Dodaj do ulubionych

czujecie jak na forum ...

23.07.02, 21:04
tetni zycie.... az trudno nadazyc z wpisami h e h e h e h e:)
Obserwuj wątek
    • kitek1 wlasnie doniesiono mi.................. 23.07.02, 21:09
      ze niezla laska z ciebie panterko:)))
    • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:09
      W całej Polsce słychac stukanie klawiszy :-)) Śpia czy co??

Miło Cie znowy spotkac moja pocieszycielko sprzed tygodnia :-))
      • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:13
        jeju jak milo:) ktos zyje a juz myslalam ze sama bede tu dogorywac:)

kitek mily jestes:) i ten ktos kto ci to mowil tez:)
        • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:14
          To bedziemy dogorywać w trójkę ;-)))

Kituniu buziaki słodkie. Lece w piatek do...karteczke dostaniesz :-))
          • kitek1 noremko........... 23.07.02, 21:17
            dziekuje,
            i juz sie ciesze,
            na wspolny spacerek na kazimierz,
            na wodeczke pod sledzika u zydka:)
        • kitek1 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:15
          ten ktos jest na tyle dla mnie wiarygodny,
          ze jestem pewien ze kitow, nie wciskal:)
          • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:16
            hahaha no nie mecz mnie i powiedz kto:)
            macie jakis pomysl na wieczorne bredzenie?:)
            • kitek1 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:18
              obiecalem,
              rozumiesz,
              ja sobie dzisiaj bredze po warce:)
              • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:20
                A ja qrcze zero alkoholu bo cały łykend tak dałam czadu że wczoraj juz miałam
                ambulans wzywać i miejsce u Betty Ford rezerwować :-)))
                • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:23
                  ja mam slaby leb, ale na mazurach o dziwo trzymalam sie dzielnie chyba dlatego
                  ze w czasie bylo rozlozone:)
              • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:20
                to ja wczoraj trafilam na smakosza win, ten to mial wiedze oazuje sie ze
                wiekszosc smakow przyjmujemy przez nos, jak sie ma katar to kazde wino smakuje
                tak samo (kiedys to sprawdze)
                • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:27
                  Winko to ja lubię, oj. Jak ktos ma Listrac Medoc to się sprzedam :-)))
                  A piliście kaiperinhe kiedyś? Kietk jak będziesz w Krakowie to Ci zrobię.
                  Mniam!!
                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:29
                    jestem zielona w te klocki:( ale czerwone wino zagryzane serami smakuje
                    pysznie, wchodzi kazdy ser nawet plesniowy:)
                    • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:31
                      Qrcze bo zaraz cos otworzę ;-))

Nie nie nie , przecież juz od netu uzalezniona jestem, więcej holizmów mi nie
                      potrzeba :-))
                      • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:33
                        hihihi u mnie w tej chwili alkoholu brak, ale mam miske z porzeczkami:) mniam
                        mniam jeszcze troche i zacznie mi siealkohol w zolaju produkowac:) moze sie
                        uda:)
                        • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:35
                          A u mnie barek się nie domyka....i oprzyj się tu!!

Ale ja jestem silna..hep, o przepraszam :-)))
                          • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:37
                            hihihi :)
                            kurcze to co ja tu robie szykuj kanapki podwijam kiece lece:)
              • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:39
                kitek czy moglbys tak glosniej pobredzic, bo nic nie slysze!!!:)
                • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:41
                  Za parkiem druga przecznica, kup winogronka. Tylko kto nas jutro pozbiera???
                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:45
                    a co myslisz o kitku?:))) moze jego by wrobic:)
                    • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:52
                      Tylko cuś cicho siedzi.
                      KITEK!!! (krzyczę to moze usłyszy) Jutro o 7 prosze nas obudzić wykąpciać i
                      wyprawic do pracy :-)))
                      • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:54
                        ostatecznie jakbys nie dawal rady to za klaki:)
                    • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:55
                      Za flaszkę "Pokusy" mogę pomóc jutro się pobierać!
                      A za jakieś dobre czerwone sprzed 98 to nawet kilka dni z rzędu mogę Wam
                      wynosić miseczkę do rzygania i zmieniać kompresy :)))
                      • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 21:56
                        Przyjeżdżaj!!

Panterko!! mamy salowego, możemy sie ściorać :-)))
                        • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:03
                          Ale ostrzegam! Jak piję, to muszę się z kimś bzyknąć.
                          Zatem: drżyjcie dziewczyny!!!! (wycofuję poprzednie zdanie, żeby potem nie
                          było, że obiecanki-cacanki).
                          A tak w ogóle to gdzie imprezujemy? Coś o Kazimierzu czytałem, to jakaś laska
                          małopolska - ta nasza Normeczka?
                          • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:04
                            Z Krakowa napływowa :-)))
                        • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:04
                          hahaha bede rzygac!!:) ale ale on pokusy jakies mial na mysli;)
                          • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:05
                            To będziemy miały dodatkowe atrakcje ;-))
                            • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:09
                              tak na wszelki wypadek woreczek wezme, dwie glowy w kiblu moga sie nie
                              zmiescic:) ale te atrekcje podzialaly na ciebie usmiech od ucha do ucha - co
                              bestyjka miala na mysli?:)
                              • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:11
                                No wiesz - nie samym piciem żyje człowiek :-))
                          • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:09
                            No co? Raz w życiu trza się ściorać każdym świństwem, nieprawdaż?
                            Nawet "Pokusą" - do tego można się napatrzyć, bo fajny obrazek na etykiecie!
                            Ale, ale: może to właśnie dziś jest ten jedyny raz w życiu na taniego jabola?
                            Co na to powiecie? Nie tam żadne Medoki i inne frykasy, siara! Siara! I jeszcze
                            raz siara!
                            • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:10
                              Bede rzygać!
                              • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:17
                                mowila ze worek sie przyda:)
                                • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:19
                                  Dzieki uratowałaś mój perski dywan :-))
                                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:21
                                    usiadziemy na nim, poglaszczemy fredzle i odlecimy:)
                                    • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:22
                                      miotłę też mam jakby co :-))
                                      Kierunek???
                                • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:21
                                  Ale co wy sobie myślicie?
                                  Czy ktoś mówił, że będzie łatwo i przyjemnie??
                                  Jak się ściorać, to na maxa! Zrobimy sobie imprezę z ekstrementofilią,
                                  koprofagią, pissem i całą resztą! Cały Kraków będzie o tym mówił prze wieki!!!!
                                  • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:26
                                    O matko!! Przeszliśmy do konkretów! Zawsze mnie extrema pociągały :-))
                                    • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:29
                                      Jakie tam ekstrema...
                                      Trochę złotego deszczyku? Takie tam zabawy...
                                      Najważniejsze, żeby się dobrze schlać!
                                      • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:34
                                        kurcze wy mnie chcecie wykonczyc jezyk mi sie zlamal!!! az sie poplulam
                                        wymawiajac to cos tam hehehehe
                                        • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:38
                                          Język to my Ci dopiero wykończymy, jak już będziemy w środku imprezy! Chyba nie
                                          myślisz, że pozwolę Ci lenić się, kiedy Norma będzie mnie lizać po fiutku????
                                          :)))
                                          • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:39
                                            norma!!!! kurna tu orgia sie szykuje:)
                                            • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:44
                                              A ja uparcie przypominam o "Pokusie", bo nie mam zamiaru dzisiaj NIERZYGAĆ!
                                              • norma_jean Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:47
                                                Norma była pisie wygolić.

Ale orgia ludzie...jak ja to lubię!!

Pantera, a teraz Toba się zajmę :-))
                                                • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:49
                                                  Pisię wygolić?!?!?!?
                                                  I ja mam po takim dictum acerbum usnąć?
                                                  Do dupy z takim internetem!!!!!
                                                  Ja chcę się bzykać w realu!!!!!!!!!!!
                                                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:51
                                                    ale ja juz wygolilam, odczepcie sie bo mi skorke poranicie!!!!:)
                                                  • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:54
                                                    A ja też mam się wygolić?
                                                    Nie żebym miał jakiś straszny gąszcz, na klacie to raczej marnie, ale może
                                                    resztę??? :))
                                                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 22:59
                                                    mnie nie przeszkadza , a tobie norma?:)
                                                    ps. co my robimy na towarzyskim!!!!
                                                  • tom_voivod Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 23:04
                                                    Faktycznie...
                                                    Niniejszym oświadczam, że przepraszam wszystkich czytających nasze poprzednie
                                                    wypowiedzi. Jeżeli spowodowały one traumę i nieodracalne skutki w psychice to
                                                    jesteśmy gotowi ponieść tego konsekwencje finansowe, karne - w pozbawieniem
                                                    praw obywatelskich włącznie! A teraz: jazda na Eroticę! (to ostatnie to
                                                    bardziej wezwanie retoryczne, bo już muszę spadać, lokal mi zamykają).

Buziaki dla wszystkich naszych kochanych kobiet!
                                                    Jutro się odezwę!
                                                    TV
                                                  • czarna_pantera2 Re: czujecie jak na forum ... 23.07.02, 23:06
                                                    czesc:) masz gadane:) az milo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka