around_the_sun 23.04.05, 21:31 Co taka cisza, wiem, że ci stukający z pracy są dzisiaj nieobecni, ale żeby aż takie pustki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:33 strasznie dziś wymiotło towarzystwo czyżby tv oglądali? Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:34 Ja jestem, dawno mnie nie było, ale teraz jestem na 100%. Co prawda kontuzjowana ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:46 wstrząśnienie mózgu :-( upadek ze schodów Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:49 hmm, tak na trzeźwo ? czy po którejś forumowej balandze? :) A tak na poważnie to bardzo współczuję, mam nadzieję, że już wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:52 brzmi dośc dramatycznie, ale jest już ok :-) Ale własnie z tego powodu ostatnio tylko czytałam forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:56 Trzeba się było wcześniej przyznać, zmontowałoby sie jakąś ekspedycję ratunkową :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:58 Zawsze zwarta i gotowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 21:59 Meegrena! Za bardzo chciałaś się wczuć w nick! Żeby głowa bolała nie trzeba skakać na główkę. Głask:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:00 Romy, miałam podobne skojarzenie, ale zabrakło mi odwagi żeby to napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:04 > Romy, miałam podobne skojarzenie, ale zabrakło mi odwagi żeby to napisać :) popełniłam jakiś nietakt? Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:06 romy_sznajder napisała: > > > Romy, miałam podobne skojarzenie, ale zabrakło mi odwagi żeby to napisać > :) > > > popełniłam jakiś nietakt? spokojnie, ja do obrażalskich nie należę <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:07 e, no skąd, ja po prostu znałam za mało szczegółów, teraz już coś wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:00 w sumie to kolejność było odwrotna, najpierw migrena potem łubudu, od dzisiaj bunt, dosyc leżenia, juz nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:05 > od dzisiaj > bunt, dosyc leżenia, juz nie mogę! tylko bez gwałtownych ruchów. zawroty głowy masz? uważaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:07 forumowicz się zgłasza can u hear me, roger oglądacie coś?? ja "Taniec z Gwiazdamy" Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:08 a Kryminalnych oglądałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:09 around_the_sun napisała: > a Kryminalnych oglądałeś? nie, around, nie oglądałem duża strata:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:12 trochę było namieszane, ale już wszystko wiem oprócz jednej rzeczy- vide mój post błagalny dotyczący wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:08 ludziska, dzieki za troskę, ale nie róbmy tu Lesnej Góry, co tam w tiwi dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 22:57 ja zajrzałam na chwilę,a tu pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 23.04.05, 23:21 ja wlasnie dotarlam do domku ale juz poloze sie bom cos zmeczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska007 Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 24.04.05, 11:48 wszyscy chyba jeszcze śpią:P... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 24.04.05, 13:25 Melduję się i zabieram do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:09 Halo! Halo! Jesteście? Ja dzisiaj cierpiąca okrutnie, może tutaj zapomnę, że boli:( Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:09 co boli? ja jestem na chwilę;) może okład? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:13 Boli ząb po wizycie u dentysty, napchali mi jakiegoś cholerstwa. A mogłam nie iść to by nie bolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:15 bolałoby pewnie i tak, tylko za tydzień - dwa. w ten sposób, dzięki swojej dzielnej postawie, masz z głowy:) może rzeczywiście okład na tego zęba? mało twarzowy, ale kojący okład z lodu? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:18 Dzięki, chyba tak zrobię, mam zatruty nerw i podobno ma tak boleć, Ci dentyści są bezduszni. Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:21 ja najbardziej lubię, jak mi napchają waty do buzi, wsadzą odsysającą rurkę i z uśmiechem słodkim pytają 'co tam słychać?'. moja dentystka tak robi, mam nadzieję, że nieświadomie;) pozdrowienia i wytrwania w bólu życzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:22 Dzięki, no ja też mam te wszystkie "przyjemności" po znajomości, przecież pracujemy w jednej przychodni i dentyści robią mi kuku z uśmiechem na ustach :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:34 taskussani napisała: > ja najbardziej lubię ...i...pytają... a ja - jak zaczynają wypytywać o ostatnie kilka miesięcy - jak tu opowiedzieć (z ustami pełnymi ligniny, rurki, narzędzi, palców) w kilku pomrukach co się u mnie (przez ten czas) działo :PP --- aankaamałpagazetakropkapeel matka-maturalna-siwiejąca-po-nocach-nie-śpiąca Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:25 współczuję..:( nie ma nic w TV czym można by znieczulić;)? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:28 W tv nie wiem, zerkam na teledyski w komputerze i słucham mojego kochanego R.E.M. Heeeeey, Let Me In ya ya ya, Heeeeey Let Me In, Let Me In... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:34 around_the_sun napisała: > W tv nie wiem, zerkam na teledyski w komputerze i słucham mojego kochanego > R.E.M. Heeeeey, Let Me In ya ya ya, Heeeeey Let Me In, Let Me In... > > aha, to spoczko zespół, nie smędzacy, przejdzie Ci migiem:) ale myślę że obcowanie z kunsztem aktorskim np.Anny Muchy w MJM też może mieć właściwości znieczulające;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:38 Troszkę znieczulił mnie dzisiaj Grzechu, wprawdzie w wersji bez golfa, ale zawsze :) I Nalany który się pogrąża, pogrąża na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Puk! Puk! Jest tu kto? 28.04.05, 22:11 Halo! Halo! Jesteście? Ja dzisiaj cierpiąca okrutnie, może tutaj zapomnę, że boli:( Kurcze, nawet posty wpisuję nie tu gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jezdem ale jakoby mnie nie było 28.04.05, 22:19 jedną (kolejna ustną) maturą tak wiele ubyło --- aankaamałpagazetakropkapeel matka-maturalna-siwiejąca-po-nocach-nie-śpiąca Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jezdem ale jakoby mnie nie było 28.04.05, 22:20 ale wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: póki co - (dużo) powyżej zaliczającego minimu 28.04.05, 22:30 3mam kciuki za dalej, będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa musi być :)) 28.04.05, 22:38 bo jak nie - to: ze skóry obedrę, zacznę dziamgotać (ja wam tyle lat poświęciłam, żyły wyprułam, ..., a wy ...), powieszę się na krzaku bzu (dobrze, że młody - szybko spadnę i krzywdy sobie nie zrobię) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: musi być :)) 28.04.05, 22:40 eee, no spoko, aż tak to nie będzie, a bzu szkoda, daj mu zakwitnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: musi być :)) 28.04.05, 22:51 dziewczyny !!! film się zaczyna na TVP II " Wojny domowe " angielski , moze być interesujący mykam na film , pa Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: musi być :)) 28.04.05, 22:52 to ja też mykam, dobrej nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: musi być :)) 28.04.05, 22:53 za oknem rosną dwa kasztany ... (co rano wyglągam jak się ma sprawa z kwiatkami) Odpowiedz Link Zgłoś