Dodaj do ulubionych

RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!!!

13.06.02, 13:40
Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :))))
Owieczka :)*
Obserwuj wątek
    • rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!!! 13.06.02, 13:43
      Jagna!!! jo na jego miejscu bym cie w samych kierpcach do chalpy wypuscil!

jasmina_tdi napisał(a):

> Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :))))
      > Owieczka :)*

• jasmina_tdi Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 13:51
        na szczescie nie jestes na jego miejscu ;))))

rychu_ napisał(a):

> Jagna!!! jo na jego miejscu bym cie w samych kierpcach do chalpy wypuscil!
        >
        >
        >
        > jasmina_tdi napisał(a):
        >
        > > Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :))
        > ))
        > > Owieczka :)*
        >

• rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:00
          Jagna, ale jo chce!
          bedziesz pasla moja krasule w stajni, a jo cie bede dropol grabiami po plecach!
          wisz jak nom bedzie dobrze!
          • ja_nek Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:08
            Jasminko, jak możesz odmówić, grabie nowe drewnaine.
            • rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:15
              jasne ze nowe!
              stare sie zdarly na Marynie! a krasula sie bedzie cielic!
              • jasmina_tdi rychu 13.06.02, 14:27
                Ty kochanie potrzebujesz kogos bardziej doskonalego niz ja! Bo ja te grabie to
                co najwyzej moglabym Ci na karku polamac ;)))
                • saqqara Jasmina 13.06.02, 14:30
                  jemu wlasnie o to chodzi, to bedzie dla niego orgazm na calego;))
                • rychu_ Re: rychu 13.06.02, 14:34
                  Jagna, ale jo zem za nie dol dwa worki pszynicy! a ty je bedziesz łomac?
                  a krasulom sie nie przejmuj, ona niedlugo sie bedzie cielic i jak jalowka
                  bedzie, to jak kcesz to sie Jasmina bedzie nazywac! powaznie godom!
                  teroz i nie wolno doic, ale jak musisz to ci byka kupie!
                  na targu jeden stoi za 3 worki, jak kcesz to bedzie twoj! tyz powaznie godom!
                  stac mnie!
                  u nos we wsi to sie szpan nazywo!
                  • jasmina_tdi suchaj ty przasno buraczany! 13.06.02, 14:55
                    zajmij sie rekodzielem i daj mi spokoj!

rychu_ napisał(a):

> Jagna, ale jo zem za nie dol dwa worki pszynicy! a ty je bedziesz łomac?
                    > a krasulom sie nie przejmuj, ona niedlugo sie bedzie cielic i jak jalowka
                    > bedzie, to jak kcesz to sie Jasmina bedzie nazywac! powaznie godom!
                    > teroz i nie wolno doic, ale jak musisz to ci byka kupie!
                    > na targu jeden stoi za 3 worki, jak kcesz to bedzie twoj! tyz powaznie godom!
                    > stac mnie!
                    > u nos we wsi to sie szpan nazywo!

• rychu_ Re: suchaj ty przasno buraczany! 13.06.02, 15:24
                      Jagna, co ty godosz? juz mnie nie kochosz?
                      przeca za mnom wszystkie dziolchy we wsi goniom, a ty mnie rzucosz?
                      jo cie na tragacu bede wozil! jo chce byc z tobom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka