Dodaj do ulubionych

Przetrzymuję zakładników

01.07.02, 08:48
biały, żółty i czerwony (nie jestem rasistką), bardzo ogniści :) Ktoś się
zgłosi z okupem? :)))))))))
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 08:54
      czesc
      • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:02
        jak enigmatycznie :) cześć!
        • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:07
          zyjesz? :)
          • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:11
            nie, z duchem rozmawiasz :) nie byłeś na pogrzebie?
            • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:15
              jak sie czujesz? :)
              • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:20
                chwilkę, niech pomyslę.... może być, już nie gryzę. Chyba, że na specjalne
                życzenie :)
                • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:21
                  ladnie dzisiaj wygladasz:)
                  • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:26
                    wiem, ale skąd Ty wiesz? :)
                    • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:27
                      ja to czuje:)
                      • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:33
                        to dobrze, znaczy się nie muszę rozbierać ścian w poszukiwaniu kamery :)))
                        • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:36
                          co slychac?
                          • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:45
                            empciu słonko, jeśli przeprowadzasz jakieś testy porównawcze na mnie i
                            saqqarze, to lepiej mi się na oczy w piątek nie pokazuj! A jeśli to czyste
                            lenistwo z Twojej strony, to pogadaj ze scianą, pa! :)))
    • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:02
      zolty ognisty??? chyba w sosie slodko-kwasnym, bo inaczej sie nie da;))
      • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:04
        to nie Twój, ale jeśli prawowity właściciel nie wyrazi zainteresowania - tanio
        sprzedam :)
        • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:17
          skad wiesz ze nie moje???? moglam cos zostawic, prawda?;))
          • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:17
            czesc
            • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:22
              witam Szanownego Pana,
              co tak grobowo z samego ranca?
              • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:23
                zyjesz?
                • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:31
                  a Ty?
                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:32
                    jak sie czujesz?
                    • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:36
                      bez watpienia lepiej niz Ty, bredzisz....
                      • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:40
                        ladnie dzis wygladasz:)
                        • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:44
                          ladnie to tak klamac i to z usmiechem na ustach?
                          • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:50
                            ja to czuje:)
                            • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:53
                              co slychac?:)
                              • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:56
                                szakira słonko, jeśli przeprowadzasz jakieś testy porównawcze na mnie i
                                laelii, to lepiej mi się na oczy w piątek nie pokazuj! A jeśli to czyste
                                lenistwo z Twojej strony, to pogadaj ze scianą, pa! :)))

• laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:15
                                  to Mój tekst i zamierzam Cię oskarżyć o naruszenie praw autorskich :)
                                • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:27
                                  aha, w piatek mam sie nie pokazywac?;)))
                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:38
                                    przyjsc zawsze mozesz:)
                                    zrobimy test na cierpliwosc:)))
                                    jak dlugo jestes w stanie czekac:)))))
                                    • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:45
                                      to zalezy od towarzystwa, jakie ze soba przyprowadze, moze byc i cala noc!:))
                                      • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:47
                                        tylko tyle? :(
                                        chcialem abys czekala na dworcu do konca zycia:)
                                        • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:56
                                          do konca zycia? no wiesz co!!! ja Cie kocham, ale nie az tak!!!;))))
                                          • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:00
                                            ok, wiec nie bedziesz czekac do konca zycia,
                                            wiec zastanawiam sie w jaki inny sposob mi to udowodnisz? :)))
                                            • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:05
                                              co mam Ci udowadniac? stanie na peronie nie do konca tylko do 70-roku zycia?:))
                                              • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:09
                                                zmieniamy temat, ok? :)
                                                • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:12
                                                  ok, ale co jest? traktuje przeciez letko, nie?:)))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:16
                                                    tak, ale nie rozmawiamy o przyjezdzie bo nic nie obiecuje

• saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:24
                                                    a kiedys obiecywales?

dobra dobra, koncze temat... jaka pogoda w miescie byznesu?:))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:40
                                                    obiecywalem i chcialem, ale wiesz jak wyszlo:)

pogoda to nie wiem, klima hula, ale gdy spojrze za okno to chyba jest upal, bo
                                                    laski sa bardziej rozebrane niz ubrane:)))
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:50
                                                    jasne, wiem, "mea culpa" chcialoby sie rzec, ale sie nie rzeknie:))

znaczy sie cieplo masz, u mnie zimno :(((
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:58
                                                    w biurze zimno, a na zewnatrz wytrzymac sie nie da!
                                                    nawet tam nie wychodze! szlag mnie trafia w gajerku w takim upale!
                                                    zamiast sobie nad woda lezec, plywac i pic "zajebiscie wielka erekcje"
                                                    to musze siedziec i charowac na chleb:(

to w W-wie jest zimno? kurna, tam to wogole klimat zimny i ludzie oziebli:))))
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:13
                                                    hm... no wzruszylam sie.... a co powiesz na taka niewielka pomoc z mojej
                                                    strony... rozluznij sobie troche krawacik, ja Ci przyniose troche tej erekcji i
                                                    pare kromek chlebka:))) moze byc?

zimno to i ludzie sa oziebli, ale nie wszyscy, tylko niektorzy:))))

• emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:24
                                                    nie poznaje cie! musisz miec do mnie jakis biznes ze sie tak podlizujesz:)))
                                                    mow od razu, czego dusza nieczysta pragnie? :)))

chcialbym erekcje ale nie moge w pracy chlac alkoholu:(
                                                    za chleb dzieki, KFC sobie zamowilem;)
                                                    ale z krawatem to dobry pomysl:)))

zimno, ciemno, do domu daleko, tylko hieny cmentarne czekaja na dobre,
                                                    poczciwe, zblakane duszyczki:))))

• saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:40
                                                    ja NAPRAWDE nie wiem o co Ci chodzi!!! skad te podejrzenia???:))i wcale sie nie
                                                    podlizuje....a dalbys, gdybym chciala??:))))

erekcja to alkohol??? to fakt, nic z tego, bo alkoholu ode mnie nie dostaniesz:)))
                                                    aha, i mozesz w koszuli jeden guzik odpiac, ten na gorze!!!:)

no wlasnie, te hieny... az sie boje do domu wrocic:)))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:56
                                                    to zalezy co bys chciala i co dostalbym wzamian:))))

nie dajesz alkoholu? dlaczego? po nim mam skrzydla, a ze skrzydlami moge
                                                    wiecej!:)))

jeden guzik przy koszuli? musze ci powiedziec ze oprocz niej mam jeszcze
                                                    kamizelke i marynarke!

boisz sie? szkoda ze mnie tam nie ma, chetnie bym cie do domu odprowadzil:))))

• saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:14
                                                    no tak, nic za darmo, a to mnie kiedys zarzucono materialistyczne nastawienie do
                                                    zycia:))chcialabym sporo...:))

wiecej nie znaczy lepiej:))

Jezu, trzeba bylo jeszcze kozuch nalozyc i galonki z onucami!!! marynarke won,
                                                    kamizelka zostaje, krawat niestety tez, jeden guzik do rozpiecia, krawacik
                                                    sciagniemy pozniej:)))

bardzo sie boje i zaczynam sie bac jeszcze bardziej:)))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:28
                                                    ty za duzo od zycia nie mozesz dostac:)))
                                                    no chyba ze .... (ale to tylko ja moge sprawic ze bedziesz miala wszystko:))) )

lepiej nie znaczy mniej:)))

no to cie odprowadze:) przy mnie ci nic nie grozi:)

• saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:43
                                                    emperor napisał(a):

> no chyba ze .... (ale to tylko ja moge sprawic ze bedziesz miala wszystko:))) )

chyba ze co?? i tylko Ty?? a co chcesz w zamian?:))

a mniej nie znaczy gorzej, zatem alkohol nie jest Ci potrzebny:))) i bedziesz
                                                    pamietal, to co trzeba:))

ale odprowadzisz pod same drzwi???:)))bo ja sie bede bardzo bala....
                                                  • Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 13:48
                                                    :-(
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników-King 01.07.02, 14:09
                                                    ?
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 13:50
                                                    chyba ze to bede ja, a ja jestem bezcenny! wiec nic nie mozesz mi dac
                                                    wzamian:)))

alkohol jest potrzebny, bo czasem moze znacznie polepszyc aspekt wizualny
                                                    sprawy, a ja bez nie pamietam tego co nie chce pamietac:))))

moge nawet wejsc z toba do pokoju i sprawdzic cze wszystko jest ok, bo wiesz ze
                                                    najciemniej zawsze pod latarnia:)))))))

• saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:08
                                                    aha, i nie ma na tym swiecie nic rownie bezcennego jak Ty? to moze nalezaloby
                                                    Ciebie w muzeum umiescic w gablotce za szklem i pokazywac wycieczkom, co?:))

czy te polepszanie aspektow wizualnych dziala w obie strony? mam nadzieje ze
                                                    tak:))

ja nie mam w pokoju latarni...:)))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:15
                                                    nie jestem na pokaz! mnie to nawet zdjec nie wolno robic! :))))

ty nie pij! ja nie lubie pijanych kobiet:)))

nie masz? wiec potwierdzily sie moje domysly, masz rozowa lampke:)))))
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:32
                                                    a co? klisza nie wytrzymuje i peka??:))))

a kto powiedzial ze bede pijana? bede rozkoszna i podchmielona:)))

rozowej lampki tez nie mam, mam mala brazowa lampeczke do przypiecia nad
                                                    lozeczkiem:))) mam sie bac???;)))
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:54
                                                    moze zmienimy temat? :)
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 14:57
                                                    drugi raz juz o to prosisz, mimo ze ja nadal traktuje letko, ale ok.
                                                    znowu o pogodzie?;)
                                                  • emperor Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 15:03
                                                    co traktujesz letko?

nie o pogodzie bo dojdziemy do tego samego punktu wyjscia:)))))
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 15:09
                                                    to, co nalezy:)))

a gdzie doszlismy, bo ja nic niepokojacego nie zauwazylam:)
            • Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 09:31
              Czesc p.II
              • saqqara czesc King:) 01.07.02, 09:43
                i heloł part II:))
              • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:43
                to nie do mnie, ale i tak się przywitam :)))
          • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:22
            jest i taka opcja, przekupna jestem :)))
            • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:23
              to mi tylko powiedz czy mi sie oplaca o to starac;)
              • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:31
                czyli mam zareklamować towar? Ogrzeje Cię w chwilach smutku, rozjaśni mrok i
                będzie stale przy Tobie :)
                • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:36
                  biore ten sweterek!!!:)
                  • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:48
                    pudło!
                    możesz z nim sobie nieźle poużywać :)
                    • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 09:54
                      dobra, dobra, biore, tylko powiedz co to jest?:)
                      • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:12
                        zgaduj, zgaduj, podsumuj fakty i wyciągnij wnioski :)
                      • Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 10:35
                        A dla mnie cos macie ?
                        • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:38
                          a co byś chciał? :)
                          • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:45
                            to zalezy co zostawil:))

Laelia
                            jakies majtki znalazlas?:))
                            • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:49
                              może i znalazłam, ale chyba nie jego, co jak co ale nowego faceta bym
                              zauważyła :)))
                              • Gość: King Re: Przetrzymuję zakładników IP: *.pde.philips.com 01.07.02, 10:50
                                A to sorry.....:-)
                                • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:57
                                  nie wspominajac o jego majtkach;))))
                                  King,
                                  strzez sie, albo zrob zapas bielizny:)))
                                • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 10:57
                                  nie przepraszaj tylko się pojaw na następnej imprezie :)
                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:22
                                    hahaha, chcesz kolejne niewiniatko sprowadzic na droge zla i grzechu?:))
                                    moze pomoc?
                                    • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:32
                                      a wątpisz w moje możliwości?
                                      nikt nigdy się nie skarżył :)))
                                      • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:37
                                        umarli glosu nie maja.......:))
                                        • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:40
                                          a kto ich tam wie?, jak byś chciała sprawdzić, zawsze można rozkopać ogródek :)
                                          • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 11:49
                                            a co? tak gleboko zakopalas, ze glos juz nie niesie?;))
                                            • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:01
                                              a miałam pozwolić, żeby mi wyli po nocach i spać nie dawali?
                                              • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:13
                                                hehehe, moze niekoniecznie ich wycie nie dawaloby Ci spac:)))trzeba bylo tak
                                                gleboko kopac?
                                                • laelia Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:35
                                                  tak jakoś wypadło :)
                                                  • saqqara Re: Przetrzymuję zakładników 01.07.02, 12:41
                                                    jasne.....:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka