09.05.05, 08:34
Pamiętacie ten serial czy jak to tam nazwać.... Kilka lat temu leciało toto
na TVNie.... Smiszne takie siakieś (przyznaje oglądałem
kilka....naście....dziesiąt odcinków :)) ).
Ale wracając do meritum. Jak ktoś lubił toto i ma kablówkę a na kablówce
romanticę to bodajrze od 12 czy 15 maja leci druga seria o nazwie "Eco Moda"

I prosze nie pytać co "robiłem" na romantice :))))
Obserwuj wątek
    • ewosia Re: Brzydula 09.05.05, 08:43
      Cudowne było - klamry na zębach, okulary paskudne i wieśniacza grzywka. Zawsze
      przed wyjściem do pracy oglądałam, co w poprzednim odcinku - jak już zaczynała
      się piosenka La hoya... to musiałam do pracy wychodzić. bo była 7.20
    • dzidzia_bojowa Re: Brzydula 09.05.05, 08:46
      to leciało nawet niedawno na tefałenie, przebrnęłam przez pół odcinka, bo byłam
      ciekawa jak wygląda wenezuelska?brazylijska? brzydula, i słowo daje , nie dałam
      rady:)
      • around_the_sun Re: Brzydula 09.05.05, 08:58
        Też nie dałam rady mimo najszczerszych chęci.
    • carrera2003 Re: Brzydula 09.05.05, 09:22
      NO ba!!! To było zaje...ste!!!
      Oglądałam, a jak nie mogłam oglądac to zaawsze ktoś mi musiał nagrać. A na
      wakacjach terroryzowałam wszystkich współtowarzyszy dostosowując plan dnia do
      BRZYDULI. Jednak po kilku dniach się zbuntowali i musiałam rano (często prosto
      z knajpy) chodzić do świetlicy i straszyć jakieś dzieciaki swoim wyglądem.
      Ówczesny hasbend miał wtedy ze mnie niezłą polewkę bo nie zawsze wiedziałam co
      jeszcze oglądałam a co już mi się uroiło z tego przepicia...
      Brak mi tych - Brzyduli, tych wakacji, hasbenda...
    • magdamiss1 Re: Brzydula 09.05.05, 10:34
      oglądało się, oglądało. A teraz Niemcy chyba kupili prawa do scenariusza i
      pokazują na Sat1 swoją wersję "Liebe in Berlin". Brzydulka vel Lisa Plenske
      mniej brzydka niż wenezuelska, a i jej ukochany też przystojnejszy.
    • kocie_oczko Re: Brzydula 09.05.05, 11:00
      jako Ojciec Dyrektor forum tv musisz po prostu zaglądać na różne stacje, taki
      obowiązek ;-)))
    • nayk_xbat Re: Brzydula 09.05.05, 11:06
      brzyduli nie bierze się na serio bo to był pastisz.to był jeden z moich
      ulubionych seriali, umierałam ze śmiechu oglądając go. w czasach, kiedy tvn
      emitował serial to mieszkałam jeszcze z rodzicami. oglądałyśmy z siostrą każdy
      odcinek , i mój ojciec z pogardliwą miną komentował naszą fascynację serialem
      swoim ulubionym stwierdzeniem "gdybym wiedział że baby są takie głupie to bym
      się nie żenił". kilka odcinków oglądnął mimochodem i.... hehe, wkręcił się.
      jeżeli zdarzyło nam sie przegapić odcinek to zawsze mogłyśmy polegać na ojcu.
      mój ulubiony tekst z serialu: Armando opowiadając o sytuacji, której był
      uczestnikiem komentuje reakcję przeciwnika tekstem "zrobił minę jak bohater
      wenezuelskiego serialu" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka