laelia 01.07.02, 08:48 biały, żółty i czerwony (nie jestem rasistką), bardzo ogniści :) Ktoś się zgłosi z okupem? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:11 nie, z duchem rozmawiasz :) nie byłeś na pogrzebie? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:20 chwilkę, niech pomyslę.... może być, już nie gryzę. Chyba, że na specjalne życzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:33 to dobrze, znaczy się nie muszę rozbierać ścian w poszukiwaniu kamery :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:45 empciu słonko, jeśli przeprowadzasz jakieś testy porównawcze na mnie i saqqarze, to lepiej mi się na oczy w piątek nie pokazuj! A jeśli to czyste lenistwo z Twojej strony, to pogadaj ze scianą, pa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:02 zolty ognisty??? chyba w sosie slodko-kwasnym, bo inaczej sie nie da;)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:04 to nie Twój, ale jeśli prawowity właściciel nie wyrazi zainteresowania - tanio sprzedam :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:17 skad wiesz ze nie moje???? moglam cos zostawic, prawda?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:22 witam Szanownego Pana, co tak grobowo z samego ranca? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:36 bez watpienia lepiej niz Ty, bredzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:44 ladnie to tak klamac i to z usmiechem na ustach? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:56 szakira słonko, jeśli przeprowadzasz jakieś testy porównawcze na mnie i laelii, to lepiej mi się na oczy w piątek nie pokazuj! A jeśli to czyste lenistwo z Twojej strony, to pogadaj ze scianą, pa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:15 to Mój tekst i zamierzam Cię oskarżyć o naruszenie praw autorskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:27 aha, w piatek mam sie nie pokazywac?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:38 przyjsc zawsze mozesz:) zrobimy test na cierpliwosc:))) jak dlugo jestes w stanie czekac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:45 to zalezy od towarzystwa, jakie ze soba przyprowadze, moze byc i cala noc!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:47 tylko tyle? :( chcialem abys czekala na dworcu do konca zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:56 do konca zycia? no wiesz co!!! ja Cie kocham, ale nie az tak!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:00 ok, wiec nie bedziesz czekac do konca zycia, wiec zastanawiam sie w jaki inny sposob mi to udowodnisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:05 co mam Ci udowadniac? stanie na peronie nie do konca tylko do 70-roku zycia?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:12 ok, ale co jest? traktuje przeciez letko, nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:16 tak, ale nie rozmawiamy o przyjezdzie bo nic nie obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:24 a kiedys obiecywales? dobra dobra, koncze temat... jaka pogoda w miescie byznesu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:40 obiecywalem i chcialem, ale wiesz jak wyszlo:) pogoda to nie wiem, klima hula, ale gdy spojrze za okno to chyba jest upal, bo laski sa bardziej rozebrane niz ubrane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:50 jasne, wiem, "mea culpa" chcialoby sie rzec, ale sie nie rzeknie:)) znaczy sie cieplo masz, u mnie zimno :((( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:58 w biurze zimno, a na zewnatrz wytrzymac sie nie da! nawet tam nie wychodze! szlag mnie trafia w gajerku w takim upale! zamiast sobie nad woda lezec, plywac i pic "zajebiscie wielka erekcje" to musze siedziec i charowac na chleb:( to w W-wie jest zimno? kurna, tam to wogole klimat zimny i ludzie oziebli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:13 hm... no wzruszylam sie.... a co powiesz na taka niewielka pomoc z mojej strony... rozluznij sobie troche krawacik, ja Ci przyniose troche tej erekcji i pare kromek chlebka:))) moze byc? zimno to i ludzie sa oziebli, ale nie wszyscy, tylko niektorzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:24 nie poznaje cie! musisz miec do mnie jakis biznes ze sie tak podlizujesz:))) mow od razu, czego dusza nieczysta pragnie? :))) chcialbym erekcje ale nie moge w pracy chlac alkoholu:( za chleb dzieki, KFC sobie zamowilem;) ale z krawatem to dobry pomysl:))) zimno, ciemno, do domu daleko, tylko hieny cmentarne czekaja na dobre, poczciwe, zblakane duszyczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:40 ja NAPRAWDE nie wiem o co Ci chodzi!!! skad te podejrzenia???:))i wcale sie nie podlizuje....a dalbys, gdybym chciala??:)))) erekcja to alkohol??? to fakt, nic z tego, bo alkoholu ode mnie nie dostaniesz:))) aha, i mozesz w koszuli jeden guzik odpiac, ten na gorze!!!:) no wlasnie, te hieny... az sie boje do domu wrocic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:56 to zalezy co bys chciala i co dostalbym wzamian:)))) nie dajesz alkoholu? dlaczego? po nim mam skrzydla, a ze skrzydlami moge wiecej!:))) jeden guzik przy koszuli? musze ci powiedziec ze oprocz niej mam jeszcze kamizelke i marynarke! boisz sie? szkoda ze mnie tam nie ma, chetnie bym cie do domu odprowadzil:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:14 no tak, nic za darmo, a to mnie kiedys zarzucono materialistyczne nastawienie do zycia:))chcialabym sporo...:)) wiecej nie znaczy lepiej:)) Jezu, trzeba bylo jeszcze kozuch nalozyc i galonki z onucami!!! marynarke won, kamizelka zostaje, krawat niestety tez, jeden guzik do rozpiecia, krawacik sciagniemy pozniej:))) bardzo sie boje i zaczynam sie bac jeszcze bardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:28 ty za duzo od zycia nie mozesz dostac:))) no chyba ze .... (ale to tylko ja moge sprawic ze bedziesz miala wszystko:))) ) lepiej nie znaczy mniej:))) no to cie odprowadze:) przy mnie ci nic nie grozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:43 emperor napisał(a): > no chyba ze .... (ale to tylko ja moge sprawic ze bedziesz miala wszystko:))) ) chyba ze co?? i tylko Ty?? a co chcesz w zamian?:)) a mniej nie znaczy gorzej, zatem alkohol nie jest Ci potrzebny:))) i bedziesz pamietal, to co trzeba:)) ale odprowadzisz pod same drzwi???:)))bo ja sie bede bardzo bala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 13:48 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:50 chyba ze to bede ja, a ja jestem bezcenny! wiec nic nie mozesz mi dac wzamian:))) alkohol jest potrzebny, bo czasem moze znacznie polepszyc aspekt wizualny sprawy, a ja bez nie pamietam tego co nie chce pamietac:)))) moge nawet wejsc z toba do pokoju i sprawdzic cze wszystko jest ok, bo wiesz ze najciemniej zawsze pod latarnia:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:08 aha, i nie ma na tym swiecie nic rownie bezcennego jak Ty? to moze nalezaloby Ciebie w muzeum umiescic w gablotce za szklem i pokazywac wycieczkom, co?:)) czy te polepszanie aspektow wizualnych dziala w obie strony? mam nadzieje ze tak:)) ja nie mam w pokoju latarni...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:15 nie jestem na pokaz! mnie to nawet zdjec nie wolno robic! :)))) ty nie pij! ja nie lubie pijanych kobiet:))) nie masz? wiec potwierdzily sie moje domysly, masz rozowa lampke:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:32 a co? klisza nie wytrzymuje i peka??:)))) a kto powiedzial ze bede pijana? bede rozkoszna i podchmielona:))) rozowej lampki tez nie mam, mam mala brazowa lampeczke do przypiecia nad lozeczkiem:))) mam sie bac???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:57 drugi raz juz o to prosisz, mimo ze ja nadal traktuje letko, ale ok. znowu o pogodzie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 15:03 co traktujesz letko? nie o pogodzie bo dojdziemy do tego samego punktu wyjscia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 15:09 to, co nalezy:))) a gdzie doszlismy, bo ja nic niepokojacego nie zauwazylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 09:31 Czesc p.II Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:43 to nie do mnie, ale i tak się przywitam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:22 jest i taka opcja, przekupna jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:23 to mi tylko powiedz czy mi sie oplaca o to starac;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:31 czyli mam zareklamować towar? Ogrzeje Cię w chwilach smutku, rozjaśni mrok i będzie stale przy Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:48 pudło! możesz z nim sobie nieźle poużywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:54 dobra, dobra, biore, tylko powiedz co to jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:12 zgaduj, zgaduj, podsumuj fakty i wyciągnij wnioski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 10:35 A dla mnie cos macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:45 to zalezy co zostawil:)) Laelia jakies majtki znalazlas?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:49 może i znalazłam, ale chyba nie jego, co jak co ale nowego faceta bym zauważyła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 10:50 A to sorry.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:57 nie wspominajac o jego majtkach;)))) King, strzez sie, albo zrob zapas bielizny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:57 nie przepraszaj tylko się pojaw na następnej imprezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:22 hahaha, chcesz kolejne niewiniatko sprowadzic na droge zla i grzechu?:)) moze pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:32 a wątpisz w moje możliwości? nikt nigdy się nie skarżył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:37 umarli glosu nie maja.......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:40 a kto ich tam wie?, jak byś chciała sprawdzić, zawsze można rozkopać ogródek :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:49 a co? tak gleboko zakopalas, ze glos juz nie niesie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:01 a miałam pozwolić, żeby mi wyli po nocach i spać nie dawali? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:13 hehehe, moze niekoniecznie ich wycie nie dawaloby Ci spac:)))trzeba bylo tak gleboko kopac? Odpowiedz Link Zgłoś