Dodaj do ulubionych

Mam dzis straszna chandre

17.03.05, 15:07
Zaliczalam dzis przedmiot na studiach pan prof.poprostu mnie zmiazdzył
wyzywał mnie wrzeszczał wygrażał ze mnie wywali ze studiów a przeciez jestem
na v roku i wcale nie jestem najgorsza studentka co robić nie dał mi
zaliczenia
Obserwuj wątek
    • northumberland Re: Mam dzis straszna chandre 17.03.05, 15:11
      trafilas poprostu na idiote i tyle - zyyyycie..
      • emilka222 Re: Mam dzis straszna chandre 17.03.05, 15:15
        Po prostu czeka Cię następne podejście i Ty go zmiażdżysz:))))
    • Gość: fryga Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.echostar.pl 17.03.05, 15:17
      glowa do gory!:)
      i tak wszystkiemu winny jest halny;)
      • goga21 Re: Mam dzis straszna chandre 17.03.05, 15:23
        No niestety facet wpadł w prawdziwą furie miał piane na pysku kiedy prosiłam o
        2 termin otworzył drzwi i powiedział ze idzie do dziekana aby mnie cofnął na 4
        rok
    • Gość: kikaa Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:22
      Co robić?? Ochłonąć, odreagować ;) ,trochę jeszcze poczytać dla przypomnienia
      i... "czystego sumienia".Potem podejść jeszcze raz i tak zmiażdżyć jegomościa
      bezkresem wiedzy aby tylko cienkim głosem zaśpiewał,że pięt Twoich niegodzien
      całować :)
      To by było tyle :)
      Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
      Pociesz się,że pewnie nie Ty pierwsza i nie ostatnia, którą tak potraktował :(
    • Gość: goga21 Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.autocom.pl 17.03.05, 15:32
      A wiecie co było najgorsze ludzie z którymi zdawałam świetnie się bawili
      uśmiechy nie schodziły im z twarzy
      • Gość: kikaa Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:57
        Hmm...to pozazdrościć kolegów :(
      • Gość: Nicole Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 18:02
        Takie zycie!!! Ja tez czasem mam takie numery na uczelni:(( a najgorsze jest
        to , że ja sie ucze i oblewam a inni jada na ściągach , nic nie kumają i zdają:
        (( swiat jest niesprawiedliwy:(((
    • Gość: koza Re: Mam dzis straszna chandre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:17
      Goga nie przejmuj sie tym. Profesor mial zly dzień a może wiosnę poczuł i miał
      ochotę na coś innego niż egzaminowanie.
      A northumberlandowi przytaczam tekst, który onego czasu znalazłam w internecie:
      "Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w skarpetach,
      singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd.
      Dość, powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare zróżnicowane
      społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego miejsce. Kupiłem 10 par
      identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok, jedna leci do
      kosza zastępuje ją druga. Brak pary, no problem, wszystkie są biseksualne, mogą
      być lewymi i prawymi. Nie było już starych panien, dziurawych wyrzutków bez
      przyszłości w szufladzie.
      A gó.., powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach czerni i
      porozciągane z różną intensywnością. O k.... mać, powiedziałem ja, gdy
      zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani hipisi. Ale się władowałem.
      Faszyzm, tak faszyzm będzie wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i różne
      serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej pieprzonej
      pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie nieparzystej. Było nieźle
      dopóki nie zostało po jednej z każdej serii. Czy one są kanibalami?
      A może mi spieprzają oknem?
      Pozdrawiam
      • northumberland Re: Mam dzis straszna chandre 17.03.05, 18:21
        nie wazne co bys zrobil i tak po wlozeniu parzystej liczby wyciagniesz
        nieparzysta... jak w zyciu..
        rowniez pozdrawiam.
        btw. ja przezucam sie na pranie reczne... jezeli tez znikna ide do sklepu po
        sznur!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka