Dodaj do ulubionych

Jak żyjecie towarzyscy?

03.07.02, 16:44
Noooo, to wakacje i można co się chce! Jak żyjecie towarzyscy?
c-ph
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 16:48
      Spóźniłeś się.Towarzyscy są w drodze do domu:)))
      • Gość: oona Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.dialup.supermedia.pl 03.07.02, 16:57
        Crimen-zostali sami nietowarzyscy,taaak?:)
        • Gość: Crimen Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 16:59
          Ależ skąd Uneczko.Przecież my jesteśmy:)))
          • Gość: oona Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.dialup.supermedia.pl 03.07.02, 17:01
            i nawet sie odzywamy:)
            • Gość: Crimen Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 17:05
              Uneczko, wytłumacz mi pewną prawidłowość.Gdy tylko pojawiasz się na forum to
              menik znika:)))
              • Gość: oona Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.dialup.supermedia.pl 03.07.02, 17:22
                Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Uneczko, wytłumacz mi pewną prawidłowość.Gdy tylko pojawiasz się na forum to
                > menik znika:)))

a może to ja pojawiam sie wtedy
                gdy on znika?:)
                • Gość: Crimen Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 19:04
                  Tylko jak on to znakomicie wyczuwa:)))
          • Gość: samanta Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:01
            No i jeszcze ja,ktora ostatnio bylam jakos malo towarzyska:)
            • Gość: oona Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.dialup.supermedia.pl 03.07.02, 17:04
              nas troje,nastroje:)
              nas troje towarzyskich:)
            • jasmina_tdi zyjemy ale co to ... 03.07.02, 17:04
              ... kurde za zycie!!!!! Ja chce nad morzeeeeeeeeeeeeeeee.......... Nawet jesli tam leje, smierdzi, a do zarcia sa same gofry!
              • Gość: Crimen Re: zyjemy ale co to ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 17:07
                Jasminko, masz doła?
                • jasmina_tdi Re: zyjemy ale co to ... 03.07.02, 17:08
                  Nie! Po proste chce na zasluzony urlop :)

> Jasminko, masz doła?

• Gość: Crimen Re: zyjemy ale co to ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 17:11
                    To za późno zaplanowałaś urlopo:)))
                    • jasmina_tdi Re: zyjemy ale co to ... 03.07.02, 17:22
                      Dobrze zaplanowalam - to dopiero poczatek! W sierpniu odbieram nowy paszport i mam ciag dalszy :)

> To za późno zaplanowałaś urlopo:)))

• Gość: Crimen Re: zyjemy ale co to ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 19:05
                        Do Afryki mieliśmy jechać razem;)
            • Gość: Crimen Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 17:06
              Nadrabiasz zaległości:)))
              • Gość: samanta Re: Jak żyjecie towarzyscy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:07
                Poki znowu skrzydla mi nie klapna!:) jasmina ,tu jest obrzydliwa pogoda! poczekaj na lepsza!!!:)
                • jasmina_tdi samanta 03.07.02, 17:10
                  czekam przecie :)))) od 20 lipca bedzie pogoda jak marzenie :))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Poki znowu skrzydla mi nie klapna!:) jasmina ,tu jest obrzydliwa pogoda! pocze
                  > kaj na lepsza!!!:)

• Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:14
                    Nawet juz wczesniej! Od polowy lipca ,bo ja bede wyjezdzac .Pisalam podanie do Najwyzszego i nie
                    odrzucil mojej prosby!!!:)))
                    • jasmina_tdi Re: samanta 03.07.02, 17:21
                      Sprobowalby odrzucic :))))) Juzx nie moge sie doczekac lezenia na goracym piaseczku, spania na plazy przy 40 stopniowym upale,
                      plasania w przyprawiajacych o paraliz fallach Baltyku .... EH!

> Nawet juz wczesniej! Od polowy lipca ,bo ja bede wyjezdzac .Pisalam podanie do
                      > Najwyzszego i nie
                      > odrzucil mojej prosby!!!:)))

• Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:25
                        Pamietaj tylko zeby miec obok siebie kogos,kto bedzie Cie na drugi bok obracal co bys sie nie
                        spiekla!!!:))
                        • jasmina_tdi Re: samanta 03.07.02, 17:29
                          :))) Zabieram masazyste znad basenu :)))) Ktos musi latac do sklepu po zimne napoje, nie? ;)

> Pamietaj tylko zeby miec obok siebie kogos,kto bedzie Cie na drugi bok obracal
                          > co bys sie nie
                          > spiekla!!!:))

• Gość: m_ona Re: samanta OT IP: 217.153.4.* 03.07.02, 17:26
                      Samcia, wyslalam Ci cosik "malutkiego" na 2com.
                      Tylko nie bij
                      :)))
                      • Gość: samanta Re: samanta OT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:28
                        Monia,do mnie mozna wszystko slac na com.Ja nie Kitek,hahahaha!:)
                        • Gość: samanta M_ona!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 21:09
                          Boszsz.....zatkalo mnie ,hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuwa,tego sie nie spodziewalam!!!! Chyba JEJ
                          wspolczuje,hahahahaha!:))))))))))))
                          • Gość: m_ona Re: M_ona!!!!!! IP: 217.153.4.* 04.07.02, 07:21
                            Hehehe,
                            Czesc Samcia
                            kurde dlatego pytalam wczesniej o pozwolenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka