Dodaj do ulubionych

Siła przyzwyczajenia

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 06:31
zerwała mnie z łóżka jak zwykle. Silne bydlę. Za to ją lubię.
Dzień dobry :)
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:37
      cześć maryjko!!:)
      ..co jest???
      ..forum jakieś takie zdechłe ostatnio...:)

tygrys...
      PS..pozdrów mario!!!:)
      • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:39
        A jakże! Pozdrowię!
        Forum nie wymarłe, tylko śnięte kompletnie. Klej wąchają całymi dniami, to co
        sie dziwić!

• Gość: Pom-sad Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 07:42
          Witaj Maryjko, witaj Tygrysku. Ładna pogoda dzisiaj.
        • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:42
          ...może trza ich dobudzić kurde!!???

tygrys...
          PS..masz pozdrowienia od aaww...:))
          • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia/pom... 30.07.02, 07:44
            ..ładna!!:))),..a na Śląsku to juz piękna!!:))
            ..ale wolałbym być teraz nad morzem!!:))
            • Gość: Pom-sad Re: Siła przyzwyczajenia/pom... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 07:45
              Co z tego, że jestem nad morzem, kiedy zaraz musze zaiwaniać do pracy!!!!
              • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia/pom... 30.07.02, 07:48
                ...to bierz urlop i spadaj na plaże kobieto!!!!!
                ..na co Ty jeszcze czekasz!!???:)
              • Gość: maryjo2 Re: Pomcia, toż ja Cię szukam i szukam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:49
                już nadzieję straciłam nieomal :)
                • Gość: Pom-sad Re: Pomcia, toż ja Cię szukam i szukam.... IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 08:56
                  Jestem już, tylko z pracki klikam. Szukanie w konkretnym celu, czy tylko
                  stęsknione? :)

• Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:47
            Kubeł zimnej wody na łby wylać!

Dzięki za pozdrowienia. Brakuje mi jej na Forum :(
            • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:49
              ...bo ona ma teraz dużo pracy...:(,..ale myślę że niedługo wróci i
              znowu będzie z Tygrysa futerko zdzierać!:))
              • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:51
                Oby, oby!
                Pilnuj lepiej tego futerka, Tygrysku, bo całkiem niczego sobie jest!
                • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:53
                  ...dzięki maryjko!:)),..będę pilnował i dbał o nie!:))
                  ..nie pozwolę pierwszej lepszej go zedrzeć z siebie obiecuję!!:)))
                  • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 07:56
                    No i właśnie o to chodzi!
                    Sam wiesz, do czego są zdolne napalone babole :)
                    • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 07:57
                      ..oj do wielu rzeczy!!:)),..a już babole szczególnie!!:))
                      ..to taki inny rodzaj kobiety!:))
                      • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:01
                        W środku inny, ale po wierzchu podobny. Można się łatwo pomylić i.. stracić
                        futerko za friko :(
                        • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:03
                          ...o nie!!!,...za friko to nic nie ma!!!
                          ..jak juz to trza za nie drogo zapłacić!!!:)
                          ..najlepiej w dolcach!!:))
                          • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:07
                            Kurdę, teraz to już nie wiadomo, czy w dolcach! Euro nieźle podgania :)
                            • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:10
                              eeee...dolce to zawsze dolce choćby nie wiem co!!:))
                              ..nie uwazasz???:)
                              • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:13
                                Uważam, i skrzętnie odkładam do skarpety:)
                                A nuż sobie jakieś futrko sprawię?
                                • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:17
                                  ...odkładaj Maryjko, odkładaj,...futerka sa drogie!!:))
                                  • Gość: maryjo2 Re: Siła przyzwyczajenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:25
                                    Spoko, jakieś sztuczne co najwyżej sobie zafunduję. Nie miałabym sumienia
                                    skórki z obdartych zwierzaków nosić. A już zwłaszcza z tygrysków :)
                                    • tygrysek_ Re: Siła przyzwyczajenia 30.07.02, 08:27
                                      ..och!, wiedziałem że dobra z Ciebie kobieta!!:)))
                                      ..tygrysków tak mało na świecie,...niedługo bedą chyba pod ochroną!:))
    • Gość: gość Re: mnie też zerwała :)) IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:01
      Ulala, to już ósma ?

dzień dobry
      • Gość: maryjo2 Re: mnie też zerwała :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:05
        U-la-la! W rzeczy samej już po.
        Ale Ty się opieprzasz ostatnio! A mówiłam - co za dużo, to niezdrowo!
        • Gość: gość Re:też to zauważyłem, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:07
          że z tym pracoholizmem ostatnio u mnie coś nie tak - muszę chyba iść do
          lekarza :))
          • Gość: maryjo2 Po co zaraz lekarz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:15
            Wystarczy przyjacielska porada. Kitkowa chociażby, hehehehe :)
            • Gość: gość Re: tfu, tfu, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:17
              tak mi źle życzysz ? Kitek odrazu by mnie chciał zamknąć w szpitalu, chyba po
              dawnej złości :))
              • Gość: maryjo2 Re: tfu, tfu, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:23
                A co Ty mu takiego zrobiłeś, że się w tej złości zapiekł?
                Ej, coś czarujesz, pieprzem w oczy sypiesz :)
                • Gość: gość Re: tfu, tfu, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:25
                  I tam, stare dzieje forumowe :))

Miłego dnia życzę - lecę trochę pokrzyczeć, tfu, popracować co by do reszty się
                  nie odzwyczaić :))
    • saqqara dzien dobry Maryjko 30.07.02, 08:12
      milego dnia zycze:))
      • motor Re: dzien dobry Maryjko 30.07.02, 08:15
        I ja się dołączam do życzeń - serdeczności
        • Gość: maryjo2 Re: A Motorek już na chodzie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:19
          I babom z bazaru nie przepuszcza!
          • motor Re: A Motorek już na chodzie! 30.07.02, 08:32
            Co dla pewnej części społeczeństwa nie ma przebacz - ktoś musi stać na straży !!
            • Gość: maryjo2 Re: A Motorek już na chodzie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:39
              A czy ty wiesz, że na bazarkach to nie same baby są? Mnie ostatnio chłop taki
              naciął na wołowinie! Uierzyłam mu, bo tak ślicznie gadała jaka to mięciutka
              będzie, a tu podeszwa nie do zgryzienia się okazała!
      • Gość: maryjo2 Re: dzien dobry Saqqara IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:17
        Bardzo lubię miłe dni, a zwłaszcza poranki:)
      • tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!!:)) 30.07.02, 08:18
        ...witam Cię wampku nasz uroczy!!!:))
        • saqqara TYGRYS:))) 30.07.02, 08:33
          jak tam Twoja szyjka?:)))
          • tygrysek_ Re: TYGRYS:))) 30.07.02, 08:36
            ...ma się swietnie Saqqaruś!!:))
            ..ale moje futerko jest zagrożone!!!
            ..chcą mi je zedrzeć!!,..dostałem ostrzezenie od maryjki żeby go pilnować!!
            ..buuuuuuu...
      • Gość: gość Re: O i z Sagqarki IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:18
        ranny ptaszek, znaczy się ptica :))
        • saqqara dziendoberek wszystkim:)) 30.07.02, 08:20
          pewnie ze ptica, bo ostanio sama na gospodarstwie zostalam, wiec zeby
          oporzadzic cale to zoo co mi sie po domu paleta to ja cholercia musze wczesniej
          wstawac... ech zycie;)))
          • Gość: Ronja Ale śliczny dziś ranek:))) IP: 212.244.252.* 30.07.02, 08:21
            Oby taki pozostał i oby upał zelżał:)))
            Albo zróbmy czary i przenieśmy się nad jakieś jeziorko:)
            • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:25
              albo nad morze!!!!,...śródziemne np.!!!:))
              • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:27
                Nad Śródziemnym ścisk okrutny. Po kilka centymetrów na osobę na plaży przypada.
                • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:29
                  ...no to morze wybrzeża kości słoniowej ??? tam ponoc luźniej!!:))
                  • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:35
                    Na kości słoniowej to i owszem, poleżeć bym mogła :)
                    • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:37
                      ..a potem popływać na rekinie!!!:) co?
                      • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:41
                        A potem pobawić się w koci-łapki z ośmiornicą :)
                        • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:43
                          ..hehe...to byłoby ekscytujące!!!:)
                          ...ciekawe kto by wygrał,...hmmmmm...?
                          • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:50
                            Nie wiem, ona by miała przewagę liczebną, ale za to mogłoby jej się coś
                            poplątać. Trzeba by było rozplątywać przy użyciu meduzy w roli lupy :)
                            • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 08:59
                              ...a jak by się nie dało ???
                              • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:06
                                Wola boska i skrzypce. Ryba piła w ruch by poszła.
                                • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:09
                                  ...tylko co by powstało po rozplątaniu???:))
                                  ..jakies strzępy!!!:)))
                                  • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:15
                                    Trudno, czasem żeby pomóc, trzeba trochę zaszkodzić. Zresztą, ta piła to w
                                    ostateczności w ruch by poszła, najpierw młotem w łeb na znieczulenie i
                                    uśpienie by się dało, co by unieruchomićprzy rozplątywaniu.

• tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:24
                                      ..no chyba że tak!!:)),..bo osmiorniczka mogłaby tego nie przezyć!!:)

..a co tam u Mario???,..będzie na Forum??

• Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:28
                                        Może będzie, ale jak mnie nie będzie.
                                        Jak na razie jednego kompika do spółki mamy :(
                                        • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:36
                                          a jest teraz gdzies obok Ciebie???
                                          ...to ryknij mu pozdrowienia od Tygrysa!!:)
                                          ..a nie wybiera on sie na Śląsk w najbliższym czasie??
                                          • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:38
                                            Ryknęłam!
                                            Aż echo poszło :)
                                            • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 09:46
                                              no i????????
                                              ..żądam odpowiedzi na nastepujace pytania:
                                              1.czy tez mnie pozdrowił?
                                              2.czy z chęcią?
                                              3.bez namysłu?
                                              4.czy przjeżdza na Śląską ziemie?
                                              5.kiedy?
                                              6.czym?
                                              7.na ile?
                                              8.z kim?
                                              9.czy bedzie pił?
                                              10.ile?
                                              11.czy ma kase na Bułgarki?
                                              12.na ile?

tygrys...
                                              • Gość: maryjo2 Re: Ale śliczny dziś ranek:))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:51
                                                Rzecznik prasowy nie jestem, żebym za Maria na pytania odpowiadała.
                                                Pełnomocnictwa nie otrzymałam jak dotąd :)
                                                • tygrysek_ Re: Ale śliczny dziś ranek:))) 30.07.02, 10:33
                                                  ..to powiedz mu żeby wlazł na Forum!!))
          • Gość: gość Re: Saqgarko, a masz chociaż IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 08:27
            jakieś ciekawe koguty lub koguciki do nakarmienia w tym gospodarstwie ?:))

saqqara napisała:

> pewnie ze ptica, bo ostanio sama na gospodarstwie zostalam, wiec zeby
            > oporzadzic cale to zoo co mi sie po domu paleta to ja cholercia musze
            wczesniej
            >
            > wstawac... ech zycie;)))
            • Gość: maryjo2 Re: Niezdrowe zainteresowania masz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:30
              to się źle skończy!
              Własnego podwóreczka to pilnować nie łaska, hę?
              • saqqara Re: Niezdrowe zainteresowania masz, 30.07.02, 08:35
                hehe, koguciki? siedza grzecznie pod butem i zaden nawet nie zipnie! u mnie
                kury maja najwiecej do powiedzenia;)
                • Gość: gość Re: Nie mów Saqgarko, żeś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 08:55
                  Ty w takim razie jak mamusia-kwoka na gospodarstwie wszystkiego pilnujesz i co
                  nieco wysiadujesz :))

saqqara napisała:

> hehe, koguciki? siedza grzecznie pod butem i zaden nawet nie zipnie! u mnie
                  > kury maja najwiecej do powiedzenia;)
              • Gość: gość Re: Maryjko, ja tak tylko w trosce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 08:54
                o koleżanke Saqgarke sie teoretycznie zapytałem :))

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> to się źle skończy!
                > Własnego podwóreczka to pilnować nie łaska, hę?
                • Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:58
                  Postanowiłeś być troskliwym misiem?
                  • Gość: gość Re: O! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 08:58
                    kolegą :)
                    • Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:04
                      Zamurowało mnie doszczętnie :)
                      • Gość: gość Re: O! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:07
                        chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i tak,
                        ale dla Kogoś innego :))
                        • Gość: oona Re: O! IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:09
                          Gość portalu: gość napisał(a):

> chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i tak,
                          > ale dla Kogoś innego :))

i chcesz,zebym do Ciebie mowiła"misiu"?????:)
                          • Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:15
                            Gość portalu: oona napisał(a):

> Gość portalu: gość napisał(a):
                            >
                            > > chyba źle zrozumiałaś - kolega dla Saqgarki, a troskliwym misiem może i ta
                            > k,
                            > > ale dla Kogoś innego :))
                            >
                            > i chcesz,zebym do Ciebie mowiła"misiu"?????:)
                            • Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:16
                              obudziłaś się, czy piszesz jeszcze w śnie K-ko ?:))

p.s.: tamten poprzedni wpis to niedobry komputerek urwał :)
                              • Gość: maryjo2 Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:18
                                Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał?
                                • Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:20

> Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał?

????brrrrrrrr....:)
                                  • Gość: gość Re: A jak myślisz, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:30
                                    yhm:)

> Gość portalu: maryjo2 napisał(a):
                                    >
                                    > > Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał?
                                    >
                                    > ????brrrrrrrr....:)
                                • Gość: gość Re: Niedobry komputerek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:20
                                  urwał to, co powiedziałem jej do uszka rano osobiście - ciekawe czy słyszała ?:)

> Ciekawe, co jeszcze niedobry komputerek urwał?
                              • Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:19
                                posiedze tu kilka minut i zaraz
                                sie z powrotem połoze z poczuciem
                                dobrze spełnionego porannego obowiazku:))

dzien dobry:)*
                                • Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:21
                                  Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy ????!!!!! - to w temacie tych obowiązków :)**

> posiedze tu kilka minut i zaraz
                                  > sie z powrotem połoze z poczuciem
                                  > dobrze spełnionego porannego obowiazku:))
                                  >
                                  > dzien dobry:)*
                                  • Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:24
                                    mój nałóg netowania a raczej forumowania
                                    dostanie poranną dawke narkotyku:)
                                    • Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:27
                                      a słodkości ?:)
                                      • Gość: oona Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:28
                                        nawet nic nie mów dzisiaj o słodkosciach:((
                                        :)
                                        • Gość: gość Re: Dzień dobry raz jeszcze Uneczko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:31
                                          czemu ?:)) hi,hi

> nawet nic nie mów dzisiaj o słodkosciach:((
                                          > :)
                        • Gość: maryjo2 Re: O! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:10
                          Właśnie nic nie zrozumiałam, i dlatego mnie zamurowało.
                          A gdzie obiekt troskliwości się podziewa?
                          • Gość: gość Re: I widzisz Maryjko, co zrobiłaś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:18
                            tak się "czepiałaś" tych szczegółów, że Obiekt sie obudził za wcześnie - a Jak
                            Ten obiekt wstanie przed południem, to ma zły "humor" :))

> Właśnie nic nie zrozumiałam, i dlatego mnie zamurowało.
                            > A gdzie obiekt troskliwości się podziewa?
                            • Gość: maryjo2 Re: I widzisz Maryjko, co zrobiłaś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:24
                              Jakoś nie stwierdziłam złego "humoru". Nawet całuska dostałam :)
                              • Gość: gość Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:26
                                To był całusek dla mnie, O !:))

> Jakoś nie stwierdziłam złego "humoru". Nawet całuska dostałam :)
                                • Gość: maryjo2 Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:31
                                  No widzisz?!
                                  Jakby obiekt miał zły humor, to byś na pewno całuska nie dostał.
                                  • Gość: gość Re:Nieprawda !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:33
                                    Chyba, że tylko dla Ciebie ten całusek był :(((
                                    :)

> No widzisz?!
                                    > Jakby obiekt miał zły humor, to byś na pewno całuska nie dostał.
                                    • Gość: maryjo2 Re:Przestań kręcić! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:35
                                      Całusek był w rzeczy samej dla Ciebie, a Ty tu teraz ściemniasz, bo nastepnego
                                      chcesz!
                                      • Gość: oona rozstrzygne! IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 09:39
                                        tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki
                                        a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:)
                                        • Gość: maryjo2 Re: rozstrzygne! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:42
                                          Aha! Więc jednak nie skretyniałam z kretesem!
                                          A na co mu tyle całusków? Zasłużył aby?????

> tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki
                                          > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:)
                                          • Gość: gość Re: rozstrzygne! - jak najbardziej IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:45
                                            zasłużył i zasługuje, O !:))

> Aha! Więc jednak nie skretyniałam z kretesem!
                                            > A na co mu tyle całusków? Zasłużył aby?????
                                            > ******
                                            >
                                            > Gość portalu: oona napisał(a):
                                            > > tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki
                                            > > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:)
                                        • Gość: gość Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:43
                                          kiedy zaczynamy liczyć ?:))*

> tamten całusek był jak najbardziej dla Maryjki
                                          > a pozostałych 100.000 było i nadal są dla Mena:)
                                          • Gość: oona Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 10:09
                                            myslałam tez o tych ktore juz były,niech sobie je wszystkie przypomne-
                                            raz...dwa...trzy...cztery.....................................
                                            ..............................................................
                                            ,.............................................................
                                            cdn:)
                                            • Gość: gość Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:13
                                              No co TY ???
                                              Ja myślałem o tych przyszłych :(((
                                              :))

> myslałam tez o tych ktore juz były,niech sobie je wszystkie przypomne-
                                              > raz...dwa...trzy...cztery.....................................
                                              > ..............................................................
                                              > ,.............................................................
                                              > cdn:)
                                              • Gość: oona Re: rozstrzygne! A te 10000 to od IP: *.dialup.supermedia.pl 30.07.02, 10:15
                                                to cdn było a propo's całowania
                                                a nie liczenia przeciez:)
                                                • Gość: gość Re: Achaaaaaa !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:25
                                                  Troszkę sie pogubiłem - chyba dlatego, że jestem niewyspany:))
                                • Gość: Pom-sad Jak to dobrze widzieć IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 09:37
                                  uśmiechnięte pyszczki... może mi sie udzieli?
                                  • Gość: maryjo2 Re: Udzieli się! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:39
                                    Bo to zaraźliwe jest!
                                    Patrz i powtarzaj :))))))))))
                                    • Gość: gość Re: No własnie Pomcia, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 09:42
                                      patrz się i ucz namietnie, bo nauka to ...:))klucz
                                      • Gość: maryjo2 Re: No właśnie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:54
                                        tylko co ma z tym namiętność wspólnego?
                                        Men-tnie coś doradzasz, misiu.
                                        :)))

• Gość: Pom-sad Re: No własnie Pomcia, IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 09:57
                                        Przepraszam, ale gazeta mi wariuje od rana, nawet pogadać via post nie można.
                                        Niech sie udzieli czym prędzej, bo mam smutek wielgachny, choć nic złego niby
                                        nie zrobiłam.:(
                                        • Gość: gość Re: No co Ty Pomcia, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:14
                                          znowu sie smucisz ?:))

p.s.: a ten "sad" w nicku to od sadystki, hę ?:))

Gość portalu: Pom-sad napisał(a):

> Przepraszam, ale gazeta mi wariuje od rana, nawet pogadać via post nie można.
                                          > Niech sie udzieli czym prędzej, bo mam smutek wielgachny, choć nic złego niby
                                          > nie zrobiłam.:(
                                          • Gość: Pom-sad Ano tak jakoś IP: 2.4.STABLE* 30.07.02, 10:22
                                            wyszło... musiałam być wczoraj troche sad-ystką, ale dla dobra ogólnego i
                                            własnego też. Tylko dziś sie jakoś podle czuje z tym.:( I tak sobie myślę, czy
                                            aby dobrze zrobiłam????
                                            • Gość: gość Re: Ano tak jakoś IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 10:25
                                              To juz lepiej zostań przy "-sad" - zawsze to lepsze od "-mas":))
                                            • randia Re: Ano tak jakoś 30.07.02, 10:25
                                              Może nie rano, ale witam wszystkich !!!!!!

Maryjko, masz wielgachnego klapsa!!!!!!! :))))
                                              • Gość: maryjo2 Re: Za co??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:18
                                                Protesuję!
                                                • randia Re: Za co??? 30.07.02, 15:31
                                                  Maryjko Ty już dobrze wiesz za co !!!!!
                                                  Jak jeszcze nie to przypomnę, ża piątek!!!!!!
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Za co??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:57
                                                    No, akurat tam to mojej winy nie było ani ciut, ciut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka