Dodaj do ulubionych

zodiakowe pary

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:23
Kto jest z takich samych znaków np on i ona lew albo wodnik itp. Myślicie, że
takim łatwiej, bo znają partnera lepiej, bo sami tacy są lub podobni?

Zodiak to z przymróżeniem oka, ale coś w tym jest:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jula Re: zodiakowe pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:50
      Identyczne znaki, to kumulacja w związku zalet ale i wad!
    • Gość: oley Re: zodiakowe pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:11
      Ja jestem wolnik i lubie wolne życie. Cięzko o taką kobiete jak ja ;) Pozdro
      • Gość: oley Re: zodiakowe pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:11
        miało być wodnik
      • Gość: Wodniczka Re: zodiakowe pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:36
        Wolne czyli jakie?
    • Gość: Wotek Re: zodiakowe pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 08:34
      ... Ja skorpion ,żona lew - już walczymy 20lat, cały czas kłotnia kto ma
      racje ., kto lepszy, - nie życze nikomu takiego układu.
      • Gość: 4marca Re: zodiakowe pary IP: 80.51.176.* 04.03.05, 09:03
        Ja jestem wodnik i jak poznałam gościa wodnika to gadalismy i smialismy się
        cały czas, myślimy identycznie! Dla wodników najlepsze sa wagi, bo sa potulne,
        albo blixniaki, chociaż te ostatnie mogą ywkręcaź niezłe numery. Polecam tez
        wodnikom nie podchodzić do skorpionów:/
        • Gość: Wodniczka Re: zodiakowe pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:44
          Ja mam brata skorpiona i wiem coś o tym. A nie każdy wodnik jest taki sam:))
          Znam dwie pary wodnik i każda inna. Ale udane i kochają się:)
          Do wodników pasuje też strzelec, lew, bliźniak, waga, rak. Barany nie, bo są
          materialistami wiem, bo już to przerabiałam. Zero romantyzmu i pomysłowości,
          czego wodnikom nie można odmówić:))

Poza tym zauwazyłam, że ludzie czasem łączą sie imionami nop jak Izabela to
          często ma Tomka, jak Anna to Tomka albo Sławka, jak Kasia to Darek itd tez to
          zauwazyliście?

P.S Trzymać kciuki, bo ide do lekarza i bardzo się boję:) Kazali mi przyjść z
          wynikami to idę.
          • Gość: >>> Re: zodiakowe pary IP: 212.191.74.* 04.03.05, 12:24
            Nie wyobrażam sobie małżeństwa dwóch Skorpionów.
            Czy ktoś zna taką parę?
    • qrka2 Znaki zodiaku sa gó..o warte 04.03.05, 12:23
      Przeciez to bajka dla dziewczynek :p
      • starskyandhutch Re: Znaki zodiaku sa gó..o warte 04.03.05, 13:50
        zgadzam się z Tobą
        masz racje
    • nickita13 no...nie do końca takl jest....... 04.03.05, 13:56
      ...i wiem to z doświadczenia. Oczywiście założyć należy, że traktujemy sprawę
      znaków zodiaku z lekkim przynajmniej przymróżeniem oka: kobieta i mężczyzna są
      bardzo róznymi istotami nawet jeśli są spod tego samego znaku. Poza tym nie
      tylko znak zodiaku ale jeszcze kilka innych bardzo ważnych czynników wpływa na
      charakter człowieka. Często jest tak że nawet osoby tej samej płci cięzko
      dogaduję sie osobą spod tego samego znaku :-). Proponuje traktować to jednak w
      dużym stopniu jako zabawę..:-) Aczkolwiek nie mogę zaprzeczyć a nawet stanowczo
      potwierdzam, że coś w tym zodiaku jest ;-). Jako Wodnik do końca życia będe się
      trzymać z daleka od facetów bliźniaków.:-)
    • iwonka1981 dwa skorpiony 04.03.05, 14:20
      U mnie w małżeństwie tak jest . Ale nie wierzę w horoskopy, także nie sądzę, by
      miało to jakieś znaczenie, tym bardziej, że jesteśmy raczej różnymi ludźmi,
      wiele cech nas różni, (a dzielą nas tylko 2 tygodnie, bo rocznik nawet ten sam)
    • dorjana Re: zodiakowe pary 04.03.05, 14:33
      Mysle,ze lepiej jak w parze sa znaki rózne,bo to przeciwienstwa sie
      przyciagaja.ja jestem w parze ze znakiem zupelnie przeciwnym ,wg wszelkich
      horoskopow nie dana nam wspolna przyszlosc,jednak trwamy itrwamy:)
      • Gość: panna i lew Re: zodiakowe pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:19
        Panna i Lew idealny uklad
      • Gość: Wodniczka Re: zodiakowe pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:01
        Nie chodiz o znaki przeciwne, tylko całego człowieka. On skałda się z imienia,
        charakteru, wad, zalet, zodiaku, roku urodzenia i to wszystko ma wpływ. Ale tak
        jak mówiłam tak z przymrózeniem oka:))
        dziekuje za wypowiedzi:))
        A ja najpierw myslałam, że mój wodniczke jest strzelcem. Bo tak na sportowo,
        otwarty do ludzi, ma podejście itp. A tu wodniczek:))
        Wodniki górą:))
        • Gość: wodniczka i lew Re: zodiakowe pary IP: *.net / *.sarocom.net 04.03.05, 20:34
          było idealnie - zdrada - i znów idealmie.
        • Gość: wodniczka i lew Re: zodiakowe pary IP: *.net / *.sarocom.net 04.03.05, 20:35
          zdradził lew
          • Gość: Nicole Re: zodiakowe pary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 21:48
            A ja w to wierze, a najlepszym kandydatem na partnera jest podobno byk:))
            pasuje do prawie wszystkich znaków zodiaku:))
            • strega Re: zodiakowe pary 17.03.05, 21:54
              A jaki znak dla strzelca??
    • carpisa Re: zodiakowe pary 18.03.05, 00:13
      jestem Wagą i byłam kiedyś z facetem Wagą - nie wyszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka