kocibrzuch 25.04.05, 11:03 Nie mam czasu czytać/odpowiadać. Ani w domu ani w pracy. A na zakładanie wątków, to już zupełnie nawet sił mi nie starcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: co wy się tak rozpisujecie? 25.04.05, 13:15 No wiesz.. ja się cieszę, kiedy nie nadążam... ;0) Robienie zdjęć też musi mieć swój priorytet. Masz wdzięczny temat przecież. :) OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: co wy się tak rozpisujecie? 25.04.05, 21:47 gatta13 napisała: > A bo. I racja, czegóż trzeba więcej? OLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: co wy się tak rozpisujecie? 26.04.05, 07:08 ..dwie, ..trzy linie, ..to szerokie rozpisanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: co wy się tak rozpisujecie? 26.04.05, 12:48 Trzymaj się tego forum. Na innych publikują sagi rodzinne w odcinkach. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: co wy się tak rozpisujecie? 28.04.05, 08:29 Każdy znajdzie coś dla siebie. Czyż nie? OLD Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma saga rodzinna?;) 29.04.05, 08:47 arnick_a napisała: >Na innych publikują sagi rodzinne w odcinkach. > Arni "Było sobie trzech Japońców: Jachce, Jachce Drachce, Jachce Drachce Drachcedroni. Były sobie trzy Japonki: Cepka, Cepka Drepka, Cepka Drepka Rompomponi. Poznali się: Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Pokochali i pobrali się Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Mieli Dzieci: Jachce z Cepką mieli Szacha, Jachce Drachce z Cepką Drepką mieli Szacha Szar Szaracha Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi mieli Szacha Szarszaracha Fudżi Fajkę Kto powtórzy bajkę?" Odpowiedz Link Zgłoś