northumberland 12.03.05, 12:48 ... w filmie Terminal, z Tomem Hanksem, arcydzielo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 12:49 przygnębiający film,miałam miesiąc doła:(( Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 12:57 ale przepiekny, az dziw bierze ze amerykanie potrafia zrobic cos takiego... albo np "zielona mila"... cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:04 Amerykańcy pod publikę zawsze...kasa się liczy. Masz rację...ambitne filmy, to rzadkość u nich. Ja ostatnio byłam na " Kontrolerach" (węgierski) Okrzyczany hitem, a według mnie zapachniało kitem, ale to jest moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:07 fakt , ostatnio ciezko znalesc dobry film, dlatego ja czesto wracam do nieco starszych,moich ulubionych jak np swiat wg Garpa z robinem williamsem, czy brooklyn boogie... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:10 a ja wolę kino w realu,które mam codziennie.Jak wstaję rano zaczyna się film:)),a jak się skończy nigdy nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:13 jedno jest pewne, na totalnym koncu tego filmu zapewne poznasz scenarzyste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:14 Ja wracam do "Rejsu", lubię też "Epokę lodowcową", a w życiu, to też mam niezłe kino, jak każdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:17 albo kamerzysta cos spartoli.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:20 Albo kamerę na browar wymieni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:23 tia... i obiecuja Ci scene luzkowa z sex bomba a w ostatniej chwili okazuje sie ze w zastepstwie pzrychodzi danuta rinn... Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 13:31 czy puscili juz w Polsce kontynuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: zakochalem sie!... IP: 212.87.240.* 12.03.05, 15:51 witam zakochanego...;) Mialam wczoraj okazje obejrzec film "Vinci" i jestem pod wrazeniem... Mnie sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 16:01 witaj, moja top lista: - dziewczyna z perla - lost in translations - lepiej pozno niz pozniej - the office ( odcinkowy o biurze - poprostu boskie!) Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: zakochalem sie!... 12.03.05, 15:21 Zakochaj sie może lepiej w "Za wszelką cene" - niby o boksie, niby o uporze, a tak po prawdzie, to o tym, ze kazdy potrzebuje kogos, kto w niego uwierzy i go pokocha...Moim zdaniem bardzo dobry, polecam z czystym sumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulsująca Re: zakochalem sie!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:37 Toma Henksa kocham od początku jego dziejów, więc tym bardziej miło, że darzysz go najwspanialszym z uczuć (!). DZIŚ ZAKOCHAŁAM SIĘ TEŻ (JUŻ 3.RAZ W ROD'ZIE STEWARD'dzie CHYBA JUŻ NA WIEKI... CIEPŁO SIĘ ROBI i MIŁOŚC (pulsująca)ZAWITAŁA na to Forum.Obiecujące dobre posty na przyszłośc... Pozdr.pulsująco wszystkich (: Odpowiedz Link Zgłoś