Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:18 poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kagan_z_australii Re: ch...z Nirwana 12.08.02, 23:20 Gość portalu: samanta napisał(a): > poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc. Ulzylas sobie jak na malpi mozg przystalo. Jedyna pociecha to ze nie piszesz juz trzywyrazowych postow. Tak trzymaj a bedzie lepiej. Zobaczysz. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:22 misiu, nie wkurwiaj mnie dzisiaj dobra? Albo zostan tu to skopie ci dupe i od razu mi ulzy ptasi mozdzku. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: ch...z Nirwana 12.08.02, 23:24 Gość portalu: samanta napisał(a): > misiu, nie wkurwiaj mnie dzisiaj dobra? Albo zostan tu to skopie ci dupe i od > razu mi ulzy ptasi mozdzku. No brawo! Drugi z kolei dluzszy list. Naprawde jesten z ciebie dumny. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:25 pokloc sie ze mna klonie,musze sie wyzyc dzisiaj na kims.Tylko sie nie powtarzaj tak ciurkiem jak kataryna.nie znasz juz innych slow czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:30 kitus ,nie wpierniczaj sie.on jest moj.Mam ochote kogos skopac,przywalic bejsbolem,rozpierdzielic z bazooki.on sie do tego swietnie nadaje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:34 Dam na mszę za biedaka, bo chyba już po nim:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:39 spieprzyl mi gnojek,widziales Ty Cuksik?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:41 Mi też nie odpowiada.Geniusz po tylu fakultetach nie chce bluzgać po angielsku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:42 ty nie ublizaj kaganowi.To jakas imitacja tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon_z_grajewa Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.arcor-ip.net 12.08.02, 23:43 Małpa to małpa,clown to clown,dajcie się powygłupiać tępakowi,którego stać tylko na cytaty z gazet.Po co w ogóle zwracacie uwagę na to przynudzające ścierwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:45 chcialam go skopac,buuuuuuuuu.... szkoda ze maciusia wcielo,ten to byl oki, do bijatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: kaganiec z aborygena............. 12.08.02, 23:42 Jestem przeciwko pedalstwu bo roznoszac wirusa HIV, a wiec smiertelna chorobe AIDS, wciaz udaja zw wszystko jest OK, urzadzaja np. takie pardy jak Mardi Grass w Sydney! A tu nic nie jest OK, ich styl zycia jest nienaturalny, a ich zachowanie skrajnie egoistyczne. Sa gorsi od komunistow, bo oni byli przeciwko prawom rzadzacym spoleczenstwem, a pedaly sa przeciwko jeszcze bardziej elementarnym prawom biologi. To dla ciebie obronczynio pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Ty klonie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:44 Ty jezdes gorszy pojeb od kagana jeszcze a na dodatek tchorzliwy dupek zoledny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:42 kagan, co mam jeszcze podniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:44 o! malpka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:46 czekam na banana od kagana..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:47 Bidulko predzej z glodu zdechniesz jak ten dupek da ci banana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:50 bo kitek powiedzial ze mu banany we wrzystkie otwory powklada....buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:52 A wiec wzystko wina kitka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 13.08.02, 00:09 no kitka wina, kitka.......:((( Odpowiedz Link Zgłoś
derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:14 Gość portalu: samanta napisał(a): > poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc. Co masz migrenę? To ja mogę migrenę mieć, ciebie po prostu głowa napierdala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ch...z Nirwana IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:27 Pedałku, jesteś genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:30 Gość portalu: crimen napisał(a): > Pedałku, jesteś genialny Nie podlizuj się przecwelona cioto! Jeszcze jedno brawo za intuicję... Hahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ch...z Nirwana IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:33 A co to będzie gdy kiedyś spróbujesz tego z dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:42 pewnie ci tego nie opowiem, bo sie brzydzisz netowy onanisto! Tak na marginesie ile to razy dzisiaj marzyłeś o młodych chłopcach? penis nie boli od naciągania skórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: ch...z Nirwana IP: *.enter.net 13.08.02, 06:20 Jak na to forum przystalo kunszt manier ponad podzialami Milo i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort witam starych znajomych:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort witam starych znajomych:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś