szprota 27.03.05, 00:39 tym samym *ktodogonipsa* chciałam się *ktodogonipsa* przywitać *ktodogonipsa* ze wszystkimi uczestnikami forum *ktodogonipsa* najmilszego Spamera *ktodogonipsa* portalu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Re: Łapy, łapy, cztery łapy! 27.03.05, 00:47 Witam *ktodogonipisa* Matkę Założycielkę *ktotogonipsa* Rezerwatu *ktodogonipas*. A skoro tak kynologicznie sie zaczelo, to zapraszam do lektury kawalka o "<a href="http://meteor2017.fm.interia.pl/teksty/vinnitcheq2_03.html">O psie, który po krzalu łaził</a> Dla zachety fragment: "Gdy oddaliliśmy się nieco od tego przybytku gastronomicznego Piotrek zaczął odganiać coś małego o niskim zawieszeniu i rudawym (pomarańczowatym) kolorze. Za bardzo mu się to nie udawało i w ten sposób zyskaliśmy towarzysza wędrówki- Kajtka." Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Łapy, łapy, cztery łapy! 27.03.05, 00:57 Meteorku, *ktodogonipisa* toż ja od *ktodogonipisa* trzech godzin *ktodogonipisa* zwiedzam twoją stronkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: Łapy, łapy, cztery łapy! 27.03.05, 01:02 Ale *ktodogonipisa* moze *ktodogonipsa* tu *ktodogonipasa" jeszcze nie dotarlas ;) A poza tym *ktotogonipsa* bardzo mi milo. A poza *ktotogonipisa* poza tym lubie to cytowac, *ktodogonipass* bo przynajmniej wiem *codogonipsa* gdzie co na temat do cytowania znajde ;) *ktodogonipsa* Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzień dobrey :) *esistmeinteil* 29.03.05, 10:02 Meteorze, dzięki *esistmeinteil* za zaproszenie na swoje *esistmeinteil* forum. Z przyjemnością tu sobie od *esistmeinteil* czasu do *esistmeinteil* czasu pospamuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Bry bry - spoznione 31.03.05, 22:24 Ale sprobuje udobruchac piosenka: www.mikolaje.lublin.pl:1080/mikolaje/muzyka/dyskogr/siano/pies.mp3 ze strony: www.mikolaje.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Jakos skundlil sie ten watek 19.05.05, 22:32 I nikt sie do niego nie przyczepia z wypowiedziami, nawet rzep psiego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś