mathildae 04.07.02, 15:55 czyli finskie lato;) lece do Finland!!! bede calowac refinerki w mordki:) bede nie spac w biale noce:) bede, bede, bede;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:09 jestem gotowa wstac skoro swit, tzn. 6.oo rano, zeby zobaczyc choc jednego! noooo, chyba jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:12 juz to widze, 6 rano, MAti wylega na ulice w wydzierganej czapeczce a w oodali widac jedynie uciekajace reniferowe zadki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:40 Samej czapece ? Przecież tam zimno, odmrozi sobie .., nóżki !!:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:53 no z ta szosta rano to trudno bedzie:( ale zawsze pozostaje pico-montaz czyli Helsinskie ZOO;) a czapeczka mi niepotrzebna - tam teraz LATO! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 17:59 czapeczka miała byc ostoja skromności i i przyzwoitości !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 18:01 a kto mi ja udzierga, kto? koniecznie w norweski wzorek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 18:26 no wiesz, nie chcialabym Ci tak utrudniac zadania, ale skoro sam zaproponowales.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 18:46 Ja sie tylko zapytałem, nie umiem robic na drutatach :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:06 I dostawiać kolejne rogi .., reniferkom ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: SOUMALAINEN KESAE IP: *.arcor-ip.net 04.07.02, 16:17 I nie zapomnij o łosiach,te to mają wspaniałe pyski do całowania,ale trzeba wejść na krzesełko,bo wysokie to bydlęta.Finlandia jest wspaniała,coś jak Mazury.Ale,ale,mam nadzieję że to nie ersatz i na Mazury ciocia Matylda jeszcze trafi?Bo inaczej znajdę sobie zamiast łosia kogo innego do odstrzału... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 17:47 no przeciez kocham losie - nasze polskie renifery!:) aaaa....... o co chodzi z tym strzelaniem? a! ze mnie ucalujesz z dubeltowki jak mnie ujrzysz?;) bo oczywiscie, ze sie wybieram! i zapodaj mi na skrzynke jakies tipsy odn. Finlandii, pliiiz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:30 czy Ty masz mnie za reniferkowa femme fatale? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 16:37 hmmm.., ale dlaczego odrazu reniferkową ?? p.s.: a masz owłosione nózki, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 17:59 wydepiluje sie na te wiekomnom chwile;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 18:00 znaczy się, na który moment, tfu, chwilę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: SOUMALAINEN KESAE 04.07.02, 18:28 ze co? - ze sie tak grzecznie zapytam wszyyystko jasne;) ps. odlatuje do domu.... frrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor weekend.... 04.07.02, 16:16 ... we dwoje:) to tam cie mam zabrac? :) mathildae napisał(a): > czyli finskie lato;) > > lece do Finland!!! > bede calowac refinerki w mordki:) > bede nie spac w biale noce:) > bede, bede, bede;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: weekend.... 04.07.02, 17:16 napisalam Ci na sepleniacym watku, ze chce na piknik pod Red Rock!;))) i co?;) Odpowiedz Link Zgłoś