Dodaj do ulubionych

Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie.

19.04.05, 23:00
Jesteś jedynym szczęściem, które daje nadzieję.
Czymś na co się czeka i czego się szuka całe życie. Ten dreszcz emocji, że
stoisz tuż za rogiem, że możesz być tak blisko, że oddychamy tym samym
powietrzem, które staje się tak gęste, że popycha nas do siebie.
Utrata kontroli na sama myśl, że mnie dotkniesz, sprawia cudowne uczucie
ekstazy. Myśl że możemy to stracić jest nie do znaiesienia.
Realizm zabije wszystko, nie mamy tyle siły by to pokonać.
Dlatego mam nadzieję, że nigdy Cię nie spotkam ...
.... mój ideale.
Ale nikt nie będzie bliżej niż Ty, wypełniasz mnie całą i cała będę Twoja.
Obserwuj wątek
    • albercik7 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 19.04.05, 23:20
      no to widze ze jest juz troszke lepiej
    • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 19.04.05, 23:29
      A jednak "iluzja........
      • albercik7 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 19.04.05, 23:32
        nie to nie iluzja to jej druga polowa ta lepsza
    • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 19.04.05, 23:42
      Bajka, boje sie o Ciebie, znam ten stan, to bardzo niebezpieczne :)*
      • albercik7 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 19.04.05, 23:45
        ?
      • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 17:57
        Dlaczego tak sądzisz ?
        Mnie sie wydaje, ze zrozumiałam dużo rzeczy.
        Zaczełam mieć zdrowy dystans do wszystkiego.
        • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:44
          Bajeczko,amnie sie wydaje,że jesteś pod przemoznym wpływem endorfin :)
          • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:53
            Taaaak, ale zapewniam, ze jest to proces zupełnie samoczynny.
            Bez bodźców zew. ;-)
            • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 19:12
              Taaaak, skoro tak mówisz, widocznie wiesz co mówisz :DDDD
              Przyjmuję to z pokorą :DDDD
              • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 19:16
                Naprawdę Libresko, jest ok.
                Chyba kubełek zimnej wody potrafi być przyjemny ;-)
                • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 20:02
                  Relatywizacja jest niezwykle uzyteczna ;)
                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 20:08
                    Oj tak.
                    Czekam na nastepny sabat, to daje wiele energii :-)
                    • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 21:00
                      A niektorym zabiera, na szczęście,
                      to energia odnawialna ;)
                      • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 21:03
                        Hmmm ?
                        Jakieś małe spalonko ?
                        • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 21:12
                          Czemu nie :DDDD
                          • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 21:14
                            Mam małą owieckę na oku, to se ją spolimy ;-)
                            • libressa Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 22:08
                              No to se spolymy HEY!!! :)
                              A może lepij ja nafaszerować siarką i jakiemus smokowi podrzucic , hę!!
                              • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:01
                                Jeśli chodzi o spalenie, to mnie dziś paaaaaaaaaaali ;-)
                                Mini sabacik, uważam za udany :-)
                                • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:36
                                  chyba expresem dojechałas??;DDDD
                                  miłego wieczorku,złosnico:)))*
                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:46
                                    Ale Cię Kotek wytropiłem.......
                                    witam........
                                    • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:47
                                      ukrywam sie na dachu za kominem;DDDDD
                                      witam ciepło;)
                                      • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:49
                                        Zupełny przypadek tak sobie czytam i co widzę...
                                        swieży trop...........DDDDDDD
                                        Za za kominkim pewnie ciepło ale siedź na
                                        zawietrznej.....tak lepiej....DDDDDD
                                        • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:54
                                          chyba zmienie lokalizacje na "przy kominku"..;)))
                                          nie wieje i mozna sie wygodnie rozpłaszczyc:DDDD
                                          • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:57
                                            Tez jestem takiego zdania..........
                                            No problem........DDDDDDD
                                            • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:58
                                              niewiarygodna zgodnosc pogladów:DDDD
                                              • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:00
                                                Ale poprzedzona dlugotrwałymi negocjacjami.......DDDDD
                                                • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:01
                                                  nierozerwalnie z efektami specjalnymi...kominkowy zawrot głowy;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:02
                                                    Pewnieze fajerwerki......petardy i inne
                                                    urzadzenia nagłasniające........DDDDDd
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:06
                                                    w duzym skrocie...biorac pod uwage przebieg zdarzen,efekty mogłyby byc
                                                    porownywalne;DDDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:08
                                                    Conajmniej...tak trzeba zakładać..........
                                                    a jak samopoczucie....ok wszystko?...........DDDDDDDdd
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:13
                                                    w zasadzie..poza potrzeba wchłaniania duzej ilosci płynow,to ok;)))
                                                    to bajka narozrabiała a ja cierpie..;DDDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:16
                                                    Aaaaaaaaa rozumiem..brak umiaru......
                                                    a pytam o zdrowie bo nie wiem czy teren
                                                    zbroić...czy tez nie.............DDDDdddd
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:23
                                                    w jak najlepszej formie...jakies manewry sie szykuja??;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:25
                                                    najwyrazniej...trzeba się okopywać.......DDDDDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:26
                                                    jakies naloty dywanowe moga być..............DDDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:27
                                                    atak moze nastapic w kazdej chwili...badz ostrozny:)))
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:30
                                                    Jestme przygotowany nawet na najgorsze.....
                                                    mam nawet zapas wina..........DDDDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:36
                                                    chcesz mnie wykonczyc..??;)))
                                                    z bajka tajny pakt podpisaliscie chyba...;DDDDD
                                                    dzisiaj to tylko mleczkiem mozesz mnie skusic;))))
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:38
                                                    Chcesz byc Wielka....oki.........moze
                                                    byc.....w końcu nie ma tragedii...kazdy
                                                    moze pic swoje........DDDDDd
                                                    Kiedy zostanie podany sygnał do manewrów,
                                                    czy na dzisiaj przewidujesz jakies ruchy wojsk?.........DDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:42
                                                    po zachodzie słonca,przez zaskoczenie...na razie oceniam sytuacje;DDDD
                                                    musze zasłuzyc na przydomek Wielka..takze strzez sie,moj drogi;)))
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:45
                                                    Po zachodzie słońca....czyli nalezy wyposazyć sie
                                                    w noktowizory....coby dobrze widzieć.........DDDDDD
                                                    Czyli ustalenia mamy poczynione.........DDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:50
                                                    nie potwierdzam nie zaprzeczam...stan wysokiej gotowosci;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:52
                                                    Wystawiam zdwojone straże przednie.....coby nie
                                                    przoczyły sygnałow........w takim razie nie
                                                    przeszkadzam....milego popoludnia i do usłyszenia.......DDDDddddddd
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:56
                                                    pa!pa!...:))
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:58
                                                    Pa.................DDDDDDDDDdd
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:48
                                                    siedzisz jeszcze w tym okopie..??;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 10:48
                                                    Przepustkę dostałem.........DDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 12:42
                                                    to z kim ja bede toczyc boj..??;DDDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:18
                                                    To wczoraj....dzisiaj nie ma przepuść,
                                                    zwycięzca bierze wszystko...DDDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:21
                                                    zaczyna tracic pewnosc siebie...;DDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:22
                                                    oczywiscie...zaczynam;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:25
                                                    I słusznie.....jakis respekt jest wskazany....
                                                    rzecywisty ,nie pozorny.......DDDDDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:28
                                                    zastanawiam sie czy białej flagi nie wystawic..?;DDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:30
                                                    Żadnej łatwizny......jak zdobyc to własnoręcznie,
                                                    i poczuc pełny smak zwycięstwa..DDDD
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:32
                                                    to kusi..;DDDD
                                                    ok,znikam...miłej zabawy:)))
                                                    uwaga na miny przeciwpiechotne;DDDDDD
                                                  • caruzzo Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 13:37
                                                    Na paluszkach trzeba pomykać.....jak koziczka
                                                    górska......DDDDDDDDD
                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:57
                                    Droga prosta i pusta, więc pobiłam nowy rekord.
                                    Nie obyło sie też bez akcji.
                                    Ale zebrałam pobocze.
                                    Jeszcze raz dziękuję za gościną i miły wieczorek :-)
                                    • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 15:59
                                      niedosc ze złosnica to jeszcze pirat drogowy:))))
                                      wzajemne...szkoda ze tak krotko:DDDD
                                      • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:05
                                        Nie, moja droga.
                                        Poczytaj forum i pomyśl jak Ty byś zrobiła, to już jest ostentacyjne chamstwo.
                                        Prędzej zjem karalucha niż zaakceptyję kłamstwo i obłudę.
                                        Długo nie cierpiał, o ile wgóle ;-)
                                        • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:10
                                          bajeczko,"chamstwo" zastapiłabym prowokacja;))
                                          a karaluszków nie jedz,niech sobie podraznia domownikw;DDDD
                                          ...wszystko sie moze zdarzyc,tylko spokoj...jeszcze raz spokoj;))))
                                          • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:16
                                            Przepraszam Cię, ale tak czuję.
                                            Chcę spokoju, dlatego temat uważam za zamkniety.
                                            Jeśli ktoś chce gasić emocje benzyną, to niech się leczy.
                                            • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:22
                                              temat zamkniety,pozaru nie bedzie;DDDD

• inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:27
                                                Wszystko sie spaliło, szybko i bez klasy.
                                                Ale niektórym sprawia przyjemność palenie popiołów.
                                                • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:33
                                                  to juz ich problem..;)))
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:35
                                                    Tak, tylko że palą moje popioły, a ja na to musze patrzeć.
                                                    I to jest chamskie :-(
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:39
                                                    zdystansuj sie,kolejna lekcja pokory:))
                                                    omijaj,skup sie na rzeczach przyjemnych...dla ciała i ducha;DDDDD
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:42
                                                    Dlaczego muszę rezygnować z czegoś co lubię ?
                                                    Może zepsuję kompa, zmienie tel. i będę miała święty spokój.
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:48
                                                    to nie jest rozsadne wyjscie ;(((
                                                    omijaj a wszysko sie ułozy...emocje opadna:)
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:50
                                                    Niczego nie mam zamiaru układać.
                                                    Po co, za dwa dni zrobi to samo.
                                                    Zrobie wszystko co w mojej mocy by mieć święty spokój.
                                                    WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:55
                                                    moze zbyt pochopne wnioski,kazdy ma prawo do obrony:)
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:59
                                                    Jesteś niepoprawną optymistką ;-)
                                                    Ja mam juz zbyt dużo siniaków.
                                                    I więcej nie bedzie.
                                                  • kotek_mru Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:03
                                                    ...i tak zostanie;))))
                                                    bajeczko,znikam...w koncu musze efektywnosc zwiekszyc,bo z torbami pojde;)))
                                                    usmiechnij sie:)...nie zastanawiaj sie nad pzreszłoscia...zawsze dwa kroki do
                                                    przodu;))
                                                    buziaczki:)**
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:06
                                                    Dzięki za wszystko, wiem że robisz to zdobrego serca.
                                                    Ale ja zdania nie zmieniam.
    • iberia29 wiosna????n/t 19.04.05, 23:57
      • albercik7 Re: wiosna????n/t 19.04.05, 23:58
        dokladnie wiosna w pelni
        • iberia29 Albercik - autopsja ? n/t 21.04.05, 00:18
    • szewc_05 nie masz juz dzisiaj ... 20.04.05, 14:23
      szewców szyjących buty na miarę. Znaleźć więc może taka parę, która każdym
      dniem odwdzięczać się będzie za wybór dopasowaniem, szykiem i
      niezniszczalnościa? Której warto zelówki naprawić zamiast iść po nowe do
      sklepu ;-)
    • kosturek Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 16:56
      Czyli jesteś, nie marzeniem, ale jego spełnieniem.

Bajka ma morał, czy też morał ma bajke?
      • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 17:59
        Dla niektórych nawet koszmarem ;-)
        • kosturek Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:19
          Pocieszę Cię :) Ludzie żyją z koszmarami lepiej niż niekiedy z morałem.
          • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:20
            Nie wiem, czy to jest pocieszające ;-)
            • kosturek Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:23
              Racja, ale to była prowokacja, też jej uległem.
              • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 18:35
                Prowokacja ? A może żarcik ?
                • kosturek Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 19:02
                  Dwa w jednym!
                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 19:05
                    Mam zgadywać kim jesteś, czy odrazu skończyć rozmowę ?
                    • kosturek Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 20.04.05, 19:16
                      Zrozumiałem, dwa jednym, czyli wash and go. No to znikam :(
    • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:30
      Bajeczko-
      bez urazy
      • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:32
        Świetny rym do
        SKAZY
        • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:36
          ?
          • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:38
            ?
            • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:43
              Nie wiem o co Ci chodzi.
              Uprzedzam, że poczucie humoru dziś zerowe.
              • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 16:51
                O nic mi nie chodzi. (to po pierwsze)
                Bardzo Ciebie polubiłem. (to po drugie)
                Nie odpowiedziałaś na mój ostatni wpis.(to po trzecie)
                Pomyślałem, (jest mi znany ten stan umysłu)
                że czujesz do mnie jakiś uraz.(to po czwarte)
                I dlatego napisałem " bez urazy"
                • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:01
                  Rozumiem.
                  Ja nie odpowiedziałam ? Zaraz sprawdzę.
                  I masz rację, mam urazę do wszystkich ników, które wskazują na faceta.
                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:04
                    To bardzo interesujące.
                    Przepraszam że spytam:
                    Od kiedy Ci się to zrobiło?
                    • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:07
                      Chyba zawsze tak było, lubie rozmawiać a niektórzy zrobili z tego czata.
                      A tak na poważnie to od tygodnia i dobrze mi z tym.
                      • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:27
                        Przypuszczasz "zawsze tak było" - w porządku.

Piszesz że "niektórzy zrobili z tego czata"
                        rozumiem że chodzi Ci o sposób komunikowania się
                        różnych osób za pomocą intenetu z którego to ja
                        nigdy nie korzystam i być może jako nowicjusz w sieci
                        nieświadomie narzuciłem tą formę - w porządku.

Natomiast poczynając od słów " A tak na" i kończąc na "mi z tym"
                        nic nie rozumiem, ponieważ ja jestem tu "od tygodnia"
                        i mogę przysiąc że próbowałem komunikować się z osobą
                        używającą bardzo orginalnego nicka "inna-bajka"
                        i nawet otrzymywałem odpowiedzi.
                        • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:35
                          Nic nie kumasz, ale wybaczam ;-)
                          Mogę Cię tylko zapewnić, że kiedyś forum było zupełnie inne. Większość z tych
                          najciekawszych juz nie pisze lub sporadycznie.
                          Wątki były błyskotliwe i zmuszające do dyskucji.
                          A teraz jakieś kretynki z Cosmo chyba tu przyszły i zakładają coś co ma im
                          umożliwić wyrwanie faceta.
                          • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:42
                            Wybacz muszę teraz wyjść
                            ze swoim czworonożnym przyjacielem na popołudniowy spacer.
                            Odpiszę wieczorem!
                            Pozdrawiam
                            • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 17:46
                              Czyli z dwoma laskami ;-)
                              Nie wiem czy będę wieczorem, nie chce mi się już czytać tego forum.
                              • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 19:45
                                Nic nie kumasz, ale wybaczam ;-)
                                Mogę Cię tylko zapewnić, że kiedyś forum było zupełnie inne. Większość z tych
                                najciekawszych juz nie pisze lub sporadycznie.
                                Wątki były błyskotliwe i zmuszające do dyskucji.
                                A teraz jakieś kretynki z Cosmo chyba tu przyszły i zakładają coś co ma im
                                umożliwić wyrwanie faceta

Umiejętnie wychodzisz z nurtu...............
                                ...........jednak - chyba nie.
                                Być może jest jak piszesz - nie wiem co było kiedyś i wcale mnie to nie obchodzi.
                                Wystrzegam się jednak stwierdzeń że kiedyś to byyłooo a teraz to już nie,
                                ponieważ to my
                                tworzymy to co jest, a nie jacyś tam.
                                Natomiast co do "kretynek z Cosmo?" to całkowicie się z tobą nie zgadzam i
                                przestrzegał bym przed tak kategorycznym ocenianiem innych. Muszę potwierdzić
                                tu starą prawdę że najłatwiej sądzić innych najtrudniej samego siebie.
                                Stwierdzeniem "Nic nie kumasz ale wybaczam"
                                znów wbijasz mnie w krzesło (masz to we krwi) co jak wiesz?
                                wyzwala u mnie .............chyba wiesz.
                                • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 19:52
                                  Nie potrafisz się bawić ? Prawda ? Łykasz wszystko ;-)
                                  Ale miło się dowiedzieć, że nie na darmo z Toba pisałam, bo się okazało, że
                                  masz pazurki i swoje racje, a co najważniejsze konsekwentnie bronisz swojego
                                  zdania. Podoba mi się.

Jeśli w najmniejszym stopniu poczułeś się dotknięty, to przepraszam.

Ale tak niestety jest. Nie lubię głupich ludzi, a tu ostatnio obrodziło.
                                  Mam nadzieję, że pomożesz nam to forum postawić na nogi ;-)
                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:06
                                    inna-bajka napisała:

> Nie potrafisz się bawić ? Prawda ? Łykasz wszystko ;-)

Na te pytania chyba nie muszę odpowiadać.
                                    Gdybym "nie potrafił się bawić" już dawno by mnie tu nie było.
                                    "Łykam wszystko" ,ponieważ jak już pisałem jestem tu od tygodnia
                                    i bardzo ciekawią mnie ludzie.

Jeśli chodzi o"stawianie na nogi tego forum" to na mnie nie licz
                                    uważam że jest ono wspaniałe tak jak wspaniali MY jesteśmy.

Co do "przepraszania" to bez przesady, ponieważ i ja
                                    musiałbym Ciebie przepraszać
                                    ( choć oczywiście nie mam za co,tak jak i ty
                                    nie masz za co mnie przepraszać)

Mam nadzieję że jednak wiesz w czym rzecz.

• inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:13
                                      Nie, nie wiem w czym rzecz.
                                      Zaczynasz być irytująco intrygujący ;-)
                                      • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:14
                                        Teraz już wiem
                                        że wiesz!!!
                                        • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:21
                                          Prosiłam Cię już, mam ciężki syndrom dnia wczorajszego, więc nie zmuszaj mnie
                                          do procesów myślowych, bo mi to sprawia ból ;-)
                                          • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:26
                                            Przecież "procesy myślowe" to jest twój żywioł.
                                            I tylko on zapewnia nam(tobie i mnie),
                                            trzymanie pionu.
                                            Go on(pieprzony angielski)
                                            Zachęcam!
                                            • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:34
                                              Czy ja Cie lubię ?
                                              • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:38
                                                "Oto jest pytanie".................
                                                • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:45
                                                  Znamy się ?
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 20:53
                                                    Moja szybka odpowiedz "jak łyse konie",
                                                    ponieważ wbrew pozorom jesteśmy do siebie podobni.
                                                    Wic polega na tym że ja się szybciej zorientowałem.
                                                    Taka jest moja opinia - "na szybko".
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:00
                                                    Nie męcz mnie proszę, dajcie mi wszyscy święty spokój, tylko on mnie uratuje.
                                                    Jeśli to znowu Ty, to przysięgam że Cie zabiję.
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:21
                                                    Zgadłam prawda ?
                                                    Napisz, że miałam rację, choć tyle.
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:25
                                                    Ale co zgadłaś?
                                                    Lewiatujesz?
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:23
                                                    Możesz mnie zabić
                                                    nie jest to trudne
                                                    po prostu nie odpisuj
                                                    każdy tak robi
                                                    by skończyć rozmowę.
                                                    Tu ja zapytam
                                                    "czy się mnie boisz"

PS (Forum zamarło)
                                                    Go on
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:27
                                                    Czy Ty nie rozumiesz o co pytam.
                                                    Naprzwdę chcesz, żebym znienawidziła wszystkich facetów, bo od tyg. tak jest.
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:30
                                                    Powtórz pytanie
                                                    Bo zgubiłem wątek
                                                    To Ci odpowiem
                                                    żaden dla mnie problem
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 21:37
                                                    Kim jesteś ?
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:02
                                                    Oj Bajeczko
                                                    na cóż tu "poeta"
                                                    kiedy prozą skwierczy
                                                    Na cóż intelektu
                                                    wysiłki i swary
                                                    kiedy tajemnica
                                                    obsesją się staje
                                                    Czas kończyć bajkę
                                                    opuszczeniem masek.
                                                    Może jednak zrobię
                                                    to po reklamie.*

(*) czyli wieczornym Spacerze z moim czworonożnym przyjacielem

• inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:10
                                                    Ok.
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:27
                                                    Jest tu ktoś, czy wszyscy na spacerze? Bajeczko! Nieśmiało spytam: nie wierzysz
                                                    w facetów, czy pechowo trafiłaś? Nie chcesz, to nie odpowiadaj.
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:30
                                                    Niestety trafiam na osoby, które się charakteryzują bezinteresownyym
                                                    sku..syństwem, narobić komuś brudu ot tak.
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:51
                                                    Ta czarna seria Cię opuści.......w końcu musi zaświecić światełko nadziei. Ja w
                                                    to wierzę....nigdy się nie poddaję. Jak jest źle, to czekam na
                                                    dobrze....Poczekaj.
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:52
                                                    inna-bajka napisała:

> Niestety trafiam na osoby, które się charakteryzują bezinteresownyym
                                                    > sku..syństwem, narobić komuś brudu ot tak.

A może sama sobie narobiłaś tego brudu?
                                                    Pozwól że spytam?
                                                    (za nim odpowiem na wcześniejsze pytanie)
                                                  • inna-bajka Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 22:56
                                                    Tak oczywiście, wszystko to moja wina, biję się w piersi, jestem głupia i
                                                    naiwna. Zaufałam i polubiłam, ale ten ktos to ma za nic.
                                                    Nie musisz odpowiadać na żadne pytania.
                                                    Dziękuję i dobranoc.
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:02
                                                    Pytanie nie zostanie bez odpowiedzi
                                                    Ale widzę że jeszcze nie czas na to
                                                    Tu nie potrzeba "lubienia"
                                                    są tu tylko słowa.
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:05
                                                    Coś mi mówi, że pan Tomian też tu namieszał. Ok! Nie wnikam. Życzę miłych i
                                                    kolorowych snów! Nowy dzień przyniesie nowe rozwiązania:) Dobranoc
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:11
                                                    Dobranoc kwiatuszku( tak się to pisze)
                                                    Proszę o kon-kre-ty.
                                                    Będzie miło.
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:16
                                                    Skąd ta nutka złośliwości? Jeżeli mnie nazywasz , to pisz Kwiatuszku:) Jeżeli
                                                    mowisz o roślince, to kwiatuszku:) Przyznaję, że nie znam konkretów, to tylko
                                                    przypuszczenia, a one mogą mijać się z prawdą:) Wybrnęłam?
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:18
                                                    P.S.
                                                    Trzeba uważać na słowa...one mogą bardziej zranić, niż klaps
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:20
                                                    Czy ja gram tu symultanę!
                                                    Kwiatuszku - bez urazy
                                                    powtarzam to słowo
                                                    tym razem do Ciebie
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:23
                                                    Dobrze gram w szachy...uważaj! Nie będzie patowej sytuacji:) Jak już, to szach
                                                    i mat:)
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:25
                                                    Kwiatuszku - byłby szewski
                                                    żadko to się zdarza
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:31
                                                    Mówisz, że rzadko? Można by podyskutować. Postawię sprawę jasno: dawno tu nie
                                                    zaglądałam, ale bardzo lubię Bajeczkę, a nie lubię, kiedy ma zły humor. To
                                                    tyle. Nie znam sprawy, więc jestem ostrożna w ocenach. Zresztą słowo ocena
                                                    używam rzadko:)
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:36
                                                    Więc "kimkolwiek jesteś"
                                                    może jest do Ciebie?
                                                    A jeśli o szachach
                                                    lub o innych gierkach
                                                    chcesz rozmawiać
                                                    załóż nowy wątek
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:40
                                                    Salomonowe rozwiązanie....dzięki. Wielce sobie cenię dobre rady. Ale Ciebie też
                                                    lubię, więc skąd ten sarkazm w stosunku do mnie?:)
                                                  • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:43
                                                    Kwiatuszku
                                                    powinno być
                                                    Będziemy rozmawiali
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 23.04.05, 23:47
                                                    :)))))) To już lepiej brzmi.
                                                  • emilka222 Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 00:04
                                                    No i poszedł sobie bez pożegnania:( Dobranoc
                                                  • tomian Re: Do Emilki 24.04.05, 09:19
                                                    Kwiatuszku
                                                    Bardzo Cię przepraszam
                                                    że tak bez pożegnania
                                                    się ulotniłem.
                                                    Wybacz również
                                                    ortografię
                                                    choć na usprawiedliwienie,
                                                    powiem, że w niej też
                                                    ukryta jest odpowiedż
                                                    na wiszące tu pytanie!
    • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 10:18
      Bajeczko!
      Zachowuję sobie prawo do udzielenia odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie.
      Mogę to oczywiście zrobić tu na tym forum.
      Jednak mogę też przesłać Ci tę odpowiedz mailem,
      szczególnie że może być ona nazbyt osobista.
      Jednak żeby napisać do Ciebie list muszę mieć twoją zgodę.
      Oczekuję jej.
      Jeśli jednak nie odezwiesz się -
      uznam że mogę tą odpowiedz napisać tutaj.
      Pozdrawiam
      • heart-man Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 10:34
        Co Ty taki uznaniowy jesteś? :))))))))))
        Na wszystko musisz mieć kwit i pieczątkę :)))))))))))))
        • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 11:58
          heart-man napisał:

> Co Ty taki uznaniowy jesteś? :))))))))))
          > Na wszystko musisz mieć kwit i pieczątkę :)))))))))))))

"Kwit to podstawa
          Bez kwitu niejadę"

Drogi przyjacielu..
          Pozdrawiam!
      • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 11:25
        Jak chcesz bardzo, to się zgadzam.
        Ale uprzedzam, że należę do sypatycznych ;-)
        • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:01
          Witaj!
          Odpowiem wieczorem
          Pozdrawiam

• inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:04
            Miało byś nie należ do sympatycznych.
            Jeśli się ma okazać, że to jakaś kolejna prowokacja, to może mnie juz tu nie
            być.
            • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:11
              Już tu nie będę pisał
              wątek jest skończony,
              chyba że mały wpis
              jeśli mi pozwolisz
              Przechodzę na maila
              ale wieczorem.
              • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:15
                Jeśli mogę być szczera, to mam dziwne uczycie, że mi grozisz
                • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:19
                  Bajka........gosć z Ciebie robi sobie
                  wielkie kpiny na oczach ludzi.......
                  tak ja twierdzę.....a Ty rób jak uważasz.......:*-((
                  • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:33
                    Też tak uważam ;-)
                    Ale widocznie tak musi być. Manewry stare jak świat ;-)
                    • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:39
                      Wcale nie musi być.......ale dałaś sobą
                      manewrować,trudno.........DDDDDD
                      MIłego dnia zyczę.........;-)
                      • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:42
                        Nie rozumiem dlaczego wszyscy mnie atakujecie.
                        Fakt jestem z innej bajki, nie rozumiem tej ciągłej oceny mnie.
                        Widocznie się nie nadaję do forum, bo albo ja, albo osoby trzecie twierdzą, że
                        wszystko robię żle.
                        • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:48
                          Słuchaj......dobrze czytaj....ja Ciebie ani nie
                          atakuję,ani nie oceniam.......DDDD
                          Wychyliłem się,bo chciałem bronic Twojej
                          godnosci.....ale widocznie nie potrzebnie....
                          traktuj moje posty jao niebyłe.....DDDDDD
                          • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 12:50
                            Zobacz, znamy się tak długo , ale jakoś mało było okazji by popisać.
                            Nie chciałam Cię urazić. Pamiętam, że jesli coś już do mnie pisałeś, to zawsze
                            mnie broniłeś.
                            Bardzo mi to pochlebia :-)
                            • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:05
                              +;-)))))
                              Miłego dnia........D
                              • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:10
                                Kotka-mru mozna z Tobą dostać ;-)
                                • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:11
                                  I do tego nie jednego......;-)))
                                • kotek_mru Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:11
                                  w pakiecie,mogłoby to byc interesujace zjawisko..;DDDDDD
                                  • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:14
                                    Tia, widzę że Państwo tu się szykują na moich aniołków stróżów ;-)
                                    • kotek_mru Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:17
                                      z taka obstawa nic Ci nie grozi..;DDDD
                                      • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:20
                                        Wiem, wiem.
                                        Sam zaszyt. Jakbym odpowiadała przed sądem za mordesstwo, pewnie wyszłabym z
                                        aresztu bez apelacji.
                                        • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:23
                                          inna-bajka napisała:

> Wiem, wiem.
                                          > Sam zaszyt. Jakbym odpowiadała przed sądem za mordesstwo, pewnie wyszłabym z
                                          > aresztu bez apelacji.
                                          ------------
                                          Nie bój sie bez,sama nie będziesz.......DDDDDDDDDDD
                                        • kotek_mru Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:30
                                          i w blasku jupiterów..;DDDD
                                          • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:31
                                            A co, w końcu Gwiazdami podobno jesteśmy ;-)
                                            • kotek_mru Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:34
                                              bajka na prezydenta...;DDDDDD
                                              buziaczki:)**..pa!pa!
                                              • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:37
                                                Oooo, nie.
                                                W błocie politykowania taplać się nie będę ;-)
                                  • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:22
                                    Hurt to hurt.....jest odobry.......ale
                                    gdy przechodzimy do detali....nie ma porowniania
                                    ze ta opcja wygrywa..DDDDDDDD
                                    • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:27
                                      Diabeł tkwi w szczegółach, a diabelskie sztuczki czarownicą są niezbędne ;-)
                                      • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:32
                                        Zgadzam się......a ze szczegółów nie znam,
                                        wiec wycofuję się na z góry upatrzone pozycje,
                                        coby wgląd na sytuację mieć dobry.......DDDDD
                                        • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:38
                                          Dyplomata, podoba mi się.
                                          Nic na siłę ;-)
                                      • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:38
                                        inna-bajka napisała:

> Diabeł tkwi w szczegółach, a diabelskie sztuczki czarownicą są niezbędne ;-)
                                        ---------------
                                        Tak, dokładnośc i precyzja jest wymagana....DDDDDDD
                                        • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:48
                                          I magia, magia to preludium do wirtuozerii niektórych posunięć ;-)
                                          • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:51
                                            Należy domniemac,ze nie tylko zaczarować
                                            ale i oczarować nieźle potrafisz,,,to wielka
                                            zaleta.....DDDDDD
                                            • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 13:58
                                              Libressa mym wzorem ;-)
                                              • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:00
                                                A to dobra szkoła...szanuję p.Libressę i przy
                                                kazdej sposobnosci wymieniam z nią grzecznosci.DDDDDD
                                                • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:12
                                                  Wiem, ja mam ta ogromą przyjemność spotkać na małych sabatach i wymieniać
                                                  poglądy.
                                                  • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:24
                                                    Dobra szkoła to wspaniała rzecz....
                                                    proszę Pani L.przy okazji przekazać ode mnie
                                                    ukłony....DDDDDDDD
                                                  • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:33
                                                    Nie omieszkam, jest moim wzorem :-)
                                                  • caruzzo Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:35
                                                    I Kotkowi tudzież ukłony......tez jest
                                                    wielkiego formatu......DDDDDDDDD
                                                  • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:43
                                                    Wiem, jest ejeszcze kilka innych czarownic
                  • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:46
                    Nie chce mi się czytać tego dalej,
                    ale nic nie rozumiesz.
                    Pozdrawiam
                    • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:52
                      Ale co mam rozumieć, skoro piszesz półsłowkami.
                      Nie miej pretensji.
                      • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:55
                        Bajeczko!
                        To nie do Ciebie!
                        Do caruzo czy jakoś tak - (bez urazy)
                        niewidzę teraz tego nicka
                        O ja nieporadny!
                • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:44
                  Mylisz się!
                  • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:47
                    Tego nie wiem, a sądząć po Tobie pewnie sie nie dowiem :-(
                    • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 14:52
                      Bajeczko!
                      Dowiesz się wszystkiego,
                      już się umówiliśmy.
                      Przerażają mnie tylko te tłumy,
                      choć to piękny wątek!
                      • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:01
                        Chwila, chwila. Ja się nie umawiam.
                        • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:14
                          Bajeczko!
                          Nie wiem czy się umawiasz czy nie (wcale mnie to nie obchodzi).
                          Przypomne że "umówiliśmy", a może ja Tobie obiecałem, że napiszę do Ciebie maila
                          i zrobię to!
                          Chyba że zmieniłaś zdanie i wolisz "roztrząsać" to na tym forum.

Proszę bardzo!
                          • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:25
                            Na razie niepotrzebnie bijemy pianę, co zaczyna mnie denerwować.
                            Tego obiecanego maila piszęsz od wczoraj :-(
                            • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:28
                              ?????? ..od wczoraj?
                              ..chyba to było dzisiaj.
                              Sprawdz datę mojego wpisu.
                              • inna-bajka Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:31
                                Nie chce mi się :-(
                                Idę sobie umyć samochód, lepiej mi to pójdzie niż Tobie ten mail
                                • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:34
                                  Cała Ty!
                            • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:58
                              Pusta głowo (to do siebie)
                              już coś jarzę....
                      • emilka222 Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:27
                        Wątek jest ok! Myślę też, że tłum nic tu nie poradzi, bo nie zna sprawy po
                        prostu. Jak pozory mogą mylić tu to widać. Życzę miłego dnia wszystkim.
                        Idziemy na dłuuuuugi spacer...zapraszam:)
                        • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:29
                          Witaj!
                          Kocham symultany!
                          • emilka222 Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:44
                            Ale mówiłam, że ktoś może pokonać mistrza:)
                            • tomian Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:55
                              "Wszyscy jesteśmy mistrzami"
                              • emilka222 Re: Do Innej-Bajki 24.04.05, 15:59
                                Mam wielką ochotę poznać, kto zacz, lecz niestety nie dziś. Muszę uciekać. Mam
                                nadzieję tu jeszcze wrócić. Ciekawi ludzie się pojawili:) Albo tylko zmienili
                                nicki? Któż to wie? Do poklikania!
    • tomian Re: Kimkolwiek jesteś, to do Ciebie. 24.04.05, 16:37
      Wysłałem ten list przez ten portal ( czego nigdy nie robię )
      gdziś przepadł ten list.
      Proszę Cię napisz! doszedł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka