sunny.z.posen 07.05.05, 14:49 No ba. WIELKIE JOŁ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Joł. 07.05.05, 15:27 joł, joł. podszywasz się, czy inteligentnie nawiązujesz do legendy? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Joł. 07.05.05, 15:33 no i dlaczego Wielkie joł ? nie wystarczy same " joł " ? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Joł. 07.05.05, 15:59 może dlatego, że z wielkiej litery. albo na dzień dybry. albo jako wyraz szoku z fajności forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Joł. 07.05.05, 16:09 Ja widzę kuliżanki, że nic 'nie kumacie'. Hiphopowcy tak mówią przecież ;) Wytwórnie nawet mają taką: www.wielkiejol.com/start.php BTw: jakiś troll czy cuś? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Joł. 07.05.05, 16:24 zjołować można ;) nie wiem czy troll czy ziomal jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Joł. 07.05.05, 16:39 dżizus, pewnie że kumamy. taki small-talk sytuacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Joł. 07.05.05, 16:42 romy_sznajder napisała: > dżizus, pewnie że kumamy. > taki small-talk sytuacyjny. to respekt ;) elo! hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Joł. 07.05.05, 16:38 no no wlasnie - no przeca to Tede (jak sam o sobie mowi: "Tedunio wieeesz?!" oraz "ja jestem Tede, Tedunio, Tedzio - ej, jedziemy z tą imprezą??") taka "piosenke" nagral ze tam costam "joł joł, joł joł joł joł joł joł - wielkie jał" (przecinek nie jest w miejscu przypadkowem - to taka "melodia" jest ;). a potem tez chyba Tede zalozyl te wytwornie wlasnie. ale do dzis nie wyjasnilam zagadki czemu on tam "wielkie jAł" spiewa a nie "jOł"... widac na szczescie jestem za malo ziomalska :P Odpowiedz Link Zgłoś