Dodaj do ulubionych

Mamy Cię - dziś

29.03.05, 10:44
Mimo tego, że gagi jak ostatnio będą pewnie maksymalnie nudne to warto
zobaczyć, bo goścmi będą:
Kris plagiator z jak to powiedział Lis "siostrzanej stacji", no i sroga
Marysia wkręcana przez Włodka na planie NW ;)
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:47
      Dla Krisa Plagiatora obejrzę na pewno, poza tym ciekawi mnie też motyw ze Srogą
      Marysią, tzn. bardziej to, czy stary Zięba też będzie miał trzęsawki w studiu u
      Majewskiego!
      A kto trzeci??
      • kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:51
        trzecia - przedstawicielka Krakowskiego Przemieścia Danuta Waniek ;)
        Włodek jak się wkurwia to plamki na twarzy też ma (ksywa Wypiek) ;)
        Ale szacunek dla niego "za numer boczn 1313" ;D
        • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:54
          a Wańkową będzie wkręcał Wieczerzak?? ;)
          Plamek u Włodka nie przyuważyłem, za to trzęsawki ma boskie - coś a'la machanie
          łapkami Krawczyka..
          Przy okazji - to czy ZMIENNICY są wydani przez tvp na DVD, podobnie jak 40-
          latek, Wojna domowa itp??
          • kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:32
            gianni_vonsacze napisał:

> a Wańkową będzie wkręcał Wieczerzak?? ;)

Wieczerzak to już pół stolicy wkręcił ;)Sierakowska chyba ją wkręci.

> Przy okazji - to czy ZMIENNICY są wydani przez tvp na DVD, podobnie jak 40-
            > latek, Wojna domowa itp??

Szukałem na stronach tvp (sam bym zakupił), ale nic nie znalazłem.Wiem, że są
            Alternatywy wydane.
      • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:55
        Kris się do ślubu szykuje,ale datę utajnił,więc chyba transmisji polszmat nie
        przeprowadzi;)
        • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:57
          lezka_z_posen napisała:

> Kris się do ślubu szykuje,ale datę utajnił,więc chyba transmisji polszmat nie
          > przeprowadzi;)

Plagiator się chajta??? z tą Nowakową z niemieckich telenoweli, co to była
          jego 'pierwszą miłością'??? Który bruks o tym donosi?????
          • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:59
            tak,z frau Anna:)źródlo "Na żywo""z Chylińską na okładce._ale frau Anna preżne
            menago,bo już o mało wkręciła Krisa do grania w tej szwabskiej tekenoweli,tylko
            plagiatorowi terminów sie nie udało zgrać;)
            • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:01
              Kris Plagiator w niemieckiej telenoweli - to by mnie na pewno wbiło w fotel,
              mein Gott!!
              a transmisji ze ślubu na zywo nie może być, bo to plagiat byłby przecież
              tamtego ślubu, a takie coś to już Krisowi by nie przeszło bez echa...
              • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:03
                Krsiowi do spełnienia brakuje małej córeczki z czarnymi włosami,która biegałaby
                po domu,tak powiedział:)no bo drugi sy,to tez plagiat by był przecież;)
                • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:05
                  a dlaczego musi biegać, a nie może chodzić??? ;)
                  fakt, kolejny mały Kris byłby plagiatem, a na to Kris pozwolić już sobie nie
                  może. Czy była żona też już ma się z zamiarem poślubienia jakiegoś farmaceuty,
                  ewentualnie wspólnika ze znanej kancelarii prawniczej etc??
                  • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:07
                    gianni_vonsacze napisał:

> a dlaczego musi biegać, a nie może chodzić??? ;)
                    > fakt, kolejny mały Kris byłby plagiatem, a na to Kris pozwolić już sobie nie
                    > może. Czy była żona też już ma się z zamiarem poślubienia jakiegoś
                    farmaceuty,
                    > ewentualnie wspólnika ze znanej kancelarii prawniczej etc??

Kris wyrażnie zaznaczył,że ma biegać;)pewnie jak będzie próbowała chodzić,to
                    będzie ja poganiał;)co do ex to wiem tyle,że sa z krisem w wielkiej przyjaźni:)
                    • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:09
                      muszę kupić to NA ŻYWO :)
                      Są foty Plagiatora z tą Frau Nowak??
                      No i cena jaka, bo NŻ to chyba bruks z górnej półki jest..
                      • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:11
                        gianni_vonsacze napisał:

> muszę kupić to NA ŻYWO :)
                        > Są foty Plagiatora z tą Frau Nowak??
                        > No i cena jaka, bo NŻ to chyba bruks z górnej półki jest..

cena wygórowana,bo 5,90:))ale dżezi okulary dodali,więc się opylało;)fota chyba
                        tylko jedna jest,frau nowak wygląda na deko strasza od krisa,ale nawet w miarę
                        korzystnie wyszła w porównaniu z fotami,które rzuciły mi się w oczy wcześniej;)
                        • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:13
                          jak dżezi sekulory dodali to chyba się skuszę ;)
                          Frau Nowak pamiętam na fotach z Twojego Imperium - trochę niekorzystnie tam
                          wyglądała, ale nie każdemu fotografowi FOKSAL na imię, więc...
                          • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:15
                            jak chcesz przyoszczędzić,to kup wariant podstawowy bez sekulorów za 4,50-bryle
                            moge Ci sprezentować,bo już mam;)
                            • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:17
                              ok!
                              a dziś zabieram się za pewna rzecz - segreguję z każdego bruksa 'kroniki high-
                              life' i spinam w taką mini-książeczkę :) miejscem, w którym ten 'album' będzie
                              się znajdował w planach jest toaleta ;)
                              Zadanie ambitne, mam nadzieję, że się uda.
                              • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:19
                                kup sobie słomiankę,co ważniejsze foty byś mógłbyś przywieszać;)
                                • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:20
                                  lezka_z_posen napisała:

> kup sobie słomiankę,co ważniejsze foty byś mógłbyś przywieszać;)

kąsasz o jaką mi chodzi??taka jak u ferdka wisi,tylko on ma pocztówki
                                  poprzywieszane;)
                                  • gianni_vonsacze Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:21
                                    kąsam, kąsam..
                                    przypomnij mi lepiej jak to dalej szło: dałem parasol, dałem kiełbasę...
                                    :)
                                    • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 11:24
                                      tego drugiego wersu mi też brakuje,ale wiem jak szło w trzecim;)
                                      • panatha Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:37
                                        dupy nie dałes - dupe wziałes sobie sam:)
                                        • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:42
                                          to był właśnie ten trzeci wers,drugiego nam brakuje:)
        • around_the_sun Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 10:58
          Kris do ślubu??? swojego??? coś ja strasznie do tyłu jestem w niusami.
          • invicta1 Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:56
            dajcie namiar na fotę tej baby Krisa! chyba w necie sie znajdzie
            • kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 12:59
              www.anna-nowak.de/index.htm
              tiny.pl/hr23
              • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:10
                ta szósta fota w galerii zadjęć-anorexia nervosa normalnie.
                • kazzol Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:14
                  zrobić jej tapir i jak Wera by wyglądała (na 6)
                • jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:15
                  dzisas...a ja wyczytałam ze Krzys plagiator potrafi szystko zrobic sam:D
                  www.filmweb.pl/Krzysztof,Ibisz,ciekawostki,PersonCuriosities,id=52348
                  • jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:16
                    anorektyczka grała w mjm jakąś dziennikarkę
                    • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:20
                      i wywiad z jakimś Wojciechowskim przeprowadzała.pamięta to ktoś??
                      • jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:23
                        wojciechowski to cebulooki...w wywiad gdy przyjechał do Polski bo dostał tekę
                        vice premirea finansów,może to było to
                        • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:27
                          że oczy_jak_cebule to wojciechowski,w życiu bym nie wpadła;)a akcja z wywiadem
                          miała miejsce w 2001 roku,więc kto by to pamiętał;)
                          • jaginger Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 13:30
                            jakoś tak mi się skojarzyło;)
              • holka1 Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 18:34
                jezu jaka koniowa mama no!
    • taskussani Re: Mamy Cię - dziś 29.03.05, 22:13
      no dobra, zaraz sroga marysia, cudem trafiłam;)
      a pamiętacie krisa w takim filmie dla młodzieży eksperymentalny sygnał dobra (czy jakos tak)? ehh, młody był bardzo;)
      • lezka_z_posen Re: Mamy Cię - dziś 30.03.05, 00:18
        Kris był całkiem simpatico,ale po co tam była frau nowak??jako ozdoba na pewno
        nie,wkręcac chyba Go tez nie wkręcała,chyba,że coś przeoczyłam;)
        • paulka25 Re: Mamy Cię - dziś 30.03.05, 00:41
          Moze chce zagrac w NW ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka