Dodaj do ulubionych

oddam siebie w dobre ręce :-)

06.04.05, 14:50
Witam,
trochę was sobie poczytałam single i zdecydowałam zaanonsować moją obecność.
29l. warszawianka, blondyna z niebieskimi, wysoka, wygadana, z całą gamą
zalet i jeszcze większą ilością wad szuka najzupełniej normalnego faceta z
Warszawy i okolic. Trochę to banalne, ale przekaz ma być krótki i zrozumiały.

Alabama
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 14:53
      hej ;)
      na tym forum to raczej bedzie ciezko znalezc
      gdybys byla troche nizsza niz wysoka
      to moze by sie cos zrobilo ;)
      • majeczka84 śliczne drzewko :)))) 07.04.05, 15:59
        Brawo:)
    • piotrppp Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 15:18
      Brzmi niezle. Szczegolnie ta ilosc wad. Bo czym jest zolnierz bez dwojki, albo
      uczen bez karabinu:)
    • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 15:37
      ...eh, czyzby strach panow oblecial??? lub na razie male zwiady...
      • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 15:38
        to raczej (jak zwykle) szukajaca gdzies uciekla
      • piotrppp Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 15:50
        Ty równiez dolaczasz sie do anonsu?
        • majeczka84 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 16:02
          szukająca pewnie zbiera oferty i po wstępnej selekcji odezwie sie do wybańców...
          Albo uciekła bo tacyście kiepscy :)))
          • piotrppp Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 16:24
            To niemozliwe. Jestesmy super. Chlopcy jak walczyk.
            • majeczka84 Myjcie ręce... 06.04.05, 16:26
              :D
              • konrado80 Re: Myjcie ręce... 06.04.05, 16:31
                ale o co chodzi z tym myciem?
                • tonya4 Re: Myjcie ręce... 06.04.05, 17:21
                  chyba sie od tego mycia nie uwolnisz...duch konesera nad Toba znow krazy:))))
                  • konrado80 Re: Myjcie ręce... 06.04.05, 17:23
                    prosze Cie
                    nie przypominaj mi o nim :))
          • northumberland Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 16:31
            ja mysle ze zemdlala z wrazenia...
            • majeczka84 Myjcie nie tylko ręcę... 06.04.05, 19:13
              Panna poszła a dyskusja wrze...
              A ręce po to myjcie by było godne przyjąc damę:))
              • konrado80 Re: Myjcie nie tylko ręcę... 06.04.05, 19:14
                a skad wiesz ze nie myje?
                zreszta nie szukam damy, tylko kobiety :P
                • majeczka84 Re: Myjcie nie tylko ręcę... 06.04.05, 19:16
                  o boshe obaliłes wszystko w co wierzylam, kobieta to nie dama??
                  Myj na wszelki wypadek- to przypomnienie, nie zarzucam i nie twierdze ze tak nie jest!
                  • konrado80 Re: Myjcie nie tylko ręcę... 06.04.05, 19:29
                    moze zle powiedzialem
                    chodzilo mi o to zeby zachowywala sie jak kobieta, a dama bedzie dla mnie ;)
                    (pewnie zaraz napiszesz ze znowu jest zle, ale nie bede sie teraz rospisywal bo nie mam czasu zeby dokladnie powiedziec o co mi chodzi:) )
                    co do mycia sie to myje sie i rece tez ;)
    • ping.tasmanski raczej małe szanse 06.04.05, 17:27
      Normali są juz zajęci , żonaci lub i dzieciaci.
      • majeczka84 Re: raczej małe szanse 06.04.05, 19:13
        No fakt- JA JESTEM WOLNA- to mówi samo za siebie :))
    • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:39
      Dziwne,nadal jestes samotna?? Skoro jetes taka ładna,to czemu sama???? Na
      odległość można wiele napisać,bo i tak nikt nas nie widzi,wiec można poszalec z
      opisem............. :) i tak nikt nie sprawdzi,prawda....?
      • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:41
        niby mozna przeslac zdjecie
        ale czy bedzie prawdziwe?
        • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:46
          Właśnie...... można,ale........ :)
          • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:49
            zawsze mozna sie spotkac na miescie ;)
            • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:51
              Myśle,że nadawczyni ogłoszenia nie jest tak naprawde zainteresowana,może czeka
              na księcia z bajki??? ;)
              • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:53
                tak jak napisalem w innym watku
                juz od pewnego czasu zauwazylem
                ze zakladaja watki a potem nic nie pisza
                wiec pytanie
                po co zakladaja watki???
                jezeli juz sie zaklada to wypadaloby cos pisac/odpisywac na posty
                • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:55
                  Może to żart??
                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:57
                    a kto to wie?
                    moze ona sama nie wie czego chce?
                    • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 17:58
                      Też tak myśle,ale udało jej się,bo drążymy ten wątek.... ;)
                      • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:00
                        raczej zastanawiamy sie nad sensem tylko nie wiem czego? :))
                        • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:02
                          Sensu tu żadnego... Mogłaby chociaż zareagować,ale widać że to
                          dziewczynka,która po mimo "wyglądu" nie reprezentuje nic więcej..... :)
                          • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:04
                            ale coz, nie kazdy jest doskonaly
                            • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:05
                              Starała się ;)
                              • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:15
                                ale starac sie moze kazdy
                                samym staraniem sie swiata nie zbudowano :)))
                            • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:12
                              co Ty masz takiego w sobie, ze wszystkie (prawie)odstraszasz???
                              • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:15
                                a zebym to ja wiedzial
                                czasem nawet nie zdaze zamienic slowa a jej juz nie ma
                                z Kasia ze dwa slowa zamienilem i tez uciekla
                                nie wiem co z nimi jest
                                • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:16
                                  Wiem!Pradu sie boja...:)))
                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:17
                                    a skad wiedzialy? :)
                                    • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:23
                                      pewnie taki naladowany jestes, ze z twoich watkow iskry im sie przez monitor sypia:)))))))))))))
                                      • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:31
                                        hahaha :))
                                        ale na serio jest cos nie tak
                                        juz ktory raz uciekaja ode mnie
                                        • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:33
                                          Kto ucieka od Ciebie? ;)
                                          • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:37
                                            wczoraj pewna Kasia
                                            dzisiaj kolejna
                                            tylko Wy mi ostalyscie sie ;)
                                            ale musze na chwile waz opuscic
                                            bo musze powalczyc z pradem ;))
                                            w koncu w pracy jestem :))
                                            za siakies 30 min wroce ;)
                                            bedziecie tesknily? :P
                                            • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 18:39
                                              Przez 30 minut napewno!! ;)
                                              • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:06
                                                a przez 15 min tez tesknilas? ;))
                                                • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:08
                                                  pewnie że tak :)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:09
                                                    siakos nie wierze :P
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:11
                                                    Tęskni się za kims bliskim,nie uważasz? Ciebie jeszcze nie poznałam... ;)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:15
                                                    i wyszlo male klamstewko :PPP
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:12
                                                    oj, niedowiarku jeden.W koncu czekamy, prawda?
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:13
                                                    PRAWDA ;)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:15
                                                    hmmm ;))
                                                    widze ze czekacie ;)
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:16
                                                    Czekamy,a Ty nic!!?? :)
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:19
                                                    Dziwisz sie???wszyscy faceci sa tacy sami...a potem sie dziwia, ze kobiety biora sprawy w swoje rece..:))
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:20
                                                    Niezdecydowani.....zero inicjatywy..... faceci ;)
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:26
                                                    i chcieliby i boja sie...:PPP
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:29
                                                    Jak dzieci......... ;)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:31
                                                    a kobiety tak sie nie zachowuja?
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:33
                                                    o nie! my wiernie czekamy....:PP
                                                  • catarinao Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:32
                                                    zaczepiają a później uciekają...
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:31
                                                    nie jestem taki jak wszyscy
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:30
                                                    przepraszam, ale jestem w pracy i zaraz koncze
                                                    a musialem jeszcze wypelnic papierkowa robote
                                                    ale mam nadzieje ze wybaczycie mi to ;)
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:32
                                                    ok., ok. powiedzmy, ze wierzymy...
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:34
                                                    Nie mamy innego wyjścia;)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:37
                                                    z przykroscia musze stwierdzic ze bede musial nie dlugo was opuscic :(
                                                    bo o 20 koncze prace, wiec za siakies 10 min musze konczyc i do domu zmykam ;)
                                                    ale mozemy pogadac jak bede w domu, tak ok 21:30?
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:38
                                                    Ok.Czekam/czekamy :)
                                                  • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:39
                                                    taaak, a w domku wykapac sie, kolacja i te rzeczy,a my znowu czekac mamy???
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:40
                                                    A może warto.......? :)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:42
                                                    to juz wasza decyzja ;)
                                                  • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:42
                                                    przeciez nie zostane w pracy :))
                                                    i jak tu kobiecie dogodzic? :PPP
                                                  • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 06.04.05, 19:42
                                                    czekamy :)
                                                  • konrado80 ok ;) 06.04.05, 19:43
                                                    to do milego i szybkiego zobaczenia ;)
                                                    a przez ten czas bawcie sie dobrze ;)
                                                  • magda985 Re: ok ;) 06.04.05, 19:46
                                                    OK :)
                                                  • konrado80 Juz jestem ;) 06.04.05, 21:52

• magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:09
                                                    A ja dopiero teraz się pojawiłam :)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:40
                                                    jestes jeszcze? ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:53
                                                    tak
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:54
                                                    myslalem ze poszlas juz spac ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:54
                                                    nie ,byłam tu ale ciutke się spóżniłam :)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:56
                                                    a ja bylem na innym forum i na chwile zagladnalem
                                                    ujzalem Twoje wpisy ale byly juz dawno i myslalem ze jus spisz ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:58
                                                    o tej porze,ja nie śpie....jeszcze za wcześnie... :)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 00:59
                                                    ja jakis czas temu to na forum siedzialem do 2 albo i do 3
                                                    a potem o 6 wstawalem do pracy, ale na szczescie nie zawse ;))
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:00
                                                    gdzie pracujesz?
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:02
                                                    szczerze to juz tyle razy pisalem gdzie ze... :)
                                                    ale spoko ;)
                                                    w obsludze technicznej biurowca
                                                    jako elektryk od wszystkiego ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:06
                                                    specjalista od napięcia :) bez obrazy ;)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:10
                                                    specjalista to raczej jeszcze nie jestem ;)
                                                    niby dlaczego mialbym sie obrazic?
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:11
                                                    asekuracja..... ;)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:12
                                                    hehe ;)
                                                    a Ty czym sie zajmujesz? ;)
                                                    i ze tak niesmialo spytam ;))
                                                    skad jestes? ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:14
                                                    Mieszkam w Warszawie,pracuje w firmie transport-spedycja międzynarodowa
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:16
                                                    no prosze ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:17
                                                    A Ty skąd jesteś? :)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:18
                                                    myslalem ze wiesz
                                                    nie wiem jak Tobie to powiedziec ;))
                                                    ale tez jestem z Warszawy ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:19
                                                    Nie wiedziałam :) miło :)
                                                  • konrado80 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:21
                                                    mi tez milo ;)
                                                  • magda985 Re: Juz jestem ;) 07.04.05, 01:24
                                                    Mam pytanie,czy nie możemy pozostać na jednym wątku,bo zaraz się pogubię! :)
    • alabama8 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 08:21
      No pięknie,
      wchodzę rano na forum a tu jakaś badna ochlapusów zapaskudziła mi wątek. Ładnie
      to tak, a nie lepiej sobie poczatować gdzieś indziej?
      Konrado80 - bardzo mi przykro z powodu twojego defektu fizycznego ale wydaje mi
      się że żale dotyczące niskiego wzrostu powinieneś wyrażać na forum "wysokich
      inaczej" ;-)
      magda985 - byłabym wdzięczna gdybyś oszczędziła mi złośliwości i zajeła się
      swoimi sprawami. Wiesz że są ludzie którzy mają swoje życie także poza siecią?
      oooo ...
      mam nadzieję że dziś kółko różańcowe nie będzie już tu brudzić i znajdzie sobie
      inną ofiarę. Pozdrawiam singielki
      • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 09:12
        no pieknie, wchodze rano na forum i co widze???najpierw panna watkowa nas wyzywa od ochlapusow(a niby z jakiego powodu?), potem obraza Konrada-nie pamietam aby mial jakis dafekt, potem magde985 -nie byla zlosliwa(jeszcze), tylko zastanawiala sie, gdzie sie podziewasz...potem wyzywa nas od kolek rozancowych.Otoz uswiadamiam Cie z dobroci serca, ze to forum publiczne, a czytajac Twoje zlosliwosci polecam zalozenie prywatnego .I jeszcze jedno, nie licz na odzwe singielkow, zaiste ilosc Twoich wad musi odstraszac-pierwsze juz wyszly na swiatlo dzienne:zlosliwosc , brak zyczliwosci i zarozumialosc rowna wzrostowi.A co dopiero byloby przy blizszym poznaniu...ojojoj
        • alabama8 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 09:39
          Nie chcę się wykłócać,
          ale wydaje mi się że posty (cytuję):

„ Sensu tu żadnego... Mogłaby chociaż zareagować,ale widać że to
          dziewczynka,która po mimo "wyglądu" nie reprezentuje nic więcej..... :)”

„Dziwne,nadal jestes samotna?? Skoro jetes taka ładna,to czemu sama???? Na
          odległość można wiele napisać,bo i tak nikt nas nie widzi,wiec można poszalec z
          opisem............. :) i tak nikt nie sprawdzi,prawda....?”

nie były najprzyjemniejszym powitaniem i mam nadzieję że czesć z was się zgodzi
          iż mam prawo czuć się nienajlepiej czytając je.
          Czy spedytorka i elektryk woleli bym się pochwaliła wykształceniem, językami i
          całą resztą. Za to też dostałabym pewnie po głowie. Skoncentrujmy się tedy na
          meritum sprawy i przestańmy wzajemnie obrażać.
          • kasiasuper1 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 09:57
            Zgadzam sie z tobą w 100 %

-------------------
            www.dlakobiet.xu.pl
            • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 10:33
              Czemu wiec nie Konrado i Magda, tylko spedytorka i elektryk???Czy tylko w moich uszach zabrzmialo to pogardliwie???Pani magister, doktor, czy nie daj Boze jeszcze wyzej???o my niegodni.....Forow tu dostatek....moze inne wybierzesz????ku swojej i mojej radosci????
              • alabama8 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 10:49
                Spedytorka i elektyk dlatego że miałam zamiar im dogryźć, nie mam w zwyczaju
                nadstawiać prawego policzka kiedy ktoś mnie wali w lewy ... chyba mam prawo się
                bronić, a broniąc się używać argumentów "poniżej pasa". To się nazywa
                dostosowaniem do ogólnego poziomu konwersacji ... Czy mogę prosić o zakończenie
                tej bezsensownej dyskusji?
                • piotrppp Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:08
                  Alabama tp bohaterka „Prawdziwego romansu" Tony’ego Scotta. Mam do niej slabosc.
                  Mysle ze zamiast sie klocic o pierdoly powinnismy pojsc na kawe.:)
                  • alabama8 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:52
                    Tony Scott? ha, ha i Patricia Arquette jako Alabama Whitman :-) A ty jesteś
                    raczej jak Slater, Oldman, Pitt czy Jackson?
                    Wątek zaczyna ewoluować w pożądaną przeze mnie stronę, zwłaszcza jeśli ktoś
                    wspomina o kawie (www.ascot.pl/tresc.php?strona=historia&wyglad=kawa).
                    • piotrppp Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 13:46
                      Kazda z tych postaci ma w sobie troche LSD i troche aspiryny. Wpisuje sie w ten
                      rys. No moze za wyjatkiem Christophera Walken.:)
                      Kawa aktualna.:)
          • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:50
            to ze ktos Ciebie obrazil to nie znaczy ze masz prawo obrazac mnie
            a to ze pracuje jako elektryk to nie znaczy ze jestem gorszy od Ciebie
            myslisz ze jak elektryk to od razu jakis robol?

Takich wlasnie ludzi spotykam na codzien w pracy
            ktorzy mysla ze pozjadali wszystkie rozumy
            • alabama8 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:59
              Konrado,
              przepraszam Cię, już pisałam że nie pozwolę się obrażać i na atak odpowiadam
              atakiem. Szanuję wszystkich ludzi, którzy są szacunku warci. Odsłoniłeś swój
              słaby punkt i pozwoliłam sobie w niego uderzyć. Z niewiadomych przyczyn od
              początku cześć z tu obecnych traktuje nie z nienawiścią i pogardą mimo że
              niczym sobie na to nie zasłużyłam. Przestań się więc awanturować i spróbuj
              podchodzić do ludzi bardziej przyjaźnie.
              uszy do góry ;-)
              • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 13:06
                nie obrazalem Cie
                po prostu jak zaklada sie watek zwlaszcza taki jak Ty
                to raczej wypada cos odpisywac innym na posty
                to ze napisalem pierwszy to co napisalem
                nie bylo zlosliwe, po prostu wiem ze tutaj moze byc ciezko Tobie kogos znalezc
                nie awanturuje sie, nie bede sobie pozwalal na takie traktowanie mnie
                wystarczy ze jestem obrazany w pracy, a wiem ze nie jestem gorszy od wiekszosci
                jak ktos podchodzi do mnie normalnie to i ja sie tym samym odwdzieczam
          • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 08.04.05, 00:36
            Jesteś kretynką..................................................
          • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 08.04.05, 00:50
            A co do tej spedytorki,to tak pracuję ale u SIEBIE nie u kogoś!!! Ty pewnie
            jesteś kimś "wjątkowym". Chyba nadal nie wiesz na czym polega "Forum".......
      • konrado80 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:44
        bande ochlapusow poszukaj sobie gdzie indziej
        wlasnie pokazalas na co Ciebie stac, co soba reprezentujesz

mozesz mi pokazac GDZIE sie zalilem???
        bo jakos nie przypominam sobie takiej sytuacji

PS. najpierw naucz sie szanowac innych, a potem dopiero kogos szukaj
        • tonya4 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 13:03
          Konrado, daj spokoj.Nie warto, nie ma z kim...Jasnie pani nie zyczy sobie z nami rozmawiac....
      • magda985 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 23:42
        Ochlapusem bardzo możliwe że jestes Ty,nie potrafisz przyjąć jakiejkolwiek
        krytyki. Czego sie spodziewałaś,tłumów jak to nazwałaś "singli"??? Do twojej
        wiadomości,nie udało Ci się mnie obrazić,jeśli taki był Twój plan. Zenujące
        jest to co napisałaś. Życze Ci szczęścia,przyda Ci sie w poszukiwaniach,ale nie
        myśl że każdy zareaguje pozytywnie na twój anons. Powodzenia.
    • texas25 Re: oddam siebie w dobre ręce :-) 07.04.05, 12:20
      chodz do mnie
      wezme cie taka jaka jestes
    • northumberland ______TROCHE_______ 07.04.05, 16:57
      to brzmi tak: sex blondie z kilkoma wadami pozna kogokolwiek...

PS. ... dlugo nie czekalas na oferty! :DDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka