Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

19.07.05, 14:59
byłam na operacji,byłąm na operacji wycięcia wyrostka robaczkowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jutro też idę na laparoskopię i zabieg na stawie kolanowym!!!!!!!!!!!!!!!!Chirurgia jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam gdzieś zasadsy dotyczące wykrzykników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • kamilario Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 15:26
      Zastanów sie czy to zdrowe, ciszyć się z tego, ze widziało się flaki drugiego
      humanoida;)
      • nekroskop88 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 16:26
        a ja bym z chęcia zobaczył sekcje zwłok
        • kamilario Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 16:30
          No cóż, w mysl słów Woltaire'a będę tolerancyjny;)
          Co takiego jest w ludziach, że lubią oglądać krew i cierpienie innych. Wiem, że
          BH cieszy się z zupełnie innych powodów:) ale Ty Nekro wstydż się
          • nekroskop88 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 16:31
            jakie cierpienie, jak oni już nie zyją ;)
            • kamilario Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 16:34
              Napisałem tak dla dodatkowej dramaturgii. Pozatym nie miałem na muśli tylko
              Twojego przypadku, ale tak ogólnie, dlaczego ludzie lubili ogladać egzekucje,
              zbierają się na miejscach wypadków, żeby oglądać krew, trupy i mózgi na
              wierzchu. A potem się chwalą ty wiesz ale miałem frajdę widziałem mózg na ulicy.
              Może cieszą się bo to jedyny mózg z jakim w życiu mieli styczność:)
              • nekroskop88 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 16:37
                to po prostu zwykła ciekawośc :)
                • bad_habit Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19.07.05, 19:27
                  panowie,ja się wcale nie cieszę z ludzkiego cierpienia tylko z tego że miałam możliwość uczestniczyć w tak ważnym zabiegu.Nie jest łątwo dostać się na blok i obserwować,na klinikach nie będę już miała takiej możliwości,żeby z bliska zobaczyć,jak to się robi.To jest na prawdę fascynujące,zawsze mówiłam że nigdy nie będę chirurgiem,a takie wydarzenia sprawiają że zupełnie inaczej postrzegam tę specjalizację.Nie boję się krwi,ale to jest coś fantastycznego gdy dzięki operacji można uratować czyjeś życie...:)
    • bad_habit Re: podjęłam wstępną decyzję 20.07.05, 22:18
      będę chirurgiem onkologicznym;)to jest bardziej pasjonujące niż pediatria:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka