Dodaj do ulubionych

zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 13:22
ona gotowala, ja zjadlam i zyjem!!!!! aha - i na dodatek posprzatala!!!!
pzrysiegam!!!! panowie - oto kandydatka na zonem nr 1!!!!
Obserwuj wątek
    • randia Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! 09.07.02, 13:24
      Czorcie, a jest jeszcze troszkę tego krupniku ?????
      • jasmina_tdi a zupe pomidorowa potrafi??? 09.07.02, 13:36
        Jak potrafi to sie z nia ozenie :0
    • Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 13:37
      Czorciku, biorę!!!Nie oddawaj nikomu innemu:)))
      • jasmina_tdi nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 13:53
        Ja bylam pierwsza!!!!
        Dobra - bedziemy sie bic! na gole klaty! :)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Czorciku, biorę!!!Nie oddawaj nikomu innemu:)))

• randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 13:56
          Nie wiem czy zauważyliście, że to Ja tu byłam pierwsza i nie wybrzydzałam co do
          innych zupek :))))))))
          • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:01
            Chciałem wam przypomnieć że Pomcia to moje przeznaczenie.Los przeznaczył mi ją
            jeszcze w zeszłym roku:)))
            • randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:02
              Tak sobie tłumacz !!! :))))
              • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:12
                To ślepy los zdecydował, nie ja:)))
                • randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:51
                  To chyba bardzo ślepy............:))))))
                  • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:02
                    Jaki by nie był, nie oddam Pomci:)))
                    • randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:04
                      Nie oddam i nie oddam...............zobaczysz sama pójdzie :)))
                      • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:12
                        Z Pomcią będę pertraktował osobno:)
                        • randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:17
                          To ona jeszcze nie wie, że chcesz na jej krupniku rękę połorzyć ???
                          • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:21
                            Chyba nie, ale kiedyś się dowie:)))
                            • randia Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 15:24
                              Po fakcie dokonanym ??? :))))
                              Oj, biedna Pomcia.........
            • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:02
              chcialam Ci przypomniec, ze tym losem bylam ja!!! :) jak przeznaczylam to tak samo latwo moge odznaczyc :))

> Chciałem wam przypomnieć że Pomcia to moje przeznaczenie.Los przeznaczył mi ją
              > jeszcze w zeszłym roku:)))

• Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:11
                Siebie nie możesz rozwieść, a mnie próbujesz? :)))
                • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:13
                  Blad! Nic nie przychodzi z taka latwoscia jak rozstania i rozwody :)))

> Siebie nie możesz rozwieść, a mnie próbujesz? :)))

• Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:15
                    Nie dam się rozwieść.Jesteśmy z Pomcią ostatnią parą, która przetrwała:)))
                    • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:17
                      Nie prawda - ja jeszcze czasem pamietam o mojej rayoffiastej owieczce :)))

> Nie dam się rozwieść.Jesteśmy z Pomcią ostatnią parą, która przetrwała:)))

• Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:29
                        To tym bardziej powinnaś mnie zrozumieć i ustąpić:)))
                        • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:31
                          A w zyciu NIE! Co ja Cie w dowodzie mam? :0

> To tym bardziej powinnaś mnie zrozumieć i ustąpić:)))

• Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:34
                            Właśnie gdybyś miała nie liczyłbym na zrozumienie.Nie ustąpię:)))
                            • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 14:35
                              Sluchaj Crimen! Ja bym Ci nie ustapila miejsca w tramwaju a co tu dopiero mowic o takiej lasce! Wybij sobie z glowy!

> Właśnie gdybyś miała nie liczyłbym na zrozumienie.Nie ustąpię:)))

• Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 15:00
                                A ja jeszcze pamiętam Twoje życzenia.A teraz macie się kochać i żyć długo i
                                szczęśliwie!!!Chyba były nieszczere:)))
                                • jasmina_tdi Re: nie Crimen!!!!!!!! 09.07.02, 16:23
                                  jasne, ze byly nieszczere :) A Ty co zes myslal? :))

> A ja jeszcze pamiętam Twoje życzenia.A teraz macie się kochać i żyć długo i
                                  > szczęśliwie!!!Chyba były nieszczere:)))

• Gość: xp Re: nie Crimen!!!!!!!! nie jasmina!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 14:14
                GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA!
                • Gość: Crimen Re: nie Crimen!!!!!!!! nie jasmina!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:16
                  Ja to mam na piśmie.Nie oddam Pomci:)
                • jasmina_tdi xp! nie crimen! 09.07.02, 14:16
                  troche zmienimy bieg historii! Wy walcie sie po mordach, a pomcia zajmie sie pomidorowka :)

Gość portalu: xp napisał(a):

> GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA!

• enen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! 09.07.02, 14:08
      • Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:13
        Masz pecha, spóźniłeś się o rok:)))
        • enen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! 09.07.02, 23:15
          Rok temu o tej porze w jeziorze ;))))) nago sobie pływaliśmy :)))))I powtórzymy
          to w tym roku znowu ; )))))))) Mała ech jak zwykle ;)) baw się dobrze:)
    • Gość: czort Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:26
      1 - randia - krupnik jeszcze jezd!!!!
      2 - jasmina - kurwa mac, pomidorowki nie jadlam w jej wydaniu!!!!
      3 - cuksik - tobie wszystko!!! pamietam tyz los slepy, co ja sama tyz malenkie
      conieco pomagalam, takze wszystko p[rzed tobom!!!
      4 - enen - czep siem zloba, cozes jej nie widzial, a gadasz jak o dupie maryni -
      pom to jezd liga i nikt ligi od wspanialosci wyzywac nie bedzie!!! po pierwsze -
      jezd stara rura, lysa, piskliwa, i inne podobne przymioty posiada!!!!

i to by bylo na tyle no!
      • jasmina_tdi czort! 09.07.02, 14:27
        To pedz ja do garow bo stara panna zostane :))) a na deserek szarlotke poprosze :)
        • Gość: czort Re: czort! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 14:32
          niemstety, juz odjechala!!! :((((( a kto mi jutro zupkem ugotuje?????
      • Gość: Crimen Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 14:32
        Czorciku, wiedziałem że nie dasz skrzywdzić biednego:)))
    • emperor ahoy mamuska! 09.07.02, 15:16
      jeszcze raz se bedziesz jaja ze mnie robic przez telefon to juz krupniku nie
      zjesz:)

Gość portalu: czort napisał(a):

> ona gotowala, ja zjadlam i zyjem!!!!! aha - i na dodatek posprzatala!!!!
      > pzrysiegam!!!! panowie - oto kandydatka na zonem nr 1!!!!
    • Gość: mario2 Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:36
      Przed wyjazdem byla na pysznym rizotto. Potraktowala to jako gre wstepna.

Przykro mi. Nie macie szans...

:o)
      • Gość: leziox Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.07.02, 16:02
        Rizotto mariowe zna już chyba cała wawa,a jeszcze z kiełbaskami do tego,to niebo
        w gębie,co sobie przypomnę,to siem slinom uwalam jak paskuda jakaś.
        Marysie,zamawiam sobie u was jedzonko podczas pobytu w wawie,mogie nawet zapłacić!
        Crimen,ty nie tylko sobie Pomcię zamawiałeś,ale Czorta,Samcię,Jasminkie i wiele
        wiele innych,co,chciałbyś wszystkie Foremki dla siebie zagarnąć?To nie
        Arabstwo,tu demokracja,jak cię wybierze jaka,to sobie pociupciasz,a jak nie,to
        laskie w dłoń i jazda.A potem,to i tak grzyb z kobietami,za browara i poważne
        męskie rozmowy prowadzić można.
        • Gość: mario2 Re: zapodajem, ze krupnik pom jezd odlotowy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:04
          Lezio. masz jak w banku, tylko menu ustalic trzeba, coby bylo czym efektownie
          rzygac po okowitce i browarkach, co je razem z Crimenem wypijemy. Jednakze ja tez
          mam prosbe: przywieziesz paczke orginalnych "spaetzli" :o))
          • Gość: samanta No brachu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:09
            Ty pizgnij te gary w kat! za tydzien jestem w stolycy i idziemy na zaglowe.Podobno masz klucze i
            blogoslawienstwo wlasciciela;))))))))
            • jasmina_tdi czesc samcia :) 09.07.02, 17:12
              Tylko pogode przywiez ze soba :) W telewizorze gadaja, ze tam u was odjazdowo jest! U nas niby tez ale morza nie ma. W takiej
              odpowiedniej konsumpcyjnej odleglosci rzecz jasna;)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ty pizgnij te gary w kat! za tydzien jestem w stolycy i idziemy na zaglowe.Podo
              > bno masz klucze i
              > blogoslawienstwo wlasciciela;))))))))

• Gość: samanta Re: czesc samcia :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:16
                W cieniu na polnoscnej scianie 32 .na sloncu...wole nie wiedziec:) Woda w jeziorze...miod! Plywalam
                dzisiaj z cala labedzia rodzinka.Mama,tata i 5 labedziatek;)) Do morza...daleko ,a srodka lokomocji nie
                posiadam niestety.
                • jasmina_tdi Re: czesc samcia :) 09.07.02, 17:26
                  Ja posiadam i nic mi po nim jak widac :) Kapiel w okolicznych jeziorach grozi kalectwem, nawet labedzie powyzdychaly, eh!
                  Alez mi sie chce dzis na lono natury :)) Ile stopni miala woda?

> W cieniu na polnoscnej scianie 32 .na sloncu...wole nie wiedziec:) Woda w jezio
                  > rze...miod! Plywalam
                  > dzisiaj z cala labedzia rodzinka.Mama,tata i 5 labedziatek;)) Do morza...daleko
                  > ,a srodka lokomocji nie
                  > posiadam niestety.

• Gość: samanta Re: czesc samcia :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:39
                    Woda ciepla ale moment zanurzenia....brrrrrrrrrrrrrrrr;)))))))))))))
                    • jasmina_tdi Re: czesc samcia :) 09.07.02, 17:54
                      och jak zwykle przy momentach zanurzeniach mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......!!!!! :))))

> Woda ciepla ale moment zanurzenia....brrrrrrrrrrrrrrrr;)))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka