riese44 23.06.05, 00:36 I co z tym zrobic? Ona 300 km ode mnie. Tesknie do Niej. Ona do mnie... Czy szanse na powodzenie sa zerowe? Czy uczucie moze wszystko? Czy moze myslec o teleportacji? Mial ktos z Was takie doswiadczenia? Chetnie przeczytam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.k.2005 Re: "Milosc" na odleglosc... 23.06.05, 01:15 heh... teleportacji jeszcze nie wynaleziono... tzn. tak, ale kwantowa, nie dotyczy to na razie ludzi... Milosc wszystko przetrwa. No ale pomoc jej rozumem trzeba, nie ma wyjscia :] Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Milosc" na odleglosc... 23.06.05, 10:55 Teskni się wiem to:) ale tęsknota umacnia związek:)miałem 200 km do mojej..już byłej(nie rozstaliśmy się ze względu na odległość, bo to nie przeszkadzało)..ale przez 2 lata mieszkaliśmy koło siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: "Milosc" na odleglosc... 24.06.05, 14:19 i juz jest po ptakach:( poznala kogos:(((( Nie zrobie tego wiecej! Oleglosc zabila moja nadzieje. Bede szukal wylacznie w Warszawie. Nie chce cierpiec znowu..... Odpowiedz Link Zgłoś
aaakotki2 Re: "Milosc" na odleglosc... 23.06.05, 11:16 Ja miałem i znalazłem wyjście. Poszukałem sobowtóra mojej miłości a ona chłopa podobnego do minie jak dwie krople wody. Kochając się z nimi, pisaliśmy potem do siebie maile jak wilka jest miłość między nami i jak było nam razem wspaniale. Teraz mieszkamy już razem i zastanawiamy się jak zapoznać z sobą naszych sobowtórów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: "Milosc" na odleglosc... 23.06.05, 11:49 Sądzę, powodzenie sprawy zalezy bardziej od samej miłości, niż od odległości jaką dzieli "a" od "b". Powiem Ci jak moja babcia: jak macie być razem, to będziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: "Milosc" na odleglosc... 23.06.05, 15:09 Miłość na odległość??? nie polecam. to przeszkadza. i nieprawda jest ze jt sprawdzianem. może osłabić uczucie. takie związki z doskoku są albo dla cierliwych, albo masochistów MarzENKAgg5475121 Odpowiedz Link Zgłoś