Dodaj do ulubionych

Nasi ulubieni piękni / piękności :)

21.02.05, 13:44
Wątek zupełnie rekreacyjny - jacy aktorzy / aktorki są wg Was piękni /
przystojni? Podawajcie swoje typy :)

Ja ze swojej strony podam:

- Claudię Black:

www.claudiablack.de/
- Cate Blanchett:

www.cateblanchett.net/
- i żeby nie było, że lubię tylko kobiety o inicjałach CB :) - Joannę
Koroniewską:

www.m-jak-milosc.pl/?p=galeria&kat=10
- i Agnieszkę Sitek, bo ma oczy i uśmiech jak moja dawna miłość :)))))

www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/fotos?co=zdjecie&typ=zdjf&idgl=7135&NrKol=11&baza=1
Obserwuj wątek
    • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 13:47
      Hmmm, nie ten link się wkleił... Agnieszka Sitek jest tu:

www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=23285&baza=1
      i tu:

www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/ZdjeciaOsoby?osoba=23285&baza=1
    • elli_nika Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:39
      Oj, zdecydowanie Ralph Fiennes;-) I jeszcze Al Pacino, Kenneth Brannagh, Robert
      de Niro i Sting. No i, co mi tam - przyznam się - Hugh Granta lubię;-)
      • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:46
        > Oj, zdecydowanie Ralph Fiennes;-)

A Liam Neeson? Też trochę w tym typie...

Uroku Ala Pacino, a zwłaszcza Roberta de Niro, nigdy nie zrozumiem :)

Co do Hugha Granta, to uważam, że facet wygląda obecnie korzystniej, niż
        kiedyś. W przeszłości był lalusiowaty (szczególnie jak grywał w okularach),
        teraz schudł, "zmarszczył" się - i wyszlachetniał :)
        • elli_nika Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:51
          > A Liam Neeson? Też trochę w tym typie...

Liam Neeson jak najbardziej, tyle, ze dla mnie nieco za wysoki;-)
          A co do Hju masz rację - obecnie wygląda lepiej. Ale i tak zawsze najbardziej
          podobał mi sie jego English English ;-)
          • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:52
            > A co do Hju masz rację - obecnie wygląda lepiej. Ale i tak zawsze najbardziej
            > podobał mi sie jego English English ;-)

??????????????
            • elli_nika Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:55
              No nie mówi jakimś tam Estuary, tylko jakby sie z Eton urwał. Bez narzeczów,
              znaczy się;-)
              • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 21.02.05, 14:57
                A ja tam nie rozróżniam :) Tzn. rozpoznam Brytyjczyka od Amerykanina - ale
                narzeczy już nie :)
        • mamalgosia zmarszczył się??? 22.02.05, 12:40
          Hugh Grant się zmarszczył? czemu ja nic o tym nie wiem?
          • stephen_s Re: zmarszczył się??? 22.02.05, 12:58
            A nie zmarszczył się?

www.imdb.com/gallery/ss/0317198/Ss/0317198/4386.jpg?
            path=pgallery&path_key=Grant,%20Hugh%20(I)
            • mamalgosia Re: zmarszczył się??? 28.02.05, 16:15
              no, trochę tak, rzeczywiście. Ale mi to nie przeszkadza
    • stephen_s Do pań - co sądzicie o... 21.02.05, 14:59
      ... o tych aktorach?

- Jacek Poniedziałek
      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=27468&baza=1
      - Robert Gonera
      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=101&baza=1
      - Maciej Kozłowski
      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=6593&baza=1
      Pytam, bo chcę zweryfikować, czy oni faktycznie tacy piękni :) Moja siostra np.
      Poniedziałka uwielbia :)
      • elli_nika Re: Do pań - co sądzicie o... 21.02.05, 15:10
        Nie mogę się wypowiedziec na temat zadnego, bo tam gdzie ich widziałam, grali
        mdle. Tzn. widziałam Gonerę w 'Długu' i wiem, ze potrafi przekonująco odać
        pewne emocje, ale to nie takie emocje o które mi u mężczyzn, i ludzi w ogóle
        chodzi.
        • stephen_s Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 15:13

• elli_nika Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 15:27
            Ale jak ja mam Ci powiedzieć, czy sa przystojni, skoro nic ciekawego nie mieli
            do powiedzenia albo zagrania? Co ja mam po zdjęciu Ci powiedziec, czy ktoś jest
            przystojny?
            • stephen_s Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 15:37
              > Ale jak ja mam Ci powiedzieć, czy sa przystojni, skoro nic ciekawego nie
              > mieli do powiedzenia albo zagrania? Co ja mam po zdjęciu Ci powiedziec, czy
              > ktoś jest przystojny?

A czemu nie? Co ma przystojność do umiejętności aktorskich? Nie rozumiem :)
              • elli_nika Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 15:42
                Dla mnie przystojność to nie tylko wygląd, a ogólna atrakcyjność;-) Jesli mam
                po zdjeciu tylko ocenić, to nie - nie wydają mi się ani przystojni, ani
                ciekawi, ani atrakcyjni. Moze dlatego, ze własnie są nieco niemrawi? A jak juz
                mrawi to nie po mojemu ;-)
                • stephen_s Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 15:45
                  > Dla mnie przystojność to nie tylko wygląd, a ogólna atrakcyjność;-)

OK, rozumiem :)
                  • oko_jeza Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 16:25
                    hmm...nie jest ważne, żeby był przystojny, ale żeby miał w sobie to "coś"...żeby był interesujący :)
                    więc dla mnie: Jude Law, Adrien Brody, Bartek Opania, Robbie Williams...
                    Co do Gonery- fajny, ale troszke bufonowaty z wyglądu :P a Kozłowki...calkime fajny :)
                    • treia Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 21.02.05, 17:18
                      Gonera jest owszem, owszem :)

Moj ulubieniec ostatnio, Viggo Mortensen:

viggo.strona.pl/zdjecia/pics/duze/pr_02.jpg
                      viggo.strona.pl/zdjecia/pics/duze/pr_36.jpg
                      Piekne kobiety: Michelle Pfeiffer, Juliette Binoche, Emmanuelle Beart
                      Itd. ;-)

• stephen_s Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 22.02.05, 00:36
                        Ach, Vigo... :) A reszta obsady "Władcy pierścieni" jak Ci się podobała?

Moja siostra szaleje za Orlando Bloomem i Davidem Wenhamem... :)

Co do kobiet, to niestety - żadna z wymienionych nie jest w moim guście :(
                    • stephen_s Re: Ale czy są przystojni???? :))))) (n/t) 22.02.05, 00:38
                      Robbie Williams... ciekawa twarz. Ni to laluś, ni to erotomam :)

A Adrien Brody to wg mnie jeden z kandydatów na aktora charakterystycznego
                      wszechczasów... Nie w złym sensie - facet faktycznie jest przystojny. Po prostu
                      ma tę twarz strasznie charakterystyczną...
      • kochanica-francuza Re: Do pań - co sądzicie o... 22.02.05, 15:41
        polsko-machowaci,zwłaszcza KOzłowski z tym zarostem na zboczeńca
        • stephen_s Re: Do pań - co sądzicie o... 22.02.05, 21:26
          > polsko-machowaci,zwłaszcza KOzłowski z tym zarostem na zboczeńca

Zarostem na zboczeńca..???
          • kochanica-francuza Re: Do pań - co sądzicie o... 23.02.05, 14:21
            stephen_s napisał:

> > polsko-machowaci,zwłaszcza KOzłowski z tym zarostem na zboczeńca
            >
            > Zarostem na zboczeńca..???
            >
            Dla mnie to taki zarost a la doktor Dolittle.Wokół ust.Na zboczeńca i basta.Nie
            ufam facetom tak ogolonym.
      • isma Re: Do pań - co sądzicie o... 01.03.05, 12:27
        Z Poniedzialkiem mam ten klopot, ze ja go pamietam z czasow studencko-
        teatralnych, kiedy, hmmmm... no, role mocnych mezczyzn raczej nie byly jego
        specjalnoscia. Ale glos ma ladny.
    • luzer Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 00:23
      Jak dla mnie, piękną kobietą była Irène Jacob w "Podwójnym życiu Weroniki".
      Po prostu śliczna.

No i jeszcze Sophie Marceau. Równie piękna.

Bardzo podobała mi się również Carole Bouquet w "Mrocznym przedmiocie
      pożądania" Bunuela.
      • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 00:32
        Irene Jacob, Sophie Marceau... Za kobiece jak dla mnie :)

A Carole Bouquet nie znam w ogóle...
        • luzer Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 09:23
          stephen_s napisał:

> Irene Jacob, Sophie Marceau... Za kobiece jak dla mnie :)

Sorry, Steve, co w takim razie, rozumiesz przez określenie: "kobieca"? :)))
          • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 13:11
            > Sorry, Steve, co w takim razie, rozumiesz przez określenie: "kobieca"? :)))

No, mówię "kobiecość" w sensie stereotypowym - wrażliwość, delikatność,
            zwiewność... Mnie to nie rusza :) Kobieta silna winna być :)
            • luzer Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 15:05
              stephen_s napisał:

> No, mówię "kobiecość" w sensie stereotypowym - wrażliwość, delikatność,
              > zwiewność... Mnie to nie rusza :)

A mnie - owszem, taka "stereotypowa", oparta na wrażliwości, delikatności
              i cieple, kobiecość rusza jak najbardziej. :))

> Kobieta silna winna być :)

"Masza Angielina - pierwaja żienszczina traktaristom"...? Nie, dzięki! ;))

• stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 17:14
                > A mnie - owszem, taka "stereotypowa", oparta na wrażliwości, delikatności
                > i cieple, kobiecość rusza jak najbardziej. :))

A mnie ruszają kobiety wysokie, silne fizyczne, z mózgami pracującymi na
                wysokich obrotach i oczami groźnymi niczym dwie katany... :)

Przynajmniej moja ostatnia miłość ze studiów taka była :)
                • luzer Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 17:17
                  stephen_s napisał:

> A mnie ruszają kobiety wysokie, silne fizyczne, z mózgami pracującymi na
                  > wysokich obrotach i oczami groźnymi niczym dwie katany... :)

Krótko mówiąc - prawie mężczyźni...? ;-)))
    • grzespelc Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 08:21
      Tak trochę skorzystam z podpowiedzi: M.Pfeiffer i S. MArceau jak najbardziej.
      Do tego Penelopa Cruz(wychodzi za mąż, hehe)
      film.onet.pl/0,0,1057536,plotki.html
      A kiedyś mi się podobała Cindy Crawford :D

A z Polek to M. Kożuchowska i Kasia Bujakiewicz też całkiem całkiem...
      • stephen_s Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 13:13
        Penelope Cruz jest sympatyczna :)

Ale Cindy Crawford nie lubię... W ogóle modelki przeważnie mi się zupełnie nie
        podobają. Wszystkie jakieś takie płaskie są...
        • luzer Re: Nasi ulubieni piękni / piękności :) 22.02.05, 15:52
          stephen_s napisał:

> Penelope Cruz jest sympatyczna :)
          >
          > Ale Cindy Crawford nie lubię... W ogóle modelki przeważnie mi się zupełnie nie
          > podobają. Wszystkie jakieś takie płaskie są...

Hej, Steve, chyba się nie przyjrzałeś Cindy Crawford! Ona w ogóle nie jest
          płaska. Wręcz przeciwnie, chłe, chłe... :))
          • crusader1 Re: Nasi ulubieni... 22.02.05, 21:16
            Bo chyba piekno jest dosc wzgledne...

A obecnie jest chyba to ta pani, oczywiscie raczej jest to raczej jej filmowe
            wcielenie, jaka jest w rzeczywistosci nie dbam, fascynyje mnie fikcyjna Teyla,
            nie zas realna Rachel Luttrell:

www.scifi.com/atlantis/cast/teyla/index.html
            A dlaczego, zobaczcie sami:

scifi.about.com/library/graphics/sahot9.jpg
            To tyle :)
            I nie mam zamiaru sie usprawiedliwiac...
            • stephen_s Crusaderze!!! 22.02.05, 21:25
              Wreszcie ktoś, kto mnie rozumie... :))))))

Jak może zauważyłeś, jako jedną z moich ulubionych pięknych kobiet wymieniłem
              Claudię Black... Aeryn Sun... Chyba oglądałeś "Farscape", więc wiesz, o kim
              mówię :)))

PS. "Stargate Atlantis"? Co to za cudo?
              • crusader1 Re: Crusaderze!!! 23.02.05, 16:10
                Farscape nie ogladam,kiedys ogladalem,ale ostatnio ja pare innych seriali pobilo
                i to zdecydowanie. Program SciFi sie niezle rozwija i robia coraz lepsze
                produkcje. Ostatnio nawet puscili "EarthSea" w/g LeGuine.

stargate Atlantis to nastepc Stargate SG-1. Wiem ze ten pierwszy kiedys lecial w
                Polsce. Grupa amerykanskich zolnierzy i naukowcow podrozujaca przez "gwiezdna
                brame" do innych planet w naszym wszechswiecie i napotykajaca nowe cywilizacje:

www.scifi.com/stargate/gallery/index.html
                Po trzecim roku SG-1 zdecydowano zrobic Atlantis - czyli podroz do innego
                wszechswiata. Nowy, tym razem miedzynarodowy sklad i nowe efekty specjalne.
                Okazuje sie ze Atlantyda byla tak naprawde poza ziemia i zostala opuszczona
                przez "Starozytnych." Obecnie jest tam nowa zaloga z ziemi i nadal szukaja oni
                kontaktu ze starozytnymi. Jak na razie spotkali jednego i oczywiscie ich wrogow...
                • stephen_s Re: Crusaderze!!! 23.02.05, 19:20
                  > Farscape nie ogladam,kiedys ogladalem,ale ostatnio ja pare innych seriali
                  > pobilo i to zdecydowanie.

O, możesz napisać coś więcej? Straciłem orientację, co obecnie ciekawego nadają
                  w Stanach... W Polsce od dłuższego czasu żadna porządna fantastyka nie leci :(

> stargate Atlantis to nastepc Stargate SG-1.

Hmmm... Szczerze Ci powiem, że oryginalne "Stargate" nie przypadło mi do gustu.
                  Zresztą trochę trudno było mi się wczuć w ten serial, widząc, że gra w nim
                  MacGuyver :)

Z seriali, które mnie wciągnęły, wymienić mogę rózne mutacje "Star
                  Treku", "Archiwum X" (choć strasznie zeszło na psy - ale pierwsze odcinki były
                  świetne), "Dark Skies" (znasz? też serial ufologiczno - spiskowy, mam wrażenie,
                  że miejscami lepszy od "X-Files") no i "Babylon 5" - moim zdaniem jeden z
                  najlepszych seriali, jakie kiedykolwiek zrobiono... Też przyznam się do pewnej
                  słabości do "Buffy" :)
                  • crusader1 Re: Crusaderze!!! 24.02.05, 21:30
                    Z nowosci to ostyatnio jest na pierwszysch miejscach "Battlestar Galactica."
                    Jest to nowa wersja starego serjalu ktora ostatnio otzrzymuje doskonale recenzje.
                    Ludzkosc wdala sie w walke z cyborgami ktora przegrala a obecnie ucieka w
                    poszukiwaniu nowego terytorium w parunastu wielkich statkach atakowana przez
                    cyborgi. Swietne efekty specjalne i grafika. Utrzymany w czarnym nastriju
                    apokalipsy:

www.scifi.com/battlestar/
                    4400 - doskonaly film dla milosnikow stylu X-files, ale znacznie lepszy.
                    Orginalnie zrobiony przez kanal USA, ktory raczej slynie z mordobicia nie
                    fantastyki, obecnie kupiny przez SciFi. Historia 4400 ludzi porwanych przez ufo,
                    ktorzy pewnego dnia pojawiaja sie w oklicach Seattle. Z roznych epok, od wojny
                    secesyjnej do 2000 roku.Nie wiadomo kim sa,jakie maja zdolnosci i co z nimi
                    zrobic... Fascynujacy film, ama nadzieje zawedruje do Polski i na stronie
                    posiada trailer:

www.usanetwork.com/series/the4400/flash.htm
                    EarthSea - Ursule LeGuin znasz. Serial rusza 1 marca. Jest dobry, ogladalem 1
                    czesc z uwagi na to ze zostalem wybrany do oceny edycji. Sam jestem ciekawy co
                    zmienili. Oglolnie swietne efekty i mysle ze Ursula jest z tego filmu dumna

www.scifi.com/earthsea/index.html
                    Oprocz tego wiele filmow jednoodcinkowych - dwugodzinnych.

Co do SG-1 to ostatni sezon (3) jest calkiem dobry. Oczywiscie byl on
                    przygotowaniem do Atlantis. atlantis ma natomiast inna obsade i zupelnie inny
                    charakter. Super efekty specjalne i wiele scen w kosmosie.
                    • stephen_s Jedno pytanie :) 25.02.05, 15:42
                      Crusaderze, czym Ty w zasadzie się zajmujesz, że wybrali Cię do
                      oceny "EarthSea"..? Podejrzewam, że nie biorą do tego ludzi z ulicy... :)))
                      • crusader1 Re: Jedno pytanie :) 25.02.05, 16:56
                        Digital Video Editing. Nic specjalnego - reklamowki, materialy promocyjne,
                        ciecia materialow edukacyjnych + nadzorowanie i pomoc w pracowni filmowej dla
                        uniwerku (siedzenie w sali i pomoc studenta w robieniu projektow, jak maja
                        pytania). To tylko studencka praca. Niektorzy producenci wysylaja reklamowki do
                        Osrodkow Filmowych (cos jakby szkoly filmowe) z prosba o ocene. Z kolei szkoly
                        wysylaja je osoba ktore sie tam uczyly i obecnie pracuja w fachu z prosba o
                        napisanie 2-3 stronicowej oceny dotyczacej danych aspektow filmu. Zazwyczaj nie
                        dostaje wiecej niz 2-3 produkcje rocznie i wiekszosc to dokumenty. Za to jest
                        jakas kasa, ale nawet nie pokrywa kosztow skladki aby byc w zwiazku...
                        • stephen_s Re: Jedno pytanie :) 25.02.05, 17:33
                          Hmmm... Fajną masz pracę... Zazdroszczę :)
    • kochanica-francuza Ryan Philippe 24.02.05, 22:07
      i zepsuci młodziankowie,jakich grywa...
    • mamalgosia moje ideały urody 28.02.05, 13:03
      raczej są niesprawdzalne dla Was, bo są nimi: moja koleżanka i mój kolega:)
      Zdjęcia mam co prawda, ale sądzę, że nie mogę rozsyłać
      • kochanica-francuza Re: moje ideały urody 28.02.05, 21:34
        Mój anglista!!!!Miodzio!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka