Dodaj do ulubionych

ROK NA FORUM !!!!!!

29.05.02, 09:53
Przypomniałam sobie...
31 maja 2001 roku pierwszy raz zawitałam na forum...
Choć nie lubię zakładac wątków - tym razem zrobiłam wyjątek!
Pijemy??????????:)))
Bo strasznie Was wszystkich polubiłam!!!
Obserwuj wątek
    • emperor Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 09:56
      wiec musimy to uczcic w jakis szczegolnie wyjatkowy sposob:))))
      • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 09:59
        Upijemy się, staniemy za atrapa drogówki policyjnej i będziemy dla jaj
        zatrzymywac ludzi!!!!:)
        • emperor Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:01
          ok, ja mandaty wypisuje i odbieram naleznosci,
          ty zajmiesz sie lizaczkiem:)
          • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:10
            Myślisz że będę dobra w machaniu nim i rzucaniu się z nim ludziom pod koła?
        • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:02
          Gratulacje roczku- Twoj Wirtualny Ojciec Chrzestny
          • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:03
            A to Ty mnie wtedy to butelką szampana przez łeb przyłożyłeś?:)))
            • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:05
              Butelka sie stlukla na szczescie. Leb pozostal bez zmian :o)
              • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:06
                A z tym to akurat nie wiadomo:)))
                • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:21
                  Czy chcesz zarobic dozywotnia dyskwalifikacje?
                  Jesli nie- w czwartek widze Cie na piwie!
                  • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:27
                    W BOŻE CIAŁOOOOOOOOOOOOO?????????;)
                    Jakżebym mogła!
                    • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:49
                      a co idziesz na pochod z klecha?
                      • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 10:51
                        Nie, jadę tam gdzie zwykle i uprzedzam pytanie: nie, Lublin się nie zawalił,
                        ale w każdej chwili moze:)
                        • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 11:04
                          Nie jedz tam- tam podobno jedza ludzi na dworcu!
                          • ronja Re: ROK NA FORUM !!!!!! 29.05.02, 11:07
                            No i wydało się czym się żywię w weekendy:)
                            • Gość: mario2 Re: ROK NA FORUM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 14:38
                              To po co chwalilas sie, ze jestes wegetarianka?
        • tygrysek_ Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:03
          kurde.....taka okazja!!!!:)
          Ronja ! a niedługo będzie rok wrzosowiska!!
          w Lipcu !!
          a ja w Lipcu będę w Wawie...trzby zrobić imprezę !!!:))
          • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:04
            Najfajniej by ją było zrobic na jakimś wrzosowisku, ale obawiam się że
            wrzosowisko by tego nie przeżyło, a Warszawie i owszem moze się udać:)))
            • tygrysek_ Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:20
              ..to zacznij już od dziś zbierac butelki i trenuj gardło!!!:)
              Mario zaświadczy,...ze mną trzeźwa i głodna nie wyjdziesz!!!:)

..i jeszcze Ci jakiegos Bułgara załatwimy !!!
            • laelia Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:20
              Gratuluję Ronja!!!!
              • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:28
                No, ciekawe czy jest czego:)))
                Bo w sumie trudne to nie było!

Ja się musze zastanowić czy chce Bułgara. Wolę jednak nie. Może jakiego ułana
                mi załatwicie, hm?;)
              • anka1 Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:30
                Ronja jako Roczniak przyjmij tort z jedna swieczka!:))) pomysl zyczonko i
                dmuchaj!:)))
                • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:34
                  Pomyślałam dyżurne życzenie i dmuchnełam:)))))
                  • motor Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:40
                    Twoje zdrowie staruszko
                    • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 10:45
                      Dzięki, młody - wprawdzie ręce mi się trzęsą, ale kufel chyba jeszcze w dłonii
                      utrzymam:)
                      • motor Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 11:11
                        Przy Tobie to jestem osesek
                        • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 11:13
                          Uznam że mówisz w przenośni, o moim doświadczeniu:)))
                          • Gość: samanta Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:12
                            kurcze,musze sprawdzic bo przeciez ja tez przyszlam tu pod koniec maja! O rany...to dopiero rok?Mnie
                            sie czasami wydaje ,ze to tyle czasu minelo.
                            • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 12:21
                              A dla mnie to długo...
                              • Gość: samanta Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:36
                                Ha !A ile sie wydarzylo przez ten czas....Kurcze!:)
                                • ronja Re: CHLEJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 12:40
                                  A to racja:)))
                                  Kto by się spodziewał:)))
                                  • Gość: samanta 30.05 !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:53
                                    tego dnia po raz pierwszy przekroczylam progi tego wariatkowa.nie minal jeden dzien a juz poznalam
                                    mario:)
                                    • ronja Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 12:55
                                      • Gość: samanta Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 13:02
                                        jeeeezu!Siostre odnalazlam!:))))))))
                                        • ronja Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 13:24
                                          A co zagineła i łzy lałaś?:)
                                          • laelia Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 13:43
                                            cholera, też chcę tu mieć jakąś rodzinę !!!
                                            • ronja Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 13:58
                                              Te, imieninowa, co się nie przyznajesz:)))
                                              • laelia Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 14:11
                                                już w zasadzie zastanawiałam się, czy nie rzucić w Was dyskretnie kalendażem :)
                                                • ronja Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 14:18
                                                  Ty, ale na moim, co na ścianie wisi, je Bogumiła i Urszula:(((
                                                  Dopiero post Aroski przypomniał mi że moja przyjaciółka dziś też ma imieniny,
                                                  tak jak Ty:)))
                                                  • laelia Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 14:22
                                                    To wyrzuć taki kalendaż :)))
                                                  • ronja Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 14:28
                                                    A co mi będzie odmierzało czas do urlopu????????????????
                                                  • laelia Re: Tośmy z Samantą bliźniaczki są!!!!!:))) 29.05.02, 14:47
                                                    bicie serca? :)
    • woland? Re: ROK NA FORUM !!!!!! 03.06.02, 08:18
      twoje zdrowie Rońka, do dna!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka