Dodaj do ulubionych

Pensjonat dzisiaj

20.03.05, 21:31
No to poruszony dziś został temat grubego kalibru, moim zdaniem. sama nie
wiem, jak zachowałabym się na miejscu tych młodych. Bardzo trudna sprawa.
Czekam niecierpliwie do czwartku. No i kiedy ta Iwa przejrzy wreszcie na
oczy?
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Pensjonat dzisiaj 20.03.05, 22:00
      a moim zdaniem problem bardzo poważny, tak zgadzam się :) ale jedak mało
      prowdopodobne, żeby akurat taki przypadek się zdarzył. Na miejscu młodych sama
      nie wiem co bym zrobila, w sumie ich miłość wobec problemy sprzed lat może być
      silniejsza, ale problem Rodziców - spory.
      • scoutek Re: Pensjonat dzisiaj 21.03.05, 08:04
        podobny problem byl juz W labiryncie.... Kordek byl synem pani prokurator,
        ktora zajmowala sie sprawa dziewczyny, w ktorej sie zabujal...
    • pomme Re: Pensjonat dzisiaj 21.03.05, 08:13
      Co do Iwy to ja mysle ,że tej jej lowelas stuknął ta angielską pielęgniarkę, a
      ona taka naiwna....
      • gianni_vonsacze Re: Pensjonat dzisiaj 21.03.05, 08:30
        To, że ją stuknął wydaje się być pewnym na bank :)
        Podejrzewam, że nie chciał się zostać z Iwą sam na sam, bo pewnikiem z tego
        Afganistanu jakąś wenerę przytachał i wzorem Leszka z DALEKO OD SZOSY, który
        po 'trzech nóżkach' z Lolą miał problemy z tymi sprawami, wolał się ewakuować,
        by nie narobić sobie kłopotów ;)
        A Łukasiewicz na męską Walentynowicz pasuje jak ulał. Styropian ma wypisany na
        brodzie :)
        • pola_negri Re: Pensjonat dzisiaj 21.03.05, 08:46
          A mnie się w Łukaszewiczu teraz podoba to, że wreszcie pozbył się tego wyrazu
          cierpiętnictwa na twarzy :-) Oczywiście, grywa poważne role, ta też jest niezła,
          ale widać przy tym jakąś szczyptę humoru, błysk w oku... Za dużo było tych
          martyrologicznych wierszy i innych brzezin :-) Nooo... Seksmisja to wyjątek ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka