Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 06:31 zerwała mnie z łóżka jak zwykle. Silne bydlę. Za to ją lubię. Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:37 cześć maryjko!!:) ..co jest??? ..forum jakieś takie zdechłe ostatnio...:) tygrys... PS..pozdrów mario!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:39 A jakże! Pozdrowię! Forum nie wymarłe, tylko śnięte kompletnie. Klej wąchają całymi dniami, to co sie dziwić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 07:42 Witaj Maryjko, witaj Tygrysku. Ładna pogoda dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:42 ...może trza ich dobudzić kurde!!??? tygrys... PS..masz pozdrowienia od aaww...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia/pom... 30.07.02, 07:44 ..ładna!!:))),..a na Śląsku to juz piękna!!:)) ..ale wolałbym być teraz nad morzem!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Re: Siła przyzwyczajenia/pom... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 07:45 Co z tego, że jestem nad morzem, kiedy zaraz musze zaiwaniać do pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia/pom... 30.07.02, 07:48 ...to bierz urlop i spadaj na plaże kobieto!!!!! ..na co Ty jeszcze czekasz!!???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pomcia, toż ja Cię szukam i szukam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:49 już nadzieję straciłam nieomal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Re: Pomcia, toż ja Cię szukam i szukam.... IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 08:56 Jestem już, tylko z pracki klikam. Szukanie w konkretnym celu, czy tylko stęsknione? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:47 Kubeł zimnej wody na łby wylać! Dzięki za pozdrowienia. Brakuje mi jej na Forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:49 ...bo ona ma teraz dużo pracy...:(,..ale myślę że niedługo wróci i znowu będzie z Tygrysa futerko zdzierać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:51 Oby, oby! Pilnuj lepiej tego futerka, Tygrysku, bo całkiem niczego sobie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:53 ...dzięki maryjko!:)),..będę pilnował i dbał o nie!:)) ..nie pozwolę pierwszej lepszej go zedrzeć z siebie obiecuję!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:56 No i właśnie o to chodzi! Sam wiesz, do czego są zdolne napalone babole :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:57 ..oj do wielu rzeczy!!:)),..a już babole szczególnie!!:)) ..to taki inny rodzaj kobiety!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:01 W środku inny, ale po wierzchu podobny. Można się łatwo pomylić i.. stracić futerko za friko :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:03 ...o nie!!!,...za friko to nic nie ma!!! ..jak juz to trza za nie drogo zapłacić!!!:) ..najlepiej w dolcach!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:07 Kurdę, teraz to już nie wiadomo, czy w dolcach! Euro nieźle podgania :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:10 eeee...dolce to zawsze dolce choćby nie wiem co!!:)) ..nie uwazasz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:13 Uważam, i skrzętnie odkładam do skarpety:) A nuż sobie jakieś futrko sprawię? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:17 ...odkładaj Maryjko, odkładaj,...futerka sa drogie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:25 Spoko, jakieś sztuczne co najwyżej sobie zafunduję. Nie miałabym sumienia skórki z obdartych zwierzaków nosić. A już zwłaszcza z tygrysków :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:27 ..och!, wiedziałem że dobra z Ciebie kobieta!!:))) ..tygrysków tak mało na świecie,...niedługo bedą chyba pod ochroną!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mnie też zerwała :)) IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:01 Ulala, to już ósma ? dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: mnie też zerwała :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:05 U-la-la! W rzeczy samej już po. Ale Ty się opieprzasz ostatnio! A mówiłam - co za dużo, to niezdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:też to zauważyłem, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:07 że z tym pracoholizmem ostatnio u mnie coś nie tak - muszę chyba iść do lekarza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Po co zaraz lekarz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:15 Wystarczy przyjacielska porada. Kitkowa chociażby, hehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tfu, tfu, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:17 tak mi źle życzysz ? Kitek odrazu by mnie chciał zamknąć w szpitalu, chyba po dawnej złości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: tfu, tfu, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:23 A co Ty mu takiego zrobiłeś, że się w tej złości zapiekł? Ej, coś czarujesz, pieprzem w oczy sypiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tfu, tfu, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:25 I tam, stare dzieje forumowe :)) Miłego dnia życzę - lecę trochę pokrzyczeć, tfu, popracować co by do reszty się nie odzwyczaić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: dzien dobry Maryjko 30.07.02, 08:15 I ja się dołączam do życzeń - serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A Motorek już na chodzie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:19 I babom z bazaru nie przepuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: A Motorek już na chodzie! 30.07.02, 08:32 Co dla pewnej części społeczeństwa nie ma przebacz - ktoś musi stać na straży !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A Motorek już na chodzie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:39 A czy ty wiesz, że na bazarkach to nie same baby są? Mnie ostatnio chłop taki naciął na wołowinie! Uierzyłam mu, bo tak ślicznie gadała jaka to mięciutka będzie, a tu podeszwa nie do zgryzienia się okazała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dzien dobry Saqqara IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:17 Bardzo lubię miłe dni, a zwłaszcza poranki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!!:)) 30.07.02, 08:18 ...witam Cię wampku nasz uroczy!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: TYGRYS:))) 30.07.02, 08:36 ...ma się swietnie Saqqaruś!!:)) ..ale moje futerko jest zagrożone!!! ..chcą mi je zedrzeć!!,..dostałem ostrzezenie od maryjki żeby go pilnować!! ..buuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O i z Sagqarki IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:18 ranny ptaszek, znaczy się ptica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dziendoberek wszystkim:)) 30.07.02, 08:20 pewnie ze ptica, bo ostanio sama na gospodarstwie zostalam, wiec zeby oporzadzic cale to zoo co mi sie po domu paleta to ja cholercia musze wczesniej wstawac... ech zycie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ale śliczny dziś ranek:))) IP: 212.244.252.* 30.07.02, 08:21 Oby taki pozostał i oby upał zelżał:))) Albo zróbmy czary i przenieśmy się nad jakieś jeziorko:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:25 albo nad morze!!!!,...śródziemne np.!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:27 Nad Śródziemnym ścisk okrutny. Po kilka centymetrów na osobę na plaży przypada. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:29 ...no to morze wybrzeża kości słoniowej ??? tam ponoc luźniej!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:35 Na kości słoniowej to i owszem, poleżeć bym mogła :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:37 ..a potem popływać na rekinie!!!:) co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:41 A potem pobawić się w koci-łapki z ośmiornicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:43 ..hehe...to byłoby ekscytujące!!!:) ...ciekawe kto by wygrał,...hmmmmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:50 Nie wiem, ona by miała przewagę liczebną, ale za to mogłoby jej się coś poplątać. Trzeba by było rozplątywać przy użyciu meduzy w roli lupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:59 ...a jak by się nie dało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:06 Wola boska i skrzypce. Ryba piła w ruch by poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:09 ...tylko co by powstało po rozplątaniu???:)) ..jakies strzępy!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:15 Trudno, czasem żeby pomóc, trzeba trochę zaszkodzić. Zresztą, ta piła to w ostateczności w ruch by poszła, najpierw młotem w łeb na znieczulenie i uśpienie by się dało, co by unieruchomićprzy rozplątywaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:24 ..no chyba że tak!!:)),..bo osmiorniczka mogłaby tego nie przezyć!!:) ..a co tam u Mario???,..będzie na Forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:28 Może będzie, ale jak mnie nie będzie. Jak na razie jednego kompika do spółki mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:36 a jest teraz gdzies obok Ciebie??? ...to ryknij mu pozdrowienia od Tygrysa!!:) ..a nie wybiera on sie na Śląsk w najbliższym czasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:38 Ryknęłam! Aż echo poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:46 no i???????? ..żądam odpowiedzi na nastepujace pytania: 1.czy tez mnie pozdrowił? 2.czy z chęcią? 3.bez namysłu? 4.czy przjeżdza na Śląską ziemie? 5.kiedy? 6.czym? 7.na ile? 8.z kim? 9.czy bedzie pił? 10.ile? 11.czy ma kase na Bułgarki? 12.na ile? tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:51 Rzecznik prasowy nie jestem, żebym za Maria na pytania odpowiadała. Pełnomocnictwa nie otrzymałam jak dotąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 10:33 ..to powiedz mu żeby wlazł na Forum!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Saqgarko, a masz chociaż IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:27 jakieś ciekawe koguty lub koguciki do nakarmienia w tym gospodarstwie ?:)) saqqara napisała: > pewnie ze ptica, bo ostanio sama na gospodarstwie zostalam, wiec zeby > oporzadzic cale to zoo co mi sie po domu paleta to ja cholercia musze wczesniej > > wstawac... ech zycie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Niezdrowe zainteresowania masz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:30 to się źle skończy! Własnego podwóreczka to pilnować nie łaska, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Niezdrowe zainteresowania masz, 30.07.02, 08:35 hehe, koguciki? siedza grzecznie pod butem i zaden nawet nie zipnie! u mnie kury maja najwiecej do powiedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie mów Saqgarko, żeś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 08:55 Ty w takim razie jak mamusia-kwoka na gospodarstwie wszystkiego pilnujesz i co nieco wysiadujesz :)) saqqara napisała: > hehe, koguciki? siedza grzecznie pod butem i zaden nawet nie zipnie! u mnie > kury maja najwiecej do powiedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maryjko, ja tak tylko w trosce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 08:54 o koleżanke Saqgarke sie teoretycznie zapytałem :)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > to się źle skończy! > Własnego podwóreczka to pilnować nie łaska, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:58 Postanowiłeś być troskliwym misiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:04 Zamurowało mnie doszczętnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:07 chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i tak, ale dla Kogoś innego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: O! IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:09 Gość portalu: gość napisał(a): > chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i tak, > ale dla Kogoś innego :)) i chcesz,zebym do Ciebie mowiła"misiu"?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:15 Gość portalu: oona napisał(a): > Gość portalu: gość napisał(a): > > > chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i ta > k, > > ale dla Kogoś innego :)) > > i chcesz,zebym do Ciebie mowiła"misiu"?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:16 obudziłaś się, czy piszesz jeszcze w śnie K-ko ?:)) p.s.: tamten poprzedni wpis to niedobry komputerek urwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:18 Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:20 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał? ????brrrrrrrr....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A jak myślisz, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:30 yhm:) Gość portalu: oona napisał(a): > Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > > > Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał? > > ????brrrrrrrr....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niedobry komputerek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:20 urwał to, co powiedziałem jej do uszka rano osobiście - ciekawe czy słyszała ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:19 posiedze tu kilka minut i zaraz sie z powrotem połoze z poczuciem dobrze spełnionego porannego obowiazku:)) dzien dobry:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:21 Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy ????!!!!! - to w temacie tych obowiązków :)** Gość portalu: oona napisał(a): > posiedze tu kilka minut i zaraz > sie z powrotem połoze z poczuciem > dobrze spełnionego porannego obowiazku:)) > > dzien dobry:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:24 mój nałóg netowania a raczej forumowania dostanie poranną dawke narkotyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:27 a słodkości ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:28 nawet nic nie mów dzisiaj o słodkosciach:(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:31 czemu ?:)) hi,hi Gość portalu: oona napisał(a): > nawet nic nie mów dzisiaj o słodkosciach:(( > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:10 Właśnie nic nie zrozumiałam, i dlatego mnie zamurowało. A gdzie obiekt troskliwości się podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I widzisz Maryjko, co zrobiłaś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:18 tak się "czepiałaś" tych szczegółów, że Obiekt sie obudził za wcześnie - a Jak Ten obiekt wstanie przed południem, to ma zły "humor" :)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Właśnie nic nie zrozumiałam, i dlatego mnie zamurowało. > A gdzie obiekt troskliwości się podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: I widzisz Maryjko, co zrobiłaś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:24 Jakoś nie stwierdziłam złego "humoru". Nawet całuska dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:26 To był całusek dla mnie, O !:)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Jakoś nie stwierdziłam złego "humoru". Nawet całuska dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:31 No widzisz?! Jakby obiekt miał zły humor, to byś na pewno całuska nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:33 Chyba, że tylko dla Ciebie ten całusek był :((( :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No widzisz?! > Jakby obiekt miał zły humor, to byś na pewno całuska nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re:Przestań kręcić! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:35 Całusek był w rzeczy samej dla Ciebie, a Ty tu teraz ściemniasz, bo nastepnego chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona rozstrzygne! IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:39 tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: rozstrzygne! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:42 Aha! Więc jednak nie skretyniałam z kretesem! A na co mu tyle całusków? Zasłużył aby????? ****** Gość portalu: oona napisał(a): > tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozstrzygne! - jak najbardziej IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:45 zasłużył i zasługuje, O !:)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Aha! Więc jednak nie skretyniałam z kretesem! > A na co mu tyle całusków? Zasłużył aby????? > ****** > > Gość portalu: oona napisał(a): > > tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki > > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:43 kiedy zaczynamy liczyć ?:))* Gość portalu: oona napisał(a): > tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 10:09 myslałam tez o tych ktore juz były,niech sobie je wszystkie przypomne- raz...dwa...trzy...cztery..................................... .............................................................. .............................................................. ,............................................................. .............................................................. .............................................................. .............................................................. .............................................................. cdn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:13 No co TY ??? Ja myślałem o tych przyszłych :((( :)) Gość portalu: oona napisał(a): > myslałam tez o tych ktore juz były,niech sobie je wszystkie przypomne- > raz...dwa...trzy...cztery..................................... > .............................................................. > .............................................................. > ,............................................................. > .............................................................. > .............................................................. > .............................................................. > .............................................................. > cdn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 10:15 to cdn było a propo's całowania a nie liczenia przeciez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Achaaaaaa !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:25 Troszkę sie pogubiłem - chyba dlatego, że jestem niewyspany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Jak to dobrze widzieć IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 09:37 uśmiechnięte pyszczki... może mi sie udzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Udzieli się! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:39 Bo to zaraźliwe jest! Patrz i powtarzaj :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No własnie Pomcia, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:42 patrz się i ucz namietnie, bo nauka to ...:))klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No właśnie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:54 tylko co ma z tym namiętność wspólnego? Men-tnie coś doradzasz, misiu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Re: No własnie Pomcia, IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 09:57 Przepraszam, ale gazeta mi wariuje od rana, nawet pogadać via post nie można. Niech sie udzieli czym prędzej, bo mam smutek wielgachny, choć nic złego niby nie zrobiłam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No co Ty Pomcia, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:14 znowu sie smucisz ?:)) p.s.: a ten "sad" w nicku to od sadystki, hę ?:)) Gość portalu: Pom-sad napisał(a): > Przepraszam, ale gazeta mi wariuje od rana, nawet pogadać via post nie można. > Niech sie udzieli czym prędzej, bo mam smutek wielgachny, choć nic złego niby > nie zrobiłam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom-sad Ano tak jakoś IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 10:22 wyszło... musiałam być wczoraj troche sad-ystką, ale dla dobra ogólnego i własnego też. Tylko dziś sie jakoś podle czuje z tym.:( I tak sobie myślę, czy aby dobrze zrobiłam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ano tak jakoś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:25 To juz lepiej zostań przy "-sad" - zawsze to lepsze od "-mas":)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Ano tak jakoś 30.07.02, 10:25 Może nie rano, ale witam wszystkich !!!!!! Maryjko, masz wielgachnego klapsa!!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Za co??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:18 Protesuję! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Za co??? 30.07.02, 15:31 Maryjko Ty już dobrze wiesz za co !!!!! Jak jeszcze nie to przypomnę, ża piątek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Za co??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:57 No, akurat tam to mojej winy nie było ani ciut, ciut. Odpowiedz Link Zgłoś