libressa 28.01.05, 17:08 no właśnie, czego ja szukam, cholerka ta starosc, jest straszna... albo wrecz przeciwnie, bo nie niesie rozczarown...kiedy sie szuka... Pozdrawiam szukających i znalezionych :) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:10 Witaj Profesore, a moze Ty wiesz , czego poszukuje Libressa??? Pomóz strapionej Kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 17:11 Kidys ktos powiedzial ze "kwadratowych jaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:13 Tego wykluczyc nie można , jestem niezwykle wymagające, moze cos w tym byc... Myślisz,ze znajdę?? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 17:15 To zalezy na ile potrafisz zaakceptowac innego czlowieka z jego wadami. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:17 Ależ, ja głownie uwielbiam Meżczyzn za ich wady...to jest fascynujace... Jestescie tacy bezbronni;) Odpowiedz Link Zgłoś
haddamus Re: Szukam..... 28.01.05, 17:20 Witam. No to zalezy czy potrafisz isc na kompromis, uszanowac czyjes zdanie, przyznac komus racje, przyznac sie do bledu itp... Choc jedno drugiego nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:24 Witam, Zdanie to zazwyczaj mam swoje, ale nie przeszkadza mi cudze, Kompromis, to bardzo trudne słowo,ale nie niemozliwe, do błedu jak najbardziej, z przyznaniem racji gorzej, ale to miesci sie w kompromisie, uznanie subiektywnej opinii:) P.S. Niestety znikam w real,ale wroce:) Odpowiedz Link Zgłoś
haddamus Re: Szukam..... 28.01.05, 17:31 No to może zmień krąg poszukiwań i porozglądaj się za takim bezbronnym pantoflarzem bez charakteru, którego będziesz ubierala od stóp do glow, mówila kiedy ma iść do fryzjera lub kiedy glowę ma umyć itp. Ale pewnie przy takim byś się zanudzila..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:35 Kto to jest pantoflarz??? W moim mniemaniu , to własnie taki jest ideałem, gdzyż nie ma wad ;P Ja lubie Tych niepokornch :) Ide do juz ;) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
haddamus Re: Szukam..... 28.01.05, 17:39 Niemajacy wad pantoflarz jest dla Ciebie idealem a z drugiej strony lubisz tych niepokornych... No to mamy problem. Sama sobie zaprzeczasz, nie wiesz kogo pragniesz i masz problemy z przekazem a wiec nie mozna Cie zrozumiec.... To taka diagnoza na szybko.... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:41 Sprobuj przeczytac mojego posta ze zrozumieniem , prosze , moze wtedy nasza rozmowa zahaczy o interesujaca .... Odpowiedz Link Zgłoś
haddamus Re: Szukam..... 28.01.05, 17:26 Wszyscy jestesmy bezbronni czy tylko niektorzy? I czy to jest ta wada za którą nas uwielbiasz... bo już nic nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:32 Nie wiem czy wszyscy, ale tych ,ktorych znam tak, ale to jest Very Exiting... Nierozumienie, to tez jedna z tych wad, ktore uwielbiam ;) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 17:23 No to musisz wyjsc im na przeciw zeby Cie znalezli,jak siedzisz w domu to sie marnujesz:))) Moze zapisz sie na kolko Tanca (obojetnie jakiego),fitness kolektywny, kolko brydzowe,klub samornych serc,klub dreptusie,moze motocyklowy...wioslarski lub zeglarski,jujitsu(tu sie bedziecie dotykac),judo (mozecie na sobie polezec w drugim terminie),narty ,tenis,plywanie(mozesz pomylic przebieralnie). Widzisz jak duzo mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:28 Zdecydowanie z tej całej oferty wybieram dobry sex :)))) On jest dla Kobiety najlepszym tancem i fitnessem. Juz nie wspomne o zdrowotnym aspekcie:DDDDDDD Znkam, wpadne później :) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:24 Libressa, tak z ciekawości pytam ile Ty masz lat, jeśli mozna wiedzieć pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:33 Witaj, czy przypadkiem ,nie przemawia przez Ciebie, uczucie, ktore jest mi obce;P Znkam, Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:35 złych intencji może sie tylko dopatrzyć ten, kto sam je ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:34 acha, myslałam, ze to młoda kobietka, która ma dołek. no ale w takim razie rozumiem, chociaz to nie jest chyba sprawa lat tylko nastawienia do życia, tak sobie myslę Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:37 Renatko, z całym szacunkiem, wiek nie odgrywa roli,az tak wielkiej, a nastawienie do zycia, w czystej postacj hedonizm :)))) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Szukam..... 28.01.05, 18:35 Zosia, taki miły jesteś, aż się flaki przewracają. Po co to pleść takie farmazony, i to jeszcze kto jak kto, ale moderator?? Jestem naprawdę zniesmaczona Twoja wypowiedzią. Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy. zosia.samoosia napisał: > zasłużyła juz na emeryture :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: Szukam..... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 28.01.05, 17:34 Libressko proszę daj spokój z tą starością,ja mam za 5 dni urodziny, dlaczego uważasz 40-letnie za stare?Oglądają się faceci,mrugają oczkami,zansz wszystkie swoje pragnienia, masz dojrzałość, od młodzieży nie możesz się odgonić.Nie rób mi tego z tą starością.Spotkałam zakonnicę cakiem interesującą osobę opowiedzala mi historię związku jejcioci 70-letniej sprzed 20 lat(ciocia maiała 41,jej ukochany 21) są szczesliwi i do tej pory razem, tak też się zdarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:39 rany myslałam, że Libressa ma z 60 lat i tak smuci Ja sama jestem pod 40, owszem może moje ciało nie jest tak rewelacyjne jak ciało 20 letniej kobiety, ale nigdy nie czułam się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 17:39 Jedna _Kobieto Ty mnie nie drażnij, wrecz przeciwnie jestem ogromną admiratorka Kobiet i Meżczyzn po 40 -te, to najwspanialszy czas, Ci *pryszczaci* nie maja pojecia jak moze byc wspaniałym ... pozdrawiam wszystkich 40 z duzym plusem :) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 17:42 To juz wiosna i od razu argument sie znajdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:43 bardzo przepraszam :) żadko wchodzę na forum i nie byłam zorientowana w Twojej osobie Jeszcze raz przeprasza i wszystkiego dobrego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: Szukam..... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 28.01.05, 17:49 Jeśli Cię troche podrżniłam to chyba dobrze,ale jestem uczulona na słowo starość i może mi wybaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:55 nie ma problemu, to ja przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 20:43 Witaj Wietko, Piekna powinna byc Dusza, a ta jest niesmiertelna;) Ciało, to tylko "pojazd" dla niej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka Szukam.....podpaski... 28.01.05, 18:47 chyba libra mi jej nie podpierniczyla, Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 20:36 No udało mi sie wrocic szczesliwie z tego cholernego reala, City w okolicach Nowego Świata co prawda piękne, ale ciepły domek i maszyna zdecydowanie lepsze, Renata i Jedna_Kobieta, nie należe do osób, ktore sa obrażalskie, a net szczgolnie wymaga ogromnego dystansu, wtedy jest świetna zabawa... Pozdrawiam wieczorowo, stroje obowiazuja dowolne, ja np. jestem bosonoga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 20:37 ogladam zlotopolskich ale zerkam na was wcinajac pieczarkowa z torebki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 20:40 No, w takim towarzystwie, to raczej nie bywam :( Ale dobrze,ze jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Szukam..... 28.01.05, 20:39 nio:))nareszcie Libressa puściła standartowy temat forum hehehehe czyli Szukam..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 20:42 Witaj Malinko, a co, wszyscy moga to ja też, tyle tylko,ze ja szukam takiego z wadami :) A najwieksza to powinien być intelekt :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 20:55 No to pieknie zrobmy wiec konkurs,rozpiszmy moze sie ktos znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:04 Profesore, to nie jest konieczne, wiesz za duze zamieszanie, komisja, jury, zakradłby sie neptyzm, korupcja, nie... A tak w ogole , to po co mi *absolwentce wielu zwiazkow* taki kłopot, nie daj Boze jeszcze sie zakocha i to dopiero problem...:) -- Każda oczywistość jest banalna... Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:06 Obiecuje ze jak bede w Warszawie zabiore Cie na lody do Blicklego ,jak wytrzymasz czekanie u fryzjera francuskiego co mi zetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:09 Bardzo mi miło, ale a całym szacunkiem Lody u Profesora matematyki, nie sa dobrym pomysłem, ja chce życ!!!! Dlaczego miałabym czekac u fryzjera?? No chyba ,ze jego jezyk jest rownie dobry jak *scinanie* głow;P Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:17 Milo by bylo gdybysmy ladnie wygladali wiec zetne wlosy profesjonalnie. No czekac nie bedziesz. No moze zdam sie na Ciebie i wskazesz mi miejsce gdzie sa najsmaczniejsze,tak bedzie prosciej. Potem moze jakas winiarnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:22 To, zdecydowanie lepiej,profesjonalizm cenie sobie bardzo, whatever...:) Zapowiada sie obiecująco...;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Dobranoc-ide czytac madre ksiazki 28.01.05, 21:24 W lato libreska jeszcze 4 miesiace ... Teraz ide poczytac ,czasu mi szkoda tu siedziec ,zaleglosci w czytaniu przez te chorbe. Powiem dobranoc ,ale spac pojde za 2-3 godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobranoc-ide czytac madre ksiazki 28.01.05, 21:30 Dobranoc Profesore, pojde spac około 2-3 nad ranem :) Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka lepiej spac z madra ksiazka............... 28.01.05, 21:37 niz, z byle jaka podpsaka, Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: lepiej spac z madra ksiazka............... 28.01.05, 21:38 Kitus, z podpaski , to ty sobie kolnierzyk zrob, bedziesz miał radoche, jedyna realna :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 20:57 Libresso, za calego serducha zycze CI, abys znalazla, czego/kogo potrzebujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:07 Witaj, moja Miła, najbradziej szukam *świetego spokoju* ,co przy mojej niepokornej duszy nie jest takie łatwe:) Pozdrawiam masz dobre serduszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:19 Mam plan terenu, gdzie można znaleźć spokój, ten święty i ten nieświęty.. Działa w każdej miejscowości, więc nieważne, skad jesteś ;)) Jak już wyjdziesz z domciu, skręcasz w prawo. Idź prosto, aż miniesz dwa skrzyżowania. Na następnym skręć w prawo ponownie ;) Na lewo, na prawo, prosto. I jeśli na tej trasie nie znajdziesz lodziarni, to się do mnie zgłoś z reklamacją ;D Co to ma wspólnego ze Świętym Spokojem? Ano, jak już kupisz loda, siądź na pierwszej lepszej ławce i skonsumuj w blogim spokoju ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:24 Ostatnio preferuje, uboższa wersje "swietego spokoju", w jedym takim zaprzyjaźnionym sklepie zakupuje stosowna ilosc "swietego spokoju" i pod osłona nocy i przed domownikami "oddaje sie " jemu z błogoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:26 Ło matko, ło matko.. Co to być może.. Jeśli to tajemnica, to uchyl jej rąbka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:30 No Lody, w kazdej ilosci przyswajam :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:35 No ja to niekumata jestem.. ;)) Tak, czasami nie nadążam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:37 Wyluzuj, baw sie, zależy to tylko od Ciebie, pisz sobie co chcesz i z kim chcesz, wszak to Forum Towarzyskie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 21:39 Ano, towarzystwo towarzyskie tutaj, jak nigdzie.. Uprzejme, poklepie po plecach.. A ja mam na awanturkę chrapkę.. Rozglądam się za obiektem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 21:43 Czasem usiłuje noz w plecy wbic, czasem udaje dowcipnisiów, przewaznie jak sie opije jakąś tandetna gorzałą z rozpaczy, jakies *walniete* nicki przyjmuje, roznie to bywa, nalezy okazać miłosierdzie i zrozumienie ułomości :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 22:01 Heh.. no widzę, że walnientynka powiedziała, co wiedziała.. Walnięte te tynki, nie ma co ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 22:03 Czesto, to robi, nic innego nie potrafi, taka egzotyka tez tutaj bywa, miłosierdzi, jeszcze raz miłosierdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 22:09 Ale to jest ciekawe zjawisko, znaczy się, zastanawiające.. Zaiste, z tą moją inteligencją, coś nie tak jest.. Albowiem, jak zwykle nie kumam, dlaczego ludzie takie posty smaruja.. Potrafisz to rozłożyć na czynniki pierwsze?! Może napiszemy coś wierszem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 22:13 Bo chca w jakis sposob zwrocic na siebie uwage:) To komleksy ...jakas trauma z dziecinstwa, roznie bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 22:39 A ja śmiem wysnuć teoriem takowom ;) Że to jest facet, ten walnienty ;) oczywiście. Bo babkom tak podpaski obrzydły tak, że nawet jakby zauważyły jakąkolwiek zbieżność w nicku, to by słowem nie skomentowały. A faceta to rajcuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 22:43 Bardzo ciekawa teoria, dlatego poleciłam mu ten "kołnierzyk" to podobno jest facet, przynajmniej za takiego chciałby uchodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 22:51 A z drugiej strony. Jeśli facet, to gdzie te jaja?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:02 No a za nie to zlapać nie można.. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:08 sorki ze tak sie w trace w trakcie, ale o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:11 Ło matko, przyłapał mnie na wygadywaniu głupot.. <olaboga> ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:15 nie czytalem wszystkiego wiec nie musisz sie bac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Szukam..... 28.01.05, 23:10 Alez Sasiedze, co za problem , jest nam niezwykle miło :) Omawiałysmy "wirtualny nabiał" jednego usera, bo nie wyglada na to ,zeby miał rzeczywisty, sadząc co zdarza mu sie "nagryzmolic na FT" :DDDDD :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:15 aha juz chyba wiem :) mowicie o tym czyms na "W"? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:17 No, facet z wigorem.. W, jak Wigor, polot, splot ciężkich przypadków. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:19 mowisz o tych tabletkach? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:22 To by było V.. Ale ja sie juz muszę pożeganć.. Tymczasem i do następnego! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam..... 28.01.05, 23:29 czepiasz sie szczegolow :)))))) dopiero przyszedlem a Ty juz uciekasz :( to milych i kororowych snow ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś