03.09.01, 19:58
poprosze o chwilowa przerwe. Musze zalatwic kilka telefonow, okapac sie. No i
moze odgrzac te golabki! A na jutro jeszcze tyle roboty do odwalenia! :o)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jasmina Re: Przerwa IP: 194.181.38.* 03.09.01, 20:01
      Zostaw mi jednego :-)))) Może być przypalony...
      Do jutra!!!!!!
      papapapapapa.........
    • Gość: samanta1 Re: Przerwa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:32
      .......dobranoc ....
    • mario2 Re: Przerwa 04.09.01, 00:31
      Koniec przerwy- juz stoje zwarty i gotowy!
      • samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga 04.09.01, 09:35
        mario2 napisał(a):

> Koniec przerwy- juz stoje zwarty i gotowy!

*** Coz Mario! Na brak zainteresowania nie narzekasz ,towarzystwo w gory juz
        masz ,wiec z czystym sumieniem moge zniknac .(Jaskowi w ktoryms poscie
        wspominalam o tym.)Jak bedziesz kiedys czul potrzebe rozmowy ze mna (np.w smetny
        weekend:) zawolaj -przyjde. Zycze milej zabawy .Zawsze kochajaca Samanta :-*

• Gość: GOSIA Re: Przerwa -byc moze dluga IP: 62.88.128.* 04.09.01, 10:46
          MARIO! KIEDY JESTES W KRAJU, BO JA BEDE W PAZDZIERNIKU W WWIE, CHCE CIE
          SPOTKAC, KONIECZNIE... :-*
          • Gość: mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Gosi IP: 193.28.97.* 04.09.01, 11:26
            W kraju na wypoczynku bede niestety dopiero w listopadzie. Wczesniej pare
            wyjazdow sluzbowych. Ale jak to bywa- terminy nieokreslone!
            • Gość: Mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: 193.28.97.* 04.09.01, 11:27
              Droga Samanto. Nie chce dlugiej przerwy. Z wyluszczonych przez Ciebie racji
              proponuje przejscie na kontakt e-mailowy
              • Gość: samanta Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:52
                Gość portalu: Mario2 napisał(a):

> Droga Samanto. Nie chce dlugiej przerwy. Z wyluszczonych przez Ciebie racji
                > proponuje przejscie na kontakt e-mailowy

*** Jak to slodko,kaprysnie zabrzmialo ,tak chlopieco:))"Nie chce..."
                Mario, skrzynka pocztowa do dyspozycji :samanta1@poczta.gazeta.pl
                -pod warunkiem ze utrzymamy wariacka konwencje korespondencji:)
                W razie koniecznosci wyjasnie dlaczego:)Ide jeszcze odpisac na Twoje posty.Smutny
                jest dzien bez Ciebie skarbie:)Sama nta

• mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 18:18
                  O to sie skarbie martwic nie musisz. Na wyjasnienia czekam na priv! :o)))
                  • samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 18:38
                    Juz ,juz mialam do Ciebie napisac i...zrezygnowalam .:) Chyba jednak Ci tego
                    nie wyjasnie bo jeszcze glowa zyrandole postracasz!:)
                    • samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 19:01
                      mario,czy ja swoimi myslami wybilam cala konkurencje????
                      • mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 19:27
                        konkurencja przy Tobie nie wytrzymala! I zbierz sie na odwage i napisz!
                        • Gość: samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:39
                          Wieczorkiem oki??:)
                          • Gość: jasmina Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 04.09.01, 20:00
                            Dear Mario....
                            To gorsze niż nałóg....
                            Więc jeden jedyny pościk tak gwoli wyjaśnienia: moja
                            skrzynka zwariowała i może się okazać, że dostałeś list
                            na obydwie skrzynki w wersji zwielokrotnionej...
                            To nie z tęskonoty - to z ignorancji informatycznej....
                            zresztą nie mojej tylko Gazeciarzy :-)

p.s. a zresztą nic :-))))))))))))
                            • Gość: samanta1 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:04
                              To moze ja sie wstrzymam bo widze ze konkurencja ma sie dobrze.Pozdrawiam mila
                              konkurencje:)
                              • Gość: jasmina Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 04.09.01, 20:07
                                Może lepiej się nie wstrzymuj: ja się będę mieć dobrze
                                nawet po wybuchu bomby atomowej.
                                pozdrowienia (napradę szczere :-))
                                • Gość: samanta1 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.76.59.* 04.09.01, 20:23
                                  Jasminko przerazasz mnie! Czyzbys byla skoligacona z moja tesciowa???:)Do
                                  dzisiaj wiedzialam ze wybuch atomowy przetrzymaja szczury,karaluchy ,moja
                                  tesciowa ,a teraz dowiaduje sie ze Ty tez!;)))
                                  Ps. Nie badz taka oficjalna ,ja na prawde Cie lubie!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka