_diabolique_ 17.03.05, 15:50 Wlasnie ogladam makabrycznie Spiewajace forteklapy i jest w nich Wolszczak. Wyglada swietnie, i zdecydowanie mlodziej od Korcz, a jest od niej o 10 lat starsza:-OOOOO A moze to jakies przeklamanie na linii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 15:54 ale Wolszczak już się ciachała sklapelem,więc rywalizacja się nie liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 15:56 Korcz mi wyglada ze tysz, wiec rywalizacje trwa;) A poza tym za duzo w solarce siedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 15:56 Może róznica w "wyglądzie czasowym" ale Korcz o wiele bardziej mi się podoba. Mimo, że wygląda starzej i mimo, że grubsza. Dla mnie ładniejsza Korcz. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 15:58 niedawno jakiś bruks wywlekł starą fotę Wolszczakowej z klukiem,jak klama od zakrystii;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:03 lahliq napisała: > Z przed "Wiedźmina"? jak zaraz po studdiach była,klame koszmarną miala;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:04 Dlatego w tv się nie udzielała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:39 gocha221 napisała: > co to jest kluk??? nosek Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:41 gocha221 napisała: > co to jest kluk??? gocha,bój się boga,w posen mieszkasz i nie jarzysz,co to jest kluk??:) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 15:59 No nie wiem...Yennefer bardziej kobieca i ujmujący ma uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:00 Nie może się wszystkim podobać to samo. :) Widzę, że korcz wygląda i starzek i grubiej ale nie wiem, podoba mi się i już. :) A Wolszczak nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:02 Mi jakos, cos nie lezy w Korcz. Jak wymysle co, to sie okresle;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:01 a Wolszczak ma zagrać Judyte w 2-iej części "Nigdy w życiu".aktorką jest bardzo średnią,a wizulanie też zdecydowanie bardziej podoba mi sie Korcz.troche botoxu i będzie git;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:02 Nawet podobna do Judyty 1. One wszystkie takie jakieś z wspólnej matrycy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:03 popieram: KORCZ chociaż wiekiem mnie zabiła-myślałam, ze ma pod 50tke Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:05 Ona ma taki południowy typ urody i to ją postarza, ale fakt w Samumie wyglądała swietnie. Nie ma babka szcześcia do filmów, mało gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:06 goły tyłek w Samum był dublerki! Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:07 cycki Wolszczakówej w Wiedxminie też, co one takie pruderyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:14 Korczowa to nie wiem czemu nie świeciła tyłkiem, ale cyc Graży to musi być marniutki oj marniutki... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:15 A w gazetach pisano, że to jej własne... Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak vs Stenka 17.03.05, 16:15 Jak juz tak baby babom obrabiamy, to Stenka strasznie sie postarzala:( Bardzo ja lubie i zawsze stawialam za wzor wygladu, ale ostatnio byla w Miescie kobiet w jakims niemaskujacym makijazu i ma dramatyczne worki pod oczami:( Ale i tak mi sie podoba. Bardziej niz Korcz i Wolszczak:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak vs Stenka 17.03.05, 16:17 Stenka raz ma wory,raz nie ma-może sobie doczepia;) sczególnej okazałości wory prezentowała w "Zaginionej". Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak vs Stenka 17.03.05, 16:18 Bo tam smetna workowata miala byc;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak vs Stenka 17.03.05, 16:19 Stenka jak sie odchudzi to ma wory. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Korcz vs. Wolszczak vs Stenka 17.03.05, 16:21 no właśnie raz worki są raz ich niema...w pewnym momencie myślałam że sobie chirurgicznie poradziła...fakt babka z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:20 a propos postrzenia się-kilka dni temu w Galerii Moktów widzialam Pakulnis.zwrocilam uwagę na jej papcie,bo super były,patrze-a właścicielką jest Pakulnis:)wyglądała masakrystycznie staro,szok.może po jakichś baletach hyła;) a i tak najładniejsza jest Gabriela Kownacka:)200% kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:23 Patrze sprawdzam, Pakulnis dwa lata starsza od Wolszczak, znaczy akurat te dwa znaczace lata. A Kownacka faktycznie super. I jeszcze ostatnio widzialam Jande u TVNStyle, tez najs wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:25 Ale Kownacka od dziecka chyba miała worki, a ostatnio zgubiła... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:44 Eee, Kownacka to chora bardzo przecie byla/jest, ale naprawde niezle sie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 18:13 Że chora, to wiem. Ale worki zniknęły przed chorobą. A miała "od zawsze", czy chudsza czy grubsza. Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 18:15 Moze se poprawila, dla poprawy samopoczucia? Dobrze wyglada, trzymam za nia kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:25 Mi też bardziej podoba się Korcz. Mimo, ze wygląda starzej i jest nieco zbyt zaokrąglona. Ma w sobie to coś, jakąś taką drapieżność w wyglądzie - Wolszczak za to jest ładna i banalna. No i Korcz wygląda bardziej klasycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:32 Ja jestem za Wolszczak (ur. 1958)- ma bardziej kobiecy, delikatny sposób bycia. Natomiast absolutnie nie chcę jej jako Judyty2. Stenka (ur.1961) była super, jest super i na pewno też będzie super w tej roli nawet jakby mieli kręcić film za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:39 ale ona już nie może zagrać-Grochola pospawałą się ze scenarzystką 1-ej częsci "Nigdy w życiu" Łepkowską,o bejmy rzecz jasna poszło,i musi inna obsade zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 16:41 no to mnie załamałaś:( Taki miły film z dobrze dobraną obsadą... I po co im sie kłócić, kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
delia_v Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 17:46 sergevna napisała: > Mi też bardziej podoba się Korcz. Mimo, ze wygląda starzej i jest nieco zbyt > zaokrąglona. Ma w sobie to coś, jakąś taką drapieżność w wyglądzie - Wolszczak > za to jest ładna i banalna. No i Korcz wygląda bardziej klasycznie. dokładnie tak - Wolszczak banalna, Korcz klasyczna, zdecydowane rysy twarzy. za to ze Stenką i tak przegrywa. Stenka dla mnie w stylu Korczowej, ale ciekawszej urody. i bardziej drapiezna, i bardziej kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 17:53 zdecydowanie wole Korcz - ma babka klase Wolszczak jakos z twarzy mi konia przypomina i nie moge sie przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Korcz vs. Wolszczak 17.03.05, 19:19 aktualnie Wolszczak mozna gladac w Klanie Old Skul:-) zupelnie nie pamietałam, ze ona tam grała. Odpowiedz Link Zgłoś
hojakr Re: Korcz vs. Wolszczak 19.03.05, 10:51 Wolszczkowa to chyba nadmuchala sobie cyce? Pamietam, ze kilka lat temu w Elle byla akcja panie z telewizji z nagim biustem. Byly: Chylinska (!), Warchulska, Dancewicz i Wolszczakowa wlasnie. Wolszczakowa w rozmiarze zero i deklarujaca: Lubie to co mam! (czy raczej nie mam hihi) Do plaska byla jak deska. A teraz cyc jak sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
taka.jedna.007 Re: Korcz vs. Wolszczak 19.03.05, 14:32 Pamiętam tę sesję. Mnie uderzyło to, ze biust Chylińskiej kończył się gdzieś tak w okolicy kolan :). Odpowiedz Link Zgłoś