rybka1968 08.06.05, 08:23 wpadłam w "szarą" dziurę ... mój dzień jest zaplanowany co do minuty ... brrrr nie chcę już tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka1968 Re: po prostu powiedz "nie" 08.06.05, 08:30 hmmmmmmm, nie tak łatwo jest powiedziec "nie" .... tego też trzeba sie nauczyć : ( Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: po prostu powiedz "nie" 08.06.05, 10:32 nic dodać nic ująć, rzuć się w wir szaleństwa i problem z głowy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 10:39 ja caly czas szaleje i musze sobie na kartce pisac co musze zrobic kazdego dnia bo pozniej zapominam i robie rzeczy nie potrzebne albo cisne melanż... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 10:51 to nie my szczęściarze, tylko Ty masz pecha :-)))) musisz brać z zycia to co Ci daje, a jak nie daje, to wyrwij na siłę ;-))) Mówisz szara dziura? to weź zrób coś co Ci trochę tą szarośc rozjaśni. Zrób sobie kolację, upij się winem, zacznij krzyczeć do ludzi przez okkno :-)) dasz radę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 10:56 raczej będzie trudno .... moje szaleństwo pewnie też będzie przemyślane :) kolacja z winem często bywa w piątki i soboty tak na lekkie wyluzowanie :) ale to za mało niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:01 nie krzycz do ludzi przez okno bo to przypał:))) idz na zakupy naspidowana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:07 filipooo napisał: > nie krzycz do ludzi przez okno bo to przypał:))) idz na zakupy naspidowana!!!! > ale ja nie lubię zakupów :( chcesz mnie chyba jeszcze bardziej "podziurawić" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:10 a co lubisz pudrować nosek:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 12:39 filipooo napisał: > a co lubisz pudrować nosek:)))? > nie pudruje noska :) ... zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:15 Mowisz, że wino i kolacja nie pomaga? Hmm, no to rudno mi teraz coś zaproponować może jakas impreza, albo co? Ja jak musze się oderwać od dnia codziennego to wsiadam na motocykl i pruje obwodnicą bez opamiętania, aż poczuję że wszystko ze mnie spłynęło, wtedy wracam już grzecznie do domu i zasypiam z uśmiechem na ustach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 12:42 sama nie wiem co mi może pomóc brrrr i okazało sie teraz że brak mi zdecydowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 12:51 to co my mamy z Toba zrobić? Wziąć Cię w obroty? Jesteś niezdecydowana, nie pudrujesz nosa, nie chodzisz na zakupy :-)) co z Tobą zrobić dziewczyno :-))) Może kup po prostu p[ól litra i się zapij na maksa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:02 marcus30 napisał: > to co my mamy z Toba zrobić? Wziąć Cię w obroty? > Jesteś niezdecydowana, nie pudrujesz nosa, nie chodzisz na zakupy :-)) > co z Tobą zrobić dziewczyno :-))) > Może kup po prostu p[ól litra i się zapij na maksa :-)) o matko!!!! ty chcesz mnie chyba zabić... po 2 kieliszkach wódki umieram... nie masz serca ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:04 nie wiem, normlanie nie wiem i brakuje mi sił. Być może brak mi też wyobraźni, by zaproponowac coś szalonego, a może jakiś skok na linie Bunji, ale ze spadochronem. Może to zadziała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:11 marcus30 napisał: > nie wiem, normlanie nie wiem i brakuje mi sił. > Być może brak mi też wyobraźni, by zaproponowac coś szalonego, a może jakiś > skok na linie Bunji, ale ze spadochronem. Może to zadziała :-) o skokach myślałam już parę lat temu, ale ja nawet "diabelski młyn" ogładam tylko z powierzchni ziemi bo od samego patrzenia juz mi sie w głowie kręci ... może dodam, że ułożona i poukładanan jestem dopiero od jakiś 4 -5 lat wczesniej róznie bywało :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:15 hmmm,cięzki przypadek, ale wesołe miasteczko to dobry trop, proponuję się tam wybrać. Albo może pojeździj na gokartach, czasem sobie jeżdżę po pracy, można się tam postukać, poszaleć, pościgać. W kazdym mieście są kogarty, dasz radę. Coraz mniej pomysłów. Albo wsiądź w pociąg i pojedź gdzies na kilka dni, tak znienacka, np, w góry, świetne miejsce. Zarezerwuj sobie jakąs kwaterę prywatną i jazda. na kilka dni. bedziesz miała tam dużo czasu na przemyślenia i rozważania na temat Twojej "szarówki". Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:21 marcus30 napisał: > hmmm,cięzki przypadek, ale wesołe miasteczko to dobry trop, proponuję się tam > wybrać. > Albo może pojeździj na gokartach, czasem sobie jeżdżę po pracy, można się tam > postukać, poszaleć, pościgać. W kazdym mieście są kogarty, dasz radę. > Coraz mniej pomysłów. Albo wsiądź w pociąg i pojedź gdzies na kilka dni, tak > znienacka, np, w góry, świetne miejsce. Zarezerwuj sobie jakąs kwaterę prywatną > > i jazda. na kilka dni. > bedziesz miała tam dużo czasu na przemyślenia i rozważania na temat > Twojej "szarówki". cholera ja już nie chcę myśleć o tych wszystkich zgrzytach i szarościach .... wieczorkiem pójde sobie kupic nowe buty do nowej sukienki i butelke dobrego wina i tyle .... a w nocy pomeczę jakiegoś miłego faceta eskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:32 no proszę nowe buty do nowej sukienki, jak ponętnie brzmi ;-)) Do tego butelka wina, bardzo ładnie, czyli jednak nie jest z Toba tak źle jak myślałem :-)) Wiesz, myślenie o szarościach nie zawsze ma negatywny wydźwięk, czasem pozawala dostrzec to czego wcześniej nie widzieliśmy bo brakło nam czasu na przemyslenia. Nowe buty, nowa sukienka, wino na dobry początek wystarczą. jak to nie pomoże to wyjazd na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 13:56 weekend zapowiada sie już mniej miło bo mam w niedziele rodzinne spotkanie buuuuu a prędzej dosyc poważną rozmowę o sprawach ważnych , wazniejszych i najważniejszych .... zalapę jeszcze pomarańczową świeczkę do tego winka :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:05 o to, to, świeczka bardzo ważna rzeczy, tym bardziej w kolorze pomarańczowym, bo pomarańczowy działą eneegetyzująco, tak jak zielony uspokaja, to pomarańczowy daje nam speeda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:09 wiem .... sprawdzałam już działanie kolorów a poza tym pomarańczowy "chodzi" za mną od chyba miesiąca ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:10 no widzisz, czyli tak naprawdę sama sobie tą szarzyznę rozjasniłaś, bo sama wpadłaś na pomysł nowych butów, wina i pomarańczowej świeczki :-)) Miłego wieczoru życzę, dobrego wina ciepłego światła świecy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:13 ale to nie jest jeszcze to czego oczekuje od siebie i życia .... to też jest nudziarstwo .... wrrrr , Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:16 no to czego Ty chcesz dizewczony, czego oczekujesz od siebie i zycia. Wiesz, czasem takie doraźne rozwiązania potrafią zamienić się w naprawde dobry klucz do drzwi nowego zycia :-))) Nie załamuj się. Będzie dobrze. Zacznij od wina i świecy. Najwazniejsze to nie myśleć o tym, ze masz "szaro" dookoła. jak przestaniesz myśleć, to wszystko zmieni barwy, chociaż tak naprawde nic sie nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:28 dodam do tego zakup nowego łóżka takiego o jakim zawsze marzyłam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:31 no teraz to już przesadzasz, i chyba ponosi Cię fantazja :-)) Ale fakt, zakup nowego od dawna upatrzonego mebla/przedmiotu idealnie poprawia nastrój i to na dłuższą metę. Tak więc szoruj do meblowego po nowe wyro, potem po buty. POtem ubierz się w sukienkę, załóż nowe buty, rzuć się na łózko i zacznij patrzeć w sufit. Patrz tak, aż poczujesz chęć wstania, zanczyć to będzie że Tweój umysł się oczyścił :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 14:35 takie wymarzone łóżeczka robią w Szczecinie i po zamówieniu muszę 3 dni poczekać bo ja mam dodatkowe wymagania ... a jak już sobie kupię to co wtedy ???? chba trzeba będzie je wypróbować .... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 15:07 w szczecinie mówisz, to chyba jakieś specjalne te łżóka skoro ze szczecina je sprowadzasz :-)) A to, że musisz czekać 3 dni, to chyba nic strasznego, bo czymże są 3 dni oczekiwania względem wyjścia z dołka. Bierz łózko i nie zastanawiaj się tym, że trzeba czekać. A co do wypróbowania, no to chyba jasne i nie podlega dyskusji :-)) Jeśli będzie dużo, to zabawa murowana :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 15:16 przecież pisałam, że łóżko marzeń i długo sie go naszukałam ... a i owszem całkiem spore :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 15:29 no, no, coraz bardziej mi się to wszystko podoba. Chyba sam popadnę w jakiś "szary" dół i marazm, zeby się potem tym sposobem poleczyć, bo terapia wydaje się być całkiem, całkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 17:05 A mi sie jak zwykle kojarzy Wino, lozko to rozumiem, ale perwersyjnie sie robi przy "zacznij od swiecy";)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 07:47 emka_cafe napisała: > A mi sie jak zwykle kojarzy > Wino, lozko to rozumiem, ale perwersyjnie sie robi przy "zacznij od > swiecy";)))))) emka ty diablico !!!!! wieczór spędziłam na doprowadzaniu kuchni do "błysku" czystości ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 08:06 hansii napisał: > tu Cie mam... chyba tak .... i dlatego potrzeba mi trochę szaleństwa aby wyrwać się z tej szarości ... o obowiązkowości Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 08:10 sama chciala - no to miala... no to cos trzeba poluzowac... co? nie wiem - rozejrzyj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 08:14 rozgładam się już od miesiąca i nic ... totalny brak pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:23 mówisz, wieczór spędziałś na doprowadzaniu kuchni do błysku. Pięknie, pięknie, ale to nie jest szarówka tylko normalne życie, nie unikniesz w zyciu takich trywialnych czynności jak sprzątanie kuchni. Musisz tylko inaczej na to spojrzeć. Rozglądasz się od miesiąca, ale czy Ty wiesz czego szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:27 Marcus jakbym wiedziała czego szukam to bym nie jęczała na forum, że siedzę w szarej dziurze .... przecież nie mówię, że jestem leniwą babą tylko, że mam ochotę ma małe szaleństwo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:30 dobrze, już dobrze :-))) Ochotę na małe szaleństwo. No to Ci pozostaje, do roboty. Zaszalej i problem z głowy... :-)) Jak małe ma być to szaleństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:32 na tyle małe, żebym ja miała dużą frajdę a moja rodzina nic o tym nie wiedziała !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:35 ha ha ha :-)) dobre, dochodzimy powoli do sedna sprawy :-)) Dobrze powiedziane, żebym miała frajdę, a moja rodzina nic o tym nie wiedziała. Podoba mi się... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:43 przecież jak zrobię jakąś głupawke to nie chcę sie potem tłumaczyć dlaczego, po co ... itd. bo tego w sumie nie da się wytłumaczyć dlatego chcę chwilę być szalona .... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:49 rozumiem, szalona incognito ;-))) fajna sprawa. teraz tylko znaleźć sposób na szaleństwo, oczywiście, małe, niewielkie, ale duże zarazem, bo cieszyło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:51 oczywiście !!!!! coraz bardziej mnie nosi ... to tu to tam ... chyba głupawka się nasila z kazdą godziną !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 09:57 to tu to tam, a gdzie jest "tu" i gdzie jest "tam" może to w mojej okolicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 11:23 tu to mam na myśli Mazury tam to jest Wawka :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 11:33 aha, rozumiem, u mnie tu to trójmiasto, a tam to okolice. Mazury, ładne miejsce, choć najcześciej tylko przejazdem tak witam. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 11:36 no moje tu i tam ma jakieś 150 km ... :) .... powiem optymistycznie szarość zaczyna przybierać trochę barwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 11:43 promień 150 km? Barwy mówisz? a jakie? pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo... a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 11:56 kolego mój gazetowy .... z tymi od kolorków to ja się rozstałam przeszło rok temu po tym jak nie wywiązali się z umowy a mnie nazwali złodziejem :( wczoraj kupiłam zamiast nowych butów ... hmmm świecznik i czerwoną swiecę :) ... a dzisiaj wyszłam w ubiorze z szarości na rzecz koloru buraczkowego ... więc widać że jest lepiej ... 150 km na trasie Gdańsk - Warszawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:01 świecznik i czerwoną świecę, pewnie czeka na odpalenie na specjalną okazję, bardzo ładnie, bardzo ładnie... :-)) 150 km na trasie, to będzie gdzieś tak koło ostródy :-)) A z tymi od kolorków to ja ciągle zyję w zgodzie, tyle, ze na kartę, bo abonament to nie dla mnie. Nie lubię być uzależniony zbyt długo... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:06 Ostródę znam jak najbardziej :) świeczka została kupiona tylko w celach dekoracyjnych.... ci od kolorków mieli mi dać w ramach przedłużenia umowy nowy telefon i wyszła z tego tylko "pyskówka" i rozwiązałam z nimi umowę i tyle... niestety korzystam z karty tego operatora :( ale w sumie to nie moja tylko użyczona na odbieranie rozmów więc jakoś to przeżyje :) kolorek żółty ale taki w tonacji miodowej Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:15 rozumiem, że w celach dekoracyjnych, ale oczywiście czeka na specjalną okazję :- ) ale tak sobie myślę, co jest w tej Ostródzie, poza najbardziej znanym McDonaldem na najbardziej znanym skrzyżowaniu w tym mieście :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:19 w ostródzie jest moja "przyszywana" ciotka ze swoją rodziną!!! i fajne jezioro w mieście to chyba wystarczy !!! nie mam czegoś takiego jak specjalne okazje ... każda okazja jest dobra do czegoś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:23 to fakt, każda okazja jest dobra do czego innego, a czy to będzie specjalna czy nie, to już wszystko zalezy od sytuacji. Mówisz przyszywana ciotka i jezioro, fajnie, fajnie. A żadnej przyszywanej ciotki w 3mieście nie masz? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:25 mam jak najbardziej i paru znajomych ze studiów tez się znajdzie .... ale bardziej obstawiam miasto Tczew :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:27 no proszę coraz bliżej, coraz bliżej, obstawiasz miasto Tczew, a to czemu? Tczew też znam, mam nawet kilku znajomych. Ale co jest w Tczewie? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:29 w Tczewie sa moje Bzyki .... to moim przyjaciele od 15 lat ... i bywam u nich raz na jakiś czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:34 Bzyki :-)) Co to bzyki? ...raz na jakiś czas. To już lepiej brzmi. Czyli widzisz, Twoje życie wcale nie jest szarówką. Kolory same się klarują, wystarczy tylko głębiej zajrzęć :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 12:49 Bzyki to Bzyki .... :) moja przyjaciółka przyjęła po mężu ksywkę ze szkoły i jest Bzyk jako on i są Bzyki kiedy mówi sie o nich .... :) .... szara dziura pojawiła się nie z samotności a z monotonii życia ... poprostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pirus55 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 13:19 monotonia mówisz, może zbyt rzadko odwiedzasz swoich znajomych nie tylko w tczewie. Może sama wprowadziłąś taką monotonię. Musisz z tym walczyć :-)) Co drugi dzień rób wszystko na odwrót :-)) Ale jakby nie patrzeć, ten Twój post to pierwszy milowy krok na drodze do wyjścia z szarówki. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 13:21 staram się jak mogę a mogę chyba dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 13:24 dużo możesz? no, no, to brzmi obiecująco :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 13:39 chyba każdy może wszystko zależy od tego czy chce i jak bardzo chce .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: hm...kierat Cie gubi? 09.06.05, 13:21 monotonia mówisz, może zbyt rzadko odwiedzasz swoich znajomych nie tylko w tczewie. Może sama wprowadziłąś taką monotonię. Musisz z tym walczyć :-)) Co drugi dzień rób wszystko na odwrót :-)) Ale jakby nie patrzeć, ten Twój post to pierwszy milowy krok na drodze do wyjścia z szarówki. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka168 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:10 proponuje odrobine spontaniczności:))) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka168 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:11 proponuję odrobinę spontaniczności:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michalinapna Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 08.06.05, 11:19 a ja właśnie chce mniec cos aplanowane, jakis porzadek ,żeby choć raz cos było do końca zaplanowane, bo jak na razie moje zycie to jets troche takie chaotyczne....hilfe ale wszystkiego można si enauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 13:44 rybka1968 napisała: > wpadłam w "szarą" dziurę ... mój dzień jest zaplanowany co do minuty ... > brrrr nie chcę już tak!!! Oceniajac Ciebie po lilosci tych postow, to Twoj plan dnia ma rzeczywiscie sporo dziur! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 13:47 > iwona334 napisała: > Oceniajac Ciebie po lilosci tych postow, to Twoj plan dnia ma rzeczywiscie > sporo dziur! ha ha ha :-)) dobre spostrzeżenie :-))) Mniej gadania więcej czynów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 13:55 plan dnia jest realizowany w 100% więc o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 13:57 :-)) tak, tak, co racja to racja, w 100% :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:02 iwona334 napisała: > rybka1968 napisała: > > > wpadłam w "szarą" dziurę ... mój dzień jest zaplanowany co do minuty ... > > brrrr nie chcę już tak!!! > > Oceniajac Ciebie po lilosci tych postow, to Twoj plan dnia ma rzeczywiscie > sporo dziur! a może forum jest sposobem na małe szaleństwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:09 rybka1968 napisała: > a może forum jest sposobem na małe szaleństwo???? święte słowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:10 więc szaleję i jest mi z tym dobrze :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:16 co miało znaczyć do 17 włącznie napisane kilka postów wyżej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:19 bo później mam randkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:21 aaa, gratuluje i miłej randki zyczę, widzisz jak siępięknie szarość zmienia ;-)) Tylko trzeba trochę chcieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:22 ale, zaraz, zaraz to nie ze mną ta randką? no teraz to mi się przestało podobać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:26 jakoś nie zauważyłam żebym była przez ciebie zaproszona na randkę kolego !!!! ;)))))) a ja należę to starego pokolenia i lubię na początku być zdobywana aby potem sama zdobyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:27 no teraz to chyba powinienem się obrazić. hmmm. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:28 marcus30 napisał: > no teraz to chyba powinienem się obrazić. hmmm. > :-) a to niby dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:36 no po to, żebyś mnie potem przepraszała :-) I ewentualnie w trakcie pobytu w tczewie i okolicach Ty mnie zaprosiła na radnkę. A skoro jesteś starej daty i to Ty wolisz być zapraszana, to propnuję odrobinę szaleństwa i odwrócić role i stać się myśliwym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 14:57 hmmmmmmmmmmmm ... od czasu do czasu lubię sobie po polować ale szybko mi przechodzi ten kaprys chyba bardziej lubię powalczyć jak juz jestem upolowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 09.06.05, 15:29 e tam, trzeba stawiać nowe wyzwania, a nie tylko czekać. To się dopiero nazywac będzie szaleństwem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 07:36 na razie wystarczy mi jak siedze na forum :) do dalszych szaleństw jeszcze nie dojrzałam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:02 Ja bym wrócil do tematu testowania tego łóżka:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:02 ydy bucha wziąść zeby sie lepiej pisało Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:03 tak???? na razie jeszcze nie złożyłam zamówienia więc nie ma co testować ... wczoraj testowałam nowe wino .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:11 wina śą zjeb... kiedyś wypiłem 1,5 litra takiego za 5 blach i myślałem że jebn... no i od tamtej pory nie tykam żadnego bleeeeeeee. Ale dzisiaj piątek, kto pudruje dzisiaj nosek?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:15 filipooo napisał: > wina śą zjeb... kiedyś wypiłem 1,5 litra takiego za 5 blach i myślałem że > jebn... no i od tamtej pory nie tykam żadnego bleeeeeeee. Ale dzisiaj piątek, > kto pudruje dzisiaj nosek?? ja ograniczam sie do dwóch kieliszków ... ale te wczorajsze było delikatnie powiedziawszy takie sobie .... a piatek!!!! wieczorkiem to ja mam odpoczynek więc dresik i swięty spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:18 albo dzisiaj zrobie wyjątek,pojadę do dupeczki i bede starał sie jak najdłuzej odsuwać temat spida,pojedziemy na solarium,odwiedze siostre ale i tak wiem ze predzej czy pozniej pojawi sie temat lusterka przybrudzonego mąką :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:23 filipooo napisał: > albo dzisiaj zrobie wyjątek,pojadę do dupeczki i bede starał sie jak najdłuzej > odsuwać temat spida,pojedziemy na solarium,odwiedze siostre ale i tak wiem ze > predzej czy pozniej pojawi sie temat lusterka przybrudzonego mąką :)))))))) ja nie w tych klimatach jestem ... za stara ze mnie baba i za bardzo zdyscyplinowana i ułożona, poukładana i ble, ble, ble Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:28 to pojedź sobie do holandii skoczyć sobie na bandżi Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 08:30 filipooo napisał: > to pojedź sobie do holandii skoczyć sobie na bandżi wiesz taka ekstremalna to ja nie jestem :( .... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 09:05 filipooo napisał: > a może budyń? może truskawki ???? akurat sezon .... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 09:07 filipooo napisał: > koktajl truskawkowy jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 09:47 i śliczne kolorowe kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 09:56 filipooo napisał: > i śliczne kolorowe kwiatki lubię bratki.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 09:05 no i jak się udała randka? Mówisz, że wino było delikatnie mówiąc slabe. Mam nadzieję, ze randka smakowała odwrotnie proporcjonalnie do wina ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 10:04 marcus30 napisał: > no i jak się udała randka? Mówisz, że wino było delikatnie mówiąc slabe. Mam > nadzieję, ze randka smakowała odwrotnie proporcjonalnie do wina ;-)) raczej totalna katastrofa .... brrr podobna do smaku wina :( ale dużo sie dowiedziałam o facecie ....:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcus30 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 10:53 no to współczuję, ale następnym razem może bedzie lepiej, a jak nie to za jeszcze kolejnym :-))) Tak to czasem na randkach w ciemno bywa, że smakują jak wino marnej klasy :-) Nic się nie martw w końcu zaszalejesz. Ja Ci to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 10.06.05, 10:56 marcus30 napisał: > no to współczuję, ale następnym razem może bedzie lepiej, a jak nie to za > jeszcze kolejnym :-))) Tak to czasem na randkach w ciemno bywa, że smakują jak > wino marnej klasy :-) > Nic się nie martw w końcu zaszalejesz. Ja Ci to mówię. Marcus to nie była randka w ciemno .... była w jasno .... tylko bardzo sie rozczarpowałam pogładami tego "pacana" ... ogładalismy wiadomości dnia w skrócie i było o konflikcie kaczyniaka z organizatorami parady równości i dowiedziałam sie od tego pacana że homoseksualizm to choroba ... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 rodzinny obiad 13.06.05, 07:49 po niedzielnym rodzinnym obiadku który trwał 4 godziny nie mam już siły na żadne szaleństwo .... muszę odpocząć ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:05 ja też już nie mam siły po weekendzie, czuje sie naprawde doje..ny i narazie mam dosyc.musze sie wyciszyć i uspokoić na jakiś czas:))) posiedzieć w domu, wyłączyć telefon,spać,jeść,czytać ksiązki,ogólnie poukładać bałagan w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:07 filipooo napisał: > ja też już nie mam siły po weekendzie, czuje sie naprawde doje..ny i narazie ma > m > dosyc.musze sie wyciszyć i uspokoić na jakiś czas:))) posiedzieć w domu, > wyłączyć telefon,spać,jeść,czytać ksiązki,ogólnie poukładać bałagan w głowie a matko!!!! to co robiłes w weekend???? <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:33 no więc tak,w piątek tylko na chwile bylem w pracy,wrócilem do domu i stwerdziłem ze nie chce mi sie jechac na studia.zadzwonilem do mojej przyjaciólki sie z nia ustawiłem.skoczyłem do solarium,kupiłem kwiatuszki i czekoladki dla niej.troche posiedzieliśmy u niej,nastepnie wybraliśmy się na poszukiwania spida:)nawciągaliśmy sie,zawiozłem ją na egzamin,a sam pojechałem siostre odwiedzić.pożniej załatwialiśmy jeszcze cos na mieście.wieczorem zawiozłem ją do pracy a sam pojechałem na osiedle zajarać balncika.w sobote cały dzien jaralem trawe a wieczorem cyk do przyjaciólki i na balet z nią,oczywiście pudrowanie noska.najpierw siedzieliśmy w jeden dyskotece,a ok 2 przenieślismy sie do najwiekszej ćpalni w naszym mieście gdzie byla piana party.SYF:)o 5 rano jeźliśmy troche po mieście i dojechlismy na drugi koniec miasta do jakiegos domu na after party,wróciliśmy do domku o 9 rano i do łózka spać.po godzinie spania okazało się ze jakaś jej koleżanka dostała histerii i trzeba po nią jechać bo ona jej nie moze zostawić w takim stanie, no i melanż zakonczyl sie z 2 laseczkami w łózku:)))))))))))))))))))))dostałem pyszny obiadek i wrócilem do domku o 17.aha jeszcze troche samochód mi sie rozje...bał:)))ogólnie potężny melanż,az chyba troche za mocny.no więc dlatego teraz musze odpocząć!!!taki miałem weekend Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:46 Filipku niegrzeczny to ty jesteś .... nie wiem czy smiać sie z ciebie czy raczej żałować .... może jedno i drugie :) .... Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:55 eeee skoro ja niczego nie żaluje to czemu Ty masz?a śmiać... cały weekend to był jeden wielki śmiech:)))))))))))))))))))))))a po za tym grzeczni idą do nieba a niegrzeczni tam gdzie chcą:D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: rodzinny obiad 13.06.05, 08:57 filipooo napisał: > eeee skoro ja niczego nie żaluje to czemu Ty masz?a śmiać... cały weekend to by > ł > jeden wielki śmiech:)))))))))))))))))))))))a po za tym grzeczni idą do nieba a > niegrzeczni tam gdzie chcą:D no to ja jestem grzeczna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: rodzinny obiad 13.06.05, 09:35 ja też postaram się być grzeczny narazie:)ale na miejsce w niebie to nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: rodzinny obiad 13.06.05, 09:39 filipooo napisał: > ja też postaram się być grzeczny narazie:)ale na miejsce w niebie to nie licze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) __/\o^^o/\__ Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 10:39 a wogóle to wujkiem zostalem wczoraj:D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 10:42 filipooo napisał: > a wogóle to wujkiem zostalem wczoraj:D moje gratulacje !!!!!!!!!!!!! czyli rodzina nie zaginie :) ... a maleństwo jakiej płci ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 10:58 filipooo napisał: > chłopiec no to prawdziwy z ciebie wujek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 11:12 filipooo napisał: > no ba:))))))) u mnie nic sie nie chcę nowego na świecie pojawić :((( niestety Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 11:45 widowcznie za mało sie starasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 11:59 filipooo napisał: > widowcznie za mało sie starasz:) tak ... mogę jeszcze popaść w totalne "zakręcenie" i wypisywać różne "łzawe" teksty jak zdesperowane przyszłe mamusie .... o nie ... nie dam się psychozie "płodnych dni" .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 12:39 buahahah psychoza płodnych dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 12:46 filipooo napisał: > buahahah psychoza płodnych dni:) parę razy poczytałam sobie forum przyszłych mam i te kobiety żyja tylko tym aby zajść w ciążę i każda nieudana próba to łzy i tragedia ... więc ja to nazwałam psychoza płodnych dni ... bo one jak maja owulacje to zapala im sie światełko i myślą tylko o komórkach jajowych, plemnikach i zapłodnieniu i małym "szkodniku" ... mam nadzieje , że nigdy w taki obłęd nie popadnę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 12:52 no to byla by tragedia,dobrze ze nigdy nie bede mama:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:00 filipooo napisał: > no to byla by tragedia,dobrze ze nigdy nie bede mama:) dobrze ża masz szansę zostać ojcem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:02 a ojców zadne psychozy nie dopadają?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:04 filipooo napisał: > a ojców zadne psychozy nie dopadają?? dopadają też .... jak kobieta szaleje to facet nie ma innej możliwości ... tez się nakręca a potem jeszcze musi pocieszać i zapewniać, że nastepnym razem sie uda!!!!!!!!!! bywają też ojcowie z przypadku ... tych dopiero dopada psychoza posiadania ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:22 centralnie żadnych dzieci!!!!! zakaz robienia dzieci!!!!! a w płodne dni usypiać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:53 a jakie są plusy plodnych dni?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 14:13 filipooo napisał: > a jakie są plusy plodnych dni?? poprostu kobieta wygłada kwitnąco !!!!!! włosy piękne, cera zdrowa , błysk w oku , bioderka w ruchu podczas chodu :) itd ... poprstu jest kusicielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 14:37 szaleństwo normalnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 14:50 filipooo napisał: > szaleństwo normalnie:)) no coś ty poprostu czysta biologia :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 08:15 no to robie sobie herbatke z rana Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 08:19 a ja czekam może ktoś mi zrobi herbatkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 08:48 |_| <- kubek O <- torebka herbaty *** <- cukier @ <- cytrynka U <- czajnik z gorącą wodą ! <- łyżeczka PROSZĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 08:53 filipooo napisał: > |_| <- kubek O <- torebka herbaty *** <- cukier @ <- cytrynka > U <- czajnik z > gorącą wodą ! <- łyżeczka PROSZĘ:) dziękuje bardzo .... ale bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 08:59 słodziutkie są najlepsze, bo tak smaku nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 14.06.05, 09:09 filipooo napisał: > słodziutkie są najlepsze, bo tak smaku nie ma a smakach sie nie tyskutuje ... moja najlepsza jest bez cukru i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 15.06.05, 07:46 chory jestem bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 15.06.05, 07:49 filipooo napisał: > chory jestem bleeeeeeeee jakie masz objawy? jeśli to kac to nie marudź i nie płacz mi w "rękaw" Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 15.06.05, 07:50 nie no katar mam i gardło boli, to chyba przez alergie Odpowiedz Link Zgłoś
rybka1968 Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 15.06.05, 09:20 filipooo napisał: > nie no katar mam i gardło boli, to chyba przez alergie to trzeba jakąś tableteczkę na te dolegliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 20.06.05, 08:13 po weekendzie..., ledwo żyje Odpowiedz Link Zgłoś
filipooo Re: mam ochotę na szaleństwo!!!! 13.06.05, 13:01 Oby jak najmniej mam dopadła psychoza płodnych dni. trzymam za was kciuki!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś