwa
4646 (20:52)
czemu
Disa (20:52)
och CHYBA... CHYBA... chyba, ze masz na mysli samobojstwo
przez o z kreska?
4646 (20:52)
co moze samobujstwo sie pisze przez"ó"
OCZYWISCIE
Disa (20:53)
portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=samob%F3jca&tr=pol-odm&ch=1&x=0&y=0
Disa (20:53)
prosze
4646 (20:53)
nie obraz sie ale podziwiam twojego chłopaka
Disa (20:54)
moj chlopak zna zasady ortografi i poprawna polszczyzne
Disa (20:54)
wiec nie musze Go poprawiac
4646 (20:54)
tiaa i pracuje na aAGH w krakowie
466 (20:54)
a co on Cie nie poprawia?
Disa (20:55)
lubie jak ktos Mnie poprawia gdy zrobie blad... poniewaz nie chcialabym Go
robic 2 raz...
466 (20:56)
heheh wiesz twoje zachowanie)patrz harakter_nie pasuje do twojego wygladu
Disa (20:56)
NIBY TO DLACZEGO?
Disa (20:56)
p.s. zdefiniuj haker.. nie pasuje do kontekstu
4646 (20:57)
hmm wiesz
czasem sobie tak patzre na dana osobe
i prubuje sie domyslic jak ona sie zachowuje
Disa (20:58)
*probuje do cholery
464 (20:59)
holery?
Disa (21:00)
ch

SZCZYT DEBILIZMU!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pipek Re: zaczynam podziwiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:05
      za tak jawną samokrytykę - to w temacie tego debilizmu :)
    • bzowa_babulenka Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:06
      Dziecko, bądź miłościwa nam grzesznym :))
      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:09
        wiesz.. pisalam w innym watku... mam cholerny problem z ortografia na
        komputerze... ale to przechodzi nawet w mojej tolerancji wszystkie granice!!
        • bzowa_babulenka Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:11
          Za mało czytacie, za szybko piszecie, dziatki drogie :)
          • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:34
            czytam b.duzo :]
      • Gość: czereśniak Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: 5.5R* / 212.0.150.* 09.01.05, 21:09
        a babcia ze smyczy spuszczona ?
    • katy74 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:09
      rozumiem cię doskonale, mnie też wkurza , jak gadulcowy podrwyacz z Koziej
      Wólki, nie zna podstaw ortografii
      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:11
        a nie zablokujesz gada bo wyskoczy z innego numeru... ja mam takiego co juz z
        10 mu blokowalam... twierd, ze mnie zna... ze chodzilismy ze soba... ze mnie
        kocha i mam z nim miec dzieci... i tez pisze Twuj, muj, muwie, morze pojde
        gdzies...
        tragedia....
        • zegor Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:17
          A po jaką cholerę swój numer podajesz na forum
          bo rozumię,że tak się to zaczęło
          Starzy forumowicze,a jak dzieci
          Teraz zmien gg
          • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:23
            ee nikt z forum... z mojego city... ;/
        • emilka222 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:18
          Disa! ORTOGRAFII piszemy przez dwa i, ale to może wina komputera, więc o
          debilizm nie posądzam
          • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:22
            hehe :]
    • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:19
      A żeś sobie napytała biedy! :)
      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:26
        Przezyje... zacisne zeby poczytam i zapomne...jakos BUEHEHEH
        • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:28
          takich byków się nie zapomina :)
          • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:34
            ... ja sie boje, ze sie zaczne uwsteczniac... mam problem z orografia... i
            jestem podatna na bledy ;/ dlatego mnie to tak drazni ;/
            • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:40
              ale słowniczek przy kompiku trzymać i w razie niepewności tam sobie lookać, to
              nie grzech :) a i internetowe także są do polecenia, o na przykład
              sjp.pwn.pl
              • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:44
                No w koncu genow Pana Miodka nie mam.. a nic co ludzkie nie jest mi obce :]
                Homo sum, humani nihil a me alienum puto :]
                • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:47
                  ja tam wiem tylko, że
                  plenus venter non student libenter
                  :))
                  • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:51
                    Didi kawe wypilas ze mordujesz trzpiota?
                    • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:52
                      Chciałbyś, żeby Ciebie mordowała, coooo? :)
                      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:53
                        z FT nikogo nie morduje... mam nieograniczone poklady tolerancji na forach :]

trzpiot!! o DOBRZE piszesz cos by sie zjadlo :D jakas kolacyjke :D
                        • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:57
                          kolejną partię frytek ???
                      • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:54
                        Niekoniecznie,za daleko jestem... .
                        • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:55
                          nie myślałam o ręcznym miętoleniu :)
                          • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 21:56
                            chyba wcale nie myslales
                            • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:57
                              zdarza się w najlepszej rodzinie
                              • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:00
                                Didi mialem dzis racje,a Ty na mnie naryczalas dzis...moge cos udowodnic
                                • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:04
                                  Nic nie udowadniaj...
                                  glodna jestem... moje mysli zajete sa krazeniem dookola lodowki :D
                                  Planuje co zjesc...
                                • Gość: trzpiot Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:05
                                  Jestem niewinna!
                                • Gość: Zenek z Muchobora Re: Zaczne MORDOWAC!!! IP: *.ipt.aol.com 09.01.05, 22:08
                                  Pżeciesz dag uatwiej pizadź,bo nje ma w karzdym wyrazije jakiekoź podwuinego u
                                  albo rz albo ż,to karzdemu topsze jezd tak a nie jakieź wymyzły ordograwiczne.U
                                  naz w Muchoborze Wielkim to siem my tag nie bardso pżejmójemy tym wszystkim,bo
                                  pani ze szkoły na razie nje ma,a jak fruci z odwyku to bendzie nam lepiej,bo za
                                  ortograwiem sobie popijem.No.
    • avventura Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:03
      ale co to da didi???:)
      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:04
        zawsze sie COS znajdzie :D
        czy to wazne za co?.... pozwole Wam popatrzec ;]
        • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:07
          zazeranie sie to zly sposob na przytlumienie zlego samopoczucia
    • jahipek Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:10
      Tam na poscie dlaczego kochamy ktos przynaje mi ze w 100 % go zaanalizowalem
      ,ktos kto sie podpisal kokietreyjna.Szok ,nie wiedzialem ze potrafie -Ty dzis mi
      dowalislas za to ... .Czyli moge leczyc chore dusze.
      • didi83 Re: Zaczne MORDOWAC!!! 09.01.05, 22:13
        Kazdy ma swoje zdanie... to, ze Ja mam takie nie znaczy, ze juz KAZDY musi miec
        takie na forum.. BEZ PRZESADY...
        Nie mam zlego samopoczucia.. :] oli mnie glowa ale humor ma swietny ;]
        • jahipek to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta pisze 09.01.05, 22:26
          Wykryles moja zadre. Az tyle prawdy w tym co napisales, ze mam ochote cie
          skopac i powiedziec: jestes taki sam jak wszyscy. To kolejna reakcja obronna?
          Tylko teraz powiedz mi jak mam sie wyleczyc z moich psychoz, na temat o ktorym
          wspomniales zaraz wejde. Poza tym juz nie raz i nie dwa probowalam roznych
          technik "samouzdrawiania". Sorry ale wybaczanie, wmawianie sobie czegos, jakies
          mantry itd.. Na mnie to nie dziala! Pograzam sie jeszcze bardziej. A nie wierze
          abym umiala uwierzyc w facetow. Wystarczy otworzyc gazete czy wlaczyc TV i od
          razu sie zle robi: znowu jakies ciala zgwalconych i zamordowanych dzieci
          znaleziono, znowu jakas afera handlu dziecmi czy ludzmi. A zdrady malzenskie sa
          na porzadku dziennym. Juz pomijajac to, ze kobieta po 40-ce jest traktowana jak
          mniej wartosciowy czlowiek. Do 40-ki mi daleko ale i na mnie przyjdzie czas.
          Zyje wiec sobie spokojnie w tzw "zwiazku z rozsadku" ktory moze miloscia nie
          jest ale lepiej nie umiem. Sama na starosc tez zostac nie chce bo starych
          samotnych ludzi to juz najlepiej na odstrzal.

Z dwoch zdan opisalem jej z czy mma problemy w zyciu,okreslilem czym zyje i ze
          to ja zagniecie jak nic z tym nie zrobi.!!!!!!!!!!!!!!!!
          • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:28
            Tylko ze moja szkola pomocy zostala skasowana ! Jako niebezpieczna manipulacja:)
            • didi83 Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:29
              chcesz cos udowodnic sam sobie czy Nam?
              • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:31
                Jestem egoista wiec zgadnij czy mi sie chce
                • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:32
                  Potrafie ja wyleczyc z tych ciezkich psychoz ale to moze potrwac nawet dwa lata
                  w tym wypadku.I zrobie to poza Forum.
                  • didi83 Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:38
                    A myslales o samouleczeniu??? :>
                    Ty nei wiesz, ze z problemami to sie idzie do specjalisty.. czlowieka
                    KOMPETENTNEGO....
                    • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:42
                      Wiesz didi chcialbym zobaczyc jak w Twoich malenkich usteczkach brzmi ten
                      piskliwy glosik ,wyglaszajacy takie cyniczne uwagi-mozliwe ze posikalbym sie ze
                      smiechu ,ale wybaczylabys mi ,wierze w to:)
                      • didi83 Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:46
                        nie mam piskliwego lgosu.. wiec ie pewnie rozczaruje..
                        Dziwi Cie ze kobieta moze byc stanowcza?
                        • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:47
                          Didi jestes juz kobieta?
                          Dosc tego ide spac.... smarkulo.
                          • didi83 Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:54
                            "smarkulo" .. czyzby brak argumentow zmuszal Cie do TYPOWEJ meskiej samoobrony
                            w probie ponizenia 2 czlowieka... :D
                            Tak jestem mloda :D i cieszy mnie to :D bo w wieku 21 znam swoja wartosc i nie
                            mam problemow ze soba.. :] czego i Tobie zycze... moze poczytaj sobie ksiazki
                            prawdziwych psychologow? to BYC moze Ci pomoga.. i terapeute polecam.. az jad z
                            Ciebie wychodzi :[ a szkoda.. zycie jest takie krotkie.. a w Twoim wieku... ;]p
                            • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:57
                              Nie no musialem wyjsc z lozka bo czulem ze cos knujesz.Teraz uspokojony moge
                              wrocic .Rybka polknela haczyk.
                      • didi83 Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:47
                        P.S. w realu w oczach mam lod a sarkazm moze zabic :].. ale to tylko jak ktos
                        podpadnie :D
                        • jahipek Re: to jest zdanie z postu tu na portalu,kobieta 09.01.05, 22:53
                          Widze ze chcesz mnie zachecic,didi jestem dosc przyziemny teraz marze o lozeczku.
                          Coz takie jest zycie.
                          Spadam do sypialni,macham Ci lapka na pozegnanie pa pa pa :)
      • avventura Hipek... 09.01.05, 22:14
        najbardziej mi sie podoba to, ze jestes tak pewny siebie:)
        zawsze tak bylo, czy jakos do tego doszedles?
        • Gość: trzpiot Re: Hipek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:18
          Sadząc po lekturach, Hipek mocno pracuje nad sobą :)
        • jahipek Re: Hipek... 09.01.05, 22:20
          Balem sie oddychac,bylem tak niesmialy.Na mysl ze ktos mnie zobaczy robilem sie
          purpurowy... .
          • avventura Re: Hipek... 09.01.05, 22:27
            dlugo to trwalo zanim sobie poradziles z ta niesmialoscia?
            sam sobie radziles czy z pomoc tych "lektur"?
            jaki byl Twoj pierwszy krok? przeciez niektorzy nawet nie wiedza, ze da sie cos
            z tym zrobic...
            • didi83 Re: Hipek... 09.01.05, 22:28
              Ja przemilcze to.. bo znowu wyjdzie, ze ja jakas agresywna, albo molestowana
              przez chomika bylam w dziecinstwie... :/
              • avventura Re: Hipek... 09.01.05, 22:33
                wyjasnijmy sobie:
                jestes agresywn, bo bylas molestowana przez chomika:)
                jak mial chomik na imie?
            • jahipek Re: Hipek... 09.01.05, 22:30
              Rozwoj trwal latami.Ja zawsze grzebalem sie w parapsychologii,moje glowne hobby
              to byla zawsze hipnoza,telepatia,ostatnio OBE.
              • avventura Re: Hipek... 09.01.05, 22:31
                o rany!!!
                a co to OBE?
              • didi83 Re: Hipek... 09.01.05, 22:32
                a cos ambitniejszego? cos z jakichs madrych ksiazek? a nie poradnikow?
                • Gość: leziox Re: Hipek... IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 22:34
                  OBE?Zapewne chodzi o tampony...Nie,znowu nie trafiłem?Sorry.
                  • jahipek Re: Hipek... 09.01.05, 22:37
                    To skrot z angielskiego,doslownie nie pamietam jak sie to pisze-oznacza podroze
                    w czasoprzestrzeni.
                • jahipek Re: Hipek... 09.01.05, 22:35
                  Didi Ty jestes madra dziewczynka moze czytaj co zadali w szkolce:)
                  Moja biblioteka jest zbyt duza ,nie chce mi sie pisac pare tysiecy tytulow .
                  • jahipek Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:40
                    Wybaczcie ale musze isc spac ,bo za godzine bede tak glodny ze zjem calego
                    kurczaka.A o tej godzinie nie mozna ,bo kamienie nerkowe powstana.
                    Rano musze dzwigac zlom.Zreszta mozecie zawsze napisac list na moj mail
                    jahipek@gazeta.pl
                    dobranoc :)
                    • avventura Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:44
                      dzwigac zlom???
                      mowisz serio czy to jakas metafora?
                      :)
                      • jahipek Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:46
                        :)))))))
                        Tak dzwigam ciezarki ,sztangi i hantle-a to nie zlom?
                        • avventura Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:47
                          hehe,
                          nie przeczytalam tytulu Twojej wypowiedzi:)
                          no to milego dzwigania
                        • avventura Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:49
                          ale nawet hipek chyba chodzi czasem do pracy? nie tylko dzwigac zlom?:)
                          • jahipek Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 22:51
                            Nie mieszkam w Posce,teraz jestem studentem.I to moja praca.
                            Dobranoc
                            • avventura Re: Hipek idzie spac,rano ma trening na silowni! 09.01.05, 23:06
                              Hipku z tego co wiem to nie tylko w Polsce sie pracuje:)))))
                  • didi83 Re: Hipek... 09.01.05, 22:41
                    taaak.. ja pozostane jednak przy tych moich cholernie nudnych kodeksach bo
                    jakies przemieszczanie sie w czasoprzestrzeni i ufo to nie dla mnie :>

P.S.
                    Ja mam biblioteke /czyt. pomieszczenie z ksiazkami na dodatek MADRYMI/ ;] Wiec
                    iloscia ksiazek mi nie zaimponujesz... poza tym wole miec juz polowe mniej niz
                    Ty ale jakies sensowne...
                    • jahipek Re: Hipek... 09.01.05, 22:44
                      Ciesze sie ze sie zrozumielismy na koniec:)
                      Caluje Cie w czolko* snij kolorowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka