Dodaj do ulubionych

ULALKA, jestes tu???

11.08.02, 21:19
Nie napisalas mi zadnego @, o co chodzi z tymi plotami!!!
Nic nie mam!!!
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: ULALKA, jestes tu??? 11.08.02, 21:27
      ulalka sie ululkala...:)))
      na tarasie....:)))
      • kitek1 a onlyszczurek, przyprowadzil juz............. 11.08.02, 21:30
        only:)
        • maryjo2 Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ 11.08.02, 21:34
          I nie tylko :)
          • kitek1 a Ty skad maryjko mila..... 11.08.02, 21:35
            nadajesz:)))
            • maryjo2 Re: a z domu... 11.08.02, 21:36
              kitku miły :)
              • kitek1 aha.............. 11.08.02, 21:38
                a ja myslalem, ze sie wczasujecie:)
                • maryjo2 Re: aha.............. 11.08.02, 21:40
                  nie mylisz się, wczasujemy się zaciekle i nieustannie, nawet w domu :)
                  • Gość: crimen Re: aha.............. IP: *.smlw.pl 11.08.02, 21:45
                    Witaj Maryjko.Bez Twojego porannego budzenia forum się rozregulowało:)))
                    • maryjo2 Re: No to jutro.............. 11.08.02, 21:50
                      urządzę Wam pobudkę, gwoli wdrażania normalnego funkcjonowania !
                      A tymczasem na rozwolnienie węgiel polecam :)
                      • kitek1 albo banany......... 11.08.02, 21:52
                        ale kagan wpieprzyl wszystkie:(((
                        • maryjo2 Re: albo banany......... 11.08.02, 21:57
                          właśnie wyczytałam, że wszystkimi otworkami je pożerał :0 Ten Kagan. Kto to
                          jest właściwie??
                          • kitek1 to chyba ten posel z ligi polskich............... 11.08.02, 22:00
                            albo innej samoobrony:(
                            • maryjo2 Re: to chyba ten posel z ligi polskich........... 11.08.02, 22:03
                              Nawiedzony, znaczy się?
                              No, tacy nawiedzeni to ciekawi są bardzo ludzie :)
                              • kitek1 chce przeniesc bialorus do usa, albo odwrotnie.... 11.08.02, 22:06
                                faktycznie ciekawe:)
                                • maryjo2 Re: chce przeniesc bialorus do usa, albo odwrotni 11.08.02, 22:17
                                  No, kitek, to jest z gruntu świetny pomysł!
                                  Wyobraź sobie, mijasz Terespol, a tu USA! Zdecydowanie mi się to podoba!
                                  • kitek1 no tak,ale on chce zeby łukaszenko byl prezydentem 11.08.02, 22:24
                                    tego amerykanskiego ZBIR'a:)
                                    • maryjo2 Re: no to, to jest całkiem 11.08.02, 22:27
                                      dziwaczna koncepcja :-/
                      • Gość: crimen Re: No to jutro.............. IP: *.smlw.pl 11.08.02, 21:53
                        I słusznie.Szkoda życia na spanie:)))
                        • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 21:59
                          Powiem Ci szczerze, że ja też ostatnio trochę się "rozregulowałam" .
                          Ale dołożę wszelkich starań :)
                          • Gość: crimen Re: Crimen.............. IP: *.smlw.pl 11.08.02, 22:01
                            Ty Maryjko masz wysoką samodyscyplinę wewnętrzną, więc o końcowy rezultat
                            jestem spokojny:)))
                            • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:07
                              No tak, i masz tu człowieka wielkiej wiary!
                              Teraz to już nie pozostaje mi nic innego, jak sprostać zadaniu :)
                              • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:12
                                Koniecznie, zwłaszcza że piwo wciąż aktualne.Przyjadę to sprawdzę:)))
                                • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:19
                                  A kiedy???
                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:22
                                    To jest ostatnia niewiadoma, ale myślę że jeszcze tego lata:)))
                                    • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:24
                                      To znaczy, że wkrótce!
                                      Byle nie przed 19.08, bo wtedy nas nie ma.
                                      Jak widać:)
                                      To znaczy ja jestem, ale tylko do wtorku, potem znikam na kolejne 5 dni.
                                      • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:26
                                        Wiem że was nie ma i wiem gdzie jesteście:)Przed 19.08 raczej nie przyjadę:)))
                                        • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:29
                                          Wszystko przez te plotki!
                                          To i dobrze, bo bym nie odżałowała, gdybym Cię widzieć nie miała :)
                                          • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:32
                                            Tak nie może być.Jesteśmy umówieni, a z przyjemności nigdy nie rezygnuję:)))
                                            • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:39
                                              No mam nadzieję!
                                              A przyjemność będzie i po mojej stronie :)

• crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:43
                                                Ale się dopieszczamy:)Ale kto inny nas dopieści?:)))
                                                • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:47
                                                  Patrzę wokół. Nikogo nie ma.
                                                  Kółko wzajemnego dopieszczania w potrzebie, to jest myśl!
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 22:55
                                                    Trzon właśnie się zawiązał:)))Czekamy na następmych chętnych?:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:18
                                                    Oczywiście!
                                                    Na wypadek nieobecności któregoś, trzeba zapewnić sobie możliwość dopieszczania
                                                    z innej strony :)
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:19
                                                    Osobiście nie chciałbym być dopieszczany przez faceta:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:23
                                                    No cóż, nie mogę tego samego powiedzieć o sobie :))
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:28
                                                    No więc potrzebujemy przynajmniej jeszcze dwoje do składu.Jako rezerwowych,
                                                    oczywiście:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:35
                                                    Przeprowadzimy łapankę, czy rozważymy dobrowolne zgłoszenia?
                                                    No, chyba, że masz już kogoś na oku :)
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:38
                                                    Z łapanki mogą się trafić przypadkowe osobniki, a dobrowolcom można się
                                                    najpierw przyjrzeć:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:47
                                                    Wiesz, szansa trafienia na odpowiedniego kandydata czy kandydatkę i tak wynosi
                                                    50%.
                                                    Ale zgadzam się, że wcześniejsza "lustracja" się ma niewątpliwe zalety.
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:50
                                                    I zawsze można załatwić odmownie, ale skoro to tylko 50% szans, to może od razu
                                                    zwerbujemy dwie pary i mamy problem z głowy:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:54
                                                    No to werbujmy!!
                                                    Im więcej, tym lepiej, ale bez przesady :))
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 11.08.02, 23:56
                                                    Myślę że to optymalny skład.Ogłaszamy werbunek, czy z dystansu obserwujemy?:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:15
                                                    Myślę, że pozwolę Ci, jako mężczyźnie, wziąć sprawy w swoje ręce. Trochę
                                                    ostatnio wypadłam z forumowego życia :))
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:18
                                                    Jak raz konwersuję z Uneczką na sąsiednim wątku:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:25
                                                    Widziałam, ale nie chciałam się wtrącać. Pozdrów ją ode mnie :)
                                                    Zdaje się, że pora na mnie. Inaczej jak urządzę pobudkę?
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:28
                                                    To miłych snów Maryjko.Pozdrowienia dla Marysia:)))
                                                  • maryjo2 Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:33
                                                    Przekażę na pewno, jak tylko zadzwoni :)
                                                    See you.
                                                  • crimen Re: Crimen.............. 12.08.02, 00:38
                                                    Nice to meet You.See You tomorrow:)))
          • Gość: 0nly Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ IP: *.chello.pl 11.08.02, 21:53
            tak tak, onlyszczurek przyprowadzil juz onlymyszke do domku...:))))
            • Gość: crimen Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ IP: *.smlw.pl 11.08.02, 21:56
              Uważaj, bo Ci adres widać;)
              • 0nly Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ 11.08.02, 21:57
                ups, to bielizna....:)))
                • Gość: crimen Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ IP: *.smlw.pl 11.08.02, 21:59
                  Nazywaj to jak chcesz, ale tajemnice alkowy wyłażą na zewnątrz:)))
                  • 0nly Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ 11.08.02, 22:08
                    ja tam twojej nie pokazuje, sam sie reklamujesz.....
                    • crimen Re: a onlyszczurek, przyprowadzil juz............ 11.08.02, 22:15
                      W każdym drzemie odrobina ekshibicjonisty:)))
    • kasiulek Re: ULALKA, jestes tu??? 11.08.02, 21:36
      Ulalka sie ululkala???
      He he he!!!
      No ladnie...:)))
      • maryjo2 Re: ULALKA, jestes tu??? 11.08.02, 21:37
        Och, to tylko plotki :)
        • 0nly Re: ULALKA, jestes tu??? 11.08.02, 21:55
          ulalka sama sie przyznala ze na taras poszla....
          reszta jest milczeniem, choc to tez pewnie plotki...:)))
          • maryjo2 Re: plotki 11.08.02, 22:21
            to jest wielka siła napędowa werbalnej komunikacji międzyludzkiej, jak głosi
            plotka :)
    • 0nly Re: A marysie ??? 11.08.02, 21:56
      juz wrocili czy po prostu korzystaja z mojej propozycji i wczasuja w
      necie...:))))
      • maryjo2 Re: A marysie ??? 11.08.02, 22:01
        Jedno Maryjo wróciło, ale na krótko, drugie gdzieś tam się błąka po
        Polszcze,ale kazało pozdrowić :)
        • kitek1 chyba dobre miejsce na bloniach, juz sobie klepie. 11.08.02, 22:03
          to drugie maryjo:)
          • maryjo2 Re: chyba nie wiem 11.08.02, 22:09
            ani o miejscu do klepania, ani o bloniach :)
            • Gość: leziox Re: chyba nie wiem IP: *.arcor-ip.net 12.08.02, 00:03
              Dobra,spokojnie,za Marysine risotto mogą dać się wydymać,niech mnie
              kosztuje,ale frankfurterki mają być do tego,znaczy nie kurwy z Frankfurtu tylko
              takie kiełbaski przypominające kabanosy.A potem to już się niech dzieje co chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka