Dodaj do ulubionych

Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica

IP: *.chello.pl 01.04.01, 19:30
Romantyczni Panowie,
jesli macie troche oleju w glowie, spacerki na Starym Miescie lub na
Krakowskim i Wilanowie. Pracuje ale kiedy weekendzik przychodzi to mnie nuda za
nos wodzi. Kawy amatorka jestem ale nie takiej byle jakiej biurowej...a z
kawiarenki luksusowej typ Blikle
Pewna usmiechnieta Syrenka co w siec nie lapie, a ja kto za mocno oblapi to da
po lapie.
Jak Odysa na morzach greckich was zwiode i zapamietacie na dlugo ma wiosenna
urode
Obserwuj wątek
    • Gość: syrenka a MOJ GLOS BOSKI LEPSZY OD LOSKI IP: *.chello.pl 01.04.01, 19:40
      A moj glos boski, na dlugo pozbawi was troski,
      jestem mloda syrena a nie jaki potwor morski
      i jestem moze fajniejsza od tej z telewizji p.Loski
      A najlepsza na kazda linie ,
      wasza sylwetke jest milosc co nigdy nie minie
      Oj trudne to poszukiwanie , bo Warszawka fajnego chlopa jest trudno zlapac w
      milosci sidla
      rOWNIE TRUDNO JAK bRUDASA PRZEZWYCZAIC DO MYDLA
      • Gość: SYRENKA Re: a MOJ GLOS BOSKI LEPSZY OD LOSKI IP: *.chello.pl 01.04.01, 19:49
        i DAJE WAM W MILOSCI TAKA OTO PRZESTROGE:
        wESOLYCH kAWALEROW KOCHAJA WSZYSTKIE KOBIETY I BABY I DZIEWCZATKA
        A WY OSZUSCI MATRYMONIALNI SPADAJCIE I NIE GRAJCIE NA iNTERNECIE
        SLODKIEGO NIEWINIATKA
        wYBORCZA , bYLA TAKA MILA I wAM TOWARZYSKIE STRONY ZALOZYLA I NIE WIEM CZY
        DOBRZE ZROBILA
        bO iNTERNET JAK OSZUST ZA NOS LUDZI WODZI JAK KOGOS SYRENKA OMAMI TO SIE Z
        WLASNEJ WOLI SZYBKO Z SIECI INTERNETU NIE WYSWOBODZI
    • Gość: Europ Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.hwr.Arizona.EDU 01.04.01, 23:24
      Blikle to jedno zo moich ulubionych miejsc:

kawa z ekspresu i kir (francuski napoj - mieszanka bialego wytrawnego
      wina i creme de cassis - po polsku to chyba bedzie nalewka z czarnej porzeczki).

Europ

ps. czy syrenka to europea?

-------------------------------------------------
      Gość portalu: syrenka napisał(a):

&#62 Romantyczni Panowie,
      &#62 jesli macie troche oleju w glowie, spacerki na Starym Miescie lub na
      &#62 Krakowskim i Wilanowie. Pracuje ale kiedy weekendzik przychodzi to mnie nuda za
      &#62
      &#62 nos wodzi. Kawy amatorka jestem ale nie takiej byle jakiej biurowej...a z
      &#62 kawiarenki luksusowej typ Blikle
      &#62 Pewna usmiechnieta Syrenka co w siec nie lapie, a ja kto za mocno oblapi to da
      &#62
      &#62 po lapie.
      &#62 Jak Odysa na morzach greckich was zwiode i zapamietacie na dlugo ma wiosenna
      &#62 urode

• Gość: syrenka Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.chello.pl 02.04.01, 11:11
        Nie wiem czy Europea to syrenka. ale wiem jedno że lubie dobre espresso z
        chmurka mleka (we Francji nazywaja to cafe noisette ) Kir jest tez pas mal . Oj
        znam te zwyczaje żab bardzo dobrze. W Wwie jest rzeczywiscie kilka fajnych
        miejsc. a bienot byc moze niech los tu pomoze.
        Pewna syrenka wyborowa co wyszla z pomnika by przejsc sie na kawe po Warszawce.
        • Gość: syrenka Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.chello.pl 02.04.01, 11:13
          blad maszynowy : a bientot sie pisze prawidlowo
        • Gość: Europ do: syrenka IP: 150.135.83.* 03.04.01, 04:45
          No to moze moglbym pania zaprosic na takie espresso? Poniedzialek albo wtorek (za tydzien), Blikle,
          19:00? Inne propozycje? (Moja poczta: krecha@poczta.gazeta.pl)

Europ

&#62 Nie wiem czy Europea to syrenka. ale wiem jedno że lubie dobre espresso z
          &#62 chmurka mleka...
          • syrenka Mozna pisac 03.04.01, 23:13
            Mozna do mnie pisac: syrenka@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 02.04.01, 00:38

&#62...Kawy amatorka jestem ale nie takiej byle jakiej biurowej...a z
      &#62 kawiarenki luksusowej typ Blikle...

Ktos (ktoras) kto tak mowi musi byc nudziarzem do potegi. Umarlbym z nudow w
      towarzystwie takiej osoby.
      Wole dziewczyny (kobiety) ktore zdecyduja sie skoczyc ze mna z 2 tys metrow...
      • Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 00:45
        Brzmi intrygujacao...
        Moze jakies szczegoly?
        Ja potrzebuje ekscytacji!
        • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 02.04.01, 21:23
          Gość portalu: Mini napisał(a):

&#62 Brzmi intrygujacao...
          &#62 Moze jakies szczegoly?
          &#62 Ja potrzebuje ekscytacji!

Cz aby napewno? Przestworza sa malo atrakcyjne dla pan w dzisiejszych czasach...
          Czarne BMW z lampasami kusi skuteczniej :))

• Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 21:46
            Gość portalu: Chris napisał(a):

&#62 Cz aby napewno? Przestworza sa malo atrakcyjne dla pan w dzisiejszych czasach..
            &#62 Czarne BMW z lampasami kusi skuteczniej :))

Czyżby? Co za brak wiary we wspolczesne kobiety! A moze w siebie?
            Mnie wcale nie kusi czarne BMW!
            • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 02.04.01, 22:26

&#62 Mnie wcale nie kusi czarne BMW!

Bywasz na IRC'u Mini? :)

• Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 00:12
                Bywam, ale ostatnio rzadko, bo nie mam czasu niestety!
                • Gość: Europ Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 150.135.83.* 03.04.01, 04:50
                  Gratuluje dobrego oka i smaku...

&#62 Bywam, ale ostatnio rzadko, bo nie mam czasu niestety!

• Gość: syrenka Kolego Europ? Kiedy jestes w Warszawce? IP: *.chello.pl 03.04.01, 17:00
                    Czesc Europ To ja syrenka z pomnika. Kiedy jestes w Warszawie?
                    Wiesz napisz kiedy bedziesz w stolicy? Moze bedzie okazja sie spotkac/ A gdzie
                    Ty wlasciwie mieszkasz? Ciekawa jestem czy na Internecie mozna spotakac
                    fajnych ludzi czy to tylko falszywe przewidzenie. Nie oczekuje nic, ale mozemy
                    pozartowac. Ze slonecznej stolicy. Syrenka z pomnika, z nad Wisly,ale ulegajaca
                    duchowi czasu, syrenka miedzynarodowa. Czesc A bientot
                  • Gość: syrenka Kolego Europ? Kiedy jestes w Warszawce? IP: 62.179.4.* 03.04.01, 17:00
                    Czesc Europ To ja syrenka z pomnika. Kiedy jestes w Warszawie?
                    Wiesz napisz kiedy bedziesz w stolicy? Moze bedzie okazja sie spotkac/ A gdzie
                    Ty wlasciwie mieszkasz? Ciekawa jestem czy na Internecie mozna spotakac
                    fajnych ludzi czy to tylko falszywe przewidzenie. Nie oczekuje nic, ale mozemy
                    pozartowac. Ze slonecznej stolicy. Syrenka z pomnika, z nad Wisly,ale ulegajaca
                    duchowi czasu, syrenka miedzynarodowa. Czesc A bientot
                  • Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 23:23
                    Dzieki serdeczne!
                    To mile, ze tak mowisz&#62
          • Gość: Europ Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 150.135.83.* 03.04.01, 04:49
            Tu sie bracie chyba zdemaskowales...

jak juz wyjezdzasz z takim czyms jak te twoje dwa kilometry,
            to jak sie znajdzie kandydatka - MUSISZ DOSTARCZYC co obiecales

Europ

&#62 Cz aby napewno? Przestworza sa malo atrakcyjne dla pan w dzisiejszych czasach..
            ...
            • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 03.04.01, 09:39
              Gość portalu: Europ napisał(a):

&#62 Tu sie bracie chyba zdemaskowales...
              &#62
              &#62 jak juz wyjezdzasz z takim czyms jak te twoje dwa kilometry,
              &#62 to jak sie znajdzie kandydatka - MUSISZ DOSTARCZYC co obiecales

aucun problème Europ, ale Mini nie ma czasu :(
              • Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 14:04
                I co tak szybko się poddasz????
                • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 03.04.01, 16:47

&#62 I co tak szybko się poddasz????

Skadze, poczekam az znajdziesz czas (-;

• Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 21:39

&#62 Skadze, poczekam az znajdziesz czas (-;

Dobrze, ale to moze troche potrwac!
                    • Gość: Chris Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: 212.160.114.* 03.04.01, 22:53

&#62
                      &#62 Dobrze, ale to moze troche potrwac!

Gdyby to jeszcze byla prawda....

• Gość: Mini Re: Kawalerowie wiosna romantyczne spacerki stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 23:12

&#62 Gdyby to jeszcze byla prawda....
                        Ależ jest!

• Gość: syrenka szukam kandydatki na wspolny skok bez asekuracji IP: *.chello.pl 02.04.01, 10:59
        Chris Oj jakis Ty przynudzacz,
        wisna idzie
        Jesli szukasz mocnych emocji, to skacz tam sobie nawet z 3000 tysiecy bez
        zabezpieczenia i asekuracji. Milych lotow. Pewnie znajdzie sie niewiele babek,
        ktore sie na to zapisza. Chris, nie spadaj z wysokosci ale zejdz chlopie miekko
        na ziemie Pozdrawiam.Zycze Ci samych spadochroniarek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka