kora3 10.02.05, 18:50 Sorry, ze tak zaapeluje , ale Diabollo tu stuka i wnijść nie moze :( Czy to tylko pzreoczenie (nomen omen Oko ) :) czy też jest jakis powod ? Ja bym chcetnie z nim pogadala .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luzer Od Diabolla 10.02.05, 19:21 "Ponieważ nie mogę wejść na "forum KR - inne tematy", postanowiłem do Was napisać e-maila. Czcigodna Oko_jeża w tych pogaduszkach napisała, że ma dzisiaj klasówkę z angielskiego, no to sobie pomyślałem, że nie tylko jej przyda się świetna strona edukacyjna bardzo wzbogacająca słownictwo tego niezwykle bogatego języka, w którym każdy kto nauczy się 500 słów myśli, że ma dużo do powiedzienia. "Per aspera ad astra", czyli po polsku "pracuj, pracuj, a garb sam ci wyrośnie", owocnej nauki życzę: home.pacbell.net/diana_do/knowjack.htm Kłaniam się nisko." _____________________________________ Właśnie, co tam, Oczko? Zabanowalaś Diabolla? Nie wierzę. Luzer Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: Oczko :) 10.02.05, 21:26 Diabollo trzymaj się - jesteśmy z Tobą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Oczko :) 10.02.05, 23:16 Oczko, uprzejmię proszę o otworzenie wrót naszemu pięknemu Diabollo!! Wszak jest powiedziane: pukajcie a będzie wam otworzone. On puka! Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Oczko :) 11.02.05, 09:45 E, no, co jest, czyzby stop wyszukanemu savoir-vivre na tym forum? Diabollo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Oczko :) 11.02.05, 13:24 Popieram - Oczko, wpuść Diabollo, pięknie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Oczko :) 11.02.05, 13:26 sunday napisał: > Popieram - Oczko, wpuść Diabollo, pięknie proszę! Ja mniemam, ze Ona nie ma teraz dostępu do kompa :( Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: Już odpowiadam 11.02.05, 16:17 Oko ma spalony zasilacz:( I na razie musi troszeczkę poczekać, może dziś uda się coś z tym zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Już odpowiadam 12.02.05, 21:12 rzeczywiście, przez parę dni nie miałam kompa, spalił się zasilacz...przepraszam Diabollo, już nadfrobiłam to niedopatrzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Już odpowiadam 14.02.05, 19:23 oko_jeza napisała: > rzeczywiście, przez parę dni nie miałam kompa, spalił się zasilacz...przeprasza > m Diabollo, już nadfrobiłam to niedopatrzenie :) > Czcigodna Oko_Jeża, A ja chciałem podziękować za wszystkie, jakże miłe dla mnie wypowiedzi. Oczywiście, to że nie mogłem tu wejść to była tylko moja wina bo nie zgłosiłem w odpowiednim czasie swojego zgłoszenia do uczestniczenia w tym forum. Wysłałem do niektórych z Was e-maila z tym cennym materiałem edukacyjnym, bo - jak wiadomo - z edukacją nie można czekać. Jeszcze raz dziękuję i kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś