carrera2003 Re: czy wypada TU o TYM pisać? 03.04.05, 02:05 Ja nie miałam pojęcia ze to tak mną wstrzaśnie. A wstrząsnęło i to porządnie... Bardzo mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: [*] 03.04.05, 02:37 Zapamiętajmy również siebie z tej własnie chwili... Jeśli boli, to znaczy, że jeszcze coś czujemy i nie jest z nami źle. I cieszmy się, że mogliśmy żyć w tych samych czasach, co On. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: [*] 03.04.05, 09:27 obudzialm się chyba spokojniejsza,choć aż cala obolala od smutku i placzu poszlam z pasami i wiecie co?bylo tak pięknie ,cieplo a ptaki śpiewaly jakoś intensywniej i pomyslalm sobie,że to wlasnie dla NIEGO tak śpiewają ON jest już u Pana Boga, rozmawiają sobie o klopotach świata,grzechach ludzi,jedzą niebiańskie śniadanie gdzies w rajskim ogrodzie, przy śpiewach ptaków zastanawiają się nad tym jakie nam tu dawac znaki,żebyśmy byli lepsi Papież w końcu uwolnil się od bólu choroby,po śniadaniu na pewno pójdzie pochodzić po chmurkach-jak kiedyś po górach wierzę,że jest MU tam lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: [*] 03.04.05, 12:11 E tam, po chmurkach. Pójdzie pochodzić po ukochanych górach - nie wierzę, że Po Drugiej Stronie nie ma gór. Dał nam wspaniałe rekolekcje - jak umierać. I większość z nas chyba to zrozumiała... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: [*] 03.04.05, 19:15 Muszą być góry tam, masz rację. I świetne warunki narciarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: [*] 04.04.05, 08:15 A myslałam,że jestem gotowa. A to tak bardzo boli, mam wrażenie że z kazdą chwilą bardziej Poczułam się okrutnie samotna Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: [*] 04.04.05, 09:00 Pomme, wielu tak myslało... Ja też czułam, że jestem gotowa, także dzięki rozmowom tutaj. A w t a m t y m momencie poczułam taką pustkę, jakiej jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się poczuć. Ale to normalne, to tak jak ktoś bardzo bliski odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: [*] 04.04.05, 18:25 Okropne jest ,że dopiero teraz widac jak wiele straciliśmy. gdy papież był wśród nas wydawało się, że tak będzie zawsze i nie trzeba zwracac uwagi na to co do nas mówi.Tweraz gdy ogladam różne materialy o Nim widzę jak wielkim i niepowtarzalnym człowiekiem był.Długo nikt nie zapełni tej pustki.Jeśli w ogóle kiedykolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś