Dodaj do ulubionych

ch...z Nirwana

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:18
poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc.
Obserwuj wątek
    • kagan_z_australii Re: ch...z Nirwana 12.08.02, 23:20
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc.

Ulzylas sobie jak na malpi mozg przystalo. Jedyna pociecha to ze nie piszesz
      juz trzywyrazowych postow. Tak trzymaj a bedzie lepiej. Zobaczysz.
      Kagan
      • Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:22
        misiu, nie wkurwiaj mnie dzisiaj dobra? Albo zostan tu to skopie ci dupe i od
        razu mi ulzy ptasi mozdzku.
        • kagan_z_australii Re: ch...z Nirwana 12.08.02, 23:24

> misiu, nie wkurwiaj mnie dzisiaj dobra? Albo zostan tu to skopie ci dupe i od
          > razu mi ulzy ptasi mozdzku.

No brawo! Drugi z kolei dluzszy list. Naprawde jesten z ciebie dumny.
          Kagan
          • Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:25
            pokloc sie ze mna klonie,musze sie wyzyc dzisiaj na kims.Tylko sie nie
            powtarzaj tak ciurkiem jak kataryna.nie znasz juz innych slow czy co?
          • kitek1 kaganiec z aborygena............. 12.08.02, 23:26
            miala?
            • Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:30
              kitus ,nie wpierniczaj sie.on jest moj.Mam ochote kogos skopac,przywalic
              bejsbolem,rozpierdzielic z bazooki.on sie do tego swietnie nadaje!!!!
              • Gość: crimen Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:34
                Dam na mszę za biedaka, bo chyba już po nim:)))
                • Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:39
                  spieprzyl mi gnojek,widziales Ty Cuksik?:(((
                  • Gość: crimen Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.smlw.pl 12.08.02, 23:41
                    Mi też nie odpowiada.Geniusz po tylu fakultetach nie chce bluzgać po
                    angielsku:)))
                    • Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:42
                      ty nie ublizaj kaganowi.To jakas imitacja tylko.
                    • Gość: zenon_z_grajewa Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.arcor-ip.net 12.08.02, 23:43
                      Małpa to małpa,clown to clown,dajcie się powygłupiać tępakowi,którego stać
                      tylko na cytaty z gazet.Po co w ogóle zwracacie uwagę na to przynudzające
                      ścierwo?
                      • Gość: samanta Re: kaganiec z aborygena............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:45
                        chcialam go skopac,buuuuuuuuu.... szkoda ze maciusia wcielo,ten to byl oki, do
                        bijatyki.
            • kagan_z_australii Re: kaganiec z aborygena............. 12.08.02, 23:42
              Jestem przeciwko pedalstwu bo roznoszac wirusa HIV, a wiec smiertelna chorobe
              AIDS, wciaz
              udaja zw wszystko jest OK, urzadzaja np. takie pardy jak
              Mardi Grass
              w Sydney! A tu nic nie jest OK, ich styl zycia jest
              nienaturalny, a
              ich zachowanie skrajnie egoistyczne. Sa gorsi od
              komunistow, bo oni byli przeciwko prawom rzadzacym
              spoleczenstwem,
              a pedaly sa przeciwko jeszcze bardziej elementarnym prawom
              biologi.

To dla ciebie obronczynio pedalow.

• Gość: samanta Ty klonie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:44
                Ty jezdes gorszy pojeb od kagana jeszcze a na dodatek tchorzliwy dupek zoledny .
          • Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:42
            kagan, co mam jeszcze podniesc?
            • Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:44
              o! malpka!:))
              • Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:46
                czekam na banana od kagana..:)
                • Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:47
                  Bidulko predzej z glodu zdechniesz jak ten dupek da ci banana:)))
                  • Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 12.08.02, 23:50
                    bo kitek powiedzial ze mu banany we wrzystkie otwory
                    powklada....buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...:(
                    • Gość: samanta Re: ch...z Nirwana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:52
                      A wiec wzystko wina kitka!:)
                      • Gość: malpi_mozg Re: ch...z Nirwana IP: *.chello.pl 13.08.02, 00:09
                        no kitka wina, kitka.......:(((
    • derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:14

> poszla sie jebac suka jedna.Sorki za bluzgi ale musialam sobie jakos ulzyc.

Co masz migrenę? To ja mogę migrenę mieć, ciebie po prostu głowa napierdala...
      • Gość: crimen Re: ch...z Nirwana IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:27
        Pedałku, jesteś genialny.
        • derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:30
          Gość portalu: crimen napisał(a):

> Pedałku, jesteś genialny

Nie podlizuj się przecwelona cioto! Jeszcze jedno brawo za intuicję...
          Hahahaha!!!
          • Gość: crimen Re: ch...z Nirwana IP: *.smlw.pl 13.08.02, 00:33
            A co to będzie gdy kiedyś spróbujesz tego z dziewczyną?
            • derektor Re: ch...z Nirwana 13.08.02, 00:42
              pewnie ci tego nie opowiem, bo sie brzydzisz netowy onanisto! Tak na
              marginesie ile to razy dzisiaj marzyłeś o młodych chłopcach? penis nie boli od
              naciągania skórki?
              • Gość: Apollo Re: ch...z Nirwana IP: *.enter.net 13.08.02, 06:20
                Jak na to forum przystalo kunszt manier ponad podzialami
                Milo i przyjemnie
                • Gość: czort witam starych znajomych:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:41
                • Gość: czort witam starych znajomych:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka