laelia 18.06.02, 08:57 rozesłałam zapytanie mailowe do Szanownych Państwa, moglibyście rzucić okiem i udzielić odpowiedzi??? Albo przynajmniej pomyśleć gdzie mogłabym uzyskać odpowiedź? Potrzebne mi to na wczoraj :))) Będę super wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: BŁAGAM!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 08:59 laelia ,czytalam ale slowo ,ze nie wiem jak to zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: BŁAGAM!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.02, 09:01 laelia:) jaki masz problem, moze pomoge?:) natury technicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 storczyku sliczny............ 18.06.02, 09:01 naprawde nie wiem, jak znajde to dam znac, ale taki szybki, to ja nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: storczyku sliczny............ 18.06.02, 09:07 Problem jest taki: Nie chcę, żeby ktoś mógł zmienić mój podpis na dokumencie Exelowskim lub Wordowskim na swój, więc jeśli np, przekopiowywałby gdzieś moją tabelę, musiałby ją wziąść z dobrodziejstwem inwentarza, czyli moim autografem. I czy da się to jakoś zrobić???? Kituś, nie przejmuj się, po prostu szlag mnie nagły trafił z przyczyn bezpośrednio związanych z tematem i zrobiłam się nerwowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: storczyku sliczny............ IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.02, 09:12 kumpel mowil ze jest cos takiego jak znak wodny w jakies wersji photoshopa graficy tego uzywaja w agencjach reklamowych narazie tyle, jak przyjdzie do pracy to sie dowiem dokladniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: storczyku sliczny............ 18.06.02, 09:13 a nie mozesz zalozyc, hasla na zmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: storczyku sliczny............ 18.06.02, 09:24 w tym problem, że nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: storczyku sliczny............ IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.02, 09:34 moglabys zapisac jako pdf lub jpg, (jako obrazek czyli element gdzie wszystkie elementy sa jakby sklejone i nie mozna wprowadzac w nich zmian) wszystko zalezy czemu ma to sluzyc, jak chcesz mozesz do mnie zadzwonic:) kolega sprobuje ci pomoc, w tej chwili ma za malo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: BŁAGAM!!! IP: 195.116.92.* 18.06.02, 09:28 ...Laelka...masz odp.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ja nic nie dostalam!!! 18.06.02, 10:00 jest wyżej, niestety chyba nie da się tego rozwiązć :( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ja nic nie dostalam!!! 18.06.02, 10:02 Posłałam Ci na skrzynkę gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: dostalam IP: 195.116.92.* 18.06.02, 10:18 Laelka...a dostałaś moją odp.??????????...tam masz rozwiązanie...ale niestety wymaga trochę zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dostalam 18.06.02, 10:29 Tak, Aroska, dziękuję. Podziękuj ekspertowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor moge pomoc.... 18.06.02, 11:04 ... jezeli dokument Ex. lub. W. wysylany jest @. mozesz sobie ustawic w opcjach zakaz forwardowania, drukowania, kopiowania oraz zmiany tresci maila jak rowniez zalacznika w nim zawartego, czyli nikt nic nie jest w stanie zrobic oprocz autora, chyba ze wykasowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: moge pomoc.... 18.06.02, 11:27 to znaczy ze dziekujesz bo juz nie potrzebujesz? czy mam ci napisac jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: EMPEROR 19.06.02, 14:07 Emperor, w takim razie choć nie wiem na ile się to zda, jednakże ja także BŁAGAM o informację na temat zablokowania opcji DRUKOWANIA I KOPIOWANIA załączników, samo uniemożliwienie zmian poprzez zapis tylko do odczytu niestety niewiele daje. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;)))))))))) Z poważaniem enen Odpowiedz Link Zgłoś