01.07.05, 14:03
Bedziecie oglądać?
Ja jestem ciekawa co Madonna wykombinuje i co bedzie miala za napis na
tshircie??:))))
Obserwuj wątek
    • monia515 Re: LIVE 8 01.07.05, 14:23
      Ja będę! I nagram se! Najbardziej mnie interesuje Pink Floyd... to moja miłość.
      • gregorz Re: LIVE 8 01.07.05, 14:26
        EE Pink Floyd tu juz niestety stare dziadki tak jak Rolling Stonesi, niestety
        czas robi swoje glos juz nie ten, sil juz mniej. Ja tam bardziej nastawiam sie
        na jakies mlodsze kapele. A co do ideai to jest wzniosla ale jak znam zycie to
        ci co maja z tego cos miec dostana ochlap, najlepiej wyjda na tym jak zwykle
        zespoly, telewizja, firmy fonograficzne.
        • monia515 Re: LIVE 8 01.07.05, 14:38
          ... może i dziady.. ale jak patrzę na nich, to cały czas mam przed oczami tych
          młodych, fajnych chłopaków z Pompejów...
          Myślę, że ich muzyka zawsze się obroni. I nawet nie starm się ich porównywać z
          młodszymi zespołami czy z rzeczoną Madonną.
          • around_the_sun Re: LIVE 8 01.07.05, 14:55
            Nie dobijajta mnie!
            Chodzi o to, że w tym koncercie biorą udział R.E.M. moje kochane a ja nie mogę
            być w domu. Włączę nagrywanie, ale nie wiem czy czy ich "złapię" zanim się
            kaseta skończy.
    • mnietka.kokietka Re: LIVE 8 01.07.05, 15:15
      najpierw jest od 14.50 - 17.55
      a potem 23.15 - 03.00

sadzilam ze caly dzien bedzie transmisja ale widac trza kryminalnych strawić
      pomiędzy.
      ej, i wara mi od madonny!:)
      • around_the_sun Re: LIVE 8 01.07.05, 15:25
        Na tv 7 ma być ponoć jednym ciągiem.
      • monia515 Re: LIVE 8 01.07.05, 15:47
        No jak to? Przecież miało być na żywo? Tam- zagramanicą też będzie przerwa na
        Kryminalnych? A jak w tym czasie będzie Pink Floyd.... albo REM... buuuu..
        • around_the_sun Re: LIVE 8 01.07.05, 15:51
          od 18-tej do 23 będzie live na tvn 7
          • flojd2 Re: LIVE 8 01.07.05, 17:41
            No to ciezko bedzie nagrywac:)
            Skoro na dwie anteny podzieelili..:)
            I oczwyscie w prime-time wola dac powtorke kryminalnych i silaczy|:)
            niz porzadne widowisko muzyczne.:P
            • irenka82 Re: LIVE 8 02.07.05, 10:55
              a jest gdzies jakis rozklad,kto o ktorej gra? bo mnie interesuje najbardziej
              green day,u2,coldplay i vasco rossi (jakby puscili z rzymu..)
              • wrocool Re: LIVE 8 02.07.05, 13:43
                www.mirror.co.uk/news/topstories/tm_objectid=15690861%26method=full%26siteid=94762-name_page.html

na tej stronie jest dokladnie podane kto o ktorej godzinie bedzie wystepowal
                a ja nie mam tvn 7 i chyba ominie mnie wystep Mariah Carey na ktory najbardziej
                czekalem:(
                • aga_ata Re: LIVE 8 02.07.05, 17:10
                  a ja najbardziej czekałam na U2 :) są genialni :)
                  • irenka82 Re: LIVE 8 02.07.05, 17:27
                    ja juz swoich widzialam,ale i tak najlepsi byli panowie z green day:D
                    • aasiek Re: LIVE 8 02.07.05, 18:59
                      Ech, a mnie trochę to ominęło :( Przewoziłam szpargały z mieszkania w Białym do
                      domu akurat kiedy zaczęło się Live8 :( Jak Bono śpiewał...
                      • bialamamba Re: LIVE 8 02.07.05, 20:59
                        qrcze, włączyłam dopiero o 16-tej kiedy wróciłam z dzieckiem z terapii, nie
                        daruję sobie Bono, łeeeeeeeeeeeee :(((
                        Madonna nieźle musze przyznać, naprawde aż mnie zaskoczyła, myślałam, że jest
                        cienka na zywca. A nie wiecie czy będzie Robbie Williams ? moja miłość :)))
                        I jeszcze do pełni szczęścia brakuje mi George'a Michaela którego
                        uwielbiam :))))
                        Ale Bono, Pink Floyd, Rem, Moby to kapele, które zawsze z chęcia obejrzę bo
                        szacuneczek w pełni, Moby'ego bardzo lubię i uwielbiam znowuż za wege i poglądy.
                        • around_the_sun Re: LIVE 8 03.07.05, 17:48
                          Nie widziałam niestety Bono, ale... akurat byłam chwilowo w domu kiedy
                          występowały moje r.e.m.-y kochane.
                          Boski Stipe cusik przesadza z tym sprayem ale cudne oczęta oczarowały mnie jak
                          zwykle, głos i wykonanie fantastyczne. No i to powitanie z publicznością. To
                          się nazywa KLASA.
                          • irenka82 Re: LIVE 8 03.07.05, 20:50
                            ajak sie nazywala ostatnia piosenka green day,co ja zagrali? nba samiutkim koncu
                            (nie champions,nie)
    • mnietka.kokietka Re: LIVE 8 04.07.05, 12:37
      Fajnie było szkoda że się skonczyło.
      Mi bardzo podobał się Stevie Wonder. Z czego wiem chyba żadnych wpadek nie
      było, chiba że wiecie coś ińszego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka