mario2 03.09.01, 19:58 poprosze o chwilowa przerwe. Musze zalatwic kilka telefonow, okapac sie. No i moze odgrzac te golabki! A na jutro jeszcze tyle roboty do odwalenia! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina Re: Przerwa IP: 194.181.38.* 03.09.01, 20:01 Zostaw mi jednego :-)))) Może być przypalony... Do jutra!!!!!! papapapapapa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Przerwa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:32 .......dobranoc .... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga 04.09.01, 09:35 mario2 napisał(a): > Koniec przerwy- juz stoje zwarty i gotowy! *** Coz Mario! Na brak zainteresowania nie narzekasz ,towarzystwo w gory juz masz ,wiec z czystym sumieniem moge zniknac .(Jaskowi w ktoryms poscie wspominalam o tym.)Jak bedziesz kiedys czul potrzebe rozmowy ze mna (np.w smetny weekend:) zawolaj -przyjde. Zycze milej zabawy .Zawsze kochajaca Samanta :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: Przerwa -byc moze dluga IP: 62.88.128.* 04.09.01, 10:46 MARIO! KIEDY JESTES W KRAJU, BO JA BEDE W PAZDZIERNIKU W WWIE, CHCE CIE SPOTKAC, KONIECZNIE... :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Gosi IP: 193.28.97.* 04.09.01, 11:26 W kraju na wypoczynku bede niestety dopiero w listopadzie. Wczesniej pare wyjazdow sluzbowych. Ale jak to bywa- terminy nieokreslone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: 193.28.97.* 04.09.01, 11:27 Droga Samanto. Nie chce dlugiej przerwy. Z wyluszczonych przez Ciebie racji proponuje przejscie na kontakt e-mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:52 Gość portalu: Mario2 napisał(a): > Droga Samanto. Nie chce dlugiej przerwy. Z wyluszczonych przez Ciebie racji > proponuje przejscie na kontakt e-mailowy *** Jak to slodko,kaprysnie zabrzmialo ,tak chlopieco:))"Nie chce..." Mario, skrzynka pocztowa do dyspozycji :samanta1@poczta.gazeta.pl -pod warunkiem ze utrzymamy wariacka konwencje korespondencji:) W razie koniecznosci wyjasnie dlaczego:)Ide jeszcze odpisac na Twoje posty.Smutny jest dzien bez Ciebie skarbie:)Sama nta Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 18:18 O to sie skarbie martwic nie musisz. Na wyjasnienia czekam na priv! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 18:38 Juz ,juz mialam do Ciebie napisac i...zrezygnowalam .:) Chyba jednak Ci tego nie wyjasnie bo jeszcze glowa zyrandole postracasz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 19:01 mario,czy ja swoimi myslami wybilam cala konkurencje???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty 04.09.01, 19:27 konkurencja przy Tobie nie wytrzymala! I zbierz sie na odwage i napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Przerwa -byc moze dluga do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:39 Wieczorkiem oki??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 04.09.01, 20:00 Dear Mario.... To gorsze niż nałóg.... Więc jeden jedyny pościk tak gwoli wyjaśnienia: moja skrzynka zwariowała i może się okazać, że dostałeś list na obydwie skrzynki w wersji zwielokrotnionej... To nie z tęskonoty - to z ignorancji informatycznej.... zresztą nie mojej tylko Gazeciarzy :-) p.s. a zresztą nic :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:04 To moze ja sie wstrzymam bo widze ze konkurencja ma sie dobrze.Pozdrawiam mila konkurencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 04.09.01, 20:07 Może lepiej się nie wstrzymuj: ja się będę mieć dobrze nawet po wybuchu bomby atomowej. pozdrowienia (napradę szczere :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.76.59.* 04.09.01, 20:23 Jasminko przerazasz mnie! Czyzbys byla skoligacona z moja tesciowa???:)Do dzisiaj wiedzialam ze wybuch atomowy przetrzymaja szczury,karaluchy ,moja tesciowa ,a teraz dowiaduje sie ze Ty tez!;))) Ps. Nie badz taka oficjalna ,ja na prawde Cie lubie!:) Odpowiedz Link Zgłoś