Dodaj do ulubionych

---------------GRUBA KRESKA--------------------

12.05.05, 17:25
Jak niejaki mazowiecki,oddzielam dzisiejszy dzien i kilka poprzednich GRUBĄ
KRESKĄ
tak więc,od godziny 18.00 wszelki posty NOWE,dotyczące naszej sytuacji
polityczno gospodarczej będą kasowane
ZACZYNAMY OD NOWA!!!
piszmy o TV,muzyce,filmach,fasolkach,smutkach(ale tych osobistych)i
radościach,gwiazdach i ich romansach itd...
ja nie żartuję,uratujmy to Forum
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:27
      jak tam ona gruba...
      te..kapucha ci się przypala!!!!
      8-D

ale jestem za !! a nawet przeciw!!!
      • czesia-z-butiku Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:28
        nie umiem zrobić lepszej,tzn grubszej
        jak potrafisz-popraw
        • drzejms-buond ===========GRUBSZA KRESKA============ 12.05.05, 17:32
          no ta..wyszła podwójna. ja to jednak mało zdolny jestem, szczęściem władze mi
          zabraliście!!!
          to niech juz zostanie cieńńńka acz solidna!!
          dobra LECEM bo car'a na mnie czeka
          SMACZNEJ KAPUCHY..na mnie tesz już czeka...ale głodny jestem
          najlepsiejszego!!!!!!!!!

• aankaa Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:32
          całkiem dobry rozmiar :)
    • around_the_sun Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:34
      Jestem jak najbardziej za a nawet jeszcze bardziej.
      A o tym jak Rzydżu całuje można będzie pisać?

Też nie żartuję, zależy mi na tym Forum i nie chciałabym aby je bezsensownie
      rozwalić. Trochę luda nas tu jest, poradzimy sobie.
      • irmelin Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:37
        bożesztymój,,,, jak dobrze, męczyło mnie gulę miałam w tchawicy jak zaglądałam
        w ostatnie dni....a teraz juz będzie spoksik?bardzo prosze ,,,mam nerwowy
        tydzień za sobą....tak na marginesie to nie wiem o so choziii a i tak miałam
        gulę....
    • bm_ka Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 17:53
      Na miłość boską.. o co chodzi???? Znowu inny ottek w przebraniu cześki chce mi
      dyktować o czym mogę pisać????!!!! No to długo cieszylim się wolnością!Ludkowie
      mili, dajcie se spokój z tym adminowaniem bo to się źle skończy! Źle nam było
      dotychczas?
      Ja sobie napiszę że gospodarka w naszym kraju jest do dupy, a politycy
      skorumpowani i kłamią jak przysłowiowi szewce!
      No i co? Wykasujesz mnie?
    • paprotka-gd Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:01
      na min przed 18 -tą
      zobaczcie co ten świrek -troll wyprawia
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23835324
      • invicta1 Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:04
        a mnie to już nawet śmieszy:)
        • paprotka-gd Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:06
          mnie też nie , mnie to wkurza
    • colour-ize Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:06
      |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Kreska miała być, ale cosik nie wyszło ;)
      Niemniej jednak starałam się :))
      • irmelin Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:13
        niech mi ktos powie... głośno z caps lockiem o soo choziii?? wczoraj spadł mi w
        kuchni karnisz na łeb, zatankowałam autko i chciałam odjechac bez zapłaty za
        nie, wsadziłam misia mojego syna do lodówki a teraz jeszcze TO buuuu niech mi
        ktos powie że nie ześwirowałam że tutaj jest chociaż normalnie buuuu zaczynam
        zagryzwać usta jak Martusia moja imienniczka...znofuuu buuuuuuu
    • blubelle Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:21
      Wielkie sorki Czesia, ale się przed 18 nie załapałam, a swoje pię groszy
      chciałam wcisnąć. I na tym koniec już. Buźka!
    • feber Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 18:49
      i dobrze, czesia :)
      • czesia-z-butiku Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 19:35
        be_emko
        pisząc o sytuacji polityczno gospodarczej mialam na myśli naszą forumową
        sytuację
        tutaj możesz pisać o Lepperze i Kwasniewskim,Ochojskiej i pijaku spod budki z
        piwem
        nie chcę juz postow i wątków o sytuacj, ktora tu się wytworzyla
        ot,cala filozofia
    • czesia-z-butiku Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 12.05.05, 19:53
      tak jak mowilam,wywalilam wszystko co na temat afery zostalo napisane po 18.00
      • drzejms-buond Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 09:23
        a to była jakaś afera???
        przez tą kreskę nie pamiętam...nic!!!!
        • tw_muza Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 09:25
          Bo może Ty tę kreskę do nosa wciągłeś? :)
          • scoutek Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 09:28
            dobra, zamkne sie jak ktos odpowie mi na zadane wczoraj przed 18 pytanie: kto
            (Zgredek czy Czeska) sie na mnie uparl i wywalal moje posty? I za co?
            odpowiedz moze byc na @
    • mojave Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 11:12
      dobrze, że mnie u wczoraj nie było i ominęła mnie ta cała afera. szkoda, że do
      kłótni i rozlamów jakichś doszło, ale mówi sie trudno i pisze się dalej:)
      • drzejms-buond Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 14:32
        bardzo mię się podoba ta twoja kreska...
        tak sie ładnie komponuje na stronie...
        tak! stanowczo za mało plastyki na naszym forum....
        trzeba Dziewairzy chyba zaprosić ,zeby cos nam wydziergali...
        Byleby nie napis LOWE MARIOLA na pierwsi mej...
        • tw_muza Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 14:46
          Mariola będzie niepocieszona...
          • drzejms-buond Re: ---------------GRUBA KRESKA------------------ 13.05.05, 14:47
            8-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka