Dodaj do ulubionych

baby do piachu!!!!!!!!!!

06.08.02, 09:00
...to tak tytułem porannego rozruchu!!:)
(co nie znaczy że tak nie myśle!:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacuś Re: baby do piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 09:02
      a może do łóżka...?
    • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:03
      Kij w mrowisko, Tiger? :)))
      • Gość: anka1 Re: baby do piachu!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 06.08.02, 09:04
        durni sasiedzi do piachu !!!!
        • tygrysek_ Re: baby do...... 06.08.02, 09:09
          ...a czy jes coś piekniejszego niż kij w mrowisku!!??:)
          ..a wiec:
          ..baby do piachu!!!!,baby do piachu!!!!,baby do piachu!!!!,baby do piachu!!!!:)

..do łóżka mogą być tez ewentualnie..

tygrysek...
          PS...sasiedzi to na pal Anka!!!!:)
          • crimen Re: baby do...... 06.08.02, 09:12
            Nie podejnowałbym się rozstrzygania co jest najpiękniejsze.To zbyt
            indywidualne:)))
    • Gość: Pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* 06.08.02, 09:11
      W Koszalinie był kiedyś taki napis na murze:
      Meżczyźni do gazu, kobiety na traktory
      • tygrysek_ Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:16
        i pewnie tyś go napisała!!:))?
        ..ale potem zmieniłaś na: baby do gazu chlopy na piwo!!!:)))
        • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:20
          Dlaczego uważasz, że ja?
          • tygrysek_ Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:26
            ..bo jakoś mi do tego pasujesz!!:)))
            • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:40
              To źle Ci pasuje.
      • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:16
        I co, wprowadzono słowo w czyn?Witaj Pom:)))
        • Gość: Wacuś Re: baby do piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 09:18
          proponuję - wszyscy na piwo ;)
        • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:21
          Witaj. Jakoś nie, parę meskich osobników jeszcze tu chodzi a traktorów nie
          widze.:)
          • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:24
            A z tymi traktorami to lekka przesada.Znam kilka bardziej racjonalnych sposobów
            wykorzystania kobiet:)))
            • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:27
              W to nie wątpię.:)
              • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:31
                Nie szydzisz? ;)
                • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:42
                  Nie... humor mi sie skiepścił jeno.:)
                  • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:53
                    Ręce opadają przy damskich nastrojach.To jest jak wyzwanie, ale przypierające
                    do muru:)
                    • pom Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:54
                      Nawet nie próbuj Crimenie. Chyba że lubisz siwiznę.:)
                      • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 10:14
                        Muszę lubić, skoro posiadam:)))
    • onlyania Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:33
      a gdzie ten piach????
      • tygrysek_ Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:34
        ..na plaży,...na polu....wszędzie!!!,...starczy dla każdej!!!
        ..dla Ciebie tez Only!!:))))
        • crimen Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:37
          Ogólnie, na Mazowszu:)))
          • tygrysek_ Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:40
            ..a ta sie juz martwi że dla niej braknie!!hihi...
          • onlyania Re: baby do piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:40
            to dobrze ze tak blisko.....bo i tak sie zaraz zakicham na amen.....
    • Gość: Wacuś Re: baby z piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 09:43
      a nad morzem babki z piachu ;)
      • pom Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:44
        Nareszcie jakis rzeczowy głos w dyskusji.
        :)
        • Gość: Wacuś Re: baby z piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 09:45
          ...z piachu wychodzą do wody ...;)
        • tygrysek_ Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:46
          ..no jasne! jak sie jakis lizus pojawi to dla ws to rzeczowy głos!!!:))
          ..hehe...bidny Wacuś...:)

• pom Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:48
            Do czego zmierzasz?
            • tygrysek_ Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:51
              ...do wyciagniecia tragiczno-smutno-nostalgicznych wniosków z waszego
              położenia:)))))))
              • Gość: Wacuś Re: baby z piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 09:53
                ...lizus - od lizaczka?
              • pom Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:53
                Sądzisz, że Twoja pomoc jest w tym niezbędna?
                • tygrysek_ Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 09:59
                  ...no co Ty Pom!!!,..mojapomoc jest tu całkowicie zbędna!!:)))
                  ..ja tylko tak żeby was dodatkowo wkurzyć!!:))

..a Ty Wacus kurwa kim jesteś???:)))
                  • Gość: Wacuś Re: baby z piachu!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:00
                    ..tylko nie kurwą..
                  • pom Re: baby z piachu!!!!!!!!!! 06.08.02, 10:02
                    Żeby mnie dzis wkurzyć, trzeba sie zdrowo napracowac. ale jak jest to Twoja
                    ambicją... prosze bardzo. Ale nie polecam. Zapytaj Crimena.:)
                    • kitek1 spoko wacus, nie wymiekaj............... 06.08.02, 10:05
                      mi sie nieraz udalo doprowadzic pompidelko,
                      do prawie orgazmowego wrzenia:)
                      • pom Kituś :) 06.08.02, 10:07
                        Jak zwykle samopoczucie Ci dopisuje. Cieszę sie jednak, że Ciebie widze.
                        • kitek1 witam madam pompi_dur.............. 06.08.02, 10:08
                          i tez sie ciesze:)
                      • tygrysek_ Re: spoko wacus, nie wymiekaj............... 06.08.02, 10:07
                        ..ja mam ważniejszą misję dziś...wszystkie baby do wrzenia doprowadzić!:))
                        • kitek1 a to ty, a wacus niech sie uczy............... 06.08.02, 10:10
                          jak kobiety do szalu uniesien doprowadzac:)
                        • ulalka Re: 06.08.02, 10:20
                          tygrysek_ napisaý:

> ..ja mam ważniejszą misję dziś...wszystkie baby do wrzenia doprowadzić!:))

witanko :-)))) no ciekawe co byscie bez tych bab zrobili, chlopy jedne, jak wam
                          wystarczy opalona noga w krotkiej spodnicy zamachac, zebyscie sie obejrzeli na
                          ulicy (idac z wlasna lola pod pacha ;-))))))))))
                          • kitek1 bo noga jest fajna i nie gada..................... 06.08.02, 10:22
                            na ogol bez sensu:)
                            • Gość: Wacuś Re: bo noga jest fajna i nie gada................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:25
                              ...aa, czasem i bez słów więcej powie ;)
                            • pom to ożeń się Kitek 06.08.02, 10:25
                              ze stonogą:)
                              • kitek1 jak bedzie miala wszystkie nogi, jak Ty........... 06.08.02, 10:28
                                to nie ma sprawy:)
                                • pom Re: jak bedzie miala wszystkie nogi, jak Ty...... 06.08.02, 10:29
                                  Nie masz najlepszego gustu Kituś:)
                                  • kitek1 twoja dziewczeca skromnosc............... 06.08.02, 10:33
                                    tez jest urocza:)
                                    • pom Dziewczęca była jakieś 06.08.02, 10:35
                                      kilkanaście lat temu.:) Ale podziwiam Twoją szarmancje:)
                                      • kitek1 mam nadzieje, ze jakos probke tej mojej........... 06.08.02, 10:37
                                        stonogi,
                                        zobacze w poznaniu:)
                                        • pom Re: mam nadzieje, ze jakos probke tej mojej...... 06.08.02, 10:42
                                          Mając mnie na myśli (?) musze Ciebie rozczarować. Ten kawałek stonogi nie
                                          przyjedzie. Ale będa inne próbki - życze owocnych obserwacji.:)
                                          • kitek1 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:(((((((((((((((...... 06.08.02, 10:44
                                            wiesz jak mi serduszko zlamac,
                                            • pom Re: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:(((((((((((((((...... 06.08.02, 10:46
                                              A cóz ja zrobię, że spędologii nie uprawiam??
                                              • kitek1 Re: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:(((((((((((((((...... 06.08.02, 10:48
                                                ja w zasadzie tez nie,
                                                ale raz mam okazje,
                                                bo w miare blisko,
                                                co poniektore forumowe okazy, poogladac:)
                                                • pom Re: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:(((((((((((((((...... 06.08.02, 10:53
                                                  Właśnie dlatego za okaza robić nie zamierzam.:)
                                                  • kitek1 nie nadymaj sie tak pompuszko.......... 06.08.02, 11:12
                                                    okazy w calej swojej okazalosci:)
                                                  • pom Nazywasz nadęciem 06.08.02, 11:16
                                                    świadomy wybór?
                              • ulalka Re: noga 06.08.02, 10:40
                                spadajcie, panowie ;-))))) to tylko sie noga liczy? cholerra, to drzyjcie
                                wszyscy, bo od dzis zakladam spodnice, krotkie i zdebiejecie wszyscy!
                                a swoja droga, mili szowinisci, to ja tez nie gadam bez sensu.. ;-)))))))
                                • kitek1 i o to chodzilo ulalko, nareszcie z sensem gadasz. 06.08.02, 10:42
                                  :)))
                                  • pom Re: i o to chodzilo ulalko, nareszcie z sensem ga 06.08.02, 10:43
                                    :)))))
                                  • ulalka Re: i o to chodzilo ulalko, nareszcie z sensem ga 06.08.02, 10:50
                                    kitek1 napisaý:

> :)))

a wczesniej to co? phi.. milutki jestes ;-)))))))))
                                    • kitek1 Ty tez.............. 06.08.02, 10:52
                                      a tej krociutkiej spodniczce, to nawet bardzo:)
                                      • ulalka Re: Ty tez.............. 06.08.02, 10:56
                                        kitek1 napisaý:

> a tej krociutkiej spodniczce, to nawet bardzo:)
                                        hłe hłe... dobra, to dodam jeszcze do tego, ze mam bardzo niesamowite oczy ;-)))
                                        • kitek1 wzrokowe dowody rzeczowe......... 06.08.02, 11:11
                                          wiesz na jaki adres mozesz przeslac:)
                                          • pom Re: wzrokowe dowody rzeczowe......... 06.08.02, 11:13
                                            podobno są niewairygodne w konfrontacji z rzeczywistością:)
                                            • kitek1 Re: wzrokowe dowody rzeczowe......... 06.08.02, 11:14
                                              ale zawsze jakies pojecie daja:)
                                              • pom Re: wzrokowe dowody rzeczowe......... 06.08.02, 11:20
                                                To juz lepiej sobie pójde fiuciki poogladać.:))
                                                • kitek1 skoro musisz....... 06.08.02, 11:21
                                                  to konfrontuj:)
                                                  • pom Re: skoro musisz....... 06.08.02, 11:23
                                                    Zaraz muszę. Może chcę?:)
                                          • ulalka Re: wzrokowe dowody rzeczowe......... 06.08.02, 11:25
                                            kitek1 napisaý:

> wiesz na jaki adres mozesz przeslac:)

oczy moge wyslac, bo nog jeszcze nie zeskanowalam.. chiba za dlugie i sie nie
                                            mieszcza ;-)))))))
                                            • kitek1 wole oczka, narazie................ 06.08.02, 11:29
                                              zobaczymy czy prawdomowne:)
                                • pom Re: noga 06.08.02, 10:43
                                  Spódnice? A ile ich zakładasz?:)
                                  • ulalka Re: noga 06.08.02, 10:52
                                    na ogol zakladam jedna spodnice dziennie, pom, ale moze powinnam wiecej? ;-
                                    ))))))
                                    • pom Jednej spódniczki 06.08.02, 10:57
                                      dziennie sie nie nosi. chyba że zaczynasz dyskotekę juz od rana:)
                                      • ulalka Re: Jednej spódniczki 06.08.02, 11:05
                                        pom napisaýa:

> dziennie sie nie nosi. chyba że zaczynasz dyskotekę juz od rana:)
                                        a co w dzien chodzisz bez? ;-)))))))))))) ja sie tam ubieram od rana, tj. od
                                        okolo 12:00, jak juz wstane ;-)))))))))))
                                        • pom Re: Jednej spódniczki 06.08.02, 11:07
                                          Jaki masz zawód? poczekaj, niech zgadnę...:)
                                          • ulalka Re: Jednej spódniczki 06.08.02, 11:22
                                            pom napisaý(a):

> Jaki masz zawód? poczekaj, niech zgadnę...:)

jestem nauczycielka jezyka angielskiego i mam wakacje, malutka ;-)))))
                                            • kitek1 ulalko, a pomoglabys mi cos przetlumaczyc......... 06.08.02, 11:24
                                              darowalbym prosbe o dowody rzeczowe:)
                                              • ulalka Re: ulalko, a pomoglabys mi cos przetlumaczyc.... 06.08.02, 11:28
                                                kitek1 napisaý:

> darowalbym prosbe o dowody rzeczowe:)

a dlugie? ;-)))))) moge pomoc, w koncu mam wakacje :-)))))))))))) choc niby sie
                                                nie nudze, bo czytam do mojej magisterki, ale co tam... znasz adres..
                                                • kitek1 dzieki super jestes:))))))))))))))))) 06.08.02, 11:31
                                                  jak Ci sie,
                                                  nie bedzie chcialo,
                                                  to i tak dziekuje, za dobre chęci:)
                                            • pom O, to super. 06.08.02, 11:25
                                              Zawsze mówiłam, że nauczycielkę od razu poznać.:)
                                              • kitek1 pomcia,nie przeszkadzaj............ 06.08.02, 11:28
                                                czuje ze sie zakoch..uje w ulalce:)
                                                • pom Dobrze Kituś, ale 06.08.02, 11:31
                                                  bedę kontrolować sytuację z oddali, nie chcę żebyś trafił na babola gorszego
                                                  ode mnie:)
                                                • ulalka Re: pomcia,nie przeszkadzaj............ 06.08.02, 11:35
                                                  kitek1 napisaý:

> czuje ze sie zakoch..uje w ulalce:)

mhmmmm... no dobra, wysylaj :-))))))) mam miekkie serce... choc podobno kto ma
                                                  miekkie serce ten ma twarda dupe... pewnie niedlugo moja bedzie jak z
                                                  kamienia... ;-))))))))))
                                              • ulalka Re: O, to super. 06.08.02, 11:31
                                                pom napisaý(a):

> Zawsze mówiłam, że nauczycielkę od razu poznać.:)

a po czym? czuc na odleglosc?.. ;-)))))))) swietny masz chiba nosek... sporo
                                                zadarty..? ;-))))))0
                                                • pom Re: O, to super. 06.08.02, 11:32
                                                  Sporo.:)
                                                  • ulalka Re: O, to super. 06.08.02, 11:41
                                                    pom napisaý(a):

> Sporo.:)

:-)))))))))))))) no, supi, to tak jak ja ;-))))))))))))
                                                    a tymczasem pomykam, bo jednak jakies tam inne zycie poza wirtualnym tez mnie
                                                    czeka...
                                                    pozdroovkuje
                                                  • pom Re: O, to super. 06.08.02, 11:43
                                                    No leć i urlopuj zdrowo.:)
                                                  • ulalka Re: O, to super. 06.08.02, 11:50
                                                    pom napisaýa:

> No leć i urlopuj zdrowo.:)

do uslyszki pom :-)))))))))))))
                                                • kitek1 qrka wodna, ta dziadowska poczta............. 06.08.02, 11:40
                                                  gazetkowa znowu swiruje:(
                                                  • ulalka Re: qrka wodna, ta dziadowska poczta............. 06.08.02, 11:46
                                                    kitek1 napisaý:

> gazetkowa znowu swiruje:(

nie idzie? mhmmm... a nie masz innego adresu? ja moge inny podac, ale jakos
                                                    tak... intymnie ;-)))))))) i zaraz wybywam..
                                                  • kitek1 to moze na ten................ 06.08.02, 11:50
                                                    mi napisz ten twoj intymny:)
                                                    marczysko@inetia.pl
                                                  • ulalka Re: to moze na ten................ 06.08.02, 12:00
                                                    kitek1 napisaý:

> mi napisz ten twoj intymny:)
                                                    > marczysko@inetia.pl

oki :-)))))))) do brykam, a przed wyjsciem dostaniesz ten "intymny" ;-))))) z
                                                    oczami ;-))))))))
                                                  • kitek1 dzieki, przesympatyczna jestes.......... 06.08.02, 12:08
                                                    ciekawe skad Ty klikasz:)
                                                  • kitek1 a jak sliczna................ 06.08.02, 12:12
                                                    :)))))))))))))))))))
    • saqqara jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:24
      Tiger
      na mnie dzisiaj musi byc cos wiecej niz takie haslo, ja dzisiaj uprawialam male
      camel trophy po wawce, mnie takie haselka to jedynie bawia, ale i na tyle malo
      ze sie nawet nie zatrzeslam... ze smiechu, nie z oburzenia:)))
      • crimen Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:25
        Ja wiem jak Cię wkurzyć, Pluszaczku:)))
        • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:27
          chcialbys:))
          • crimen Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:32
            Ja to potrafię;)
            • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:34
              w takim ukladzie zostalo do powiedzenia tylko jedno...przekonamy sie? :)))
              • crimen Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:46
                My???Tylko Ty, ja to już wiem:)))
                • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:50
                  no to zaczynaj, bede sie przekonywac:)))
                  • crimen Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:05
                    Bo zacznę miziać;)))
      • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:28
        ..poczekaj Saqqarus jeszcze sie zatrzesiesz babolu wredny i paskudny!!!;))
        ..boszsz...jak ty musisz okropnie wygladac przemoknieta!!:)
        • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:30
          jaka zmoknieta? w samochodzie siedzialam, muzyczka rozkrecona a obok staly
          samochodziki z przystojnymi panami, do ktorych sie ladnie wdzieczylam, zyc nie
          umierac:))

ps. prawda o mnie mnie nie wkurzysz, klamstwami tez nie:)))
          • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:32
            haha czyżby?:)...założe sie że juz ci piana z pyska leci bestio!!!!
            • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:35
              raczej slina, bo mi sie Twoja szyjka przypomniala:))))
              • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:38
                ...a szyjka umyta, pachnąca...zyły widać....:))))
                • ulalka Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:43
                  tygrysek_ napisaý:

> ...a szyjka umyta, pachnąca...zyły widać....:))))

mhmmm... kup czosnek i kolek osikowy, bo jak zyly widac, to Cie mozna podgryzc
                  niezle i po... ptokach, odlecisz w niebyt, jak trafisz na wampiurka ;-))))))
                  • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:45
                    Tiger wlasnie na wampierka trafil:)

Pregus, musisz mnie tylko ladnie przytulic, a potem... zycie wieczne przed
                    Toba:))
                    • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:52
                      ..przytulić,...hmmmm....pomyślimy..:))))
                      • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 10:59
                        a wiecie jak to sie robi, tow. Tygrys?:)))))
                        • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:02
                          ...jak się przytula?????,...chyba wiem!:))
                          ..tylko nie bardzo wiem co dalej...: (((((((((
                          • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:13
                            dalej to juz do mnie nalezy, moglbys tylko jeszcze nieco glowe przechylic, nie
                            mam zamiaru gryzc Cie w usta;)))
                            • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:18
                              ...bo w usta sie nie gryzie!!!:))))
                              • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:19
                                tja? nie wiedzialam...:))))
                                • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:32
                                  njio!!!,...usta całować trzeba!!:)))))
                                  • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:52
                                    calowac tez, ale nie ma nic lepszego niz ugryzienie w warge, a potem polizanie
                                    szyjki, w ktorej plynie goraca krew;))
                                    • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 11:57
                                      racja!!:)),..ale ja tu stoje z gołą szyjką, rozwartymi ustami a Ty sie
                                      gdzieś szwendasz...:(((,..ładnie to !?:)))
                                      • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 12:10
                                        juz sie nie szwendam... przechyl glowe, Ciebie gryze po szyi, usta naleza do
                                        kogos innego:))
                                        • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 12:25
                                          ...to bede nieźle wygladał jak sie we dwie do mnie dobierzecie!!:))))
                                          • saqqara Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 12:34
                                            jednoczesnie sie dobierac nie bedziemy, ja w trojkatach nie gustuje:)
                                            zreszta dobieranie bedzie mialo inny cel, ja o sobie glownie mysle;)
                                            • tygrysek_ Re: jakos sie nie rozruszalam 06.08.02, 12:49
                                              no ja wiem że ty o sobie!!!,..ani bym nie śmiał inaczej mysleć!!:))
                                              ..a ze mnie i tak dużo by nie zostało nawet jak jedna po drugiej!:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka