Gość: mysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:45 czy juz nikt nie lubi sie przytulac?? czy zyjemy w takich czasach ze unikamy bliskosci drugiego czlowieka jak ognia?? czy nie ma juz ludzi ktorzy nie potrafia bez tego zyc tak jak ja...??? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranucchio Re: czy juz nikt...???? 02.02.05, 22:55 moze lubi a nie ma do kogo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: czy juz nikt...???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:04 a moze nie ma do kogo poniewaz wiekszosc ludzi zapomniala juz jak to sie robi??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
ranucchio Re: czy juz nikt...???? 02.02.05, 23:13 skoro tak, to gdzie sa te niedobitki, ktore jeszcze potrafia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: czy juz nikt...???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:25 ja jestem takim niedobitkiem :( i wlasnie szukam drugiego niedobitka do pary... ale swiat taki duzy, ludzi tak duzo... jak go znalesc...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniucha Re: czy juz nikt...???? IP: *.osk.enformatic.pl 02.02.05, 23:16 mysia w norce jest przytulnie :)bobranoc Odpowiedz Link Zgłoś