Dodaj do ulubionych

Towarzysko szukam.....

02.07.02, 10:14
kochanka:)))
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:16
      towarzyskiego kochanka:)?
      towar-zyski:) hihihi
      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:20
        na forum towarzyskim szukam kochanka, ktory musi byc towarzyski;))
        zyski? ja nie jestem pustak dyskotekowy ogladajacy sie za kluczykami od merca,
        ogladam sie za mercem;))))
        • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:25
          mnie tez klucze niepotrzebne:) ile mozna nosic tego zelastwa przy sobie hihi
          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:31
            zawsze wychodzilam z zalozenia, ze trzba miec jeden kluczyk, ale porzadny, taki
            np do pasa cnoty;))
            • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:46
              wytrych:) tia.... to jest to:)
              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:49
                albo pila elektryczna:)))o mlocie pneumatycznym nie wspominam, widzialam to na
                filmie, brrrr...;))))
                • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:52
                  zawsze mozna jeszcze Rudego 102 wykorzystac:)
                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:01
                    albo pare gadzetow od dzejmsa bonda:)) taka mala rakietka niebo-ziemia:))
                    ciekawe jak wygladaloby naprowadzanie na cel....
                    • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:15
                      hahaha to juz jest chyba wyzsza szkola jazdy:) teraz juz wiesz kogo szukasz
                      agenta 007!!!
                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:26
                        jasne, mieszany, nie wstrzasniety.... albo odwrotnie:)))
                        • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:28
                          wstrzas go dopiero bedzie czekal:) hihi
                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:39
                            czy Ty mnie przypadkiem nie przeceniasz?:)))
                            • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:46
                              ja w ciebie wierze!:)
                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:54
                                bierzesz mnie pod wlos?:)
                                • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:00
                                  tia, zbieram wlosy na peruczke:)
                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:02
                                    u mnie wiele nie uzbierasz:)
                                    mowia mi kodzak;))
                                    • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:05
                                      hihihi wiesz.... bardziej mi pasujesz na kozaka:)
                                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:09
                                        za pantofla dam po wasach:))
                                        • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:12
                                          ale przecie lita skora:)
                                          a wasy ogolilam ostatnio- znudzily mi sie juz :)
                                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:22
                                            impregnowana? bo to wazne, zeby nie przeciekac:))
                                            a co z broda?:)

• czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:24
                                              no jasne, przeciekanie nie w modzie:)
                                              a na brodzie mam siemie lniane, mina mi je walnela :)
                                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:31
                                                jasne, lepiej niech sie w srodku kisi:))

oooo, a myslalam ze to uczulenie:)))
                                                • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:40
                                                  hahaha uzywalam starej golarki ojca:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:56
                                                    nie lepiej bylo kosa?;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:01
                                                    wole sprzety mechaniczne, ale kosiarka stepila mi sie jak sobie nozki golilam:)
                                                    chyba przestane je golic, bo na sprzet nie zarobie:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:29
                                                    proponuje opalanie nad palniekiem gazowym, tak jak sie opala nozki swinskie,
                                                    ogien strawi wszystko, najmocniejsza szczecine:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:31
                                                    bede niezle capic:) zaoszczedze na perfumach:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:36
                                                    a co? umyc sie nie mozna? nie slyszalam o odcieciach od rur:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:38
                                                    ale ja slyszalam o smordzie palonych wlosow:), kurna ty sie lepiej przyznaj czy
                                                    mnie na stosie nie chcialas czasem spalic?:)!!!
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:40
                                                    hehehe, dobry pomysl! zeby opalic cale futro najprosciej bedzie maly stosik
                                                    przygotowac;)) i jaka oszczednosc energii!! moze sie jeszcze Cie uda do paru
                                                    zarowek podlaczyc, mielibysm swiatlo do choinki:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:47
                                                    maly geniusz sie znalazl kurna!!!!!:) hihihih
                                                    plonie ognisko i szumia ...........
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:57
                                                    ja jestem cos a'la mlody ajsztajn:)))

plonie, szumia... a futro capi:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:00
                                                    chyba zaczyna sie rozkladac:) konserwacje prosze:) bo zgnilizna jedzie hehehe
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:05
                                                    moze czas wymienic na tegoroczny model?:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:10
                                                    kurna, ale wszystko takie drogie!!!!!
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:21
                                                    a co powiesz na zdarcie jakiegos futra z kogos??? nie patrze znaczaco na ... :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:27
                                                    o .... to juz brzmi calkiem ciekawie:) najpierw trzeba by skorke troche na
                                                    sloncu, potem latwiej zlazi:) hmmm kwestia znalezienia ofiary:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:31
                                                    to zalezy jaki model fitra chcesz. w paski, latki, jednolite? no i fason, czy z
                                                    jakims chwoscickiem czy raczej nie:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:36
                                                    moze jakies laty, niesymetryczne, stroj bardziej skapy w koncu lato:) ale ten
                                                    chwoscik? nie,! nie! i jeszcze raz nie:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:48
                                                    ale co sie tak zapierasz??? moze byloby Ci w nim do twarzy?:))))
                                                  • Gość: hm Re: Towarzysko szukam..... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 02.07.02, 16:37
                                                    ciekawe gdzie by przypadl:)))
        • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:34
          Znam Merca :)))
          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:42
            aha, jakies blizsze info? duzo pali? o osiagi nie pytam, to chyba oczywiste:)))
            • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:05
              Pali srednio, resztę musisz sama ocenić :))))
              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:10
                to kiedy probna jazda?:)
                • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:11
                  To zależy gdzie mieszkasz :)))
                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:22
                    calkiem niedaleko jesli jestes z wawki:)))
                    • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:29
                      Też w stolicy ale Warmii i Mazur.
                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:40
                        no coz, moglo byc blizej:)
                        • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:44
                          Co zrobić. Ale za to Mercedes :))))
                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:56
                            no wlasnie, strasznie kusi:))
                            • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:00
                              Do tego w czarnym kolorze jak przystało na limuzynę:))))
                            • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:05
                              I do tego nie musisz kupować :)))
                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:29
                                aha, mozna wypozyczyc na godziny?:)
                                • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:29
                                  Minimum trzy :))))
                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:49
                                    a klimatyzacja jest? bo to podobno bardzo szyby paruja:)))
                                    • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:54
                                      Wszystko jest na miejscu, w końcu to jest Mercedes.:)))
                                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:58
                                        to o takie glupotki jak rozkladane siedzenie nie musze nawet pytac?:))
                                        • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:10
                                          Jest nawet barek :)))
                                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:14
                                            oooooo, a na suficie lustereczka?:))
                                            • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:32
                                              Wystarczy sie przejechać, wszystko będzie jasne :)))
                                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:44
                                                to zostalo tylko termin ustalic:))
                                                • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:49
                                                  Wymiana zdjęc byłaby wskazana :)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:51
                                                    alez ja wiem jak wyglada Merc, nie musze miec zdjecia:)))
                                                  • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:53
                                                    Bierzesz w ciemno, może byc poobijany :)))
                                                • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:52
                                                  Kończe na dzisiaj. Pa:)))
                                                  P.S. Daj znać czy chcesz sie wymienić zdjęciami.
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:56
                                                    Papa:))

aha, zdjeciami? ale ja nie mam, klisze pekaja:))
                                                  • czarnyadam Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:57
                                                    Pa, pogadamy jutro.
    • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:16
      ahoy,
      ktora godzina? :)
      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:20
        ta sama co wczoraj:) randka sie udala?;)
        • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:41
          a jaka jest dla ciebie "udana randka"? :))))
          bo wiesz, mozemy inaczej sadzic:))))
          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:52
            Ty nie pytaj o moje wrazenia tylko opisz swoje:))
            • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:29
              trudno mi powiedziec:)

najpierw twoje:)
              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:42
                jak ja moge miec jakies wrazenia z Twojej randki?:)
                • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:48
                  nie, ty powiedz o jednej ze swoich, jak do niej doszlo,
                  zacytuj teksty jakimi cie zbajerowal i na co polecialas itd.. :)
                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:56
                    a Ty co? biografie chcesz moja pisac?:)
                    • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:58
                      nie, w zadnym wypadku,
                      tylko takie wskazowki na przyszlosc:)))
                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:03
                        bedziesz sprawdzal czy to na inne dziala? ;)
                        • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:06
                          chce miec asa w rekawie na ciebie, jesli moje sposoby zawioda:))))
                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:11
                            trzeba mi slodzic, prosic i blagac, milosnie patrzec w oczy... hehehe, juz widze
                            jak sie marszczysz z niesmakiem:)))
                            • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:14
                              ale ja nie chce nic z litosci i laski,
                              to ja mam wywolac w tobie taki stan jak sama opisalas,
                              chyba jednak moje sposoba sa lepsze i bardziej efektywne:))))
                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:24
                                czy ja wygladam na kobiete, na ktorej wrazenie robi wbijanie jej ostrog w boki i
                                chlostanie pejczem po tylku?? wole slodzenie:)))
                                • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:50
                                  to nie moje sposoby,
                                  ja unosze wysoko po niebiosa kobiety ktore wprowadzaja mnie o szybsze bicie
                                  serca:)))
                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:01
                                    znowu chodzi o te pania od "lirykow"??:))
                                    • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:11
                                      namieszalem z nia przez ciebie!

chodzi tylko o te wybrane:)))))
                                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:31
                                        nie zwalaj na mnie! to ze sie juz nie mozesz w tych stadach doliczyc nie jest
                                        moja wina!!;)

na "wybrane"? znowu liczba mnoga... :))

• emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:34
                                          wszysko dobrze policzone, zedna sie nie moze rownac z inna!:)

sorry, palcowka, mialo byc "a" :))))
                                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:55
                                            policzone i owszem, ale z rozroznianiem cos masz problemy:))

nie tlumacz sie, nie tlumacz:)) palcowka, hehe:))

• emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:58
                                              nie taka palcowka jak ty myslisz, w krakowie taka inaczej nazywamy:)))
                                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:01
                                                nawet nie pytam, bo znowu wyjdzie ze mi tylko jedno w glowie:))
                                                • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:15
                                                  dobra sam ci powiem,

jezeli jest popelniona jedny paluszkiem, to sie nazywa "kapitan iglo",
                                                  jezeli dwoma paluszkami, to sie nazywa "twix",
                                                  a trzema to nie pamietam fachowego okreslenia:)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:22
                                                    rece opadaja....:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:26
                                                    ja tego nie wymyslilem i znam to tylko z teorii:)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:33
                                                    alez nie musisz mnie tak przekonywac, wierze, wierze... i rozumiem dlaczego
                                                    umiesz liczyc do dwoch:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:35
                                                    hahaha...........a przy tobie moge sie nauczyc do pieciu? :)))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:36
                                                    paluszkow Ci nie wystarczy:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:39
                                                    aaaaaaaaaaa!!!!........ no nie! gorzej niz Teresa Orlowsky! :)))))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:49
                                                    a to kto? bo nie znam:))) zreszta, wole nie wiedziec:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:55
                                                    polka, gdybys nie wiedziala:)))

kurna, chyba sie spale ze wstydu:)))) siedzie sobie teraz w pracy przed kompem,
                                                    podchodzi kolezanka, spoglada na moj monitor, a tu wielki czarny napis:
                                                    NEKROFILIA - DLA KONESEROW, (cos pisalem w tym watku), rozesmiala sie, a ja
                                                    teraz musze tlumaczyc ze nie jest tak jak jej sie wydaje:)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:58
                                                    oplulam sie kawa:))) poczekaj, jak zaczna Cie nazywac "koneser":))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:10
                                                    jest przejebane! ja mam takiego pecha ze zawsze musz sie wpieprzyc w jakies
                                                    nietypowo-niezreczne sytuacje:( obciach taki ze.... jak jeszcze kolezankom
                                                    rozpowie to jej osobiscie udowodnie ze tak nie jest:))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:15
                                                    moze lepiej nie, bo wtedy rzeczywiscie bedzie miala dowod ze wolisz te sztywne:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:28
                                                    sugerujesz mi ze lepiej bedzie gdy ja zamorduje? :)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:43
                                                    sprawi jej to mniej cierpienia:) nie bedzie sie dziewczyna meczyc z takimi
                                                    wpsomnieniami:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:45
                                                    chcesz przez to powiedziec ze nie zazna raju za zycia? :))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:51
                                                    pieklo ja w kazdym badz razie ominie:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 15:58
                                                    tak, tak , i pomyslec ze to dzieki mnie!:)))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 16:11
                                                    prawie jej zazdroszcze:))) hehehe...
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 16:14
                                                    wcale sie nie dziwie, hehehe:))))
    • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:21
      saqqara napisał(a):

> kochanka:))) ...do zagryzienia?:)

• saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:24
        jesli nie sprawi sie jak trzeba...:)
        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:26
          Hi, hi - co musi robić, aby się sprawdzić :)
          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:32
            najlepiej wszystko, ale na poczatek wystarczy kawka do lozka:))
            • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:35
              a posprzątać dom, wynieść śmieci, zrobić zakupy oraz ugotować obiad - też
              będzie mógł :)
              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:42
                jesli bedzie bardzo sie upieral to owszem, ale najpeirw bedzie sie musial zajac
                mna:))) a zajec mu nie zabraknie...:)
                • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:47
                  he - to znaczy, że będzie mógł wszystko robić?:)
                  taki to ma – będzie miał dobrze :)
                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:53
                    pewnie ze wszystko, ja sie zawsze oddaje w calosci:)))
                    ba!! pewnie ze dobrze, ze mna zle miec nie mozna:))
                    • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:55
                      no to ja się w kolejkę ustawiam :)
                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:00
                        jako pierwszy??? jestes swiadom praw. a obowiazkow tez??? :))
                        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:04
                          wiem, wiem - praw żadnych, a o obowiązkach dowiem się w późniejszym terminie :)
                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:27
                            alez skad!!! u mnie wszystko sie na poczatku ustala, zeby potem niedomowien nie
                            bylo:))
                            • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:29
                              zamieniam się w słuch :)
                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:42
                                a nie mozesz w cos innego?:)
                                • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:50
                                  a co to koncert życzeń :) w co?:)
                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:54
                                    a co? nie moge troche pokaprysic?:)
                                    • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:58
                                      ponoć to ja wszystko mogę - o Tobie nie było mowy :)
                                      • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:03
                                        o mnie sie nie mowilo, moje zyczenia sa podstawa istnienia dla mojego kochanka:)
                                        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:06
                                          no! to w co mam się zamienić:)
                                          • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:12
                                            teraz? w delikatne lapki do masazu:)))
                                            • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:16
                                              proszę się położyć wygodnie i zaczynamy:)
                                              a! a od którego miejsca zacząć:)
                                              • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:25
                                                sadzilam ze to oczywiste, ale jesli nie to moze od karku?:)
                                                • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:27
                                                  skoro oczywiste to... nie wiem czy dobrniemy do karku :)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:40
                                                    a czy ktos chcial??? masuj...:)
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:51
                                                    on to cie chyba raczej chce przeleciec niz wymasowac,
                                                    znam sie na takich:)))
                                                  • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:00
                                                    emperor napisał(a):

> on to cie chyba raczej chce przeleciec niz wymasowac,
                                                    > znam sie na takich:)))

a co?.. przelatywali Cię tacy?:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 13:05
                                                    tja? skad takie przypuszczenia?:)
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 13:13
                                                    ty nie rob z siebie glupiej nastolatki, bo nim sie zorientujesz to juz cnote
                                                    starcisz!:)))))

pozniej to tylko bedziesz miala zal do siebie, a ja cie ostrzegalem! :)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 13:33
                                                    O Chryste PAnie, gorzej niz maz!
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 13:39
                                                    ja jestem bogiem! :)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 13:56
                                                    ja Ci swieczek na oltarzyku palic nie bede:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:00
                                                    ale prawica sie zwolnila:)))
                                                    chcesz zasiasc? :)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:04
                                                    hehehe, nie doczekala oznak romantyzmu i se poszla precz?;))

zastanowie sie, nie wiem czy mi sie oplaca:)
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:25
                                                    moglo by sie tak wydawac, ale niestety musze cie zmartwic, myslisz w zupelnie
                                                    odwrotnym kierunku:)

zastanowic? chyba raczej otworzyc oczy:)))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:34
                                                    naprawde, zmartwilam sie:)))))

juz szerzej nie moge, mam dostac wytrzeszczu??:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:37
                                                    to dobrze:)

to dobrze:)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:50
                                                    hahaha, mam byc zmartwiona z wytrzeszczem? to moze jeszcze przejedz mnie plugiem,
                                                    wtedy nie uciekne:)))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 14:59
                                                    uciekaj sobie, predzej czy pozniej, wrocisz na kolanach:)))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:08
                                                    a ten znowu swoje!
                                                    tak, tak, Kochanie, na kolankach wroce, bede sie sypac po glowie popiolem, potem
                                                    obetne sobie wlosy na znak skruchy, pejczykiem sama sie schloszcze, na koniec dam
                                                    Ci sie we wladanie i powiem: rob co chcesz!!!:)))

ps. chyba powinnam zaczac pisac fantasy:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:12
                                                    dokladnie, tak wyglada twoja wizja przyszlosci:)))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:15
                                                    ktora czesc? ze tak bede robic, czy ze zaczne pisac fantasy?:))druga opcja jest
                                                    bardziej prawdopodobna..:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:27
                                                    i znow cie musze zmartwic:))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:42
                                                    czyli jednak fantasy...:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:44
                                                    dupa! :))))

co ty blondynka jestes?
                                                    NIE TO NIE JEST FANTASY ! :))))))))))
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 15:50
                                                    emperor napisał(a):

> dupa! :))))
                                                    fajna??:)))

ale ja lubie fantasy!:))
                                                  • emperor Re: Towarzysko szukam.....Emperor 02.07.02, 16:02
                                                    to zyj sobie dalej w swoim swiecie fantasy!!!! :)))))))) hahahahaha!!!!!
                                                  • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:51
                                                    nie mówiłaś, że masz łaskotki :)
                                                  • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:05
                                                    wielu rzeczy nie mowilam:))
      • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:25
        jak znajdziesz mojego, to powiedz, że może już nie wracać :)))
        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:26
          jak Go spotkam, to Mu powiem :)
          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:46
            fajnie, to teraz bez wyrzutów sumienia mogę poszukać innego :)
            • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:49
              taaaak - a ja za złe wieści w pysk dostanę:)
              • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:11
                bądź dzielny a nagroda Cię nie minie :)
                • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:15
                  będę dzielny, a nagrodę której nie da się ominąć, proszę wysłać pocztą :)
                  • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:35
                    ależ oczywiście, chociaż nagrodą powinna być sama możliwość dopomożenia
                    białogłowie w potrzebie :)
                    • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:37
                      po takim ciosie? - to ja będę pomocy potrzebował :)
                      • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:45
                        pierwszą pomoc mam bardzo dobrze opanowanom, zwłaszcza metodę usta-usta :)
                        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:49
                          szkoda, że tej metody nie możesz wysłać:)
                          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:52
                            szkoda :)
                            • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:56
                              ale... jak się postarasz, to może coś da się coś zrobić - co?:)
                              • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:19
                                mogę spróbować :)
                                • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:21
                                  no!... to czekam z niecierpliwością:)
                                  • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:34
                                    zamknij oczy, odchyl głowę, wydech........
                                    udało się?
                                    • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:35
                                      ni:(
                                      • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:47
                                        straszne, może w takim razie4 zadzwoń po pogotowie? :)
                                        • emperor Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:56
                                          Laleczka, ja mysle ze masaz postawil by .... na nogi:))))))))
                                          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:02
                                            Empciu, masaż w moim wykonaniu obudziłby trupa :)))
                                        • hazir Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:57
                                          może lepiej po księdza? :)
                                          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:07
                                            myslisz o ostatnim namaszczeniu, czy planujesz slub na łożu śmierci? :)
        • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 10:54
          a jak wygladal? bo moze to ten moj;)))
          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:13
            jak to kochanek, głowa, tułów, dwie ręce, dwie nogi :)
            • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:27
              czy mi sie wydaje, czy zapomialas o niewielkim (?) szczegole..:))
              • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:41
                mózg miał rzeczywiście niewielki, a nawet zachodziło podejrzenie całkowitego
                braku :)))
                • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:43
                  i Ty go wypuscilas z rak??? kobieto!!!! szukaj go, tacy sa najlepsi:))
                  • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:51
                    facet pozbawiony wyobraźni i poczucia humoru odpada, na kochanka się nie
                    nadaje :)
                    • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 11:53
                      nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jesli chodzi o kochanka to akurat nie
                      poczucie humoru jest najwazniejsze, rozmawiac ze mna nie musi:))))
                      • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:28
                        taki milczący głaz?
                        • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:41
                          wazne zeby nie lezal jak martwy:))
                          • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 12:50
                            a potem ma się po prostu odwrócić i wyjść? tak bez słowa? :)
                            • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:06
                              no nie, bez slowa nie, moze pwoiedziec: bye:))
                              • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:12
                                zdecydowanie to ja wolę być stroną mówiącą bye :)
                                • saqqara Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 13:33
                                  nawet we wlasnym domu?:)
                                  • piotr_c Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:20
                                    Cześc dziewczyny, Ale macie dylematy :)))
                                    • saqqara no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 14:23
                                      dylemat jak dylemat, wazne ze rozmowa sie klei:))
                                      • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 14:42
                                        Saqquara, Laelia
                                        Tak poza tematem , zobaczcie jaki spis powszechny powstaje na plaży :))
                                      • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 14:47
                                        Saqquara, Laelia
                                        Tak poza tematem , zobaczcie jaki spis powszechny powstaje na plaży :))
                                        • saqqara Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:00
                                          i ile nowych osob, az milo poczytac, choc teraz wogole nie zagladam..
                                          • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:03
                                            Mam superczkawke między forową. Czy była bys tak uprzejma , jeśli pojawi się
                                            poprzedni post po raz kolejny, łagodnie mnie dobić :)
                                            • saqqara Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:10
                                              po starej znajomosci to zrobie:)) czy mam najpierw oslepic fleszem?;))
                                              • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:16
                                                Tak, najpierw "królewska narkoza" -młotkiem przez poduszkę, .... a potem bez
                                                poduszki.
                                              • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:20
                                                Tak, najpierw "królewska narkoza" -młotkiem przez poduszkę, .... a potem bez
                                                poduszki.
                                                • saqqara Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:21
                                                  Mosci Krolu, polozcie sie wygodnie, tak, tak, poduszeczka na glowke a ja bede
                                                  weszki w peruczce ubijac:)))
                                                  • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:36
                                                    Widze znowu dwa posty, przychodzisz w samą porę :)
                                                  • saqqara Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:42
                                                    smierc tez wie, kiedy TA godzina wybila:))
                                                    zawsze do uslug:)
                                                  • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:45
                                                    Widze znowu dwa posty, przychodzisz w samą porę :)
                                                  • saqqara Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:46
                                                    kladz sie, bedziemy walic w baniak bo inaczej sie nie da:))
                                                  • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:53
                                                    To może od razu hurtem
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię!
                                                  • saqqara czekam na drugiego posta:)) 02.07.02, 15:58
                                                    wtedy dobije:)
                                                  • piotr_c Re: no prosze, jaki mily gosc:) 02.07.02, 15:58
                                                    To może od razu hurtem
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię
                                                    Ja sie załamię!
                                                  • saqqara hehehehe, wiedzialam!!! 02.07.02, 15:58
                                                    Piotrze, sorka, lubie Cie ale bezlitosna teraz bede:)))
                                                  • piotr_c Re: hehehehe, wiedzialam!!! 02.07.02, 16:08
                                                    BĄDŹ !!!
                                                  • piotr_c Re: hehehehe, wiedzialam!!! 02.07.02, 16:12
                                                    BĄDŹ !!!
                                  • laelia Re: Towarzysko szukam..... 02.07.02, 14:24
                                    ja mówię, on wychodzi :)))
    • saqqara Emperor!!!! 13.03.03, 09:22
      a tu jest sliczny tekscik, jak sobie wstydu w pracy narobiles, hahahaha, ale
      wsypa....

btw, nie klada Ci juz winecy na biurko? tak na wypadek gdybys znowu szukal
      jakiejs "goracej" kobialki na cmentarzu. hehehehehehe
      • emperor Re: Emperor!!!! 13.03.03, 09:37
        tfu, tfu, jak sobie to przypomne to jeszcze dzisiaj mi jest glupio:)

teraz ja szukam watkow wstecz:P
        • saqqara Re: Emperor!!!! 13.03.03, 12:53
          a twixiki paniom sztywnym robisz?
          heheheh, alez sie usmialam....
          :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka