Dodaj do ulubionych

Poznam wyluzowanych ludzi

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 15:58
Pozdrowienia od Speedego z Wrocławia(stolicy polskiego forum).Poznam ludzi
obdarzonych nadprzeciętnym poczuciem humoru(dziewczęta o Was mowa).Jestem
emerytem z wyboru(od urodzenia),mam dużo czasu i " tryskam pomysłami".
Pozdrowienia :-)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: yoko Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.netcarrier.net 20.03.01, 17:51
      czesc speedy ! Bardzo chetnie Cie poznam -WYLUZOWANA
      • Gość: Speedy Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 18:27
        Gość portalu: yoko napisał(a):

&#62 czesc speedy ! Bardzo chetnie Cie poznam -WYLUZOWANA

Cześć Yoko.Pozdrowienia z Wrocławia.Ciesze się że jesteś wyluzowana.Dorzuć coś
        o sobie.Całuję rączki itd. ;-)

• Gość: yoko Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.netcarrier.net 20.03.01, 19:15
          Czesc jeszcze raz!
          Napisz cos wiecej o sobie! Dlaczego jestes emerytem i napisz o chociaz jednym z wielu pomyslow,
          ktorymi tryskasz! Buzka
          • Gość: Speedy Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 19:26
            Spieszę z odpowiedzią ,jestem "emerytem" z wyboru,dobry fach;ponadto młody
            inteligentny i humorzasty do bólu.Do pełni szczęścia potrzeba mi tylko 1000000$.
            Padam do nużek .A co u ciebie? ;-)
    • Gość: Speedy Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 10:46
      Yoko z twoich postów zauważyłem,że wolisz ludzi z "Kabaretu Starszych Panów"
      to ja wysiadam...
      • Gość: Yoko Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.netcarrier.net 21.03.01, 15:03
        Skad takie stwierdzenie? Ja lubie panow, ale nie starszych... Lubie ludzi wyluzowanych, lubiacych
        imprezki i w ogole rozrywkowych! Sama spedzam swoj wolny czas na hulankach i swawolach....
        Pa,pa!
        • Gość: Speedy Re: Poznam wyluzowanych ludzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 15:25
          Gość portalu: Yoko napisał(a):

&#62 Skad takie stwierdzenie? Ja lubie panow, ale nie starszych... Lubie ludzi wy
          &#62 luzowanych, lubiacych
          &#62 imprezki i w ogole rozrywkowych! Sama spedzam swoj wolny czas na hulankach i sw
          &#62 awolach....
          &#62 Pa,pa!

Yoko w to mi graj,tańce,hulanki,swawola to moje hobby;szczególnie swawola mi
          odpowiada... uściski ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka