hrabia_potocki 30.04.05, 16:49 nawet jeśli będzie to niewiasta...!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabinia_potocka Re: Nikt mi nie będzie dmuchał w kaszę...... 30.04.05, 16:54 mnie pan hrabia tyz nie będzie juz dmuchał, nawet w kasze - wole już żeby to robił Jan ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Nikt mi nie będzie dmuchał w kaszę...... 30.04.05, 16:56 jesteś szybka, ale już wydziedziczona;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eluta_a Re: Nikt mi nie będzie dmuchał w kaszę...... 30.04.05, 16:58 To ja reflektuję na wolne miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Nikt mi nie będzie dmuchał w kaszę...... 30.04.05, 16:59 Jan Niezbednik pomoca sluzy pani hrabinie :-))) a hrabia to se w kasze sam dmuchac bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Nikt mi nie będzie dmuchał w kaszę...... 30.04.05, 17:04 obwoluta najpierw kwarantanna po hrabinie...;_) a albercik, ja na razie dmucham na zimne!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabinia_potocka Re: z pustego worka pana hrabiego 30.04.05, 17:10 ani kropla, ani talar nie wypadnie, nie ma z czego wydziedziczać :) Ato prawda panie hrabio, co kucharka gadała - że to niby Jan to nie tylko mnie dmuchał w kaszę, ale i panu ...........?:) hrabia_potocki napisał: > jesteś szybka, ale już wydziedziczona;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: z pustego worka pana hrabiego 30.04.05, 17:12 teraz każdy widzi kogo miałem pod jednym dachem...!;-) ale i tak wybaczam Tobie, możesz wrócić i zamieszkać w końcu korytarza, jak wiesz pokoi u Nas było wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabinia_potocka Re: fe, fe panie hrabio ! 30.04.05, 17:34 rozumiem z kucharką, ze sprzątającą, z moją pokojówką - ale z janem ???? Feee!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: fe, fe panie hrabio ! 30.04.05, 17:51 roztrzelam Ciebie wybaczeniem, mimo, iż z tym prostakiem obnosisz się po mieście!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antydresiarz Re: fe, fe panie hrabio ! 30.04.05, 18:02 BRODNICA -ale mi miasto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: fe, fe panie hrabio ! 30.04.05, 18:21 jestem ciekaw jaki jest Twój rynek???-hahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Pachnie mi tu wielgimi zmianami 30.04.05, 18:22 ino nie wiem, czy w kierunku restauracji, czy revolucji to idzie. w kazdem razie kasza smakuje rownie dobrze w obu formach ustrojowych. a jesli chodzi o dmuchanie, to najpierw na zimne, a potem na cieple. observator. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Pachnie mi tu wielgimi zmianami 30.04.05, 18:27 kuchnia łączy a nie dzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Re: Pachnie mi tu wielgimi zmianami 30.04.05, 19:35 zaprawde, kuchnia laczy... wszakze piszac o restauracji, nie kuchnie, lecz restauracje starych stosunkow mialem na mysli. Pan Hrabia z pewnoscia zna pierwotne znaczenie tegoz slowa. Odpowiedz Link Zgłoś