vacoo 11.08.02, 16:51 Wróżka złapała Pinokia, usiadła mu na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacoo Re: Dowcip.II.. 11.08.02, 16:55 Wnuczek pyta dziadka: - Dziadku, jak to jest, jesteś już pod dziewiećdziesiątkę, a ciągle kobiety za tobą szaleją, co noc inna przychodzi? - A bo ja wiem... - odpowiedział dziadek i w zamyśleniu oblizał brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Dowcip.III 11.08.02, 17:08 przychodzi gosc do apteki kupic sobie prezerwatywe. pani aptekarka pyta o rozmiar. gosc zdziwiony. pani a. mowi, zeby wszedl za parawan i zmierzyl, tam jest taka deseczka z roznymi rozmiarami otworkow. po chwili gosc wychodzi i pyta: - a za deseczke to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Dowcip.IV 11.08.02, 17:13 Pewna wczasowiczka postanowiła się poopalać na dachu hotelu. Pierwszego dnia opalała się w stroju kąpielowym, ale drugiego doszła do wniosku, że i tak nikt jej nie widzi, więc rozebrała się do naga. Nie minęła minuta, kiedy usłyszała kroki na schodach i w ostatniej chwili sięgnęła po ręcznik, by zakryć pośladki - jako, że położyła się na brzuchu. - Szanowna pani - przemówił do niej dyrektor hotelu. - Nie mamy nic przeciwko temu, że postanowiła się pani poopalać na dachu, ale bardzo prosimy, by robiła to pani w stroju, tak jak wczoraj. - A co to za różnica, przecież i tak nikt mnie tu nie widzi? - zapytała zdziwiona wczasowiczka. - Niezupełnie. Położyła się pani na świetliku hotelowej jadalni... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dowcip.IV 12.08.02, 18:39 ha ha ha ha ha, ciekawi mnie wiek tej wczasowiczki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Dowcip.IV IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:22 z tym że poproszono mnie abym przekładała się co jakiś czas dla lepszego poznania krajobrazu he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Dowcip.IV IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:29 zanotowano kilka poślizgnięć na mokrej obślinionej podłodze i zwiększyła się liczba pozwów rozwodowych ale to chyba nie w związku z........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Dowcip.IV IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:35 nie wiem ale do końca pobytu nie mogłam znaleźć kostiumu i nikt mnie ze świetlika nie wyrzucał wręcz przeciwnie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Dowcip.IV 12.08.02, 19:45 ...bez kostiumu, bo ci go porwałem zębami..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Dowcip.IV 12.08.02, 19:58 a tak ale jak miło było a ludzie w jadalni oblizywali się ze smakiem bynajmniej nie była to zasługa szefa kuchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
derektor Re: Dowcipy crimena 13.08.02, 01:03 Gdzie dowcip crimena o zydach? no, że bez napledka, że Hans na cekaemie - tego bydlaka to najbardziej smieszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dowcip... 14.08.02, 23:56 Późny wieczór. Facet odprowadza kobietę do domu i pod klatką opiera się wygodnie jak macho i mówi: - Zrób mi na koniec laskę. Kobieta: - No co ty, daj spokój! - No zrób mi proszę! - Ale przestań - tak tutaj - bez sensu! - No dalej, zrób! I tak przekomarzają się dobre dwadzieścia minut. Nagle z klatki wychodzi zaspany ojciec z młodszą siostrę tej kobiety i mówi: - Ty! mu zrób tą laskę... albo siostra zrobi panu laskę.. albo ja zrobię ci laskę gościu... tylko weź tą rękę z domofonu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dowcip... 15.08.02, 00:00 - Siedzi mała dziewczynka na ławce w parku i nagle krzyczy: ku*** mać. - Obok przechodziła starsza pani i słysząc dziewczynkę podchodzi do niej i pyta się dlaczego tak brzydko się wyraża. - Na to dziewczynka, żeby usiadła obok niej, a ona jej powie co się stało. Gdy babcia usłyszała co dziewczynka miała do powiedzenia, sama głośno ryknęła: KU*** MAĆ. - Obok przechodził starszy pan i słysząc karygodne zachowanie babci, oburzył się wielce. - Babcia poprosiła go aby usiadł obok niej i powiedziała mu coś cichutko. - Na to dziadek zerwał się z ławki i wrzasnął: KU*** MAĆ. Pytanie: Co powiedziała dziewczynka babci a babcia dziadkowi? Odpowiedź: ławka jest świeżo malowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dowcip... 15.08.02, 00:03 Brunetka, ruda i blondynka poszly na ryby i zlowiły złota rybke. -Spełnie wam trzy życzenia! tylko mnie wypuście... - powiedziala rybka. Jako ze każdej przypadlo po jednym życzeniu, najpierw poprosila brunetka -Chce byc mądrzejsza! PYK! stała sie mądrzejsza... Nastepnie ruda - Chcę być piękniejsza! PYK! Stała sie piękna. A ja - mówi blondynka - Chcę być jeszcze głupsza. PYK!... zmieniła sie w meżczyzne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seic Re: Dowcip... IP: 195.94.199.* 15.08.02, 01:45 I rybka zdechła z wysiłku :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dowcip... 15.08.02, 11:29 Podczas romantycznego wieczoru chłopak dobiera sie do dziewczyny. W końcu wkłada jej ręke w majtki i czuje coś mokrego. Pyta: - Co okresik? A dziewczyna odpowiada: - Nie sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Dowcip... 15.08.02, 11:31 Jasio sierota napisał list do św.Mikołaja i niesie go na pocztę! Panie na poczcie widząc Jasia, bardzo się wzruszyły. Gdy wyszedł zaczęly rozmawiać: - biedny Jasiu list napisał, a on przecież sam na świecie, chodźcie przeczytamy list, ciekawe co mu się marzy... Otworzyły list i czytają: "...Drogi Sw. Mikołaju, bardzo chciałbym w tym roku dostać od Ciebie rower górski, rolki i piłkę do kosza! Z góry Dziękuję - na pewno mnie nie zawiedziesz! papa..." Jedna z pań się odezwała: - Chodźcie złożymy sie na prezenty dla Jasia, on taki biedny, niech też ma coś od życia! Jak pomyślały tak zrobiły, kupiły rower i rolki - niesety na piłkę niestarczyło już pieniędzy! W wigilię Jasio zagląda pod choinkę i oczom nie wierzy: rower - zielony błyszczący, 16 przerzutek, po prostu piękny, szuka dalej i widzi kartonik, patrzy a to rolki, takie w sam raz. czarne z szerokim rozstawem kółek! Jasio jest zachwycony, łzy ze szczęścia mu lecą! Szukał dalej niestety trzeciego prezentu nie znalazł! Kilka dni po wigilii Jasio z listem idzie na pocztę! Panie mrugają na siebie porozumiewawczo: - oho na pewno list z podziękowaniem! Gdy wyszedł, rozdzierają kopertę i zaczynają czytać: "... Drogi św. Mikołaju, dziękuję za wspaniały rower, dziękuję za cudowne rolki, ale piłkę do kosza to mi chyba te KURWY z poczty zajebały..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Może Lenka... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.08.02, 18:52 ...świństewka wypisywać, to i ja mogę:))) Dlaczego w piździe nie ma krzeseł??? Żeby chuj stał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Może Lenka... 17.08.02, 21:49 a co Lence już nic nie wolno?:( :)) Jaś i Małgosia idą przez las i na polance widzą kochającą się parę. -co oni robią? pyta Małgosia -Ten pan mierzy jej temperature Na następnej polance to samo -Co oni robią? Pyta Małgosza -Ten pan mierzy jej temperaturę Sytuacja kilkakrotnie sie powtórzyła, wreszczie wolna polanka i Małgosia mówi: -Jasiu, może ty mi zmierzysz temperaturę...? -Najwyższy czas, bo mi rtęć po nogach cieknie! Odpowiedz Link Zgłoś