hrabia_dewalgo 01.03.05, 14:16 Prosze tu wpisywac wszystkie nieprzyzwoite mysli jakie przyjda Wam do glowy (ew. glowek). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 14:20 aha piszcie spokojnie, nie patrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:13 jestes, anielo, wychowana widac wedlug wszystkich najscislejszych zasad katolickich. Nic tu po mnie- jestem liberalem, libertynem, nieobce jest mi liberty oraz libacje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:19 hrabia_dewalgo napisał: > Nic tu po mnie- jestem liberalem, libertynem, nieobce jest mi liberty oraz > libacje. slusznie, ratuj swoje libido. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:31 liberum veto! c'est dépourvu de tout sens! Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:43 Wszystkie nieprezyzwoite??? Po 1. za duzo pisania, po 2. jeszcze by sie ktos zgorszyl, po 3. nie chce nikogo sprowadzac na zla droge. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:49 Wasze niekonstruktywne wypowiedzi nie prowadza do rozwoju dyzkusji. Wprost przeciwnie: gasza ja w zarodku i wywoluja kolejna pyskowke, ktora do niczego nie prowadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 15:53 a dokad dyskusja ta prowadzic ma? stad konca nie widac, a ciekawa jestem co Was czeka na mecie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 16:12 Poza tym to miala byc lista nieprzyzwoitych mysli a nie dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 16:16 aha a jesli ktos bije sie z myslami? taka bezpardonowa walka to tez rodzaj dyskusji jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 16:19 Niekonstruktywne wypowiedzi???? a po co ma sie wypowiadac,zeby ci zakonnicy i zakonnice z tego forum chcieli mnie spalic na stosie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Watek nieprzyzwoity 01.03.05, 17:56 Ania z Zielonego Wzgórza lubi seks Analny Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: Watek nieprzyzwoity 02.03.05, 12:12 z Ania laczy mnie tylko kolor wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 ee tam zaraz spalic 02.03.05, 09:31 chcialabys! Musisz sie bardziej postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ee tam zaraz spalic 02.03.05, 10:24 alez ona spala sie. samoczynnie, uwazam (wiec po co marnowac zapalki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: ee tam zaraz spalic 02.03.05, 10:59 ale niech coś powie najpierw. Spali się po tem, jeśli nie utonie w stawie. A jeśli utonie, znaczy przyzwoita była. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ee tam zaraz spalic 02.03.05, 11:02 RYCERZ: A zatem dlaczego czarownice się palą ? (Konsternacja, pełne skupienie, wszyscy myślą, drapią się po głowach...) KTOŚ: (nieśmiało) Bo są z drewna ? RYCERZ: Dobrze ! Zatem jak sprawdzimy, czy ona jest zrobiona z drewna ? KTOŚ: Zbudujemy z niej most ! RYCERZ: Ale czy nie buduje się mostów także z kamienia ? KTOŚ: Ano tak. RYCERZ: Czy drewno tonie w wodzie ? TŁUM: Nie, nie. Pływa. ... Wrzucić ją do stawu ! RYCERZ: Co jeszcze pływa w wodzie ? ODPOWIEDZI Z TŁUMU: Jabłka ! Małe kamyki ! Porcelana ! Sos ! Matka Terry`ego ! Świerszcze ! Ołów ! KRÓL ARTUR: Kaczka ! RYCERZ: Właśnie. Zatem - logicznie rzecz biorąc... KTOŚ: ... jeśli ona waży tyle, co kaczka, to jest zrobiona z drewna... RYCERZ: ... a co za tym idzie... ? KTOŚ INNY: ... jest czarownicą !!! cbdy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Watek nieprzyzwoity 02.03.05, 12:41 wletła mi jednym uchem, wypadła drugim - nie zdążyłam zanotować :( Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea nieprzyzwoicie nudny watek??? 02.03.05, 13:22 a ja mysle o ... napisze to slowami Freuda- o tym co seksualne, o tym co zajmuje sie cialem, w szczegolnosci narzadami plciowymi osobnika plci odmiennej w celu zaznania rozkoszy i co zmierza ostatecznie do polaczenia narzadow seksualnych i wykonaniu aktu plciowego... w roznych miejscach, w roznych formach, w roznych okolicznosciach... Odpowiedz Link Zgłoś
angelika_20 Re: Watek nieprzyzwoity 02.03.05, 22:13 Mi na przykład Twój nick kojarzy się ze spedalonym facetem. Nie dość, że hrabia to de wal go. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Nareszcie fajowy wątek 03.03.05, 08:30 Cipa, pitol, dupa, łechtaczka, paznokcie, śluz Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 no wez 03.03.05, 10:30 nie przepisuj zadan z testow na inteliegncje... Paznokcie tu nie pasuja, wg moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Nareszcie fajowy wątek 03.03.05, 11:23 dorzucam: pipa. PS. dziekuje kol. karolakowi za pierwszy tresciwy post w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Watek nieprzyzwoity 03.03.05, 13:07 A ja mam ochotę wylizać cipeczkę mojej koleżance. Ale ona nie lubi kobiet... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
gadzina_pospolita Re: Watek nieprzyzwoity 04.03.05, 16:12 a ja właśnie zastanawiam się jak to jest z kobietą. bo jestem kobietą ale od pwnego czasu chodzi mi po głowie żeby moze tak spróbować... sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek nieprzyzwoity 04.03.05, 18:02 Sprobuj i zwierz nam sie. Niektorzy sa bardzo ciekawi, taki na przyklad Dzyndzel to bedzie spijal kazde slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Watek nieprzyzwoity 04.03.05, 20:16 muszę powiedzieć, że próbowałem z kobietą i jest bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Watek nieprzyzwoity 05.03.05, 10:43 e, brbrbr, z kobieta? Tez nie miales z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Watek nieprzyzwoity 06.03.05, 22:29 miltonio, masz racje próbowałem. Chciałem powiedzieć, ze okazuje się, że kobiety to są takie ciepłe i miękkie. Aż robi się ciepło na samo wspomnienie. Natomiast nigdy nie próbowałem z żadnym kolegą. Jakoś mnie mdli na sam taki pomysł. Jestem dziwny i pewnie w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek nieprzyzwoity 06.03.05, 23:09 Nie wszystkie, anorektyczki nie sa specjalnie miekkie i na cieple tez nie wygladaja, bo nie laduja paliwa. ;) Tez jestem w mniejszosci, bo mimo, ze jak twierdzi kolezanka, wszystkie kobiety sa biseksualne, to sie ostalam jako wyjatek, co potwierdza regule. Chociaz wlasciwie Karolak jest tak zniewiescialy, ze wlasciwie nie mam pewnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Watek nieprzyzwoity 07.03.05, 21:07 A, mówisz jak Galileusz w kontekście owego Karolaka - jednak się kręci. Powiem szczerze, wolałbym by Karolak nie był taki zniewieściały, a Ty miała jasny pogląd w kwestii swej przynależności do mniejszości. Moglibyśmy się może stowarzyszyć? W imię tolerancji? Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Watek nieprzyzwoity 06.03.05, 17:50 Jeżeli masz szansę - to spróbuj. Gdzieś było napisane że praktycznie każda kobieta jest biseksualna. Tylko niektóre boją się do tego przyznać. :-) A babeczki są super. Tylko faktycznie musisz w tym momencie być czujna i wyczuć kobitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Watek nieprzyzwoity 07.03.05, 09:30 nie wyczuwam kobitek. Moga kolo mnie przechodzic pochodami a ja nic. Za to faceta w ciemnym lesie, z odleglosci 5,5 km bez latarki odnajde. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Watek nieprzyzwoity 07.03.05, 21:08 Dziękuję Ci Lalko 01, bardzo często nie biore latarki idąc do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ad2002 do lalki 07.03.05, 21:35 ale to na węch? (ojej! mam nadziej, że nie) czy też na ultradżwięki? w tym lesie, tych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do lalki 08.03.05, 09:50 nie wiedzialas? faceci fosforyzuja w lesie (jak rozaniec, tuz po zgaszeniu swiatla, mialas taki? super byl) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: do lalki 08.03.05, 10:00 Dzieki Aniela ze wyjasnilas to zjawisko w sposob prosty i przystepny bez uciekania sie do praw termodynamiki, chemii organicznej czy pozytywizmu. Na wszelki wypadek facet zabieraj ze soba do lasu fosforyzujacy rozaniec - zwiekszysz do nieskonczonosci szanse na przezycie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: do lalki 08.03.05, 10:10 aha mozliwe tez ze facet w lesie ultradzwieczy. co czyni go latwym celem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ad2002 Re: do lalki 08.03.05, 11:24 ech, nie uważało się na batmanie nie dźwięczy tylko odbija Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki facet.taki lesny 08.03.05, 11:37 Jasne, pachnę, czemu mam nie pachnieć. Uzywam na zmiane: kiedy wchodzę do lasu old spice'a, a kiedy wychodzę spryskuje się, po uprzednim wyszorowaniu się w strumyku lesnym, bardzo atrakcyjnym zapachem L'Instant de Guerlain, pour homme. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: facet.taki lesny 08.03.05, 14:33 rozumiem ze to wskazowka? Rozumiem ze za zadnym armanim mam nie isc bo to bedzie gwalciciel czy inny nieszczesnik... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: facet.taki lesny 08.03.05, 15:13 Zgadza się, to będzie gwałciciel albo inny nieszczęśnik ten armani i inne. Odpowiedz Link Zgłoś