Gość: czort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 13:22 ona gotowala, ja zjadlam i zyjem!!!!! aha - i na dodatek posprzatala!!!! pzrysiegam!!!! panowie - oto kandydatka na zonem nr 1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! 09.07.02, 13:24 Czorcie, a jest jeszcze troszkę tego krupniku ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a zupe pomidorowa potrafi??? 09.07.02, 13:36 Jak potrafi to sie z nia ozenie :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 13:37 Czorciku, biorę!!!Nie oddawaj nikomu innemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 13:53 Ja bylam pierwsza!!!! Dobra - bedziemy sie bic! na gole klaty! :) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Czorciku, biorę!!!Nie oddawaj nikomu innemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 13:56 Nie wiem czy zauważyliście, że to Ja tu byłam pierwsza i nie wybrzydzałam co do innych zupek :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:01 Chciałem wam przypomnieć że Pomcia to moje przeznaczenie.Los przeznaczył mi ją jeszcze w zeszłym roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:12 To ślepy los zdecydował, nie ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:51 To chyba bardzo ślepy............:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:02 Jaki by nie był, nie oddam Pomci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:04 Nie oddam i nie oddam...............zobaczysz sama pójdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:12 Z Pomcią będę pertraktował osobno:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:17 To ona jeszcze nie wie, że chcesz na jej krupniku rękę połorzyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:21 Chyba nie, ale kiedyś się dowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:24 Po fakcie dokonanym ??? :)))) Oj, biedna Pomcia......... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:02 chcialam Ci przypomniec, ze tym losem bylam ja!!! :) jak przeznaczylam to tak samo latwo moge odznaczyc :)) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Chciałem wam przypomnieć że Pomcia to moje przeznaczenie.Los przeznaczył mi ją > jeszcze w zeszłym roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:11 Siebie nie możesz rozwieść, a mnie próbujesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:13 Blad! Nic nie przychodzi z taka latwoscia jak rozstania i rozwody :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Siebie nie możesz rozwieść, a mnie próbujesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:15 Nie dam się rozwieść.Jesteśmy z Pomcią ostatnią parą, która przetrwała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:17 Nie prawda - ja jeszcze czasem pamietam o mojej rayoffiastej owieczce :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Nie dam się rozwieść.Jesteśmy z Pomcią ostatnią parą, która przetrwała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:29 To tym bardziej powinnaś mnie zrozumieć i ustąpić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:31 A w zyciu NIE! Co ja Cie w dowodzie mam? :0 Gość portalu: Crimen napisał(a): > To tym bardziej powinnaś mnie zrozumieć i ustąpić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:34 Właśnie gdybyś miała nie liczyłbym na zrozumienie.Nie ustąpię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:35 Sluchaj Crimen! Ja bym Ci nie ustapila miejsca w tramwaju a co tu dopiero mowic o takiej lasce! Wybij sobie z glowy! Gość portalu: Crimen napisał(a): > Właśnie gdybyś miała nie liczyłbym na zrozumienie.Nie ustąpię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:00 A ja jeszcze pamiętam Twoje życzenia.A teraz macie się kochać i żyć długo i szczęśliwie!!!Chyba były nieszczere:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 16:23 jasne, ze byly nieszczere :) A Ty co zes myslal? :)) Gość portalu: Crimen napisał(a): > A ja jeszcze pamiętam Twoje życzenia.A teraz macie się kochać i żyć długo i > szczęśliwie!!!Chyba były nieszczere:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: nie Crimen!!!!!!!! nie jasmina!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 14:14 GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! nie jasmina!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:16 Ja to mam na piśmie.Nie oddam Pomci:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi xp! nie crimen! 09.07.02, 14:16 troche zmienimy bieg historii! Wy walcie sie po mordach, a pomcia zajmie sie pomidorowka :) Gość portalu: xp napisał(a): > GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:13 Masz pecha, spóźniłeś się o rok:))) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! 09.07.02, 23:15 Rok temu o tej porze w jeziorze ;))))) nago sobie pływaliśmy :)))))I powtórzymy to w tym roku znowu ; )))))))) Mała ech jak zwykle ;)) baw się dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:26 1 - randia - krupnik jeszcze jezd!!!! 2 - jasmina - kurwa mac, pomidorowki nie jadlam w jej wydaniu!!!! 3 - cuksik - tobie wszystko!!! pamietam tyz los slepy, co ja sama tyz malenkie conieco pomagalam, takze wszystko p[rzed tobom!!! 4 - enen - czep siem zloba, cozes jej nie widzial, a gadasz jak o dupie maryni - pom to jezd liga i nikt ligi od wspanialosci wyzywac nie bedzie!!! po pierwsze - jezd stara rura, lysa, piskliwa, i inne podobne przymioty posiada!!!! i to by bylo na tyle no! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czort! 09.07.02, 14:27 To pedz ja do garow bo stara panna zostane :))) a na deserek szarlotke poprosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: czort! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:32 niemstety, juz odjechala!!! :((((( a kto mi jutro zupkem ugotuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:32 Czorciku, wiedziałem że nie dasz skrzywdzić biednego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor ahoy mamuska! 09.07.02, 15:16 jeszcze raz se bedziesz jaja ze mnie robic przez telefon to juz krupniku nie zjesz:) Gość portalu: czort napisał(a): > ona gotowala, ja zjadlam i zyjem!!!!! aha - i na dodatek posprzatala!!!! > pzrysiegam!!!! panowie - oto kandydatka na zonem nr 1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:36 Przed wyjazdem byla na pysznym rizotto. Potraktowala to jako gre wstepna. Przykro mi. Nie macie szans... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.07.02, 16:02 Rizotto mariowe zna już chyba cała wawa,a jeszcze z kiełbaskami do tego,to niebo w gębie,co sobie przypomnę,to siem slinom uwalam jak paskuda jakaś. Marysie,zamawiam sobie u was jedzonko podczas pobytu w wawie,mogie nawet zapłacić! Crimen,ty nie tylko sobie Pomcię zamawiałeś,ale Czorta,Samcię,Jasminkie i wiele wiele innych,co,chciałbyś wszystkie Foremki dla siebie zagarnąć?To nie Arabstwo,tu demokracja,jak cię wybierze jaka,to sobie pociupciasz,a jak nie,to laskie w dłoń i jazda.A potem,to i tak grzyb z kobietami,za browara i poważne męskie rozmowy prowadzić można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:04 Lezio. masz jak w banku, tylko menu ustalic trzeba, coby bylo czym efektownie rzygac po okowitce i browarkach, co je razem z Crimenem wypijemy. Jednakze ja tez mam prosbe: przywieziesz paczke orginalnych "spaetzli" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta No brachu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:09 Ty pizgnij te gary w kat! za tydzien jestem w stolycy i idziemy na zaglowe.Podobno masz klucze i blogoslawienstwo wlasciciela;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czesc samcia :) 09.07.02, 17:12 Tylko pogode przywiez ze soba :) W telewizorze gadaja, ze tam u was odjazdowo jest! U nas niby tez ale morza nie ma. W takiej odpowiedniej konsumpcyjnej odleglosci rzecz jasna;) Gość portalu: samanta napisał(a): > Ty pizgnij te gary w kat! za tydzien jestem w stolycy i idziemy na zaglowe.Podo > bno masz klucze i > blogoslawienstwo wlasciciela;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: czesc samcia :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:16 W cieniu na polnoscnej scianie 32 .na sloncu...wole nie wiedziec:) Woda w jeziorze...miod! Plywalam dzisiaj z cala labedzia rodzinka.Mama,tata i 5 labedziatek;)) Do morza...daleko ,a srodka lokomocji nie posiadam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc samcia :) 09.07.02, 17:26 Ja posiadam i nic mi po nim jak widac :) Kapiel w okolicznych jeziorach grozi kalectwem, nawet labedzie powyzdychaly, eh! Alez mi sie chce dzis na lono natury :)) Ile stopni miala woda? Gość portalu: samanta napisał(a): > W cieniu na polnoscnej scianie 32 .na sloncu...wole nie wiedziec:) Woda w jezio > rze...miod! Plywalam > dzisiaj z cala labedzia rodzinka.Mama,tata i 5 labedziatek;)) Do morza...daleko > ,a srodka lokomocji nie > posiadam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: czesc samcia :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:39 Woda ciepla ale moment zanurzenia....brrrrrrrrrrrrrrrr;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czesc samcia :) 09.07.02, 17:54 och jak zwykle przy momentach zanurzeniach mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......!!!!! :)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Woda ciepla ale moment zanurzenia....brrrrrrrrrrrrrrrr;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś