0nly 06.08.02, 15:11 - Obudź się! No, słyszysz? Obudź się! - w środku nocy żona budzi męża. - Co się stało kochanie? - Nic się nie stało. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak ty możesz spokojnie spać, mając tak niską pensję?! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacuś Re: spokojny sen.....:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:14 Kochanie , ty jesteś anestezjologiem czy chirurgiem? - pyta kobieta mężczyznę. - Przecież wiesz, że chirurgiem, skarbie! - No to rżnij, a nie usypiaj! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: spokojny sen.....:))) 06.08.02, 15:16 Mąż długo nie wraca do domu. Żona się bardzo niepokoi: - Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę znalazł - mówi do sąsiadki. - Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka. - Może po prostu wpadł pod samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: spokojny sen.....:))) 06.08.02, 15:18 Po otwarciu testamentu okazało się, że zmarły zostawił cały majątek nie żonie, ale innej kobiecie. Rozżalona wdowa postanowiła zmienić napis na nagrobku. Załamany kamieniarz lamentuje: - Nic sie już nie da zrobić, wczoraj wykułem napis "Spoczywaj w pokoju"! Na to wdowa: - To niech pan dopisze: "Dopóki sie nie spotkamy"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: spokojny sen.....:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:18 Rozmawiają dwie sąsiadki na balkonie: -Patrz, twój stary z kwiatami do domu idzie. -To wracam, będę mu musiała dać dupy. -To wazonu nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: spokojny sen.....:))) 06.08.02, 15:21 - Bardzo bym chciała, żebyś kupił samochód - mówi żona do męża. - Zrobiłabym prawo jazdy, poznalibyśmy świat. - Ten czy tamten??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: spokojny sen.....:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:27 W trakcie stosunku: -Wiesz kochany, ja chyba cos w sobie mam atrakcyjnego? -Tak, tylko ja to zaraz wyciągnę...;) Odpowiedz Link Zgłoś