jasmina_tdi 13.06.02, 13:40 Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :)))) Owieczka :)* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!!! 13.06.02, 13:43 Jagna!!! jo na jego miejscu bym cie w samych kierpcach do chalpy wypuscil! jasmina_tdi napisał(a): > Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :)))) > Owieczka :)* Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 13:51 na szczescie nie jestes na jego miejscu ;)))) rychu_ napisał(a): > Jagna!!! jo na jego miejscu bym cie w samych kierpcach do chalpy wypuscil! > > > > jasmina_tdi napisał(a): > > > Jak slowo daje przegralam!!!!! Bierz co chcesz tylko spodnie mi zostaw :)) > )) > > Owieczka :)* > Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:00 Jagna, ale jo chce! bedziesz pasla moja krasule w stajni, a jo cie bede dropol grabiami po plecach! wisz jak nom bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:08 Jasminko, jak możesz odmówić, grabie nowe drewnaine. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: RAYOFF OFCO!!!!!! PRZEGRALAM!!!! PRZEGRALAM!!! 13.06.02, 14:15 jasne ze nowe! stare sie zdarly na Marynie! a krasula sie bedzie cielic! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi rychu 13.06.02, 14:27 Ty kochanie potrzebujesz kogos bardziej doskonalego niz ja! Bo ja te grabie to co najwyzej moglabym Ci na karku polamac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Jasmina 13.06.02, 14:30 jemu wlasnie o to chodzi, to bedzie dla niego orgazm na calego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: rychu 13.06.02, 14:34 Jagna, ale jo zem za nie dol dwa worki pszynicy! a ty je bedziesz łomac? a krasulom sie nie przejmuj, ona niedlugo sie bedzie cielic i jak jalowka bedzie, to jak kcesz to sie Jasmina bedzie nazywac! powaznie godom! teroz i nie wolno doic, ale jak musisz to ci byka kupie! na targu jeden stoi za 3 worki, jak kcesz to bedzie twoj! tyz powaznie godom! stac mnie! u nos we wsi to sie szpan nazywo! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi suchaj ty przasno buraczany! 13.06.02, 14:55 zajmij sie rekodzielem i daj mi spokoj! rychu_ napisał(a): > Jagna, ale jo zem za nie dol dwa worki pszynicy! a ty je bedziesz łomac? > a krasulom sie nie przejmuj, ona niedlugo sie bedzie cielic i jak jalowka > bedzie, to jak kcesz to sie Jasmina bedzie nazywac! powaznie godom! > teroz i nie wolno doic, ale jak musisz to ci byka kupie! > na targu jeden stoi za 3 worki, jak kcesz to bedzie twoj! tyz powaznie godom! > stac mnie! > u nos we wsi to sie szpan nazywo! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: suchaj ty przasno buraczany! 13.06.02, 15:24 Jagna, co ty godosz? juz mnie nie kochosz? przeca za mnom wszystkie dziolchy we wsi goniom, a ty mnie rzucosz? jo cie na tragacu bede wozil! jo chce byc z tobom! Odpowiedz Link Zgłoś