around_the_sun 03.05.05, 21:18 Zauważyłam teraz, że Nasz Ojciec Dyrechtor dodał program tv i to jaki przejrzysty. Od dawna tak jest? Bo jeśli tak to spalę się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:22 no nie mów, normalnie ślepa jestem czy cuś, nawet na wirtualną łaziłam za programem a tu mam na wprost gałów. AAAAAAAle wstyyyyyyyyyyyyd. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:20 ja zauwazylam jakies 3-4 dni temu. Zreszta moze wczesniej:)) Chiba nie grzesze spostrzegawczosciom;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:31 szkoda tylko, że się w nowym oknie nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:36 wcale mi sie dzisiaj nie otwiera, pelga i pelga, nie mam sily czekac, wrrr! daja cos dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:42 Nieskromnie przyznam, że mam w tym udział. Kiedys nie mogłam znaleźć programu papierowego, a forumowicz_pospolity dał tego linka. Ten program jest świetny, ma opisy i jest aktualny. Niedawno był jas fasola w tv, a kilka osób sie dziwiło, czemu. A w tym programie był jas fasola. I wystarczyło poprosić sz.p. Zgredka, a on od razu zrobił linka. Taki jest! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:45 Wiekie dzięki zatem dla Ciebie i dla Zgredka, bardzo przydatny link (jeśli już się go zauważy :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:46 czyli nie tylko wyjadasz, ale rowniez zaszczepiasz do mozgow, Romy. Jak jakas pompa ssaco-tloczaca, nie przymierzajac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:47 No właśnie chciałam napisać , że to ogromna zasługa Romy , która wzięła zapodziała program tu macie linka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=23238156 Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 21:51 oj, a ja się musiałam pochwalić, kurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 22:00 jakie tam chwalenie ? :) to tylko wyjaśnienie skąd się wziął program u nas , pomysł świetny i fajnie ,że Zgredek tak szybko po wysłuchaniu prośby zareagował i dał nam ten program Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 22:07 ja Ci mowie, Romy, Ty sie jeszcze kiedys jakiego medalu dochrapiesz:)) Albo i orderu nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 22:15 A dyplomu to bankowo! Nawet ładniejszego niż Gosza dostała od instruktora w Austrii :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Tylko nie bijcie :) 03.05.05, 23:21 W starym dobrym MdM-ie była taka formuła, że Mann lub Materna postawiali głos pod fragmenty z Panoram, Wiadomości i takich tam. Kiedyś, w czasie afery z wykształceniem prezydenckim.... ...prezydent Kwasniewski, prawdopodobnie na zjeździe SdRP kroczy przez salę, zasiada za stołem prezydialnym nakrytym zielonym suknem. Jest woda mineralna i słone paluszki, termosy z kawą i herbatą. Ledwo usiadł, natychmiast ktoś mu poduwa dokument do przeczytania, ktoś się nachyla i szepce do ucha, no po prostu ktoś coś ciągle chce. Zniecierpliwiony prezydent bierze ten papier i nieźle wkurzony wymachuje nim, a potem nonszalancko odrzuca. A wtedy z offu głosem Manna: -Dyplom - Sryplom! Otóż przyrzekam uroczyście, że ja się tak nie zachowam. Odpowiedz Link Zgłoś