Dodaj do ulubionych

dlaczego kurFa i inne??

15.06.02, 21:31
ja sie tylko zastanawiam, dlaczego TU wszedzie tyle przeklenstw?
A moze dziwi (przeraza!) to tylko mnie!?
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: dlaczego kurFa i inne?? 15.06.02, 21:33
      przeraza tylko cie....
      anulek...:))))
      • agnulek Re: dlaczego kurFa i inne?? 15.06.02, 21:40
        czyli ze kurwy i inne sa w cenie i pozadane?! Malo slow wyrazajacych oburzenie
        w polskim mamy?
        • onlyania Re: dlaczego kurFa i inne?? 15.06.02, 21:45
          nie, ale to tak dobitniej brzmi, i tyle.....
          czasem lepiej porzucac kurfami i innymi i ochronic sie przed psychiatrykiem niz
          w psychiatryku wyladowac........
          • Gość: samanta a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:09
            powiedzial qrwa ze ja oburzona jezdem? mam dobry humor ,no!;))))))))))))))
            • onlyania Re: a kto 15.06.02, 22:11
              he he he, to powiedziawszy samanta uchronila sie przed psychiatrykiem....:)))
              ps, ciotka, tylko siem czasem nie obraz, :)))))
              • agnulek Re: a kto 15.06.02, 22:28
                hehe nieee... tylko sie dziwie, bo nieprzeklinanie cenie.. a wszedzie w kolo..
                no nic, przeciez to tylko slowa.
                • onlyania Re: a kto 15.06.02, 22:31
                  a ty niby skond sie urwalas ze z takim tekstem tu wyskakujesz, co???
                  • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:33
                    Only przestan! A moze ona jest normalna co? Mielibysmy jednego niepojeba na forum;))))))))))
                    • onlyania Re: a kto 15.06.02, 22:47
                      no ale ona ma nicka agnulek, moze to zakrawa na zagrozenie mojego nicka na
                      forumie....i mnie rzecz jasna....a moze ona tylko taka grzeczna udaje, a
                      marychy pali wiecej ode mnie, a i chla tyz czesciej, bo kompa ma w chacie, czy
                      cos....
                      • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:51
                        Only,dziecko...Konkurencja przy tobie?! Z takimi rodzicami jakich masz i takiej ciotce?! Wolne zarty...:)))
                        • onlyania Re: a kto 15.06.02, 22:56
                          a wiadomo???? starzy moze kcom se podmienic, i cos atrakcyjniejszego znalesc,
                          bo nie kazdy moze z takim glabem jak ja cale zycie przezyc......
                          • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 23:02
                            alez malenka! Jestes potworem ,ktorego sami stworzyli wiec jestes dla nich idalna!
                            • onlyania Re: a kto 15.06.02, 23:04
                              aj tam, gadanie......
                              • onlyania Re: a kto 15.06.02, 23:05
                                a jakby to men powiedzial: pitolisz....
                                he he he :))))
                                • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 23:06
                                  no...pitolisz;)))
                                  • onlyania Re: a kto 15.06.02, 23:08
                                    no wlasnie, a wolalabym sobie podrinkowac....:((((
                                    • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 23:16
                                      albo skreta zajarac:((
                                      • onlyania Re: a kto 15.06.02, 23:17
                                        albo nawet dwa....:(((
                                        • Gość: mina Re: a kto IP: *.turboline.skynet.be 15.06.02, 23:35
                                          co to eakurew mlodociana tu pierdoli cos na nas? klniemy, bo lubimy. we
                                          wszystkich jezykach!!! kto pije, klnie i pali, ten nie ma robali, putain de
                                          merde!!!!!!!!
                • Gość: mario2 Re: a kto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 23:53
                  agnulek napisał(a):

> hehe nieee... tylko sie dziwie, bo nieprzeklinanie cenie.. a wszedzie w kolo..
                  > no nic, przeciez to tylko slowa.

*** no to kurwa mam u kolejnej przejebane!
                  • Gość: mina Re: a kto IP: *.turboline.skynet.be 15.06.02, 23:59
                    i chuj marys, nie staraj sie na chama byc bardziej kremowy od
                    wielkokremowkowej papy:)
                    • Gość: mario2 Re: a kto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 00:02
                      Mosz recht dziolcha. Te gorolskie porzadki to o kant rzyci rozczas. Byda sie
                      godol, tak jak sie mie to podobo, a komu to zawodzo niych sie uszy zatko, abo
                      do lazarytu w Toszku legnie!
                      • Gość: mina Re: a kto IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 00:05
                        to toz ci godom, ciuliku gupi! nie byc taki swiwnty!
                        • Gość: mario2 Re: a kto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 00:07
                          Jo niy je swiynty. Mierznie mi sie ino czytac te swiyntojebliwe ciulstwa. Te
                          boroki (zwane tyz purystami jynzykowymi) chcieliby, coby kozdy pierdolyl tak
                          jak farorz z ambony- glosno i bez synsu!
                          • Gość: mina Re: a kto IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 00:11
                            marys, ty ciuliku wylonaczony! purysta to je taki, co sam sie bijatykuje uo
                            czistosc a grifnosc jenzika! a kluntwy som sam czynsciom jenzyka! ino trza
                            czisto klnunc! to je purizm!
                            • Gość: mario2 Re: a kto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 00:15
                              To godosz, co my dwa tyz momy szansa pod ta sama hadra byc wciongniente, co te
                              ciulonie, co to bulka przez bibulka a ciulika przez serwetka ino z kuli tego,
                              ze pieknie i czysto klnymy? Jo niy poradza byc grzeczny w takij sytuacji. Srom
                              na takie porzadki. Wola sie brynolem nadupcyc, jak ą i ę w ich wydaniu suchac i
                              samymu uskuteczniac.
                              • Gość: mina Re: a kto IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 00:18
                                marys, klnij jak chcysz, jo by sie bola jechac do jakiygos kraju i nie znoc
                                kluntw, bo sam jaki chuncwot by mie pedziol po ichniymy "ty staro kurwo", a jo
                                by sie usmiychola grzycznie jak gupio pizda!
                                • Gość: samanta Re: a kto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:09
                                  hahahahaha...Przyszla mloda, kulturki nam zapodac i obudzila w nas potwory tym samym .;))))
                                  • Gość: Pom Nie czytałam postów tego watku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:49
                                    Chcę tylko powiedzieć dzień dobry z rana!
                                  • Gość: xp wielcy mi klniarze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 11:42
                                    agnulkowi też nieraz pewnie się bluźnie

czy pojeb czy nie pojeb, przepłaszanie
                                    jest bezsensu
                                    mnie nieklnący bardziej
                                    dobijają niż Ci klnący

w sumie przypomniało mi się,
                                    że wolę jednak nie kląć :)

no, pomijając priv z miną :)))
                                    • agnulek :-> 16.06.02, 13:39
                                      ja tylko zapytalam a WY atak. Klnijcie ile wlezie, a kobiety jezeli czuja sie
                                      przez to LEPSZE to niech klna jeszcze MOCNIEJ i bardziej "publicznie" (jezeli
                                      to mozliwe).
                                      Proste pytanie a niekotrzy ideoleogie dorobili :->
                                      pozdrawiam

• Gość: mario2 Re: :-> IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 13:46
                                        Ta ideologia funkcjonowala tutaj
                                        przed Toba
                                        bez Ciebie
                                        i funkcjonuje
                                        pomimo Ciebie
                                        a funkcjonowac bedzie
                                        nawet wbrew Tobie

I co Ty znaczysz
                                        puchu marny ?

:o)
                                        • Gość: samanta Re: :-> IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:16
                                          a baboli siem mala nie czepiaj ,no!
    • agnulek *.* 16.06.02, 14:33
      moze dla waszej hermetycznie zamknietej grupy nie znacze nic, mario2.

Zdalam pytanie oczekujac jakis odpowiedzi, ale WY jak ludzie o malej wartosci
      zaczeliscie mnie atakowac!
      Nie mam ochoty was przekonac ze nie fajnie sie czyta takie posty, chcialam
      tylko wiedziec PO CO az takie slowa!

I tyle

na zdrowie
      • Gość: samanta Re: *.* IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:51
        a czy ciebie ktos pytal dlaczego ich nie uzywasz?! nikt,wiec po cholere zadajesz durne pytania?
        Widocznie lubimy to ! Boszsz...nastepna swieta Cecylia????
      • Gość: mario2 Re: *.* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 15:39
        Grupa nie jest hermetyczna, to raz. Zawsze moga doszlusowac do niej nowi. Ten
        proces trwa stale. Wiekszosc z nas zna sie juz tutaj dosyc dlugo. Zna sie i
        lubi. Dla wiekszosci jednak niewyobrazalne jest takie postepowanie jak twoje.
        Przchodzisz nie wiedomo skad i od razu bierzesz sie za ocenianie i pouczanie.
        Oj nieladnie!
        • Gość: samanta Re: *.* IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 15:48
          jaki ty marys kuwa grzeczny jezdes,no,no..;))))) versal w morde jeza!:)
      • onlyania Re: *.* 16.06.02, 17:07
        agnulek, a kto ci atakowac tam raczyl.......
        jaka cholera raczyla, cio?????
        a jak raczyla to poslij takiej kilka, mocniejszych sie znaczy slowek, i od razu
        wszyscy sie super dobrze poczuja....:))))
        • Gość: xp Re: *.* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 19:49
          nie rozumiem, gdzie wy dostrzegacie atak agnulki????

jeśli już, to pierwsza zaczepna odowiedź była onlyani,
          potem samanta się uniosła

ktoś przychodzi i go bluzganie mierzi, bo ma oczekiwania
          może inne więc zapytał
          faktem jest, że klnięcie ułatwia expresję
          z jednej strony jest mocne i naturalne
          z drugiej to coś jak językowy joker
          zastępuje wszystkie karty, używasz go, gdy asy Ci się kończą

mimo to, agnulek, chcę zauważyć, że większość klnie rozważnie
          i w sposób umotywowany, no może z wyjątkiem miny, która po prostu
          sama w sobie jest przekleństwem największym :)
          • onlyania Re: *.* 16.06.02, 19:55
            agnulka se atak uroila i tyle....
            a ja zaczepna jezdem i tyle, nie chcialam zeby apel agnulki zostal olany przez
            innych.......a tak to i o agnulce moze sie wkrotce czegos wiecej dowiemy...
            :)))
            • Gość: xp Re: *.* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 20:01
              no tak!
              zaczepność
              to nie atak,
              to ataczek,
              only only
              ataczkowata
              taka :)
              • onlyania Re: *.* 16.06.02, 20:07
                taaaaaaaak, jakbym byla dla niej zbyt mila to by pomyslala ze ja facet i zaraz
                by sie chciala pewnie ***......a mnie nie stac na wczasy, jak co niektorych....
                :))))
                • Gość: samanta Re: *.* IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 20:23
                  Oooo przepraszam ! Nikt nie klnie z takim wdziekiem jak ciotka Mina.Minusia bez przeklenstwa to jak
                  potrawa bez soli,no!
                  • agnulek i.. 16.06.02, 20:49
                    jak to roznie mozna odbierac ;)
                    Mnie sie odpowiedz onlyani podobala, satysfakcjonowala nawet :) a potem sie
                    wypowiedzieli inni i przez chwile nie wiedzialam o co chodzi, hehe bo jak ktos
                    pyta dlaczego krzyczysz to zazwyczaj krzyczy sie jeszcze glosniej :->
                    Nie chcialam nikogo oceniac czy krytykowac, z czystej zwyklej ciekawosci
                    chcialam wiedziec.
                    Skoro juz mam odpowiedz ;> to dziekuje.
                    He he onlyania nawet jakbys byla onlyanem pieknym i madrym to na wakacje juz
                    mam plany ;) poza tym wydaje mi sie ze bylas dla mnie mila.

pozdrawiam

• onlyania Re: i.. 16.06.02, 20:52
                      he he he, ty agnulek nie zartuj sobie, bo zaraz bedzie ze ty to ja a ja to
                      ty......:)))
                      a dlaczego to ja niby nie mogem z wami na wakacje jechac??????
                      • Gość: mina Re: i.. IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 21:40
                        jebac wszystkich i wszystko, jak leci. stop. chuj w oko gleboko wszystkim
                        filistrom. stop. mina
                        • Gość: samanta Re: i.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 21:41
                          A nie mowilam ! Nikt qrwa tak jak ciotka....itd;))))
                          • onlyania Re: i.. 16.06.02, 21:44
                            ja sie dopiero uczem, ale geny swoje robia i bez tego...:))))
                            • onlyania Re: a tak w ogole to czemu nas gazetka..... 16.06.02, 21:46
                              cos ostatnio nie kropkuje????
                              znudzilo sie jej czy cio????
                            • Gość: mina Re: i.. IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 21:48
                              do koca zycia nie zapomne, jak mamusia nazwala tatusia chujem kwadratowym.
                              minusia miala wtedy 5 lat. myslala, myslala, az wreszcie zapytala: mamusiu,
                              czemu nazwalas tatusia chujem kwadratowym? przeciez chuj ma ksztalt obly!
                              • Gość: agnulek Re: i.. IP: *.legnicka.stream.pl 16.06.02, 23:03
                                to ja juz pojde lepiej spac bo mi od tego czytania nastroj sie poprawil przez
                                przypadek ;)
                                onlyania z jakimi NAMI chcesz jechac? Do hiszpanii daleko, masz tyle wolnego
                                to jedz za mnie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka