czarna_pantera2 23.07.02, 21:04 tetni zycie.... az trudno nadazyc z wpisami h e h e h e h e:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 wlasnie doniesiono mi.................. 23.07.02, 21:09 ze niezla laska z ciebie panterko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:09 W całej Polsce słychac stukanie klawiszy :-)) Śpia czy co?? Miło Cie znowy spotkac moja pocieszycielko sprzed tygodnia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:13 jeju jak milo:) ktos zyje a juz myslalam ze sama bede tu dogorywac:) kitek mily jestes:) i ten ktos kto ci to mowil tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:14 To bedziemy dogorywać w trójkę ;-))) Kituniu buziaki słodkie. Lece w piatek do...karteczke dostaniesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 noremko........... 23.07.02, 21:17 dziekuje, i juz sie ciesze, na wspolny spacerek na kazimierz, na wodeczke pod sledzika u zydka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:15 ten ktos jest na tyle dla mnie wiarygodny, ze jestem pewien ze kitow, nie wciskal:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:16 hahaha no nie mecz mnie i powiedz kto:) macie jakis pomysl na wieczorne bredzenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:18 obiecalem, rozumiesz, ja sobie dzisiaj bredze po warce:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:20 A ja qrcze zero alkoholu bo cały łykend tak dałam czadu że wczoraj juz miałam ambulans wzywać i miejsce u Betty Ford rezerwować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:23 ja mam slaby leb, ale na mazurach o dziwo trzymalam sie dzielnie chyba dlatego ze w czasie bylo rozlozone:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:20 to ja wczoraj trafilam na smakosza win, ten to mial wiedze oazuje sie ze wiekszosc smakow przyjmujemy przez nos, jak sie ma katar to kazde wino smakuje tak samo (kiedys to sprawdze) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:27 Winko to ja lubię, oj. Jak ktos ma Listrac Medoc to się sprzedam :-))) A piliście kaiperinhe kiedyś? Kietk jak będziesz w Krakowie to Ci zrobię. Mniam!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:29 jestem zielona w te klocki:( ale czerwone wino zagryzane serami smakuje pysznie, wchodzi kazdy ser nawet plesniowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:31 Qrcze bo zaraz cos otworzę ;-)) Nie nie nie , przecież juz od netu uzalezniona jestem, więcej holizmów mi nie potrzeba :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:33 hihihi u mnie w tej chwili alkoholu brak, ale mam miske z porzeczkami:) mniam mniam jeszcze troche i zacznie mi siealkohol w zolaju produkowac:) moze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:35 A u mnie barek się nie domyka....i oprzyj się tu!! Ale ja jestem silna..hep, o przepraszam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:37 hihihi :) kurcze to co ja tu robie szykuj kanapki podwijam kiece lece:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:39 kitek czy moglbys tak glosniej pobredzic, bo nic nie slysze!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:41 Za parkiem druga przecznica, kup winogronka. Tylko kto nas jutro pozbiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:45 a co myslisz o kitku?:))) moze jego by wrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:52 Tylko cuś cicho siedzi. KITEK!!! (krzyczę to moze usłyszy) Jutro o 7 prosze nas obudzić wykąpciać i wyprawic do pracy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:54 ostatecznie jakbys nie dawal rady to za klaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:55 Za flaszkę "Pokusy" mogę pomóc jutro się pobierać! A za jakieś dobre czerwone sprzed 98 to nawet kilka dni z rzędu mogę Wam wynosić miseczkę do rzygania i zmieniać kompresy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:56 Przyjeżdżaj!! Panterko!! mamy salowego, możemy sie ściorać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:03 Ale ostrzegam! Jak piję, to muszę się z kimś bzyknąć. Zatem: drżyjcie dziewczyny!!!! (wycofuję poprzednie zdanie, żeby potem nie było, że obiecanki-cacanki). A tak w ogóle to gdzie imprezujemy? Coś o Kazimierzu czytałem, to jakaś laska małopolska - ta nasza Normeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:04 Z Krakowa napływowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:04 hahaha bede rzygac!!:) ale ale on pokusy jakies mial na mysli;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:05 To będziemy miały dodatkowe atrakcje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:09 tak na wszelki wypadek woreczek wezme, dwie glowy w kiblu moga sie nie zmiescic:) ale te atrekcje podzialaly na ciebie usmiech od ucha do ucha - co bestyjka miala na mysli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:11 No wiesz - nie samym piciem żyje człowiek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:09 No co? Raz w życiu trza się ściorać każdym świństwem, nieprawdaż? Nawet "Pokusą" - do tego można się napatrzyć, bo fajny obrazek na etykiecie! Ale, ale: może to właśnie dziś jest ten jedyny raz w życiu na taniego jabola? Co na to powiecie? Nie tam żadne Medoki i inne frykasy, siara! Siara! I jeszcze raz siara! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:17 mowila ze worek sie przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:19 Dzieki uratowałaś mój perski dywan :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:21 usiadziemy na nim, poglaszczemy fredzle i odlecimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:22 miotłę też mam jakby co :-)) Kierunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:21 Ale co wy sobie myślicie? Czy ktoś mówił, że będzie łatwo i przyjemnie?? Jak się ściorać, to na maxa! Zrobimy sobie imprezę z ekstrementofilią, koprofagią, pissem i całą resztą! Cały Kraków będzie o tym mówił prze wieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:26 O matko!! Przeszliśmy do konkretów! Zawsze mnie extrema pociągały :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:29 Jakie tam ekstrema... Trochę złotego deszczyku? Takie tam zabawy... Najważniejsze, żeby się dobrze schlać! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:34 kurcze wy mnie chcecie wykonczyc jezyk mi sie zlamal!!! az sie poplulam wymawiajac to cos tam hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:38 Język to my Ci dopiero wykończymy, jak już będziemy w środku imprezy! Chyba nie myślisz, że pozwolę Ci lenić się, kiedy Norma będzie mnie lizać po fiutku???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:39 norma!!!! kurna tu orgia sie szykuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:44 A ja uparcie przypominam o "Pokusie", bo nie mam zamiaru dzisiaj NIERZYGAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:47 Norma była pisie wygolić. Ale orgia ludzie...jak ja to lubię!! Pantera, a teraz Toba się zajmę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:49 Pisię wygolić?!?!?!? I ja mam po takim dictum acerbum usnąć? Do dupy z takim internetem!!!!! Ja chcę się bzykać w realu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:51 ale ja juz wygolilam, odczepcie sie bo mi skorke poranicie!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:54 A ja też mam się wygolić? Nie żebym miał jakiś straszny gąszcz, na klacie to raczej marnie, ale może resztę??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:59 mnie nie przeszkadza , a tobie norma?:) ps. co my robimy na towarzyskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 23:04 Faktycznie... Niniejszym oświadczam, że przepraszam wszystkich czytających nasze poprzednie wypowiedzi. Jeżeli spowodowały one traumę i nieodracalne skutki w psychice to jesteśmy gotowi ponieść tego konsekwencje finansowe, karne - w pozbawieniem praw obywatelskich włącznie! A teraz: jazda na Eroticę! (to ostatnie to bardziej wezwanie retoryczne, bo już muszę spadać, lokal mi zamykają). Buziaki dla wszystkich naszych kochanych kobiet! Jutro się odezwę! TV Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 23:06 czesc:) masz gadane:) az milo:) Odpowiedz Link Zgłoś