Dodaj do ulubionych

czy wypada TU o TYM pisać?

• carrera2003 Re: czy wypada TU o TYM pisać? 03.04.05, 02:05
      Ja nie miałam pojęcia ze to tak mną wstrzaśnie. A wstrząsnęło i to porządnie...
      Bardzo mi przykro...
      • groha Re: [*] 03.04.05, 02:37
        Zapamiętajmy również siebie z tej własnie chwili... Jeśli boli, to znaczy, że
        jeszcze coś czujemy i nie jest z nami źle.
        I cieszmy się, że mogliśmy żyć w tych samych czasach, co On.
        • czesia-z-butiku Re: [*] 03.04.05, 09:27
          obudzialm się chyba spokojniejsza,choć aż cala obolala od smutku i placzu
          poszlam z pasami i wiecie co?bylo tak pięknie ,cieplo a ptaki śpiewaly jakoś
          intensywniej
          i pomyslalm sobie,że to wlasnie dla NIEGO tak śpiewają
          ON jest już u Pana Boga, rozmawiają sobie o klopotach świata,grzechach
          ludzi,jedzą niebiańskie śniadanie gdzies w rajskim ogrodzie, przy śpiewach
          ptaków zastanawiają się nad tym jakie nam tu dawac znaki,żebyśmy byli lepsi
          Papież w końcu uwolnil się od bólu choroby,po śniadaniu na pewno pójdzie
          pochodzić po chmurkach-jak kiedyś po górach
          wierzę,że jest MU tam lepiej
          • dama_karo Re: [*] 03.04.05, 12:11
            E tam, po chmurkach. Pójdzie pochodzić po ukochanych górach - nie wierzę, że Po
            Drugiej Stronie nie ma gór.
            Dał nam wspaniałe rekolekcje - jak umierać. I większość z nas chyba to
            zrozumiała...
            • agata_christie Re: [*] 03.04.05, 19:15
              Muszą być góry tam, masz rację. I świetne warunki narciarskie.
              • pomme Re: [*] 04.04.05, 08:15
                A myslałam,że jestem gotowa. A to tak bardzo boli, mam wrażenie że z kazdą
                chwilą bardziej
                Poczułam się okrutnie samotna
                • aasiek Re: [*] 04.04.05, 09:00
                  Pomme, wielu tak myslało... Ja też czułam, że jestem gotowa, także dzięki
                  rozmowom tutaj. A w t a m t y m momencie poczułam taką pustkę, jakiej
                  jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się poczuć. Ale to normalne, to tak jak ktoś
                  bardzo bliski odchodzi.
                  • romana_polka Re: [*] 04.04.05, 18:25
                    Okropne jest ,że dopiero teraz widac jak wiele straciliśmy. gdy papież był wśród nas wydawało się, że tak będzie zawsze i nie trzeba zwracac uwagi na to co do nas mówi.Tweraz gdy ogladam różne materialy o Nim widzę jak wielkim i niepowtarzalnym człowiekiem był.Długo nikt nie zapełni tej pustki.Jeśli w ogóle kiedykolwiek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka