speedymika 21.04.05, 14:14 1.do zgredka: czy Ociec zezwoli na wrzucenie linka tego forum do sygnaturki? 2.do mojave: JAK zrobic zeby byla linkowa sygnaturka z tekstem a nie adres? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojave Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 14:21 a ja sie Ojca Dyrektoranie spytalam i samowolie se linka zrobilam,;) a robi sie to tak: wpisujesz takie coś:... tam gdzie dałam 3 kropki to wpisz sobie albo nazwę forum albo to co chcesz zeby Ci sie wyświetlało Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 14:22 o, nie wyszło:(((, napisze Ci to w mailu Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 14:46 > a ja sie Ojca Dyrektoranie spytalam i samowolie se linka zrobilam,;) zdecyduj się dziołszka czy się pytałaś czy zrobiłaś samowolnie :PP Oczywiście że tak, przeciez to nasze forum... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 14:50 Zgredeczku slonce, czytaj dokladnie... choc heksa w pokrzywionej szyi Cie usprawiedliwia.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 16:18 patrzcie, jaki czujny! jak psinka? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 16:20 kto mi kurna wytlumaczy jak zrobic ten numer z linkiem w sygnaturce. miejcie serce Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 16:23 tu poczytaj. i potestuj:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 16:24 cyt: AKTYWNY LINK Z OPISEM ZAMIAST ADRESU Aby otrzymać link z opisem (słowo, zdanie), należy zastosować następującą składnię: <a href="HTTP://www.gazeta.pl">Aktywny link do Gazeta.pl</a> Po znaczniku </a> należy wstawić znak końca linii (enter) lub spację. Po wpisaniu HTTP małymi literami otrzymamy: Aktywny link do Gazeta.pl Jeśli chcemy, aby po kliknięciu strona otworzyła się w nowym oknie, musimy dodać w odpowiednim miejscu target="_blank". Przykład: <a href="HTTP://www.gazeta.pl"target="_blank">Aktywny link do Gazeta.pl otwierany w nowym oknie</a> Teraz oczywiście po wpisaniu HTTP małymi literami otrzymamy: Aktywny link do Gazeta.pl otwierany w nowym oknie Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: dwa pytania - mojave i zgredek 21.04.05, 16:40 gdzie ja bylam jak bozia rozum rozdawala.....pewnie w kolejce po piwo Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder kurna, speedy, zrobiłaś? 21.04.05, 16:38 Ja Ci moge zrobić, tylko daj hasło do nicka. Potem możesz zmienić hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: test nt 21.04.05, 16:38 ale gdzie to robisz? Weszłaś w "Moje Forum"? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: test nt 21.04.05, 16:40 niemożliwe. w polu "Sygnaturka", a potem tak, jak tłumaczą w linku? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: test nt 21.04.05, 16:42 tak.nawet jak zle cos pisze to chyba by sie jako tekst pojawilo? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: test nt 21.04.05, 16:42 to na początku naucz się wpisywać opis zamiast linka. tzn. tworzyć linki opisowe. a potem - sygnaturka. Zawsze to jakaś fajna umiejętność. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: takie 21.04.05, 16:43 no i super. I teraz wejść w "Moje Forum" - i w polu sygnaturka zrób to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: takie 21.04.05, 16:44 toz to jest przekopiowane z pola sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: takie 21.04.05, 16:45 a. wiem. kolejność pewnie mylisz. wpisz sygnaturkę, kliknij "OK", a potem nie cofaj strony, tylko otwórz forum klikająć w ulubione fora. jak cofasz strone, to i zmiany. tak to? Odpowiedz Link Zgłoś